Cykelkrydstogt i Belgien med Ruby Rejser - på floder og kanaler, forbi vindmøller, enge og sandstrande til livlige byer

Spændende historiske byer

Cykelkrydstogter i Belgien

Spændende belgiske specialiteter som cykling, chokolade, vafler, muslinger og et utal af spændende øl……

Belgien er blevet et rigtigt populært feriemål, ikke langt fra Danmark og alligevel nyt, spændende og med smukke cykelstrækninger, som mange kender fra de kendte forårsklassikere. Her kan man på de intime kanaler blive overhalet af en hjuldamper, og opleve skønne små landsbyer med brosten, skyggefulde torvepladser med cafeer og fransk inspireret charme, som indbyder til et stop på de daglige cykeletaper.

Og så er Belgien jo især kendt for kulinariske specialiteter som vafler med vaffel-vogne på hvert et gadehjørne og de lækre chokolader. Her blev de populære pommes frites opfundet, og Moules Frites, muslinger med pommes frites, er en lokal specialitet ligesom alle de mange hundreder af populære specialøl.

Vore cykelkrydstogter i Belgien er hovedsagelig i Flandern med de smukkeste landskaber. Både turen fra Bruxelles til Brugge, hvor man oplever Belgiens smukke hovedstad og turen gennem både Holland og Belgien, hvor man oplever Hollands hovedstad, Amsterdam. Begge ture fører til Brügge, ”Nordens Venedig” og en rigtig stor oplevelse.

View as Grid List

3 Items

per side
Set Descending Direction
 • Cykelkrydstogt gennem det flade Holland og Flandern

  To af Europas flotte kulturbyer, Amsterdam og Brügge krydret med daglige cykelture i cykellandet Holland og franskpræget charme i Flandern med de gamle byer som bl.a. Gent og Brügge. Det klassiske skib MS Fluvius er dit flydende hotel. 
  Turen gentages i 2019 - priser følger snart

  6 afrejser
  7 nætter
  Udsolgt
  Kør selv
 • Cykelkrydstogt gennem Flandern og det flade Holland

  To af Europas flotte kulturbyer, Amsterdam og Brügge krydret med daglige cykelture i cykellandet Holland og franskpræget charme i Flandern med de gamle byer som bl.a. Gent og Brügge. Det klassiske skib MS Fluvius er dit flydende hotel.
  Kun én grupperejse inkl. fly og dansk turleder: 15. september 2018

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 10.298,- DKK
  Fly fra København
 • Dejligt cykelkrydstogt med den populære båd, MS Quo Vadis.

  Oplev Flanderns mange herligheder med "MS Quo Vadis". Belgiske specialiteter.. chokolade, vafler, moules frites og de hundredevis af ølsorter...

  1 afrejse
  7 nætter
  Udsolgt
  Kør selv