Vælg ferietype
Vælg socialitet
Vælg uge
Vælg rejsemål

En udfordrende ferie

Cykelmotion

Ønsker du en anderledes ferie med fart og hygge, bjerge og hårnålesving. Vi har flere års erfaring med cykelmotion og cykelløb i Europa – skal du deltage i fx La Marmotte eller Maratona dles Dolomites? Eller skal sommerformen holdes ved lige hen over vinteren?

Ruby Rejser/ Ruby Cycling står også for aktive cykelrejser

Frankrig

Ruby Rejser/ Ruby Cycling arrangerer forskellige ture til cykelløbet LA MARMOTTE.
Turene har forskelligt indhold, men fælles for de forskellige ture er deltagelsen i løbet, undervejs bliver du betjent af den depotservice, som vi tilbyder 4 steder på ruten, en service som vore deltagere sætter stor pris på.

La Marmotte er et af verdens hårdeste éndags motionscykelløb. Løbet køres i Sydfrankrig i juli måned – i 2018 er det søndag d. 1. juli. (Endnu ikke bekræftet af SportCommunication ) Selve løbet er med sine 174 km ikke voldsomt langt, men de 5000 højdemeter kan med garanti mærkes i benene på selv de allerbedste.

Ruby Cycling er 100% certificeret TourOperateur for Grand Trophée – arrangørerne af La Marmotte

Italien

MARATONA DLES DOLOMITES. Dette helt unikke cykelløb, med mulighed for hele 3 forskellige distancer, køres i de smukke Dolomiter. Bl.a. den kende Sella Ronda er en del af ruten. Løbet køres i 2018 den 1. juli. Ruby Rejser er Officiel Touroperatør.

Det "nye sorte" er vores spændende løbe La Fausto Coppi som cykles i baglandet omkring Cuneo..

Korsika

Ruby Rejser er eksperterne på Korsika - vi startede med at cykle på øen i 1984, og de sidste ti år har vi haft vore egne direkte fly til denne herlige ø, der allerede i oldtiden blev kaldt "Skønhedens ø" af grækerne, datidens herrer i Middelhavet. Korsika er flottere end Mallorca. Korsika er også dyrere end Mallorca. Korsika har højere bjerge end på Mallorca, højeste punkt er 2.706 m.o.h. Kort sagt, du bliver nødt til at opleve Korsika fra en cykelsadel

Read more

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

8 Items

per side
Set Descending Direction
 • Vi er de eneste i Danmark, der tilbyder startnumre og ture til La Fausto Coppi

  La Fausto Coppi Le Alpi del Mare GranFondo er et international cykelløb, der i 2018 køres i sin 29. udgave. La Fausto Coppi er en af de fire “store” begivenheder på den italienske GranFondo scene, og det er meget populært både nationalt og internationalt.

  1 afrejse
  4 nætter
  Fra 2.998,- DKK
  Kør selv
 • Drama og udfordring på vaskeægte Tour de France-manér

  Rejsen er det helt rigtige match for livsnydere, som finder glæde i både aktiv udfoldelse på asfalten og de stille momenter med udsøgt mad og vin. Udfordringen i at bestige Mont Ventoux på cyklen er dog i hovedsæde på rejsen. Så bliv en af de få, der stolt kan fortælle venner, familie og cykelrytter-kammerater, at du har trumfet det berygtede Mont Ventoux. 

  1 afrejse
  4 nætter
  Fra 7.998,- DKK
  Fly fra København eller kør selv
 • TRÆNING TIL LA MARMOTTE, MARATONA DLES DOLOMITES ELLER ANDRE SPÆNDENDE CYKELLØB

  Giv dig selv en fantastisk opstart til selv f.eks. La Marmotte eller Maratona dles Dolomites løbet. Bo og træn i de samme naturskønne cykelområder omkring Calpe, hvor også pro cykelholdene Astana & Katusha i løbet af året afholder deres træningslejre.

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 8.398,- DKK
  Fly fra København
 • Book Tidligt Rabat

  Korsika Nordøen Rundt

  Motionscykelferie

  Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - "Den Gemte Perle".

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 8.998,- DKK
  Fly fra København eller Billund
 • Coast to Coast
  Ingen dato sat
  7 nætter
  Fra 10.998,- DKK
  Fly inkl.
 • Motionscykling på Skønhedens Ø

  Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse og begejstring, som TV2 kommentatorerne, Jørgen Leth og Rolf Sørensen delte med alle seerne.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Udsolgt
  Fly fra København eller Billund
 • La Marmotte er et af verdens hårdeste éndags motionscykelløb.

  Løbet køres i Sydfrankrig i juli måned – i 2018 er det søndag d. 8. juli (Dette er bekræftet af SportCommunication). Selve løbet er med sine 174 km ikke voldsomt langt, men de 5.000 højdemeter kan med garanti mærkes i benene på selv de allerbedste.

  Ingen dato sat
  4 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller kør selv
 • Italien - Motionscykelløb på egen hånd

  Har du mod på at udfordre dig selv på cyklen og samtidig opleve Italien fra en helt ny side? Så er motionscykelløbet Maratona dles Dolomites lige det helt rette for dig!
  Kæmp dig igennem spændende og berygtede stigninger og bliv betaget af de billedskønne omgivelser. Vær blandt de første, der med begejstring kan fortælle om de store udfordringer, når du herhjemme cykler med vennerne!

  Ingen dato sat
  4 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller kør selv