Smukke og varierede landskaber

Cykelkrydstogter i Østrig

Populære krydstogter på Donaufloden. Flere både, - forskellige ture ...

På cykelkrydstogt

Østrig er et af de lande i Europa med de smukkeste og mest varierede landskaber. Lige fra de dramatiske bjergpartier med snetoppe i alpeområderne til de bløde grønne og smilende områder ved den store flod Donau.

Floden præger hele naturen og livet i en stor del af Østrig og den er helt oplagt til krydstogtsejlads og cykelaktivitet langs med hele floden. Har man set og hørt Nytårskoncerten fra Wien med alle de skønne Strauss-musikværker, så er transmissionen ofte ledsaget af vidunderlige landskabsscenerier netop fra Donaufloden og valsebyen Wien.

Ruby Rejser tilbyder 4 forskellige cykelkrydstogter langs Donau. 

Den mest naturskønne og mest fredelige af turene Passau-Wien-Passau besejles af MS Normandie og MS Theodor Körner. Med sidstnævnte båd besøges desuden Bratislava.
Den 1. juli 2017 har vi en grupperejse på denne tur i samarbejde med Ældre Sagen. 

På den anden variant Passau - Bratislava - Budapest - Wien - Passau er der mere fokus på storbyerne.
Denne tur sejles både af MS Normandie og den 4-stjernede båd MS Carissima, der både har swimmingpool på dækket og spaafdeling med jacuzzi og sauna. 

Alle ture tilbydes med helpension og forskellige udflugts tilbud, som er helt frivillige. 

Vore cykelkrydstogter på Donaufloden er meget populære og kan være hurtigt udsolgte især i sommersæsonen inklusive sensommeren. Så tidlig reservation tilrådes. Det er ikke usædvanligt at folk bestiller 8-12 måneder i forvejen. 

View as Grid List

6 Items

per page
Set Descending Direction
 • Cykelkrydstogt Passau - Wien - Passau

  Grupperejse for medlemmer af Ældre Sagen. Nem cykling langs den naturskønne strækning af Donau mellem Passau og Wien. Bilfri cykelstier, Inkl. fly.
  Kun én afrejse med dansk rejseleder: 1. juli 2017

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Cykelkrydstogt Passau - Wien - Passau

  Donau floden - allersmukkest på strækningen i Østrig. Hyggelige rastepladser, farverige landsbyer, naturoplevelser og bilfri cykelstier. 

  13 afrejser
  7 nætter
  Fra 3.798,- DKK
  Kør selv
 • Cykelkrydstogt med MS Theodor Körner

  Theodor Körner sejler på den smukkeste del af Donau fra Passau til Bratislava og Wien. Dejlige natur- og kulturoplevelser du sent vil glemme. 

  18 afrejser
  7 nætter
  Fra 5.248,- DKK
  Kør selv
 • Cykelkrydstogt Passau - Bratislava - Budapest - Wien - Passau

  Oplev Donaus højdepunkter med den populære båd MS Normandie og med fokus på de 3 skønne hovedstæder Bratislava, Budapest og Wien.

  14 afrejser
  7 nætter
  Fra 5.998,- DKK
  Kør selv
 • Cykelkrydstogt Passau - Bratislava - Budapest - Wien - Passau

  NYHED. Denne fantastiske tur gennem 4 lande, Tyskland, Østrig, Slovakiet og Ungarn besejles nu af den 4-stjernede båd MS Carissima, den mest luksuriøse båd vi tilbyder.  

  24 afrejser
  7 nætter
  Fra 5.748,- DKK
  Kør selv
 • 5 spændende lande, Østrig, Slovakiet, Ungarn, Kroatien og Serbien

  En forrygende ferie-cocktail på 15 dage med sejlads med MS Theodor Körner og cykling igennem 5 lande og 4 hovedstæder i Puszta, Balkan og paprika området. Fantastisk natur med dramatiske flod og bjergformationer.

  3 afrejser
  9 nætter
  Fra 10.548,- DKK
  Kør selv