Cykelmotion kun for piger/kvinder

Kun for piger

Som noget nyt vil vi i 2018 prøve at få alle jer skønne piger på raceren og ud på en dejlig uge i naturskønne omgivelser sammen med andre piger/kvinder og måske med en eller to mandlige guider.

Vi ved, at der er mange piger, som rigtig gerne vil afsted på racercyklen, men som ofte tænker ”Puhaa.. kan jeg følge med mændene, er jeg god nok osv. Vi har derfor besluttet os for at imødekomme de mange forespørgsler og oprettet en ny rejsetype, som kun er forbeholdt piger og kvinder. 

På disse rejser får du mulighed for at møde andre piger og kvinder med samme entusiasme for en aktiv cykelferie, og som også har fart i benene. Du kommer til at opleve den smukke natur og landskaber, mens du sammen med andre piger og kvinder suser rundt på cyklen og nyder disse omgivelser i godt selskab. 

Der er ingen grund til bekymring om hvorvidt man kan følge med de andre cyklister, da turen vil foregå i forskellige niveauer og tempo, der passer én bedst. Dog anbefales det at man er i god fysisk form, da vi kommer igennem varierende terræn og stigninger.

Essensen af vores cykelmotionsture er udfordringen i at kæmpe sig igennem ruterne, men det er ligeledes de stille øjeblikke efter en dags hårde strabadser på sin cykel, hvor man skaber et tæt bånd med sine med-cyklister over en kop kaffe eller et iskold drink, som gør denne pigetur helt specielt. 

View as Grid List

1 Item

per page
Set Descending Direction
 • Motionscykelferie kun for kvinder

  Som noget nyt laver vi i 2018 en uge med kvinde motionscykelferie, kvinde motioncykelløb. Måske bedre beskrevet som en motionscykelferie kun for kvinder, som bringer dig rundt på Nordøen af det smukke Korsika.

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 8.998,- DKK
  Fly fra København eller Billund