Cykelkrydstogter i Belgien

Spændende historiske byer i Belgien

De lokkende belgiske specialiteter som chokolade, vafler, muslinger og et utal af lækre øl gør dit cykelkrydstogt i Belgien til en sand fornøjelse.

Med cykel og båd i Belgien

Belgien er blevet et rigtig populært feriemål. Det er ikke langt fra Danmark, men er alligevel nyt, spændende og med smukke cykelstrækninger, som mange kender fra de legendariske forårsklassikere. Her kan man på de intime kanaler blive overhalet af en hjuldamper og på land opleve skønne små landsbyer med brosten, skyggefulde torvepladser med caféer og fransk inspireret charme, som indbyder til et stop på de daglige cykeletaper.

Og så er Belgien jo især kendt for kulinariske specialiteter som de lækre chokolader og vafler, hvilket bliver tydeligt med vaffel-vogne på hvert et gadehjørne. I Belgien blev de populære pommes frites desuden opfundet, og Moules Frites, muslinger med pommes frites, er en lokal specialitet ligesom alle de mange hundreder af populære specialøl.

Vores cykelkrydstogter i Belgien er hovedsageligt fokuseret i Flandern med de smukkeste landskaber. Undervejs kan du være heldig at komme forbi Belgiens hovedstad, Bruxelles, samt Hollands charmerende hovedstad, Amsterdam. Vores cykelkrydstogter i Belgien starter eller slutter ofte i Brügge, som også er kendt som "Nordens Venedig".

Hos Ruby Rejser tilbyder vi også cykelkrydstogter til andre egne af Europa. Du kan eksempelvis gå på opdagelse i vores cykelkrydstogter i Belgiens naboland, Holland, eller lade dig inspirere af vores udbud i eksempelvis Tyskland og Kroatien. Er det med sejladsen ikke lige noget for dig? Så burde du måske i stedet overveje en af vores klassiske cykelferier.

per side

1 Item

Belgien | Cykelkrydstogt gennem flade Flandern | Sværhedsgrad 1

Nyd daglige cykelture i cykellandet Holland, og mærk den franskprægede charme i Flandern. Turen går gennem to af Europas flotte kulturbyer, enten fra Brügge til Amsterdam eller omvendt.


  • Ingen dato sat
  • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
    Egen transport
  • 7 nætter
Forespørg