INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Fra Amsterdam til Brügge

Holland og Belgien | Cykelkrydstogt gennem flade Flandern | Sværhedsgrad 1

Nyd daglige cykelture i cykellandet Holland, og mærk den franskprægede charme i Flandern. Turen går gennem to af Europas flotte kulturbyer, Amsterdam og Brügge. 

In stock
Travel Code
KR-64-1

Det kan du glæde dig til

Oplev charmen fra en svunden æra på denne tur, hvor du vil opdage det bedste af hvad Holland og Belgien har at tilbyde. I løbet af dagen cykler du til verdensberømte destinationer som f.eks. Amsterdam, Antwerpen, Gent og Brügge, mens du om aftenen slapper af ombord på dit flydende hotel. Du cykler på denne tur gennem det smukke og flade hollandske landskab og det vestlige Flandern i Belgien, der har ry for sin fremragende mad og drikke. Undervejs oplever I de charmerende landsbyer, et besøg i en hollandsk ostegård og de berømte hollandske vindmøller i Kinderdijk. Du kommer også forbi den hollandske provins Zeeland, med Rhinen-deltaet og de store floder. Området er berømt for sine fantastiske strande og vandsportsaktiviteter.

Undervejs på turen har du god tid, både på cykelturene og til at opleve byerne, hvor båden har overnatningstop. Det er op til dig selv, hvor meget eller hvor lidt du vil cykle - eller om du hellere vil tilbringe dagen på skibets soldæk. Dit flydende hotel følger med hele ugen - hver dag i en ny havn, der venter på, at du tager på opdagelse.

Kort

*Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

Dag 1. Ankomst til Amsterdam
Cykling: 5-15 km
Check-in kl. 13.00. Afgang fra Amsterdam kl. 14.00. Båden sejler ud på den første etape til Vianen, en lille befæstet landsby ved floden Lek. Herfra kan du cykle en lille rundtur.

Dag 2. Vianen–Schoonhoven –Kinderdijk -Dordrecht
Cykling: Fluvius: 56 km, Magnifique: 32 eller 56 km
Først går turen til sølvsmedekunstens by, Schoonhoven. I fortsætter gennem regionen Alblasserwaard, langs floden Lek til Kinderdijk. Her er den mest kendte vindmøllepark i Holland placeret, med 19 vindmøller på rad og række. Et fantastisk flot syn midt i marskområdet. Møllerne blev opført i det 18. århundrede, for at pumpe vand ud af det lavtliggende område. Når du evt. har besigtiget en af de møller, som er åben for publikum, går det videre til Alblasserdam, hvorfra du tager vandbussen (ca. 10 min.) til Dordrecht, en af de ældste byer i Holland.

Dag 3. Dordrecht – Tholen - Antwerpen/Bergen op Zoom
Cykling: Fluvius: 20 eller 36 km, Magnifique: 42 eller 50 km
Fluvius: Dagen starter med en interessant sejltur til Tholen, som i gamle dage var en ø, men som nu er landfast med fastlandet. Herfra op på cyklen og gennem skovområdet Wouwse til det enorme slusekompleks Kreekrak. Sejlads til Antwerpen, den store og pragtfulde havneby, mest kendt for sine talrige diamantsliberier og således hovedsæde for Europas diamantindustri. Antwerpen er også den berømte maler Rubens fødeby. Programmet kan variere lidt fra tur til tur afhængigt af tidevandet.
Magnifique: Efter morgenmaden sejler skibet til Willemstad, hvorfra dagens cykelrute starter. Willemstad er en flot gammel by, og derfra cykler du til Tholen og Kreekrak slusekomplekset. Efter dette går cykelturen mod destinationen for dagen, Bergen op Zoom. Gå rundt og udforsk den historiske befæstede by, med monumentale byninger der går mere end 800 år tilbage i tiden.

Dag 4. Antwerpen – Temse - Dendermonde/Bergen op Zoom - Antwerpen
Cykling: Fluvius: 48 eller 64 km, Magnifique: 21 eller 35 km
Fluvius: Efter morgenmaden cykler I fra havnen ad en smuk cykelrute langs den maleriske tidevandsflod Schelde. Det er uden tvivl et af de naturmæssige højdepunkter på turen. Skibet lægger til i Dendermonde for natten.
Magnifique: Cykelturen kommer forbi den smukke Wouwse plantage der omringer Bergen op Zoom. Om eftermiddagen møder I skibet igen som sejler jer til Antwerpen. Besøg f.eks. det berømte ølbryggeri, De Koninck eller museet, Aan de Stroom. Aftensmaden er på egen hånd i dag, så hvorfor ikke prøve kræfter med én af byens mange gode restauranter.

Dag 5. Dendermonde - Gent/Antwerp - Temsa - St. Amands
Cykling: Fluvius: 52 km, Magnifique: 34 eller 49 km
Fluvius: Herlig cykling mellem Dendermonde og Gent. Hele tiden følger du den store flod Schelde, som løber igennem typisk flamske landskaber på gode cykelstier, hvor mange veje løber tæt op ad snorlige kanaler. Gent er en livlig universitetsby med en rig fortid. En vigtig handelsby i middelalderen med intim og hyggelig atmosfære. Om eftermiddagen har du mulighed for at udforske byen lidt mere eller at shoppe i det livlige centrum. Byen blev grundlagt i romertiden, hvor floderne Leie og Schelde løber sammen. Den bekvemme beliggenhed har i årenes løb medført stor velstand, der kulminerede i slutningen af 1300-tallet og begyndelsen af det 14. århundrede. 
Magnifique: Efter morgenmaden løber cykelturen langs en billedskøn etape ved Scheldefloden, på vej til St. Amands. Nyd landskabet, for det er uden tvivl et af de smukkeste der er at opleve på denne tur. Skibet lægger til i St. Amands for natten.

Dag 6. Gent - Brügge/St. Amands - Dendermonde - Gent
Cykling: Fluvius: 45 km, Magnifique: 52 km
Fluvius: Dagens cykeletape er i et herligt område imellem to helt vidunderlige byer, nemlig Gent og Brügge. Du følger Gent –Ostende kanalen en del af vejen igennem flade områder i Vestflandern. Når du kommer til Brügge, er der mulighed for at bruge lidt ekstra tid på sightseeing i denne perle af en flamsk by. Smalle kanaler med gamle, restaurerede bygningsværker helt ned til vandet, som summer af små udflugtsbåde på kanalrundfart. Blomstersmykkede husfacader, smalle gader med toppede brosten og små hyggelige caféer, hvor du kan nyde hele denne pallette af farvestrålende indtryk.
Magnifique: Dagens etape går videre langs Schelde på vej mod Gent. En livlig by med middelalderstemning og masser af historie, kultur og oplevelser i vente. 

Dag 7. Rundtur ved Brügge/Gent - Brügge
Cykling: Fluvius: 38 eller 51 km, Magnifique: 22 eller 45 km
Fluvius: Denne dag er der frit valg, om man vil cykle eller blot gå rundt i Brügge. Båden bliver liggende, og der er masser at se i Brügge. Der tilbydes også en flot cykelrundtur til Nordsøen i meget skønne omgivelser. Turen går via byen Damme til Flanderns smukkeste landsby, Lissewege, med skønne husfacader på begge sider af kanalen, og ren glansbillede idyl. Målet er badebyen Blankenberge, hvor der er rig mulighed for et cafébesøg og en dukkert fra den lange sandstrand. Når du kan løsrive dig, går turen tilbage til dit flydende hotel til en herlig afskedsmiddag. 
Magnifique: I dag cykler du fra Gent gennemsk the smukke vestlige flamske landskab, der også kaldes "nordens Venedig". Dagens rute ender i Brügge, hvor du kan bruge tid på at sightseeing og få byens kulturelle oplevelse helt ind under huden.

Dag 8. Afrejse fra Brügge
Check-ud og hjemrejse efter morgenmaden.

På dagsetaper med flere kilometer-angivelser er det muligt at vælge en kort eller en lang cykeltur. Kilometerangivelserne er vejledende. 

Forbehold for ændringer i dagsprogrammet:
Bemærk at dagsprogrammet er vejledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse. Rutebeskrivelsen tilsendes hjemmefra eller udleveres ved ankomst.

Der tages forbehold for ændringer i programmet. I tilfælde af f.eks. lav- eller højvande eller ugunstige vejrforhold forbeholder kaptajnen sig ret til at ændre rute, fortøjningssteder og tidsplan. Opdateret dagsprogram vil altid oplyses ombord. Sommetider kan det være nødvendigt at foretage nogle udflugter i bus, hvis hav eller flod ikke er sejlbar.


Se også turen fra Brügge til Amsterdam her

Sværhedsgrad 1

Hele cykelruten er på ca. 264-319 km. med dagsetaper på 35 til 56 km og mulighed for at afkorte nogle af dagenes etaper. Ruten er let. Flad i Holland og med få bakkede områder i Flandern, sammenligneligt med Danmark.
Gode cykelveje, for det meste asfalteret. Du skal blot være i almindelig god kondition for at klare denne tur. 
Der er engelsk- og tysktalende cykelguide, som følger med ude på ruten hver dag. Du har også mulighed for at cykle på egen hånd. Du kan få udleveret rutebeskrivelse og detaljerede cykelkort ombord.

Indkvartering

MS Fluvius

Cykelkrydstogtet MV Fluvius fungerer som dit flydende hjem under din vidunderlige sørejse. Krydstogtet er indrettet med 18 kahytter og har en række faciliteter såsom en restaurant, bar, lounge m.m. MV Fluvius tilbyder dig en gloriøs pause fra den travle hverdag.

Magnifique IV

Velkommen ombord på Magnifique IV , som fungerer som din base under din pragtfulde rejse til søs. Krydstogtet er indkvarteret med 18 kahytter og har en række faciliteter såsom en restautant, bar, spabad m.m. Under din rejse kan du nyde de smukke, skiftende landskaber fra skibets soldæk.

Cykler og cykeludstyr

Du kan leje unisex cykler med 7 gear og håndbremser, hvor der følger en cykeltaske med.
Der kan også lejes elcykel.

På Magnifique er cykelhjelm inkl. i cykellejen og på MS Fluvius kan der lejes hjelm.

Vejr og klima

Klima

Hvordan kommer jeg frem?

Fly:
Det letteste er at flyve til Amsterdam.
Du kan med fordel flyve hjem fra Bruxelles. Der går tog fra Brügge til Bruxelles lufthavn. Turen tager ca. 1½ time og der er togskift i Bruxelles Gare du Nord.

Tog:
En god transportform vil også være en togrejse fra Danmark til Amsterdam og hjemrejse direkte fra Brügge. Se mere hos DSB Udland og www.bahn.de

Kør selv:
Vælger du at køre, skal du også selv sørge for p-plads i Amsterdam. Parkeringsmuligheder formidles i afrejseinformationen, som tilsendes inden afrejse.

Alle kahytter er på forespørgsel. Vi anbefaler derfor, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
HotelNætterPris pr. person
MS Fluvius
7
 
Fra 8.198,- DKK
Magnifique IV
7
 
Fra 10.498,- DKK

Vælg venligst antal rejsende og afrejsedato øverst i søgebaren. Tryk på 'SØG' derefter.

Praktiske Informationer

OBS:
Alle kahytter er på forespørgsel. Vi anbefaler derfor, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.

Prisen inkluderer:

 • 7x overnatning
 • Helpension - morgenmad, madpakke eller let frokost ombord, 3-retters aftenmenu (NB: ingen aftensmad på dag 4)
 • Daglig kahytrengøring med skift af sengetøj ved behov
 • Velkomstdrink
 • Eftermiddagskaffe/-te
 • Dagligt informationsmøde med gennemgang af næste dags rute
 • Tysk-og engelsktalende cykelguide
 • Rutebeskrivelse og detaljeret kortmateriale, 1 sæt pr. kahyt
 • Afrejseinformation på dansk
 • Havne- og slusegebyrer
Prisen inkluderer ikke:
 • Drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Transport til og fra Danmark

Tillæg (se priser under "bestil":

 • Cykelleje
 • Elcykel (begrænset antal)
 • Cykelforsikring 
 • Fuldt guidet cykeltur (MS Fluvius)

Særlige betalingsvilkår:
Vi gør opmærksom på, at der på denne rejse er særlige betalingsvilkår, der afviger fra vores standard betalingsvilkår beskrevet i vores generelle betingelser.

Depositummet er ifølge vores standard sats, mens restbetalingen forfalder 90 dage før afrejse. Er der mindre end 90 dage mellem bestillingsdatoen og afrejsedatoen forfalder hele beløbet til betaling straks.

For yderligere betalingsvilkår, som ikke er specificeret her, refereres der til vores generelle betingelser, der stadig vil være gældende.

Agentforbehold:

Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Boat & bike tours, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Boat bike tours. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejsers medlemskab af Rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.

Gå til toppen af siden