VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL
Loading...

Cykelløb og ferie for de entusiastiske cykelmotionister

Cykelmotion

Ønsker du en anderledes ferie med fart & hygge, bjerge og hårnålesving. Vi har flere års erfaring med cykelmotion og cykelløb i Europa – skal du deltage i fx La Marmotte eller Maratona dles Dolomites? Eller skal sommerformen holdes ved lige hen over vinteren?

Frankrig

Ruby Rejser/ Ruby Cycling arrangerer forskellige ture til cykelløbet La Marmotte.
Turene har forskelligt indhold, men fælles for alle turene er deltagelsen i løbet, undervejs bliver du betjent af den depotservice, som vi tilbyder 4 steder på ruten, en service som vore deltagere sætter stor pris på.

La Marmotte er et af verdens hårdeste éndags motionscykelløb. Løbet køres i Sydfrankrig i juli måned. Selve løbet er med sine 174 km ikke voldsomt langt, men de 5000 højdemeter kan med garanti mærkes i benene på selv de allerbedste.

Ruby Cycling er 100% certificeret TourOperateur for Grand Trophée – arrangørerne af La Marmotte.

Italien

Maratona d'les Dolomites. Dette helt unikke cykelløb, med mulighed for hele 3 forskellige distancer, køres i de smukke Dolomiter. Bl.a. den kende Sella Ronda er en del af ruten. Løbet køres som regel i juli måned hvor Ruby Rejser er Officiel Touroperatør.

Det "nye sorte" er vores spændende løb La Fausto Coppi som cykles i baglandet omkring Cuneo.

Korsika

Ruby Rejser er eksperter på Korsika - vi startede med at cykle på øen i 1984, og de sidste ti år har vi haft vore egne direkte fly til den herlige ø, der allerede i oldtiden blev kaldt "Skønhedens ø" af grækerne, datidens herrer i Middelhavet. Korsika er for det første flottere end for eksempel Mallorca, og samtidig er der også højere bjerge som gør cykelløb på øen det sjovere, højeste punkt er 2.706 m.o.h. Kort sagt, du bliver nødt til at opleve Korsika fra en cykelsadel.

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

Items 1-10 of 16

Side
per side
 • Træning til La Marmotte, Maratona dles Dolomites eller andre spændende cykelløb

  Har du ikke mulighed for at trække en hel uge ud af feriekalenderen har vi nu mulighed for at tilbyde dig en Miniferie til "det nye Sorte" inden for motionscyklings destinationer - Calpe i Spanien.
  Vi bor på det samme hotel som bla. prof holdet Astana bruger, når de er på træningslejr i Calpe.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Granfondo Stelvio Santini 2019

  Vi er glade for at kunne fortælle, at vi i 2019 kan tilbyde en tur til motionsklassikeren Granfondo Stelvio Santini i Italien. 

  Løbet tilbyder 3 forskellige distancerne 60 km, 137,9 km og 151,3 km og op til 4.058 hm.

  1 afrejse
  0 nætter
  Fra 4.998,- DKK
 • Måske den sejeste udfordring

  Rigtig mange kender den traditionelle La Marmotte i de franske alper. Vi anbefaler dette tilsvarende motionsløb i de franske Pyrenæer.

  Ingen dato sat
  0 nætter
  Forespørg
 • Motionscykelferie på Korsika

  Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle". 

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Giv dig selv en fantastisk start på cykelløbet La Marmotte

  Giv dig selv en fantastisk opstart til cykelløbet La Marmotte; kør til starten i Alpe d’Huez fra Nice på 3 fantastiske cykeldage gennem flotte bjerglandskaber og mange udfordrende pas undervejs. 

  Ingen dato sat
  6 nætter
  Forespørg
 • Giv dig selv en fantastisk opstart på La Marmotte

  Giv dig selv en fantastisk opstart til cykelløbet La Marmotte; kør til starten i Alpe d’Huez fra Nice på 3 fantastiske cykeldage gennem flotte bjerglandskaber og mange udfordrende pas undervejs.

  Ingen dato sat
  6 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Cykel igennem tre lande på en uge - Bodensee og Gardasøen

  Bodensee – Gardasøen er en fantastisk mulighed for på cykel at opleve hele tre forskellige lande på en uge. Du får det bedste fra Tyskland, Østrig og Italien. Hver dag byder på nye oplevelser både kulturelt, gastronomisk og ikke mindst terrænmæssigt.

  Ingen dato sat
  6 nætter
  Forespørg
 • Cykelrejserne fra Middelhavet til Adriaterhavet

  Coast to Coast er uden tvivl blevet en klassiker inden for cykelrejser, og det er da også stadig vores mest populære destination.

  Ingen dato sat
  8 nætter
  Forespørg
 • Få pladser tilbage

  Comosøen

  Norditaliens skønhed fra cyklen

  Vi er super glade for at kunne tilbyder denne fantastiske tur rundt i Norditalien. Start ved den smukke Como-sø og derfra ind i Dolomitterne, for at slutte ved havet nær Venedig.
  Det er en tur, der byder på mange kendte stigninger fra Giroen, men også ukendt terræn, der ofte benyttes i de italienske klassikere som Lombardiet Rundt.

  Ingen dato sat
  8 nætter
  Forespørg
 • Spektakulær cykeloplevelse

  Efter succesen i Pyrenæerne, tilbyder vi også en Classic-tur til Dolomitterne. Hvad menes der så med en Classic-tur? De sidste par år har vi kørt fra Adriaterhavet-Comosøen og viceversa, her er vi blevet introduceret til nogle fantastiske cykelområder med flere legendariske stigninger.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København