INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Pioneer cykelkrydstogt i Tyrkiet

Pioneer eventyr i bugterne omkring Marmaris i Tyrkiet

Drømmer du om at udforske Tyrkiets skønne landskaber, tyrkisblå hav og små øer på cykel og til vands? Så tag med på vores nye cykelkrydstogt i Tyrkiet. Denne pioneer-tur starter skønne i Mamaris og slutter i Datca. Dit flydende hotel er en 4-5 stjernet yacht. 

In stock
Travel Code
KR-103
Det kan du glæde dig til

Drømmer du om at udforske Tyrkiets skønne landskaber og små øer på cykel og til vands? Så tag med på vores nye cykelkrydstogt i Tyrkiet. Denne pioneer-tur starter i skønne Mamaris og slutter i Datca. Turen fører dig igennem gamle og traditionelle landsbyer, imponerende bugter, øer, hyggelige havnebyer, nationalparken omkring Marmaris og gamle drypstenshuler.

Skønne dukkerter i det turkisblå hav, afslapning på dækket, socialt samvær og god forplejning vil bl.a. være din belønning efter dagens strabadser. Turen er for alle der er vant til at cykle, også i bakket terræn med højdemeter, som giver sved på panden.

Vi har i alt fem cykeldage og én hviledag, og vores flydende hotel er en skøn og intim 4-5 stjernet yacht med en mindre besætning, som er klar til at betjene os på alle måder.

Dagsprogram

Dag 1. Ankomst.

Ankomst sidst på eftermiddagen, hvor skibets besætning vil tage imod os på kajen i Marmaris. Efter middagen er det muligt at slentre en tur på havnepromenaden eller blot opleve Marmaris ved at sidde på en hyggelig bar eller café og nyde aftenlivet.

 

Dag 2. Sejlads til øen Yildiz. Cykling fra Admarin - Içmeler. Cykling ca. 23,3 km

Båden sejler om morgen til øen Yildiz, hvor morgenmaden nydes. Dagens cykeletape starter I Adamarin. På turen vil I komme forbi Nimara grotten, samt besøge Marmaris grønne national park. Herefter går turen langs en cykelsti til byen Icemeler, hvor vi ankommer ved formiddagstid. Imens frokosten indtages, sejler båden Kadırga Bay. Efter frokost er der tid, er der mulighed for at tage en dukkert i det indbydende hav, hvorefter båden sejler til Çiftlik Bay. Båden ligger til kaj natten over i Çiftlik Bay.

Højde meter:

Op: 465 meter

Ned: 485 meter

 

Dag 3. Sejlads til Serce havn. Cykling til Bozburun, ca. 21 km

På denne formiddagssejltur til havnebyen Serce, vil der være mulighed for at slappe af på dækket og tanke energi op til dagens cykeletape mod Bozburun. I Bozburun vil bådens besætning byde jer velkommen ombord igen.

Højde meter:

Op: 588 meter

Ned: 598 meter

 

Dag 4. Hviledag.

Båden vil ligger til i en af bugterne omkring Bozburun, hvor der vil være mulighed for at bade og gå på opdagelse i de små havnebyer.

 

Dag 5. Selimiye havn – Selale – Kızkumu - Hisarönü, cykling ca. 21,1 km

Dagens cykling starter mod Hisarönü, hvor vi vil møde båden til frokost i Hisarönü. Her ligger båden også til for natten. På dagens etape vil vi komme omkring den frodige grønne park, Selale, med skønne vandfald og floder. På turen ligger vi også vejen forbi den indbydende strand ved Kızkumu, hvor du nærmest kan ”gå” på vandet.

Højde meter:

Op: 492 meter

Ned: 498 meter

 

Dag 6. Hisarönü - Aktur bugten, cykling ca. 30,4 km (turens mest strabadserende etape)

Efter en god og solid morgenmad skal vi i dag begive os ud på turens længste strækning, som tager os til bugten i Aktur. Følgebilen er som altid med os og vil være klar til at assistere på den hårde strækning op ad bjerget Balikasiran. Vi ankommer til båden omkring middagstid, hvor vi kan nyde en velfortjent frokost. Båden ligger til i Aktur natten over.

Højde meter:

Op: 869 meter

Ned: 848 meter

 

Dag 7. Aktur – Datca, cycling ca. 36,7 km

Turens sidste etape slutter i Datca. På vejen vil I komme igennem mindre gamle landsbyer med traditionelle huse, hyggelige caféer og håndværksbutikker, hvor man kan købe en lille souvenir med hjem inden turen går tilbage til Danmark. Efter frokost vil der være mulighed for at gå opdagelse i byen Datca.

Højde meter:

Op: 427 meter

Ned: 427 meter

 

Dag 8. Hjemrejse

Efter morgenmad er der afrejse mod Danmark.

 

Bemærk: 

Det anførte dagsprogram er vejledende. Der er næsten ikke to ture der er ens, og længden af cykelturene kan variere.Hvis vejrforhold el.lign. gør det nødvendigt at ændre sejlplaner, er det kaptajnen, der træffer afgørelsen. Besætningen og turguiden ombord vil naturligvis give besked

Sværhedsgrad 3-4

Længden af cykelturene kan variere fra afgang til afgang og afhængigt af vind og vejr, så kilometer afstandene er vejledende. Turen er for alle der er vant til at cykle, også i bakket terræn med højdemeter, som giver sved på panden.

Vi har i alt fem cykeldage og én hviledag midt på ugen.

Dette cykelkrydstogt må ikke sammenlignes med vores krydstogter langs floder og kanaler. Nogle etaper vil være bjergrige og de daglige etaper vil byde på en del højdemeter, der belønner dig med forrygende udsigter over havet og skønne nedfarter. Stigningerne kan være lange, men ikke uoverskuelige, og enhver i almindelig god form, skulle kunne deltage på denne kategori 3-4 tur. Der er ikke cykelstier Rutevalget er fortrinsvis på mindre asfalt- eller grusveje og du kan ikke undgå at skulle dele nogle strækninger med bilerne. Cyklerne er lavt gearede, tempoet fornuftigt, og dagsetaperne er overskuelige. Du cykler sammen med en cykelguide, som er behjælpelig undervejs på ruten. Desuden er der en følgebil med alle dage.

For at få det fulde udbytte af turen, skal man kunne lide udfordringer og have en rimelig kondition.

Indkvartering

Vores flydende hotel er en skøn og intim 4-5 stjernet yacht med en mindre besætning, som er klar til at betjene os på alle måder. Yachten har 8 kahytter med plads til 16 gæster. Alle kahytter har bad/toilet og er med air-condition.

Cykelkrydstogt i Tyrkiet Cykelkrydstogt i Tyrkiet Cykelkrydstogt i Tyrkiet
Kahyt underdæk Opholdssalon Soldæk
Cykelleje

Udlejningscyklerne er gode tourings-cykler, som er gearet og udstyret til kørsel på veje, der visse steder byder på stejlere passager og ujævnt underlag. Cyklerne er med aluminum cykelramme, 26-27” hjul, V bremser, 24 gear og har affjedring i styret. 

Der kører en følge-bil med på hver etape, hvori lappegrej, slanger og pumpe mv. opbevares. På denne tur er det desværre ikke muligt at leje el-cykler, men der vil være en følgebil med under hele turen, som man kan køre med ved stejle passager.  

Det anbefales at medbringe sin egen cykelhjelm.

Bestil
Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

2 personer. 2 sengs kahyt bad/toilet

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris pr. person 
4028-09-201905-10-20197 nætter9.998,- DKKBESTIL
4212-10-201919-10-20197 nætter9.998,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris pr. person 
4028-09-201979.998,- DKKBESTIL
4212-10-201979.998,- DKKBESTIL
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen:

 • Dansk turleder kun med afrejse den 27.04.2019
 • Ophold i kahyt med air-condition og ensuite bad/toilet
 • Daglige informationsmøder om morgen dagens etape
 • Flybillet tur/retur
 • Lokal engelsktalende guide på alle afgange
 • Transfer til/fra lufthavn
 • Cykelleje
 • Fuldpension: morgenmad, frokost, eftermiddagskaffe, te og snack, aftensmad
 • Service fra en besætning bestående af 3 personer
 • Havnegebyrer og fortøjningsudgifter
 • Sengetøj og badehåndklæde (det er ikke muligt at låne strandhåndklæde
 • Fri af-benyttelse af snorkeludstyr og fiskergrej mv
 • Følgebil som kører med på alle etaper

Minimumstilslutning:

Rejsen gennemføres kun ved minimum 8 deltagere, der alle skal være tilmeldt senest 30 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser.

Gå til toppen af siden