Europas bedste cykelland

Cykelkrydstogter i Holland

NYE Forårsture.  Nem cykling, kulturbyer, kanaler og farverige blomstermarker.

Langs vandveje i Holland

Holland er mest kendt for sine vindmøller, små og store floder og kanaler, farverige tulipanmarker, - og så er det cyklisternes land. De 20.000 km gode asfalterede cykelstier fører langs med hvide sandstrande, skønne klitområder, gennem små, hyggelige fiskerbyer samt kulturelle storbyer med et herligt caféliv.

Der er 2 helt forskellige rundture i Holland, som begge starter og slutter i Amsterdam. 

Sydruten og Nordruten (kystruten), er individuelle ture, hvor der er afgang hver lørdag fra april til slut sept. Forholdsvis store både, hvor du er sammen med gæster af forskellig nationalitet. 

MS Serena med plads til ca. 100 gæster sejler på Nordruten hele sæsonen, og
MS Sir Winston med plads til ca. 70 gæster sejler på Sydruten hele sæsonen. Og Ældre Sagen har en specialtur i foråret med MS Sir Winston.

Begge ture er 8 dags ture fra lørdag til lørdag og alle afgangsdatoer samt detaljerede oplysninger kan ses ved hver turbeskrivelse. Og begge ture starter og slutter i Amsterdam, hvilket gør det nemt med tilrejse uden nogen form for transfer til startstedet.

Dertil en tur, der går over grænsen til Belgien med MS Fluvius, som både byder på hollandsk kultur og belgisk charme med de skønne byer i Flandern, Gent og Brügge.

Det vil være oplagt at kombinere nogle ekstra dages ferie i den pragtfulde hovedstad Amsterdam med cafélivet ved kanalerne og den helt specielle storbycharme.
Der er ofte meget billige flybilletter t/r til Amsterdam med forskellige flyselskaber, og du kan let finde hoteller på www.hotels.com.

View as Grid List

5 Items

per page
Set Descending Direction
 • Cykelkrydstogt på Rhinen med Ruby Rejser og lokalkendt cykelguide

  NYHED. Storslåede oplevelser med den eksklusive MS Merlijn på Europas længste flod med etaper i både Holland og Tyskland. Lokal kendt cykleguide og kun én afrejse: 8. juli 2017

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Kør selv
 • Cykelkrydstogt i Holland / grupperejse med fly og dansk rejseleder

  Vi gentager successen med forårsturene til Holland. Oplev blomsterpragten og cykel langs Hollands floder og kanaler syd for Amsterdam. Turen udbydes i samarb. med Ældre Sagen 
  2 afrejser: 14. og 21. april 2018. Begge inkluderer fly fra København og dansk turleder. 

  2 afrejser
  7 nætter
  Fra 8.998,- DKK
  Fly fra København
 • Cykelkrydstogt med MS Serena - herlig hotelbåd

  Nordruten - også kaldet KYSTRUTEN med hav, strand, klitter og Nordsø øen Texel. MS Serena i charmerende fiskerbyer og det gamle, traditionelle Holland.

  22 afrejser
  7 nætter
  Fra 3.798,- DKK
  Kør selv
 • Cykelkrydstogt i cykelnationen som ikke overgås af noget andet land i Europa

  Sydruten med MS Sir Winston går igennem Hollands smukke landskaber, små hyggelige kanaler, forbi vindmøller, gennem kulturbyer og duftende, farverige blomstermarker.

  28 afrejser
  7 nætter
  Fra 3.798,- DKK
  Kør selv
 • Cykelkrydstogt gennem det flade Holland og Flandern

  To af Europas flotte kulturbyer, Amsterdam og Brügge krydret med daglige cykelture i cykellandet Holland og franskpræget charme i Flandern med de gamle byer som bl.a. Gent og Brügge. Det klassiske skib MS Fluvius er dit flydende hotel. 

  24 afrejser
  7 nætter
  Fra 6.398,- DKK
  Kør selv