Cykelkrydstogter i Tjekkiet

Tag på et storslået cykelkrydstogt i Tjekkiet

Tjekkiet, en lille nation i hjertet af Europa, svigter aldrig med at imponere med dets endeløse flodlandskaber, charmerende landsbyer og mystiske slotte, der er rige på historie helt tilbage fra Middelalderen.

Fortrinlige Tjekkiet

Tjekkiet er bestemt værd at overveje, når det kommer til cykelkrydstogter i Europa. Det lille land er spækket med smukke floder som Elben og Moldau, der af tjekkerne er kendt som "Vltava". Moldau skærer sig igennem den tjekkiske hovedstad Prag, der uden tvivl er et højdepunkt under et cykelkrydstogt i Tjekkiet. Byen er både blevet tildelt titlerne "Den gyldne stad" og "Byen med de 100 spir". Når Prags broer over Moldau viser deres helt specielle gyldne glød, og byens kirketårne skinner smukt i sollyset, er ingen af de to kaldenavne svære at forstå. Værd at fremhæve er også alle Prags kendte seværdigheder som den smukke gotiske bro, Karlsbroen, den højt og flot beliggende borg, Prazsky Hrad, Europas største borgkompleks og ikke mindst den gamle bydel med et herligt shoppingliv. Og det bedste af det hele er, at et cykelkrydstogt, der går gennem Prag, er det perfekte springbræt til at gå på opdagelse i den skønne by.

På en rejse i Tjekkiet, der kombinerer det bedste fra flodkrydstogter og cykelferier, vil frodige landskaber med klare søer tage over efter bugtende floder og høje bjerge, som igen afløser charmerende byer. Mens nogle byer er idylliske og hyggelige, er andre prægtige med overdådige slotte og borge samt historiske klostre. 

Læs mere
per side

1 Item

Tjekkiet | Cykelkrydstogt ved Moldau og Elben | Sværhedsgrad 1

Cykl langs floderne Vltava og Elben på dette skønne cykelkrydstogt, der starter og slutter i Prag. Få uforglemmelige minder på cykel i én af Europas smukkeste storbyer.


  • Ingen dato sat
  • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
    Egen transport
  • 7 nætter
Forespørg

3 gode grunde til at tage på cykelkrydstogt i Tjekkiet

  1. Transport: Uanset hvordan du vælger at rejse til og fra Tjekkiet, er turen overkommelig. Både med tog, fly og i egen bil er der gode muligheder for at komme hurtigt til din cykelkrydstogts-destination.  
  2. Alsidighed: På et cykelkrydstogt i Tjekkiet vil du opleve, at kulturbyer og historie veksler med åbne vidder og snævre passager i flodernes løb. Du får med andre ord lidt af det bedste fra mange verdener: Natur, kultur, cykling og sejlads.
  3. Prisen: Set med danske briller er Tjekkiet et billigt land at holde ferie i. Du kan eksempelvis kaste dig over de lækre tjekkiske øl.
Prag - Den gamle bydel Cykelkrydstogt - Tjekkiet Prag - broer

Det er ikke kun Tjekkiet, der lægger op til et dejligt cykelkrydstogt. Hos Ruby Rejser har vi cykelkrydstogter, der kan tage dig til mange forskellige egne af Europa. Du kan blandt andet læse om vores cykelkrydstogter på smukke Donau eller gå på opdagelse i de muligheder, vi tilbyder i eksempelvis Italien og Kroatien. Vil du helst skifte overnatningerne ombord på en flodbåd ud med overnatning på hoteller, så skulle du måske overveje en klassisk cykelferie.