INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Sicilien og De Lipariske Øer

Cykelkrydstogt i det sydlige Italien

Tag med på et smukt og idyllisk cykelkrydstogt fra Sicilien til De Lipariske Øer, og oplev UNESCO-verdensarv, imponerende vulkaner og ikke mindst en familiær atmosfære ombord på skibet.

In stock
Travel Code
KR-67

Det kan du glæde dig til

Midt i hjertet af Middelhavet kommer I til at opleve Siciliens højdepunkter og de ekstraordinære Lipariske Øer, eller De Æoliske Øer, som de også kaldes. Øerne er af vulkansk oprindelse, og er i dag en del af UNESCO verdensarvelisten. Fra Milazzo kommer I til øen Vulcano, og som navnet indikerer, kommer I til at opleve vulkanske aktiviteter. Rejsen fortsætter i vidunderligt, krystalklart vand mod øen Panarea, som er kendt for sine enorme klipper. I nyder synet af et af feriens højdepunkter, "Sciara del Fuoco", og hvis heldet er med os, får I et uforglemmeligt, naturligt vulkanshow. Den rytmisk aktive Vulkan, Stromboli, tårner sig op i baggrunden. På Lipari bliver der tid til en rundtur på den charmerende ø, hvis by er fuld af hyggelige restauranter og butikker. Turen foregår både til vands, ombord på skibet og til lands, nogle dage på cykel, og andre dage til fods.

Kort

*Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

Dag 1. Ankomst
Ankomst til Catania lufthavn. Derfra er der transfer kl. 15:30 til skibet Marina de Nettuno i Milazzo. Check-in på båden kl. 18:00, hvorefter der er velkomstmøde. 
Skibet bliver liggende i Milazzo for natten.

Dag 2. Milazzo, cykling ca. 15 km, +/- 100 højdemeter
I dag cykler vi til Capo Milazzo halvøen, hvor man kan slappe af og tage en kølig dukkert i den naturlige pool, Venus. Efterfølgende tager vi tilbage til Millazzo, hvor der er mulighed for at besøge det gamle slot, som er placeret på toppen af byen.
Skibet ligger igen i Milazzo for natten.

Dag 3. Milazzo - Vulcano, cykling ca. 20 km, +/- 400 højdemeter
Efter morgenmaden sejler vi mod "svovløen", Vulcano. Vi cykler i baglandet på Piano Grillo, hvorfra man kan nyde en storslået panorama udsigt. Om eftermiddagen er du på egen hånd, hvor du bl.a. kan gå op til vulkankrateret, tage et mudderbad på svovlstranden eller gå på opdagelse iblandt øens fumaroler - huller, hvorfra der fosser dampe og gasser.
Skibet ligger til ved Vulcano.

Dag 4. Vulcano - Panarea - Stromboli, vandring ca. 3 1/2 time, +/- 400 højdemeter
Vi stopper og tager en svømmetur ved småøerne Lisca Bianco, Bottara og Dattilo. På øerne er der stadig synlig vulkansk aktivitet, da dampe stiger op igennem klippernes revner. Efter ankomst til Panarea, smider vi anker og spiser frokost i en dejlig bugt. Herfra sejler vi til Stromboli og får en fænomenal udsigt til vulkanen Sciara del Fuoco. Sidst på eftermiddagen tager vi en vandretur op i 400 højdemeter, hvorfra vi kan beundre de vulkanske eksplosioner i skumringen. Vi anbefaler, at du medbringer pandelampe - alternativt kan du leje en ombord. Vi spiser aftensmad som picnic ved et enormt smukt udsigtspunkt.
Vi lægger til i Stromboli over natten.

Dag 5. Stromboli - Panarea - Salina, vandring ca. 2 1/2 time, flad etape
I dag sætter vi kurs mod Panarea. Vi laver et stop ved bugten Porto San Pietro. Derfra tager vi en afslappet gåtur til Panarea by, Drautto stranden og øens forhistoriske landsby. Vi holder picnic ved den lille, men smukke bugt, Cala Junco. Derefter vender vi tilbage ombord på skibet, og i løbet af eftermiddagen går turen mod Salina. Bliver det nødvendigt, kan vi stoppe og tage en dukkert undervejs. På Salina besøger vi en lokal butik, hvor vi får mulighed for at smage på nogle af de lokale specialiteter.
Skibet lægger i havn i Salina.

Dag 6. Salina - Lipari, cykling ca. 20 km, +/- 300 højdemeter
Vi tager en cykeltur rundt på Salina, den største ø i Det Lipariske Øhav. Fra Santa Marina på østkysten, kommer vi til et spektakulært udkigspunkt i Pollara, på den vestlige kyst. I Pollara kan du smage Alfredos berømte dessert "Granita". Retur ombord på skibet og sejlads videre til Lipari. Sidst på dagen kan du slentre rundt i Lipari by, som har mange charmerende butikker og gode restauranter.
Skibet lægger til i Lipari havn

Dag 7. Lipari, cykling ca. 25 km, +/- 600 højdemeter
Vi starter dagen ud med en cykeltur fra kyst til kyst. Med udgangspunkt i Lipari by, passerer vi den smukke landsby og Canneto strand. Picnicfrokost med panoramaudsigt i Quattrocchi. Senere på dagen tager vi retur til det historiske centrum og efterfølgende går vi igen ombord på skibet og nyder den sidste sejlads mod Milazzo.
Skibet ligger igen i Milazzo for natten.

Dag 8. Hjemrejse
Efter morgenmaden tjekker vi ud fra skibet kl. 09:00. Derefter er der transfer til Catania lufthavn. Ankomst i lufthavnen ca. kl. 12:00.

Programmet på alle cykelkrydstogter kan variere fra tur til tur afhængigt af f.eks. vand- og vejrforhold, reparationsarbejder osv. I særlige tilfælde kan det være nødvendigt at foretage ændringer.

Sværhedsgrad 3

Dagsetaperne er fordelt på 4 dage med cykling og 2 dages vandreture. Distancer mellem 14-25 km. og nogle dage op til 600 højdemeter. Rimelig god kondition anbefales.
Der er god tid til at nå igennem etaperne og cykelguiden leder vejen.

Vandreturene kan klares med almindelige gode gåsko. Vandresko/støvler er ikke nødvendige. Har man brug for en hviledag, kan man blive ombord på skibet.

Turen anbefales ikke til børn under 12 år.

Indkvartering

MV Sundial
Et solidt og autentisk skib, som oprindeligt stammer fra Tyrkiet. Sundial har motorer, som også hjælper med at navigere, og så er det 24 m. langt og 6 m. bredt. Skibet er udstyret med klimaanlæg, og der er komfortable opholdssteder ombord, såsom spiseområdet og den hyggelige lounge. Der er også rig mulighed for at slappe af og nyde havets bølger fra soldækket.

Maden ombord er en fremragende kombination af seafood og grøntsager, pasta og kød. Alt sammen med et hint af Middelhavsområdets smagfulde krydderurter.

Skibet har 6 x dobbeltkahytter med dobbeltseng (120x195 cm), alle med eget bad og toilet samt en lille garderobe.

Der er plads til 12 gæster ombord på skibet.

Kahyt Lounge Spiseområde

Cykler og cykeludstyr

Du kan leje cykler med 24 gear og håndbremser. Cyklde er alle udstyret med både bagtaske og styrtaske.
Det er også muligt at leje elcykel samt cykelhjelm.

Hvordan kommer jeg frem?

Du flyver til Catania lufthavn på Sicilien og derfra er der fælles transfer til havnen i Milazzo.
Ved hjemrejsen er der fælles transfer fra Milazzo havn til Catania lufthavn.

OBS:
Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.
Vi kan være behjælpelige med at arrangere fly. Kontakt os for at høre nærmere.

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 36: Startdato 29.08.2020 varighed 7 nætter

Fra 10.298,- DKK

Uge 37: Startdato 05.09.2020 varighed 7 nætter

Fra 10.298,- DKK

Uge 38: Startdato 12.09.2020 varighed 7 nætter

Fra 10.298,- DKK

Uge 39: Startdato 19.09.2020 varighed 7 nætter

Fra 10.298,- DKK

Uge 40: Startdato 26.09.2020 varighed 7 nætter

Fra 10.298,- DKK
Praktiske Informationer

OBS:
Alle kahytter er på forespørgsel. Vi anbefaler derfor, at du booker turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.

Prisen inkluderer:

 • 7x overnatning
 • Helpension - morgenmad, frokost eller madpakke (undtagen 2x aftensmad i Salina og Milazzo)
 • Velkomstdrink og velkomstmøde
 • Daglig kahytsrengøring (sengetøj og håndklæder skiftes 1 gang om ugen)
 • Transfer til og fra Catania lufthavn ved ankomst og afrejse
 • Engelsktalende cykelguide
 • Afrejseinformation på dansk
 • Havnegebyrer

Ikke inkluderet i prisen:

 • Transport t/r Danmark
 • Drikkevarer
 • Middag i Salina og Milazzo
 • Entré til museer, monumenter osv.
 • Drikkepenge
 • Afbestillings- og rejseforsikring

Tillæg:

 • Cykelleje: 750 kr.
 • Elcykel: 1470 kr.
 • Leje af cykelhjelm: 130 kr.
 • Laktose- eller glutenfri mad: 400 kr.
Minimumstilslutning:
På denne tur skal der minimum være 4 personer tilmeldt, før turen kan garanteres.

Særlige betalingsvilkår:
Vi gør opmærksom på, at der på denne rejse er særlige betalingsvilkår, der afviger fra vores standard betalingsvilkår beskrevet i vores generelle betingelser.

Depositummet er ifølge vores standard sats, mens restbetalingen forfalder 95 dage før afrejse. Er der mindre end 95 dage mellem bestillingsdatoen og afrejsedatoen forfalder hele beløbet til betaling straks.

For yderligere betalingsvilkår, som ikke er specificeret her, refereres der til vores generelle betingelser, der stadig vil være gældende.

Agentforbehold:
Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Girolibero og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Girolibero. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejser’s medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet. 

Gå til toppen af siden