Loading...

La Marmotte

ET AF VERDENS HÅRDESTE ÉNDAGS-MOTIONSCYKELLØB

Kom med til et af Europas absolut vildeste cykelløb, og prøv kræfter med de 21 serpentinersving op til toppen af Alpe d’Huez! 

Løbsdato: 27. juni 2021

La Marmotte

La Marmotte er en af de klassiske franske cykelløb for de engagerede og entusiastiske cykelmotionister, som føler en trang til at udfordre de legendariske stigninger fra de helt store cykelløb. På nogle af disse stigninger er der skrevet cykelhistorie for store triumfer, men de ubarmhjertige bjergsider har også været årsag til, at et utal af ryttere har ramt ”muren” på vejen mod toppen og triumfen.

La Marmottes kun 177 km synes måske ikke som den helt store styrkeprøve, men når du kombinerer det med de 5.000 højdemeter, som er fordelt på tre store og ikoniske stigninger, er det pludselig ikke længere en smal sag. Disse tre stigninger er særligt dem, der vil sætte sig i benene i dagene efter løbet, men samtidig også et af de trækplastre, der tiltrækker mange cykelinteresserede år efter år.

Hos Ruby Cycling/Ruby Rejser er vi certificerede Tour Operateur for Grand Trophée, som er arrangør for både La Marmotte og en række andre store franske cykelløb. Hos Ruby tilbyder vi en pallette af ture til La Marmotte, hvor vi har forsøgt at inddække forskellige behov, så alle kan komme til løbet på bedst mulig vis.

La Marmotte Profil

 

Læs mere
View as Grid List

7 Items

per side
Lejligheder til La Marmotte

Bo tæt ved målstregen, indkøbsmuligheder og restauranter under din deltagelse i cykelløbet La Marmotte.

 • 1 afrejse
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller kør selv
Fra 1.598,- DKK
Campinghytter ved foden af Alpe d'huez til La Marmotte

Til motionscykelløbet La Marmotte er vi glade for at kunne tilbyde campinghytter på campingplads Camping La Piscine.

 • 1 afrejse
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 2.598,- DKK
Startnummer og depotservice til verdens måske hårdeste éndagsløb

Køb startnummer og depotservice til et af Europas absolut vildeste éndagscykelløb og prøv kræfter med serpentinersving og stejle stigninger op til toppen af Alpe d’Huez!
Løbsdato: 27. Juni 2021 

 • 1 afrejse
 • 3-5 nætter
Fra 2.700,- DKK
Klassiske cykelferie med Ruby

Giv dig selv en fantastisk opstart til cykelløbet La Marmotte; kør til starten i Alpe d’Huez fra Nice på 3 fantastiske cykeldage.

 • 1 afrejse
 • 6 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 14.298,- DKK
Giv dig selv en fantastisk opstart til cykelløbet La Marmotte

Få den ultimative opstart til cykelløbet La Marmotte med denne 7- dages tur, der bl.a. byder på 3 fantastiske cykeldage fra Nice mod starten ved Alpe d'Huez.

 • Ingen dato sat
 • 6 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Ideelt hotel til La Marmotte

Bo på dette herlige hotel under din deltagelse i cykelløbet La Marmotte. Her er der masser af plads til afslapning efter nogle hårde cykelture. 

 • 1 afrejse
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller kør selv
4-stjernet hotel til La Marmotte

Forkæl dig selv med lidt luksus og kvalitet efter nogle hårde ture i sadlen under din deltagelse i cykelløbet La Marmotte.

 • 1 afrejse
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller kør selv

Sværhedsgrad: 4-5

La Marmotte er en af vores mere krævende ture med stejle og udfordrende stigninger som Col du Glandon, Col du Galibier og ikke mindst legendariske Alpe d’Huez. Derfor kræver løbet en god fysisk kondition og udholdenhed. Udover de stejle stigninger er der passager med dårlige veje og grusveje. Derfor anbefaler vi kun turen for erfarne cykelryttere.

Vores ture

Vi kan være behjælpelige med både transport og ophold i forbindelse med La Marmotte. Gennem vores mange års erfaring og arbejde med løbet har vi oplevet, at der er forskellige præferencer for indkvartering og transport hos de enkelte deltagere. Vi har derfor en bred vifte af transport- og overnatningsmuligheder. Fælles for alle vores ture er, at du som Ruby-deltager har adgang til Rubys egen depotservice, der vil være at finde tre steder på ruten.

Ruby Fly
Ved at købe fly gennem os, sørger vi for fly og transfer fra København til Geneve, der er den nærmeste lufthavn til løbets start. Derudover sørger vi for hotel med halvpension i 4 nætter i Alpe d’Huez.

Ruby Kør-selv
Til dig der foretrækker selv at tage bilen til Alpe d’Huez, kan du vælge vores "kør-selv"-løsning, hvor der ved ankomst venter dig 4 nætter på hotel med halvpension.

Ruby Classic
Vores Ruby Classic er en pakkeløsning, hvor vi sørger for den bedste opvarmning til den store dag i Alpe d’Huez. På denne tur starter vi i Nice om tirsdagen inden raceday, og vil de næste tre dage køre hhv. fra Nice til Auron, fra Auron til Savines Le Lac og til sidst til Alpe d’Huez med ankomst om torsdagen. Herefter er der stadig rig mulighed for at restituere og gøre klar til den store dag. Vi overnatter først på hotel i smukke omgivelser og lige ved landevejen, så vi er klar til morgendagen på cyklen. Når vi har nået Alpe d’Huez indlogeres vi i vores lejligheder, hvor der er mulighed for selv at lave mad eller nyde nogle af de hyggelige spisesteder i byen.Her bor vi indtil raceday er overstået og vi vender snuden hjem mon Danmark igen.

Ruby Retro
Ruby Retro er ligesom vores Classic tur en pakkeløsning, hvor vi har et par opvarmningsdage inden den helt store cykeloplevelse på raceday om søndagen. På vores retro tur tager vi til Nice, hvorfra vi de følgende dage vil køre gennem landskabet med holdt i byerne: Annot, Savines Le Lac og slutter opvarmningen af i Alpe d’Huez, hvor det vil summe af aktivitet for de mange spændte cykelryttere fra hele verden, der skal prøve kræfter med La Marmotte.

Den bedste tur med især nogle helt fantastiske guider fra Nice til Alpen. Skal jeg afsted igen, og det skal jeg sikkert, skal det være fra Nice igen med de samme guider. Så er det underordnet om der er RETRO eller Classic.” – Gæst på Ruby Retro turen 

 

La Marmotte

Rubys løbsservice 

Alle der køber startnummer gennem os får automatisk adgang til vores eksklusive depotservice for Ruby-gæster.

Super og helt uundværlig depotservice. Det er helt afgørende for, at man kommer igennem strabadserne.” – Gæst på La Marmotte med bus

 

Guidede ture
Med i vores service er der guidede ture i området omkring Alpe d’Huez, så du kan blive helt klar til den store dag. Turene er helt frivillige at deltage i og du behøver ikke tilmelde dig på forhånd.

Informationsmøder
Informationsmøde om fredagen. Her vil vores guider give en række praktiske råd omkring løbet, de enkelte strækninger på løbet, påklædning, klargøring af cyklen, pakning af depotposer mm. Det er også her, du har mulighed for at stille spørgsmål vedrørende løbet, så spørg endelig - når du sidder i sadlen om søndagen, kan gode råd være dyre.

Depotservice
Vi tager imod dit vindtøj og andet overskydende udstyr før starten i Bourg. Herefter har vi tre forskellige depoter, som du frit kan benytte. De tre steder er:

 1. Col du Glandon – depotet vil være før toppen
 2. Col du Galibiers – depotet er 100 meter efter toppen er nået
 3. 3 km før Bourg – umiddelbart inden opstigning på Alpe d’Huez

Startnummer og startgrupper

Som certificeret tour Operateur får vi udleveret numre i serier i hhv. 1., 2. og 3. startgruppe. Tildelingen sker efter bestillingstidspunkt, så hvis du har et særligt ønske om at starte blandt de første, er det vigtigt du er ude i god tid. Det skal dog siges, at hvis du har deltaget i løbet inden for de sidste to år eller at du har kørt en fantomtid på under 7 timer, vil vi søge om optagelse i startgruppe 1 for dig. Dette skal dog accepteres af arrangøren.

NB! Når du bestiller dit startnummer gennem Ruby, vil du ikke med det samme kunne se din tilmelding på arrangørens hjemmeside. Dette skyldes, at vi får tildelt nummerserier og at navnerapporteringen først sker ca. 4 uger før løbet.

Bestilling
Ved bestilling er det vigtigt, at der bliver oplyst det fulde navn, adresse, fødselsdato og år, mailadresse og telefonnummer for alle deltagere! Hvis arrangørens pris på startnummer overstiger 10 € i forhold til det forrige års pris, vil denne forskel blive opkrævet, når vi får den endelige pris fra arrangøren.

Startgrupper
Til La Marmotte er der 3 startgrupper som har forskellige starttidspunkter.

• Startgruppe 1: Starter klokken 07.00 og er for deltagere med startnumre i intervallet fra 1-1999, hvoraf 1-400 er elitenumre

• Startgruppe 2: Starter klokken 07.30 og er for deltagere med startnumre i intervallet fra 2000-3999

• Startgruppe 3: Starter klokken 07.50 og er for deltagere med startnumre i intervallet fra 4000-

Vær opmærksom på, at din personlige tidtagning først starter, når du passerer startporten. Selvom du starter i relativt store grupperinger, vil der hurtigt komme spredning på feltet. Ruten vil være markeret med pile, der er malet på vejen. Undervejs er der officielle depoter med et udvalg af mad, frugt, drikkevarer m.m.

Løbet har en tidsgrænse, hvilken du skal være indenfor. Det betyder, at du skal have påbegyndt opstigningen af Alpe d’Huez klokken 18.15.

Det praktiske for deltagelse

Løbsarrangøren har nogle officielle krav, som skal opfyldes, før du kan deltage i løbet. Når du kan krydse alle nedenstående punkter af, er du altså klar til at prøve kræfter med La Marmotte og de 21 serpentinersving, før du kan krydse målstregen:

• Som deltager skal du fysisk være i stand til at gennemføre løbet

• Alle deltagere skal erklære, at de er bekendt med reglerne for løbet samt de franske trafikregler

• Alle deltagere til La Marmotte kører med cykelhjelm under hele løbet

• Der skal være lys på cyklen eller du skal køre med en velfungerende refleksjakke

• Som deltager accepterer du de risici, der er forbundet med at køre ad trafikerede veje

• Alle deltagere skal være fyldt 18 år. Der gives ikke dispensation

Helbredskrav
For deltagelse i løbet skal du have en gyldig licens eller motionslicens fra Dansk Cycle Union eller Dansk Triathlon Forbund. Hvis ikke du har et af disse, er en helbredserklæring, der ikke er ældre end et år fra løbsdato, også tilstrækkeligt.

Cykeltransport

Når vi tager til La Marmotte er cykeltransporten selvfølgelig alfa og omega, og vi hjælper gerne med, at cyklerne kommer sikkert frem til Alpe d’Huez. Vi pakker forsigtigt alle cykler i kasser, og kører selv turen i vores ”anonyme” biler, så det ikke er tydeligt at se, hvad vi fragter. Her kan du læse mere om vores cykeltransport og meget mere.