Cykelkrydstogter i Holland

Europas bedste cykelland

Nem cykling, kultur, små- og storbyer, kanaler og farverige blomstermarker er blot nogle få aspekter af landet, du vil opleve på et cykelkrydstogt i Holland. 

Langs vandveje i Holland

Forestil dig at du cykler på en flad, fredsommelige landevej. På hver side af vejen er smukke blomstermarker, som fylder luften med en frisk og naturlig duft. Du passerer en klassisk, hollandsk vindmølle, som står lige så smuk, som den gjorde, den dag den blev bygget. Her er helt fredeligt. Du cykler videre mod en lille by ude i horisonten. Om blot et par kilometer når du til dagens sidste stop, hvor du kan suge dagens sidste smule kultur til dig, inden du stiger på båden igen, og får et velfortjent måltid. Dette er essensen af et cykelkrydstogt i Holland.

Holland er cyklisternes land, og det er ikke uden grund. Holland er mest kendt for sine vindmøller, flade landskaber og farverige tulipanmarker. Det omskiftelige, flade og ualmindeligt smukke landskab du kan finde her, kan ikke opleves andetsteds. Ligeledes er landet opbygget af omkring 20.000 km gode asfalterede cykelstier, som strækker sig langs hvide sandstrande, skønne klitområder, gennem små, hyggelige fiskerbyer og kulturelle storbyer med et herligt caféliv. Disse aspekter af landet gør det til et fantastisk sted at opleve fra et cykelsæde undervejs på et cykelkrydstogt. Landet har desuden massevis af små og store floder og kanaler, der gør det helt oplagt at kombinere cykelturen med skøn sejlads.

Med status som et af verdens mest tætbefolkede lande er Holland også hjemsted for store byer, hvis voksende indbyggertal gør, at kulturen er sprudlende og mangfoldig. Dette kan ses i storbyer såsom Amsterdam og Rotterdam, hvor kulturen er til stede i form af arkitektur, museer, musik, mad m.m. Der er altid noget nyt at opleve, og dette er blot en af grundene til, at Holland er blandt de bedste cykellande i verden.

Læs mere
per side

5 Items

Holland | Cykelkrydstogt fra Amsterdam og retur | Sværhedsgrad 1

Glæd dig til at udforske de historiske hansestæder på cykel! Oplev byerne, der dannede det engang så magtfulde handelsforbund, og cykl ad gamle veje langs middelalderlige bymure og gennem flot natur.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg
Holland | Cykelkrydstogt | Sværhedsgrad 1-2

Kør Zeeland provinsen tynd på to hjul og nyd livet på vandet ombord på MS Normandie, som er et skønt cykelkrydstogt, der tager udgangspunkt fra Rotterdam.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg
Holland | Cykelkrydstogt i Europas største cykelnation | Sværhedsgrad 1

Sydruten går igennem Hollands smukke landskaber, små hyggelige kanaler, forbi vindmøller, gennem kulturbyer og duftende, farverige blomstermarker.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg
Holland | Cykelkrydstogt med MS Serena | Sværhedsgrad 1

Nordruten - også kaldet KYSTRUTEN med hav, strand, klitter og nordsø-øen Texel. I sejler med den dejlige båd MS Serena til charmerende fiskerbyer gennem det gamle, traditionelle Holland.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg
Belgien | Cykelkrydstogt gennem flade Flandern | Sværhedsgrad 1

Nyd daglige cykelture i cykellandet Holland, og mærk den franskprægede charme i Flandern. Turen går gennem to af Europas flotte kulturbyer, enten fra Brügge til Amsterdam eller omvendt.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg

 

3 grunde til at besøge Holland på et cykelkrydstogt

 1. Holland er hjemland for et stort net af flade cykelruter, som er tilgivende og overkommelige for rejsende i alle aldre. Vi kan derfor anbefale denne rejseform og destination for alle, som har lyst til en anderledes, spændende og aktiv ferie.
 2. I Holland er der flot natur med store blomstermarker, floder og skønne klitområder ved stranden. Alt dette og meget mere vil du opleve på et cykelkrydstogt til Holland.
 3. Holland har en mangfoldig og hyggelig kultur mellem små- og storbyer, som er i konstant fremgang. Hvad end du er til store metropoler eller hyggelige landsbyer, så kan Holland byde på begge dele. 

På et cykelkrydstogt i Holland er der mange forskellige rejser at vælge imellem. Hvis du er interesseret i natur- eller kulturoplevelser, kan du eksempelvist tage en sydlig rute, hvor turen går igennem landets smukke landskaber, små hyggelige kanaler i både små og store kulturbyer, forbi vindmøller og duftende, farverige blomstermarker. På en tur gennem det sydlige Holland kan du eksempelvist vælge at starte i Amsterdam, Rotterdam eller Brügge, som alle er fantastiske kulturrige byer. Hvis du derimod vælger at tage en rute i det nordlige Holland, er oplevelsen en smule anderledes. På en nordrute kan du forvente en rute hvor havet, stranden, klitterne og små hyggelige fiskerbyer er i centrum. 

Hvis du allerede har oplevet et cykelkrydstogt i Holland, kan du tage et kig på vores andre cykelkrydstogter til fx Frankrig, Østrig, Italien eller Tyskland. Har du oplevet disse destinationer, kan du også tage et kig på hvilke andre cykelkrydstogter vi tilbyder her. 

Skulle du derimod ikke være tilhænger af livet på vandet, og vil du hellere færdes på landjorden fra hotel til hotel, kan du også følge linket her og se de mange forskellige cykelferier Ruby Rejser tilbyder. 

 


Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor skal jeg tage på et cykelkrydstogt i Holland?

I Holland er der flot natur med store blomstermarker, floder og skønne klitområder ved stranden. Desuden er Holland hjemland for et stort net af flade cykelruter, så rejsende i alle aldre kan være med.

Hvad indebærer et cykelkrydstogt?

På et cykelkrydstogt får du muligheden for at kombinere en bådferie med en cykelferie. Under rejsen lægger du til ved forskellige havne, hvor du udforsker flodområderne på cykel.

Skal jeg have min egen cykel med?

På et cykelkrydstogt i Holland kan du leje en cykel, som passer til dine behov. På nogle cykelkrydstogter i Holland har du desuden mulighed for at tage din egen cykel med.