ET AF VERDENS HÅRDESTE ÉNDAGS-MOTIONSCYKELLØB

La Marmotte

Kom med til et af Europas absolut vildeste cykelløb, og prøv kræfter med de 21 serpentinersving op til toppen af Alpe d’Huez! 

Løbsdato: 7. juli 2019.

La Marmotte

Selve løbet La Marmotte er med sine 174km ikke det længste, men til gengæld gør de 5.000 højdemeter op for længden. Løbet kan med garanti mærkes i benene i dagene efter løbet, og det er netop denne styrkeprøve, som gør La Marmotte til et så populært løb og et af de helt store trækplastre for motionscyklister fra hele verden.

Ruby Cycling er 100% certificeret TourOperateur for Grand Trophée – arrangørerne af La Marmotte – og vi tilbyder følgende ture, som kan bookes direkte hos Ruby Cycling:

 • Ruby Classic – Afrejse tirsdag med fly til Nice, cykling til Alpe d’Huez, mandag fly hjem fra Geneve.
  Dette er vores klassiske tur, som i løbet af tre fantastiske cykeldage op til La Marmotte byder på mange udfordrende pas undervejs. Turen er middel-svær i sværhedsgrad. 

 • Ruby Retro – Afrejse tirsdag med fly til Nice, cykling til Alpe d’Huez, mandag fly hjem fra Geneve.
  Dette er vores "gamle" tur, hvor vi første dag starter nemt ud, hvorefter turen bliver mere udfordrende. Sværhedsgraden er middel, og vi tager det stille og roligt, så alle kan være med.

 • Ruby Mont Ventoux – Afrejse mandag med fly fra Billund, cykling til Alpe d'Huez, mandag fly hjem.
  Vores nyeste tur, hvor vi opvarmer til La Marmotte med bl.a. at bestige "det skaldede bjerg". Sværhedsgraden er middel-svær.

 • Ruby Fly – København/Geneve samt transfer tur/retur – ophold på hotel med ½ pension, 4 nætter på Alpe d´Huez (der tages forbehold for mellemlanding )

 • Ruby Kør Selv – Ophold på hotel med ½ pension, eller lejlighed - 4 nætter på Alpe d’Huez.

Når du køber indkvartering og startnummer igennem Ruby Cycling har du automatisk inkluderet vores service før og under løbet. Det er ikke muligt blot at købe startnummer og depotservice hos Ruby Cycling.

NB: Licens eller helbredserklæring skal uploades på arrangørernes hjemmeside ca. 3 uger før løbsstart. Du kan først uploade din erklæring, efter du har fået tilsendt dit startnummer og en vejledning i at uploade erklæringen fra os. 

Her kan du læse mere om La Marmottes program, praktiske informationer, betingelser for deltagelse og helbredskrav.

Sværhedsgrad 4-5:
Dette er en krævende til meget krævende tur, og deltagerne må derfor være erfarne cykelryttere der besidder både en kondition og udholdenhed der er virkelig god. Turen byder på svære stigninger, og der kan forekomme dårlige veje, herunder også lidt grusveje.  


Se også vores hjemmside rubycycling.dk, som er dedikeret til alle vores motionscykelrejser.

Se vores udvalg af indkvarteringer herunder


View as Grid List

4 Items

per side
 • Ideelt hotel til La Marmotte

  Bo på dette herlige hotel under din deltagelse i cykelløbet La Marmotte. Her er der masser af plads til afslapning efter nogle hårde cykelture. 

  1 afrejse
  4 nætter
  Fra 4.598,- DKK
  Fly fra København eller kør selv
 • Lejligheder til La Marmotte

  Bo tæt ved målstregen, indkøbsmuligheder og restauranter under din deltagelse i cykelløbet La Marmotte.

  1 afrejse
  4 nætter
  Fra 1.448,- DKK
  Fly fra København eller kør selv
 • 4-stjernet hotel til La Marmotte

  Forkæl dig selv med lidt luksus og kvalitet efter nogle hårde ture i sadlen under din deltagelse i cykelløbet La Marmotte.

  1 afrejse
  4 nætter
  Fra 8.798,- DKK
  Fly fra København eller kør selv
 • Campinghytter ved foden af Alpe d'huez til La Marmotte

  Til motionscykelløbet La Marmotte er vi glade for i 2019 at kunne tilbyde campinghytter på den 5* campingplads Camping La Piscine.

  1 afrejse
  4 nætter
  Fra 2.198,- DKK
  Fly fra København eller kør selv