Cykelkrydstogter i Tyskland

Vandveje og flodbåde

Nyd betagende udsigter både på båden, hvor du vil opleve den tyske kultur og natur i ro og mag, og på cyklen hvor du vil komme helt tæt på de fantastiske seværdigheder.

Oplev Tyskland i et behageligt tempo

Tyskland er et stort land med utallige floder og kanaler. Dette gør det store land til en oplagt destination til et cykelkrydstogt. Ligeledes er vores nabo mod syd velsignet med en natur, der er helt fantastisk at færdes i på cykel grundet de overkommelige sværhedsgrader, der er at finde på cykeletaperne langs floderne. Du vil derfor opleve, at der stadig vil være energi og tid til at absorbere alt, hvad du passerer på din vej, selvom du sidder på cyklen hver dag. Skulle der være brug for en pause, når du færdes i det tyske, er det oplagt at svinge forbi en lokal kro og prøve øllen, som Tyskland er noget så kendt for. Hvis benene er trætte, kan du også nyde en aflslappende dag på dækket af båden. Der er masser at vælge imellem, så hvis du ikke allerede har en tysk favorit, vil du med sikkerhed få en. 

Et cykelkrydstogt er en unik oplevelse, da denne rejseform formår at forene det bekvemmelige og afslappende med det aktive. Du vil have en fast base, der transporterer dig og dine ting, når du selv er ude og opleve kulturen og naturen i fantastiske Tyskland. Skulle du have brug for at tage en hviledag, er der rig mulighed for at gøre det – et cykelkrydstogt kan tages i lige præcis det tempo, du søger. Hos Ruby Rejser tilbyder vi blandt andet cykelkrydstogter i nærheden af den bayerske perle Passau.

 

Læs mere
per side

4 Items

Tyskland | Cykelkrydstogt i den nordlige del af Tyskland | Sværhedsgrad 2

Tag på et eventyrligt cykelkrydstogt ombord på MS Princess, hvor du udforsker tyske og polske områder, får indsigt i forskellige kulturer og nyder selskabet sammen med dine medrejsende.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg
Tyskland | Cykelkrydstogt fra Koblenz til Saarburg eller omvendt | Sværhedsgrad 1

Oplev den pragtfulde Moseldal ombord på hotel-flodbåden MS Olympia. Frisk luft, let cykling, grønklædte vinbjerge og herlig stemning ombord. Mulighed for start i både Koblenz og Saarburg.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg
Tyskland | Cykelkrydstogt med MS Olympia | Sværhedsgrad 1

Scenisk cykelkrydstogt i betagende Alsace. MS Olympia sejler på Rhinen gennem både den franske og tyske del af Alsace, Strasbourg-Mainz og Mainz-Strasbourg. 


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg
Tyskland | Cykelkrydstogt mellem Mainz og Köln | Sværhedsgrad 1

Nyd Rhinens herlige vinbyer fra enten Köln eller Mainz, og cykel gennem den smukke UNESCO-fredede Rhinen-dal, der snor sig gennem gamle byer med flotte bindingsværkshuse.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg

4 grunde til at tage på cykelkrydstogt i Tyskland:

 1. Naturen er storslået og fantastisk smuk i Tyskland. Naturens skønhed kommer til udtryk ved de mange vandfald, floder og frodige skove, som du vil opleve helt tæt på, på et cykelkrydstogt i Tyskland.
 2. Kulturen er unik og mangfoldig med et stort folkefærd. Du vil opleve den gæstfri følelse, som findes i Tyskland, hvilket giver en helt speciel og afslappende stemning. 
 3. Du kan udforske den tyske historie med de mange fascnirende mindesmærker, der findes rundt omkring i landet. Tyskland er i den grad et land, der er rigt på historie!
 4. Du kan prøve kulinariske oplevelser og tysk øl som er kendt over hele verden. Hvad end du er på udkig efter nye kulinariske oplevelser eller genforeninger med gamle kendinge, så kan du med garanti finde det og meget mere på et cykelkrydstogt i Tyskland.

På et cykelkrydstogt i Tyskland kan du forvente varierende oplevelser. Hvis du eksempelvis tager på en tur langs Mosel-floden, på Rhinen og Neckar-floden eller til Alsace, kan du forvente at se stejle, grønklædte vinbjerge så langt øjet rækker. Du kan sågar være så heldig at komme med på en lokal vinsmagning, hvor du kan smage områdernes specialiteter, lige der hvor de bliver produceret. Det er en helt speciel oplevelse. Ligeledes kan du cykle igennem småbyer, hvor velbevarede gamle tyske bindingsværkshuse stadig står og uddeler af deres charme. 

Har du allerede prøvet et cykelkrydstogt i Tyskland, eller ønsker du blot en anden destination, så kan du eksempelvis tage et kig på vores forskellige cykelkrydstogter i Østrig, Italien, Frankrig og Holland. Du kan også udforske hele vores udvalg af cykelkrydstogter her.

Skulle du være mere interesseret i cykelferier, hvor du ikke er ombord på en båd, men derimod tager fra hotel til hotel, så kan du tage et kig på hvilke cykelferier, vi tilbyder i Tyskland. Ligeledes kan du udforske, hvilke cykelrejser vi tilbyder til andre vidunderlige cykelferie-destinationer.

 


Ofte stillede spørgsmål
Kan jeg leje en cykel til cykelkrydstogtet i Tyskland?

Ja, du kan godt leje en cykel. Du kan vælge mellem flere forskellige, så de passer til dine behov. Dog har du også mulighed for at medbringe din egen cykel på nogle af cykelkrydstogterne.

Hvorfor skal jeg tage på cykelkrydstogt i Tyskland?

Du vil komme til at opleve en storslået og fantastisk natur med floder og frodige skove. Du kan også prøve kulinariske oplevelser og tysk øl, som er kendt over hele verden.

Hvordan er den tyske natur?

Den tyske natur er karakteriseret ved fantastiske vandfald, glitrende floder og grønne skove. Med et cykelkrydstogt i Tyskland vil du opleve alle disse aspekter af naturen, når du begiver dig rundt til lands og i vand.