INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Motionscykelferie på Korsika

Korsika Nordøen Rundt i maj

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle". 

8.998,00 kr
In stock
Travel Code
COL-036
Nordøen rundt på Korsika med guide

Du har nu mulighed for at opleve nordøen af Korsika på den absolut bedste måde, nemlig på din racercykel. Korsikas nordlige halvdel byder på de smukkeste bugter med utrolige strande og skøn natur samt unikke veje gennem et fantastisk bjerglandskab. Er du bekendt med cykling i Alperne, eller ønsker du at stifte bekendtskab med en anderledes og storslået cykeloplevelse, så er denne tur det perfekte valg for dig. 

Det gode ved denne tur er, at selvom det er en "motionsferie", så er der stadig plads til afslapning. Så ønsker du en dag på stranden, kan du gøre dette og mødes med de andre deltagere til aften, når de er tilbage fra dagens tur. 

Væsentligt for denne tur er, at alle etaperne kan gøres kortere og lettere efter behov og niveau.

Vi har i Ruby Rejser arrangeret ture til Korsika siden 1983. Vi har stor ekspertise i samtlige typer af rejser til denne smukke ø, og vi mener, at turen til nordøen byder på det absolut flotteste, som Korsika kan byde på.  

Indkvartering

Under opholdet vil du hele ugen bo med halvpension på mindre hoteller i dobbeltværelser.

Hvis man er et ulige antal eller deltager alene, kan det forekomme, at man deler værelse med en anden deltager af samme køn.

Turen gennemføres ved min. 18 deltagende personer. 

Kort

Nedenfor ser du et kort over øen Korsika, hvor du lander på den nordøstlige side i Bastia Lufthavn.

Teknisk information

Anbefalinger til dig omring deltagelse i turene:

 • Det anbefales, at man er i god fysisk form (der bliver inddelt i 3 forskellige niveauer).
 • At din racercykel er i bedste stand og monteret med en gearing tilsvarende 34-50, samt vi foreslår minimum 12-28 og gerne større. Er dette total volapyk for dig, så ring til os, og vi får vores chefguide til at kontakte til dig.

Det er obligatorisk at have en cykelhjelm på på turen.

Flybagage til Korsika
Du må medbringe 20 kg. indskrevet bagage samt 5 kg. håndbagage (50 x 40 x 25 cm).

Transport af cykel

Hvis man rejser i gruppe, er det muligt at aftale ændringer i nedenstående opsamlingssteder. Ellers følges denne opsamlingsplan (der tages forbehold for ændringer):

Onsdag aften:
20.00 Opsamling Gl .Ellebjerg st.

Torsdag morgen:
06.30 Slagelse, trafikcenter
08.00 Odense, p-plads v. rundkørsel Ørbækvej/Østre Ringvej
09.00 Kolding Storcenter
10.00 Padborg, OK trucktank

Cyklerne vil blive returneret til Danmark i løbet af enten søndag eller mandag, alt efter hvornår vores chauffører kan nå hjem til. Afhentningen aftales inden hjemrejse på Korsika.

NB: Du skal afmontere forhjul samt pedaler på din cykel ved afhentning. Det er en god idé at medbringe hjulpose. Husk at påskrive tydelig navn og mobilnummer. Din cykel vil blive pakket forsvarligt med tæpper og pap for at undgå skader.
Bemærk venligst: din cykel er forsikret mod biluheld og alvorlige skader. Sørg alligevel for at have en forsikring, som dækker skader og ridser under transport og cykling i udlandet. 

Dagsprogram

LØRDAG, 1. ANKOMST ETAPE

Afgang fra Kastrup kl. 07.55 med Norwegian – forventet ankomst til Bastia kl. ca. 10.10 (der tages forbehold for ændringer af tidspunkt).

Vi cykler fra Bastia direkte til vores hotel i Corte (omklædning i lufthavnen):

For hold 1 (de hurtigere) kunne turen være:
Dagens 107 km starter over Col de Bigornos 886 højdemeter, via smalle bjergveje, små charmerende bjergbyer og med en fantastisk udsigt over dalen til Ponte Leccia, for derefter at klatre op over Col Sant Antones 997 højdemeter.
Slutteligt ender vi i Korsikas gamle universitetsby Corte. I Corte kan vi nyde stemningen med caféer og typiske gamle korsikanske gader og bygninger.
Hold 2 og 3 kan tage en lidt kortere tur.

SØNDAG, 2. ETAPE

Dagens 105 km går op over en af de flotteste stigninger på Korsika, “Col de Zorba”, med 1.315 højdemeter. Med udsigt mod bl.a. Korsikas højeste bjerg, Mte. Cinto, 2.706 højdemeter.
En fantastisk flot nedkørsel igennem spændende slugter inden frokosten, som vi indtager ved en flod med mulighed for en dukkert. Herefter går turen tilbage gennem små og hyggelige bjergbyer til Corte.

MANDAG, 3. ETAPE

Denne etapes 106 km bringer os op igennem en 12 km helt ubeskrivelig smuk og spændende slugt, igennem flotte skovstrækninger og over ugens højeste pas, Col de Vergio, på 1.477 højdemeter.
Til sidst har vi en flot og meget spændende 36 km lang nedkørsel til den smukke lille havneby Porto, der bare skal opleves.

TIRSDAG, 4. ETAPE

Dagens ca. 100 km bringer os op over det 1.272 højdemeter pas Col de Sevi, inden vi kører ned til kystbyen Sagone, hvor vi rammer 3. etape af Tour de France 2013 og følger kysten og det blå Middelhav tilbage til Porto.
Bare vent til du ser de helt utrolige bjergformationer undevejs, de kan ikke beskrives, de skal opleves.
Der er også mulighed for en fridag og/eller en kortere strandtur på “kun” 1.200 højdemeter og 55 km. En flot og spændende tur, hvis man denne dag ønsker at køre lidt kortere.

ONSDAG, 5. ETAPE

Igen mulighed for en let dag i området omkring Porto. Vi planlægger ruten derned, med tanke på hvor meget der er tilbage i benene – men det bliver smukt.

TORSDAG, 6. ETAPE

Torsdagens 105 km er den sidste halvdel af Tour de France's 3. etape, og igen er det svært at beskrive, hvor smukt det er med flotte Middelhavsudsigter, grønne frodige bjerge og kolde rislende kilder.
I dag besøger vi en af Korsikas hyggelige bjergbyer til en lille kaffepause på en lokal café. Vi slutter i Balagne området, tæt ved vandet, hvor vi kan nyde en kølig… dukkert.

FREDAG, 7. ETAPE

På turens sidste etape med 105 km bevæger vi os lidt ind i Balagneområdets bagland ved at “klatre” på cykel op igennem den smukke lille bjergby Spelancato og det krævende og spændende pas, Bocca di Battaglia, på 1.098 højdemeter,
inden vi vender tilbage til udsigten over Middelhavet og en af Korsikas smukke kystbyer I’lle Rousse til en lille surprise. Derefter vender vi tilbage til hotellet og slutter en varierende og smuk uge af med en tur på stranden.

LØRDAG, 8. HJEMREJSE “ETAPE”

Afgang fra Bastia med kl. 10:55, forventet hjemkomst til København kl. 13:10.
Kort sagt: Korsika er flottere end man tror og kan ikke beskrives – den SKAL opleves.

Bestil rejse

Send rejseforespørgsel

Korsika Nordøen Rundt i maj
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen

 • Direkte fly fra Kastrup til Bastia t/r
 • 7 nætters ophold på skiftende hoteller med halvpension 
 • Transport af din cykel fra Danmark til Korsika
 • Turledere på turen
 • Bagagetransport fra hotel til hotel

Ikke inkluderet

 • Drikkevarer
 • Frokoster
 • Evt. forsikringer
 • Evt. meromkostninger ved afhentning på ruten

Tillæg

 • Enkeltværelse kr. 1.700,- (begrænset antal)

Bemærkninger

Find 12 medrejsende, så rejser du gratis – 2 gratis ved 22 betalende. Mange cykler sammen herhjemme – tag sammen afsted til Korsika. Betingelsen er, at alle skal bookes på samme bestilling. Du skal påtage dig kontakten mellem din gruppe og Ruby Rejser, og du foretager samlet betaling af depositum og restbeløb.

Gå til toppen af siden