Cykelkrydstogter i Østrig

Tag på opdagelse mellem Østrigs høje bjerge og frodige floder

Oplev smukke landskaber, unik arkitektur, lækker gastronomi og et væld af kulturarv på et af vores populære cykelkrydstogter til Østrig. Er du til enestående natur og gode cykelstier, er dette det perfekte match til dig!

Flade strækninger i skønne omgivelser

Østrig er en af vores mest populære cykelkrydstogt-destinationer, og der kan blive hurtigt udsolgt i højsæsonen. Østrig tilbyder smukke attraktioner, unik kultur og en charme, som kan overraske de mest krævende beundrere i Europa. Forestil dig at udforske Donau-flodens grønne dale på cykel, stoppe ved berømte vingårde, beundre den middelalderlige arkitektur og afdække århundreders kulturarv. Gør drømmen til virkelighed ved at hoppe ombord på en lækker flodbåd og sæt sejl mod et fantastisk eventyr, der kombinerer afslappede cykelture i det beundringsværdige landskab og alle hjemmets bekvemmeligheder ombord på dit flydende hotel.

Et cykelkrydstogt i Østrig er din billet til attraktionerne i Europas mest karismatiske hovedstæder: De barokke og kejserlige paladser i Wien, Budapests bakketop-bastioner og ikoniske broer samt den pulserende kultur i Beograd – også kaldet den ”Hvide by”. Ikke desto mindre vil du også opleve skjulte perler, mens du cykler langs floden, der passerer gennem charmerende landsbyer, regioner og kulinariske traditioner. Den karismatiske Donau-flod er forankret i historie og betagende natur i lande som Tyskland, Bratislava, Budapest, Wien, Kroatien, Serbien, Ungarn og selvfølgelig Østrig, så oplevelserne står i kø undervejs.

Vores cykel- og flodbådsferie kombinerer to af de smukkeste ferietyper: krydstogt og cykelture. Skibet er dit flydende hotel, hvor du om morgenen nyder en lækker morgenmad ombord og sammensætter en madpakke. Bagefter kan du cykle gennem smukke steder og landskaber til næste destination for dagen. I mellemtiden vil dit skib følge dig, så det venter dig på din destination om eftermiddagen. Her er der ingen grund til at pakke din kuffert.
Om aftenen kan du nyde en lækker menu og lade dagen komme til en ende – enten i socialt samvær med resten af gæsterne eller afslappende i dit eget selskab.

Læs mere
per side

5 Items

Østrig | Cykelkrydstogt på Donau, Passau - Wien - Passau | Sværhedsgrad 1

Dette er den flotteste strækning af Donau med smuk natur og hyggelige landsbyer. Gode bilfri cykelstier. Under opholdet bor du på et skønt sejlende hotel.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg
Tyskland | Cykelkrydstogt langs smukke Donau | Sværhedsgrad 1

Oplev højdepunkterne langs Donau på et dejligt hotelskib. Nyd de vidunderlige landskaber og de 3 skønne hovedstæder: Bratislava, Budapest og Wien.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg
Østrig | Cykelkrydstogt langs Donau | Sværhedsgrad 1

MS Swiss Crown sejler på den smukkeste del af Donau fra Passau og Wien på dette pragtfulde cykelkrydstogt. Oplev dejlige natur- og kulturoplevelser, du sent vil glemme, på dette spændende eventyr!


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg
Østrig | Cykelkrydstogt langs Donaufloden | Sværhedsgrad 1

Tag med på denne fantastiske cykelkrydstogt gennem 3 lande og hovedstæderne Wien, Bratislava og Budapest. Turen besejles af de luksuriøse både MV Vivienne og MS Swiss Crown.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg
Tyskland | Cykelkrydstogt i 5 lande og 4 hovedstæder | Sværhedsgrad 1-2

En forrygende ferie-cocktail med sejlads ombord på MS Swiss Crown. Du cykler gennem Østrig, Ungarn, Kroatien, Slovakiet og Serbien - for ikke at glemme 4 fantastiske hovedstæder. 


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 14 nætter
Forespørg

Det kan du forvente

Alle vores cykelkrydstogter afgår og slutter ved Tysklands ”Three-Rivers City” – også kendt som Passau. På et cykelkrydstogt i Østrig sejler du langs Donau-floden og passerer gennem blidt terræn og varierede landskaber, hvilket gør denne type rejse til en passende og populær tur til alle aldre. Udover fascinerende cykelture gennem romantiske Donau-omgivelser kan du bruge aftenerne på dit flydende hotel til at slå benene op og slappe af. Vi tilbyder levende musik på nogle både, panoramasaloner på andre, og du kan endda være heldig at finde en pool. Og hvis du ikke føler for at cykle en af dagene, kan du springe cykelturen over og cruise med på båden til din næste destination!

Slot i Østrig

Cykling langs Donau

Seværdigheder i Østrig

      

Wien er et ubestrideligt højdepunkt på cykelkrydstogt i Østrig

Der er så meget at se og cykle forbi, som du følger Donaus bugtende sti: De imponerende hårnålesving i Schlögener Schlinge, vinmarkerne, der producerer landets prestigefyldte Riesling og Grüner Veltliner-vine, og de bølgende bakker i Wachaudalen prydet med fæstninger og historiske byer.

Du kan lære denne elegante storby at kende med en cykeltur eller udforske imponerende landemærker som St. Stephens Katedral, Ringstrasse Boulevard, State Opera House og Hofburg til fods. Selvfølgelig er et besøg på en af de berømte wienske kaffebarer efter en saftig strudel eller måske en Wiener Schnitzel til de mere sultne et must.

Pool på flodbåden

Afslapning på dækket

Ønsker du en anden destination end Østrig?

Sejlads på Donau og cykling i flodens naturskønne omgivelser er en kæmpe oplevelse, men hvis du allerede har prøvet et cykelkrydstogt i Østrig, tilbyder vi en række andre lækre destinationer til dit næste cykelkrydstogt. Du kan f.eks. opleve vandfald, floder og frodige skove på et Cykelkrydstogt i Tyskland. Hvis du er til store blomstermarker, floder og skønne klitområder ved stranden, så er vores Cykelkrydstogt i Holland noget for dig. Vi tilbyder herudover cykelkrydstogter til bl.a. Italien, Belgien, Tjekkiet, Kroatien og Frankrig.

Hvis du ikke er til ferie på vandet, men derimod stadig drømmer om en cykelferie, kan du se, hvilket udvalg vi har af cykelferier, og vores udvalg af cykelferier i Østrig. Uanset hvad du vælger, vil vi gøre vores bedste til, at din næste ferie bliver helt fantastisk.

 


Ofte stillede spørgsmål
Hvad går et cykelkrydstogt i Østrig ud på?

Et cykelkrydstogt kombinerer alt det bedste fra en cykelferie med alt det bedste fra en krydstogtsferie. Her vil du opleve den betagende østrigske natur fra land på cykel og til vands med båd.

Hvor skal vi sejle henne i Østrig?

I Østrig kommer du til at sejle på Donaufloden. Donau er 2.850 km lang og bevæger sig gennem hele ti forskellige lande. I Østrig strækker Donau sig hele vejen fra den tyske grænse til den slovakiske grænse.

Er der mulighed for at leje cykel i Østrig?

Der vil være mulighed for at leje en cykel i Østrig under dit cykelkrydstogt, så du ikke selv skal sørge for at have din egen cykel med hjemmefra.