Cykelkrydstogter i Belgien

Spændende historiske byer i Belgien

Spændende belgiske specialiteter som cykling, chokolade, vafler, muslinger og et utal af spændende øl

Belgien er blevet et rigtigt populært feriemål, ikke langt fra Danmark og alligevel nyt, spændende og med smukke cykelstrækninger, som mange kender fra de kendte forårsklassikere. Her kan man på de intime kanaler blive overhalet af en hjuldamper, og opleve skønne små landsbyer med brosten, skyggefulde torvepladser med cafeer og fransk inspireret charme, som indbyder til et stop på de daglige cykeletaper.

Og så er Belgien jo især kendt for kulinariske specialiteter som vafler med vaffel-vogne på hvert et gadehjørne og de lækre chokolader. Her blev de populære pommes frites opfundet, og Moules Frites, muslinger med pommes frites, er en lokal specialitet ligesom alle de mange hundreder af populære specialøl.

Vore cykelkrydstogter i Belgien er hovedsagelig i Flandern med de smukkeste landskaber. Både turen fra Bruxelles til Brugge, hvor man oplever Belgiens smukke hovedstad og turen gennem både Holland og Belgien, hvor man oplever Hollands hovedstad, Amsterdam. Begge ture fører til Brügge, ”Nordens Venedig” og en rigtig stor oplevelse.

View as Grid List

2 Items

per side
Cykelkrydstogt gennem det flade Holland og Flandern

To af Europas flotte kulturbyer, Amsterdam og Brügge krydret med daglige cykelture i cykellandet Holland og franskpræget charme i Flandern med de gamle byer som bl.a. Gent og Brügge. Turen er med cykelguide. 


  • 33 afrejser
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
    Kør selv
Fra 7.298,- DKK
Cykelkrydstogt i Holland og Belgien på samme tur

Nyd daglige cykelture i cykellandet Holland, og mærk den franskprægede charme i Flandern. Turen går gennem to af Europas flotte kulturbyer, Amsterdam og Brügge. Der er cykelguide med på hele rejsen. 

  • 30 afrejser
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
    Kør selv
Fra 7.598,- DKK