INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Sicilien og De Lipariske Øer

Cykelkrydstogt i det sydlige Italien

Tag med på et smukt og idyllisk cykelkrydstogt fra Sicilien til De Lipariske Øer, og oplev UNESCO-verdensarv, imponerende vulkaner og ikke mindst en familiær atmosfære ombord på skibet.

In stock
Travel Code
KR-67

Det kan du glæde dig til

Midt i hjertet af Middelhavet kommer du til at opleve Siciliens højdepunkter og de ekstraordinære Lipariske Øer, eller De Æoliske Øer, som de også kaldes. Øerne er af vulkansk oprindelse, og er i dag en del af UNESCO verdensarvelisten. Fra Milazzo kommer du til øen Vulcano, og som navnet indikerer, kommer du til at opleve vulkanske aktiviteter. Rejsen fortsætter i vidunderligt, krystalklart vand mod øen Panarea, som er kendt for sine enorme klipper. Du kan nyde synet af et af feriens højdepunkter, "Sciara del Fuoco", og hvis heldet er med dig, får du et uforglemmeligt, naturligt vulkanshow. Den rytmisk aktive Vulkan, Stromboli, tårner sig op i baggrunden. På Lipari bliver der tid til en rundtur på den charmerende ø, hvis by er fuld af hyggelige restauranter og butikker. Turen foregår både til vands, ombord på skibet og til lands, nogle dage på cykel, og andre dage til fods.

Kort

*Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

Dag 1. Ankomst
Ankomst til Catania lufthavn. Derfra er der transfer kl. 15:30 til havnen Marina de Nettuno i Milazzo. Check-in på båden kl. 18:00, hvorefter der er velkomstmøde. 
Skibet bliver liggende i Milazzo for natten.

Dag 2. Milazzo, cykling ca. 15 km, +/- 100 højdemeter
I dag cykler du til Capo Milazzo halvøen, hvor man kan slappe af og tage en kølig dukkert i den naturlige pool, Venus. Efterfølgende tager vi tilbage til Millazzo, hvor der er mulighed for at besøge det gamle slot, som er placeret på toppen af byen.
Skibet ligger igen i Milazzo for natten.

Dag 3. Milazzo - Vulcano, cykling ca. 20 km, +/- 400 højdemeter
Efter morgenmaden sejler skibet mod "svovløen", Vulcano. Vi cykler i baglandet på Piano Grillo, hvorfra man kan nyde en storslået panorama udsigt. Om eftermiddagen er du på egen hånd, hvor du bl.a. kan gå op til vulkankrateret, tage et mudderbad på svovlstranden eller gå på opdagelse iblandt øens fumaroler - huller, hvorfra der fosser dampe og gasser.
Skibet ligger til ved Vulcano.

Dag 4. Vulcano - Panarea - Stromboli, vandring ca. 3 1/2 time, +/- 400 højdemeter
Vi stopper og tager en svømmetur ved småøerne Lisca Bianco, Bottara og Dattilo. På øerne er der stadig synlig vulkansk aktivitet, da dampe stiger op igennem klippernes revner. Efter ankomst til Panarea, smider skibet anker og gruppen spiser frokost i en dejlig bugt. Herfra sejler du til Stromboli og får en fænomenal udsigt til vulkanen Sciara del Fuoco. Sidst på eftermiddagen tager du en vandretur op i 400 højdemeter, hvorfra du kan beundre de vulkanske eksplosioner i skumringen. Vi anbefaler, at du medbringer pandelampe - alternativt kan du leje en ombord. Du spiser aftensmad som picnic ved et enormt smukt udsigtspunkt.
Skibet lægger til i Stromboli over natten.

Dag 5. Stromboli - Panarea - Salina, vandring ca. 2 1/2 time, flad etape
I dag sætter skibet kurs mod Panarea. Skibet laver et stop ved bugten Porto San Pietro. Derfra tager du en afslappet gåtur til Panarea by, Drautto stranden og øens forhistoriske landsby. Gruppen holder picnic ved den lille, men smukke bugt, Cala Junco. Derefter vender du tilbage ombord på skibet, og i løbet af eftermiddagen går turen mod Salina. Bliver det nødvendigt, kan du stoppe og tage en dukkert undervejs. På Salina besøger du en lokal butik, hvor du får mulighed for at smage på nogle af de lokale specialiteter.
Skibet lægger i havn i Salina.

Dag 6. Salina - Lipari, cykling ca. 20 km, +/- 300 højdemeter
Du tager en cykeltur rundt på Salina, den største ø i Det Lipariske Øhav. Fra Santa Marina på østkysten, kommer vi til et spektakulært udkigspunkt i Pollara, på den vestlige kyst. I Pollara kan du smage Alfredos berømte dessert "Granita". Retur ombord på skibet og sejlads videre til Lipari. Sidst på dagen kan du slentre rundt i Lipari by, som har mange charmerende butikker og gode restauranter.
Skibet lægger til i Lipari havn

Dag 7. Lipari, cykling ca. 25 km, +/- 600 højdemeter
Dagen starter ud med en cykeltur fra kyst til kyst. Med udgangspunkt i Lipari by, passerer du den smukke landsby og Canneto strand. Picnicfrokost med panoramaudsigt i Quattrocchi. Senere på dagen tager du retur til det historiske centrum og efterfølgende går du igen ombord på skibet og nyder den sidste sejlads mod Milazzo.
Skibet ligger igen i Milazzo for natten.

Dag 8. Hjemrejse
Efter morgenmaden tjekker du ud fra skibet kl. 09:00. Derefter er der transfer til Catania lufthavn. Ankomst i lufthavnen ca. kl. 12:00.

Forbehold for ændringer i dagsprogrammet:
Bemærk at dagsprogrammet er vejledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse. Rutebeskrivelsen tilsendes hjemmefra eller udleveres ved ankomst.

Der tages forbehold for ændringer i programmet. I tilfælde af f.eks. lav- eller højvande eller ugunstige vejrforhold forbeholder kaptajnen sig ret til at ændre rute, fortøjningssteder og tidsplan. Opdateret dagsprogram vil altid oplyses ombord. Sommetider kan det være nødvendigt at foretage nogle udflugter i bus, hvis hav eller flod ikke er sejlbar.

Sværhedsgrad 3

Dagsetaperne er fordelt på 4 dage med cykling og 2 dages vandreture. Distancer mellem 14-25 km. og nogle dage op til 600 højdemeter. Rimelig god kondition anbefales.
Der er god tid til at nå igennem etaperne og cykelguiden leder vejen.

Vandreturene kan klares med almindelige gode gåsko. Vandresko/støvler er ikke nødvendige. Har man brug for en hviledag, kan man blive ombord på skibet.

Turen anbefales ikke til børn under 12 år.

Indkvartering

MV Sundial
Et solidt og autentisk skib, som oprindeligt stammer fra Tyrkiet. Sundial har motorer, som også hjælper med at navigere, og så er det 24 m. langt og 6 m. bredt. Skibet er udstyret med klimaanlæg, og der er komfortable opholdssteder ombord, såsom spiseområdet og den hyggelige lounge. Der er også rig mulighed for at slappe af og nyde havets bølger fra soldækket.

Maden ombord er en fremragende kombination af seafood og grøntsager, pasta og kød. Alt sammen med et hint af Middelhavsområdets smagfulde krydderurter.

Skibet har 6 x dobbeltkahytter med dobbeltseng (120x195 cm), alle med eget bad og toilet samt en lille garderobe.

Der er plads til 12 gæster ombord på skibet.

Kahyt Lounge Spiseområde

Cykler og cykeludstyr

Du kan leje cykler med 24 gear og håndbremser. Cyklde er alle udstyret med både bagtaske og styrtaske.
Det er også muligt at leje elcykel samt cykelhjelm.

Hvordan kommer jeg frem?

Du flyver til Catania lufthavn på Sicilien og derfra er der fælles transfer til havnen i Milazzo.
Ved hjemrejsen er der fælles transfer fra Milazzo havn til Catania lufthavn.

OBS:
Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.
Vi kan være behjælpelige med at arrangere fly. Kontakt os for at høre nærmere.

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Sicilien og De Lipariske Øer
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

OBS:
Alle kahytter er på forespørgsel. Vi anbefaler derfor, at du booker turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.

Prisen inkluderer:

 • 7x overnatning
 • Helpension - morgenmad, frokost eller madpakke og aftensmad (undtagen 2x aftensmad i Salina og Milazzo)
 • Velkomstdrink og velkomstmøde
 • Daglig kahytsrengøring (sengetøj og håndklæder skiftes 1 gang om ugen)
 • Transfer til og fra Catania lufthavn ved ankomst og afrejse
 • Engelsktalende cykelguide
 • Afrejseinformation på dansk
 • Havnegebyrer

Ikke inkluderet i prisen:

 • Transport t/r Danmark
 • Drikkevarer
 • Middag i Salina og Milazzo
 • Entré til museer, monumenter osv.
 • Drikkepenge
 • Afbestillings- og rejseforsikring

Tillæg:

 • Cykelleje: 860 kr.
 • Elcykel: 1850 kr.
 • Leje af cykelhjelm: 140 kr.
 • Laktose- eller glutenfri mad: 475 kr.
Minimumstilslutning:
På denne tur skal der minimum være 6 personer tilmeldt, før turen kan garanteres.

Særlige betalingsvilkår:
Vi gør opmærksom på, at der på denne rejse er særlige betalingsvilkår, der afviger fra vores standard betalingsvilkår beskrevet i vores generelle betingelser.

Depositummet er ifølge vores standard sats, mens restbetalingen forfalder 95 dage før afrejse. Er der mindre end 95 dage mellem bestillingsdatoen og afrejsedatoen forfalder hele beløbet til betaling straks.

For yderligere betalingsvilkår, som ikke er specificeret her, refereres der til vores generelle betingelser, der stadig vil være gældende.

Agentforbehold:
Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Girolibero og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Girolibero. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejser’s medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet. 

Gå til toppen af siden

Loading...