Smukke og varierede landskaber

Cykelkrydstogter i Østrig

Populære krydstogter på Donaufloden. Flere både, forskellige ture..

"An der schönen blauen Donau"

Vore cykelkrydstogter på Donaufloden er meget populære og kan være hurtigt udsolgte især i højsæsonen. Der er derfor i 2018 sat ekstra afgange på i juni og juli.

Ruby Rejser tilbyder mange forskellige cykelkrydstogter i Donau-områdets herlige landskaber med ophold i Wien, som højdepunktet på flere ture.
Vi sejler med 4 både på de forskellige flodstrækninger, MS Normandie, MS Arkona, MS Theodor Körner og den 4-stjernede MS Carissima med swimmingpool på dækket og spa-afdeling.
Bådene er generelt lidt større end på de fleste andre floder i Europa og serviceniveauet er højt. Bådene har 50-75 dobbeltkahytter fordelt på 2-3 dæk.

Hvad skal du vælge?

Turen Passau-Wien følger Donau og de østrigske, bilfrie cykelstier igennem de skønneste områder i Østrig med en hel dags ophold i hovedstaden Wien, før retursejlads til Passau.
Vælg denne tur hvis du er mest til flot natur, gode cykelstier og ønsker mere cykling og lidt mindre sejlads.
Turen sejles af MS Normandie (ca. hver anden lørdag), MS Arkona (hver anden mandag i juni-juli) og Theodor Körner (lørdage og også inklusive Bratislava). 

Turen Passau - Budapest går igennem 4 lande, Tyskland, Østrig, Slovakiet og Ungarn med besøg i hele 3 hovedstæder, Wien, Bratislava og Budapest og retur til Passau.
Vælg denne tur, hvis du er mest til storbyer, lidt mindre cykling og lidt mere sejlads.
Turen sejles af MS Normandie (ca. hver anden lørdag), MS Arkona (hver anden mandag juni-juli) og MS Carissima (søndage).

Den nye 15-dages tur fra 2017 gentages i 2018: en forrygende tur med MS Theodor Körner igennem hele 6 lande fra Tyskland til Rumænien og retur. Turen sejles på 3 afgange i juni, august og september.

Alle ture tilbydes med helpension og forskellige udflugtstilbud, som kan tilkøbes. 

View as Grid List

6 Items

per side
 • Cykelkrydstogt på Donau, Passau - Wien - Passau

  NYHED Gammel tur i ny forklædning. Denne smukke tur sejles af den nye båd på Donau: MS Arlene II. Nem cykling ad bilfri cykelstier mellem Passau og Wien.  
  Kun én afrejse med fly og dansk rejseleder: 5. august 2019

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 10.998,- DKK
  Fly fra København
 • Cykelkrydstogt på Donau, Passau - Wien - Passau

  Åben for 2019-reservationer. Dette er den flotteste strækning af Donau med smuk natur og hyggelige landsbyer. Gode bilfri cykelstier. Turen sejles i 2019 af MS Normandie og MS Arlene II (kun mandage). 

  22 afrejser
  7 nætter
  Fra 4.998,- DKK
  Kør selv
 • Cykel-/vandrekrydstogt Passau - Bratislava - Wien - Passau

  Åben for 2019-reservationer. Theodor Körner sejler på den smukkeste del af Donau fra Passau til Bratislava og Wien. Dejlige natur- og kulturoplevelser du sent vil glemme. 
  NYHED i 2018 vil man på udvalgte afgange kunne tilkøbe en vandrepakke i stedet for cykelleje. 

  14 afrejser
  7 nætter
  Fra 5.998,- DKK
  Kør selv
 • Cykelkrydstogt Passau - Bratislava - Budapest - Wien - Passau

  Åben for 2019-reservationer. Denne fantastiske tur gennem 4 lande, Tyskland, Østrig, Slovakiet og Ungarn besejles nu af den 4-stjernede båd MS Carissima, den mest luksuriøse båd vi tilbyder.  

  24 afrejser
  7 nætter
  Fra 5.948,- DKK
  Kør selv
 • Cykelkrydstogt Passau - Bratislava - Budapest - Wien - Passau

  Åben for 2019-reservationer. Oplev Donaus højdepunkter med den populære båd MS Normandie (2019) og MS Arlene (2019) og med fokus på de 3 skønne hovedstæder Bratislava, Budapest og Wien.

  21 afrejser
  7 nætter
  Fra 5.998,- DKK
  Kør selv
 • 5 spændende lande, Østrig, Slovakiet, Ungarn, Kroatien og Serbien

  Åben for 2019-reservationer. En forrygende ferie-cocktail på 15 dage med sejlads med MS Theodor Körner og cykling igennem 5 lande og 4 hovedstæder i Puszta, Balkan og paprika området. Fantastisk natur med dramatiske flod og bjergformationer. 

  5 afrejser
  14 nætter
  Fra 10.998,- DKK
  Kør selv