INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Fra Amsterdam til Brügge

Cykelkrydstogt i Holland og Belgien på samme tur

Nyd daglige cykelture i cykellandet Holland, og mærk den franskprægede charme i Flandern. Turen går gennem to af Europas flotte kulturbyer, Amsterdam og Brügge. Der er cykelguide med på hele rejsen. 

In stock
Travel Code
KR-64-1

Det kan du glæde dig til

Oplev charmen fra en svunden æra på denne tur, hvor du vil opdage det bedste af hvad Holland og Belgien har at tilbyde. I løbet af dagen cykler du til verdensberømte destinationer som f.eks. Amsterdam, Antwerpen, Gent og Brügge, mens du om aftenen slapper af ombord på dit flydende hotel. Du cykler på denne tur gennem det smukke og flade hollandske landskab og det vestlige Flandern i Belgien, der har ry for sin fremragende mad og drikke. Undervejs oplever I de charmerende landsbyer, et besøg i en hollandsk ostegård og de berømte hollandske vindmøller i Kinderdijk. Du kommer også forbi den hollandske provins Zeeland, med Rhinen-deltaet og de store floder. Området er berømt for sine fantastiske strande og vandsportsaktiviteter.

Undervejs på turen har du god tid, både på cykelturene og til at opleve byerne, hvor båden har overnatningstop. Det er op til dig selv, hvor meget eller hvor lidt du vil cykle - eller om du hellere vil tilbringe dagen på skibets soldæk. Dit flydende hotel følger med hele ugen - hver dag i en ny havn, der venter på, at du tager på opdagelse.

Kort

*Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

Dag 1. Ankomst til Amsterdam, cykling ca. 5-15 km
Check-in kl. 13.00. Afgang fra Amsterdam kl. 14.00. Båden sejler ud på den første etape til Vianen, en lille befæstet landsby ved floden Lek. Herfra kan du cykle en lille rundtur.

Dag 2. Vianen–Schoonhoven –Kinderdijk -Dordrecht, cykling ca. 56 km
Først går turen til sølvsmedekunstens by, Schoonhoven. I fortsætter gennem regionen Alblasserwaard, langs floden Lek til Kinderdijk. Her er den mest kendte vindmøllepark i Holland placeret, med 19 vindmøller på rad og række. Et fantastisk flot syn midt i marskområdet. Møllerne blev opført i det 18. århundrede, for at pumpe vand ud af det lavtliggende område. Når du evt. har besigtiget en af de møller, som er åben for publikum, går det videre til Alblasserdam, hvorfra du tager vandbussen (ca. 10 min.) til Dordrecht, en af de ældste byer i Holland.

Dag 3. Dordrecht – Tholen - Antwerpen, cykling ca. 20-36 km
Fluvius: Dagen starter med en interessant sejltur til Tholen, som i gamle dage var en ø, men som nu er landfast med fastlandet. Herfra op på cyklen og gennem skovområdet Wouwse til det enorme slusekompleks Kreekrak.
Magnifique: Efter morgenmaden sejler skibet til Willemstad, hvorfra dagens cykelrute starter. Willemstad er en flot gammel by, og derfra cykler du til Tholen og Kreekrak slusekomplekset.
Begge skibe: Sejlads til Antwerpen, den store og pragtfulde havneby, mest kendt for sine talrige diamantsliberier og således hovedsæde for Europas diamantindustri. Antwerpen er også den berømte maler Rubens fødeby. Programmet kan variere lidt fra tur til tur afhængigt af tidevandet.

Dag 4. Antwerpen – Temse - Dendermonde wl. St. Amands, cykling ca. 48-64 km/Antwerp
Fluvius: Efter morgenmaden cykler I fra havnen ad en smuk cykelrute langs den maleriske tidevandsflod Schelde. Det er uden tvivl et af de naturmæssige højdepunkter på turen.Skibet lægger til i Dendermonde for natten.
Magnifique: Skibet bliver i Antwerp hele dagen og natten. Det betyder at I har hele dagen til at gå på oplevelse i byens kultur, brosten og flamske barokke mesterværker. Besøg f.eks. det berømte ølbryggeri, De Koninck eller museet, Aan de Stroom. Aftensmaden er på egen hånd i dag, så hvorfor ikke prøve kræfter med én af byens mange gode restauranter.

Dag 5. Dendermonde - Gent, cykling ca. 52 km/Antwerp - Temsa - St. Amands, cykling ca. 34/49 km
Fluvius: Herlig cykling mellem Dendermonde og Gent. Hele tiden følger du den store flod Schelde, som løber igennem typisk flamske landskaber på gode cykelstier, hvor mange veje løber tæt op ad snorlige kanaler. Gent er en livlig universitetsby med en rig fortid. En vigtig handelsby i middelalderen med intim og hyggelig atmosfære. Om eftermiddagen har du mulighed for at udforske byen lidt mere eller at shoppe i det livlige centrum. Byen blev grundlagt i romertiden, hvor floderne Leie og Schelde løber sammen. Den bekvemme beliggenhed har i årenes løb medført stor velstand, der kulminerede i slutningen af 1300-tallet og begyndelsen af det 14. århundrede. Tekstilindustrien bragte stor rigdom. The Cloth Hall (1425) var stedet hvor tekstilhandlere mødtes. Hovedkirken er St. Bavo-katedralen, som er bygget i forskellige tidsaldre og i de forskellige tilsvarende stilarter.
Magnifique: Efter morgenmaden løber cykelturen langs en billedskøn etape ved Scheldefloden, på vej til St. Amands. Nyd landskabet, for det er uden tvivl et af de smukkeste der er at opleve på denne tur. Skibet lægger til i St. Amands for natten.

Dag 6. Gent - Brügge, cykling ca. 45 km/St. Amands - Dendermonde - Gent, cykling ca. 52 km
Fluvius: Dagens cykeletape er i et herligt område imellem to helt vidunderlige byer, nemlig Gent og Brügge. Du følger Gent –Ostende kanalen en del af vejen igennem flade områder i Vestflandern. Når du kommer til Brügge, er der mulighed for at bruge lidt ekstra tid på sightseeing i denne perle af en flamsk by. Smalle kanaler med gamle, restaurerede bygningsværker helt ned til vandet, som summer af små udflugtsbåde på kanalrundfart. Blomstersmykkede husfacader, smalle gader med toppede brosten og små hyggelige caféer, hvor du kan nyde hele denne pallette af farvestrålende indtryk.
Magnifique: Dagens etape går videre langs Schelde på vej mod Gent. En livlig by med middelalderstemning og masser af historie, kultur og oplevelser i vente. 

Dag 7. Rundtur ved Brügge, cykling ca. 38-51 km/Gent - Brügge, cykling 22/45 km
Fluvius: Denne dag er der frit valg, om man vil cykle eller blot gå rundt i Brügge. Båden bliver liggende, og der er masser at se i Brügge. Der tilbydes også en flot cykelrundtur til Nordsøen i meget skønne omgivelser. Turen går via byen Damme til Flanderns smukkeste landsby, Lissewege, med skønne husfacader på begge sider af kanalen, og ren glansbillede idyl. Målet er badebyen Blankenberge, hvor der er rig mulighed for et cafébesøg og en dukkert fra den lange sandstrand. Når du kan løsrive dig, går turen tilbage til dit flydende hotel til en herlig afskedsmiddag. 
Magnifique: I dag cykler du fra Gent gennemsk the smukke vestlige flamske landskab, der også kaldes "nordens Venedig". Dagens rute ender i Brügge, hvor du kan bruge tid på at sightseeing og få byens kulturelle oplevelse helt ind under huden.

Dag 8. Afrejse fra Brügge
Check-ud og hjemrejse efter morgenmaden.

På dagsetaper med flere kilometer-angivelser er det muligt at vælge en kort eller en lang cykeltur. Kilometerangivelserne er vejledende. 
Ret til ændringer af ugeprogram forbeholdes i henhold til vandstand, slusetrafik, tidevand og vejrlig eller andre forhold som vi ikke har indflydelse på.

Se også turen fra Brügge til Amsterdam her

Forbehold for ændringer i dagsprogrammet:
Bemærk at dagsprogrammet er vejledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse. Rutebeskrivelsen tilsendes hjemmefra eller udleveres ved ankomst.

Der tages forbehold for ændringer i programmet. I tilfælde af f.eks. lav- eller højvande eller ugunstige vejrforhold forbeholder kaptajnen sig ret til at ændre rute, fortøjningssteder og tidsplan. Opdateret dagsprogram vil altid oplyses ombord. Sommetider kan det være nødvendigt at foretage nogle udflugter i bus, hvis hav eller flod ikke er sejlbar.

Sværhedsgrad

Hele cykelruten er på ca. 264-319 km. med dagsetaper på 36 til 56 km og mulighed for at afkorte nogle af dagenes etaper. Ruten er let. Flad i Holland og med få bakkede områder i Flandern, sammenligneligt med Danmark.
Gode cykelveje, for det meste asfalteret. Du skal blot være i almindelig god kondition for at klare denne tur. 
Der er engelsk- og tysktalende cykelguide, som følger med ude på ruten hver dag. Du har også mulighed for at cykle på egen hånd. Du kan få udleveret rutebeskrivelse og detaljerede cykelkort ombord.

Indkvartering

MS Fluvius
En klassisk flodbåd bygget i 2001. Den blev i vinteren 2017-18 lettere ombygget og renoveret.

Båden er i flot stil med en hyggelig spise- og opholdssalon, store panorama vinduer og en veludstyret bar.
Øverst på båden finder du det store soldæk med borde og bænke, hvor du kan slappe af og nyde sejladsen, samt de flotte landskabspanoramer som glider forbi.

Hoveddæk: 14 x 2-sengskahytter (ca. 11m²) og 1 x 2-sengs kahyt (ca. 10m²). Vinduerne på hoveddækket kan ikke åbnes.
Øvre dæk: 4 x premium kahytter (ca. 12m²) med dobbeltseng (140x200 cm) og vinduer, som kan åbnes. Der findes også 3 x 2-sengskahytter (ca. 11m²) med vindue, som ikke kan åbnes. 

Max 2 kahytter pr. afgang kan benyttes som enkeltkahyt. De fleste kahytter findes på hoveddækket og alle kahytter har eget bad/toilet, klimaanlæg samt vinduer (ikke koøjer). 
Max 44 gæster. 

Fluvius
Spisesalon/Opholdssalon Premium kahyt - øvredæk Standardkahyt

Magnifique IV
Skibet har en stor og moderne indrettet opholdssalon med bar og loungeområde. Her er der store panorama vinduer og TV. Restauranten og køkkenet er adskilt af en glas væg, så du kan se de talentfulde kokke imens de tilbereder maden. Igennem store glasdøre kan man gå ud på det delvist overdækkede soldæk og slappe af. På øvre dæk er der også jacuzzi, hvorfra du kan nyde udsigten. Skibet er 67 meter langt og 7 meter bredt, og har plads til 36 gæster.

Alle kahytter har eget bad og toilet, klimaanlæg, TV, pengeskab og hårtørrer.

Øvre dæk: 10 x suiter med dobbeltseng samt fransk balkon med panorama glasdøre (ca. 16 m²).
Under dæk: 8 x 2-sengs kahytter (ca. 12 m²). Kahytterne har koøje, der ikke kan åbnes.

Opholdssalon Restaurant Suite, øvre dæk

Cykler og cykeludstyr

Du kan leje unisex cykler med 7 gear og håndbremser, hvor der følger en cykeltaske med.
Der kan også lejes elcykel.

På Magnifique er cykelhjelm inkl. i cykellejen og på MS Fluvius kan der lejes hjelm.

Hvordan kommer jeg frem?

Fly:
Det letteste er at flyve til Amsterdam.
Du kan med fordel flyve hjem fra Bruxelles. Der går tog fra Brügge til Bruxelles lufthavn. Turen tager ca. 1½ time og der er togskift i Bruxelles Gare du Nord.

Tog:
En god transportform vil også være en togrejse fra Danmark til Amsterdam og hjemrejse direkte fra Brügge. Se mere hos DSB Udland og www.bahn.de

Kør selv:
Vælger du at køre, skal du også selv sørge for p-plads i Amsterdam. Parkeringsmuligheder formidles i afrejseinformationen, som tilsendes inden afrejse.

Alle kahytter er på forespørgsel. Vi anbefaler derfor, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.

Vejr og klima

Klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
HotelNætterPris pr. person
MS Fluvius
7
 
Fra 7.798,- DKK
Magnifique IV
7
 
Fra 10.198,- DKK

Vælg venligst antal rejsende og afrejsedato øverst i søgebaren. Tryk på 'SØG' derefter.

Praktiske Informationer

OBS:
Alle kahytter er på forespørgsel. Vi anbefaler derfor, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.

Prisen inkluderer:

 • 7x overnatning
 • Helpension - morgenmad, madpakke eller let frokost ombord, 3-retters aftenmenu (NB: ingen aftensmad på dag 4)
 • Daglig kahytrengøring med skift af sengetøj ved behov
 • Velkomstdrink
 • Eftermiddagskaffe/-te
 • Dagligt informationsmøde med gennemgang af næste dags rute
 • Tysk-og engelsktalende cykelguide
 • Rutebeskrivelse og detaljeret kortmateriale, 1 sæt pr. kahyt
 • Afrejseinformation på dansk
 • Havne- og slusegebyrer
Prisen inkluderer ikke:
 • Drikkepenge
 • Transport til og fra Danmark

Tillæg:

 • Cykelleje: 720 kr.
  • Cykelforsikring: 100 kr.
 • Elcykel (begrænset antal): 1760 kr
  • Cykelforsikring: 240 kr.

Rabat:
Man kan også vælge at købe turen uden cykelguide og cykle på egen hånd. Man vil få kort og rutemarteriale udleveret ombord og turguiden ombord vil foretage daglige cykelbriefings.  

Særlige betalingsvilkår:
Vi gør opmærksom på, at der på denne rejse er særlige betalingsvilkår, der afviger fra vores standard betalingsvilkår beskrevet i vores generelle betingelser.

Depositummet er ifølge vores standard sats, mens restbetalingen forfalder 90 dage før afrejse. Er der mindre end 90 dage mellem bestillingsdatoen og afrejsedatoen forfalder hele beløbet til betaling straks.

For yderligere betalingsvilkår, som ikke er specificeret her, refereres der til vores generelle betingelser, der stadig vil være gældende.

Agentforbehold:
Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Boat Bike Tours og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Boat Bike Tours her. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejser’s medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.  

Gå til toppen af siden

Loading...