INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Marmotte Pyrénées

En udfordring på cyklen i Pyrenæerne

Rigtig mange kender den traditionelle La Marmotte i de franske Alper, men nu kan du prøve kræfter med et tilsvarende løb, Marmotte Pyrénées.  

Løbsdato: BLIVER IKKE KØRT I 2021 

In stock
Travel Code
COL-038

Det kan du glæde dig til

La Marmotte Pyrénées byder på ikke mindre end 5500 højdemeter fordelt på kun 163 km.

På La Marmotte Pyrénées skal en af de hårdeste Tour de France stigninger, Col de Tourmalet, køres fra begge sider. Alene dét kan virke lidt skræmmende, men læg så lige Hourquette d'Ancizan, Col d'Aspin og til slut det legendariske Hautacam oveni, så har du en udfordring ud over det sædvanlige.

Kort over rejsen

Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelse

Information om løbet

Løbet starter med en kort rundtur på 7 km i Luz Saint Sauveur, og så direkte ind på Tourmalet (18,5 km 7,6%). 

Efter en fin nedkørsel til Sainte Marie de Campan, startes der straks på Hourquette d'Ancizan (17 km med 4,5%), der er en fin stigning med sine stejle momenter. Derefter er der nedkørsel til Ancizan, hvorfra der er 5 km til der startes på col d'Aspin (12 km med 6,5%). Nedkørsel Sainte Marie de Campan, hvor Tourmalet skal bestiges fra den anden side (17 km med 7,5%), herefter  lang nedkørsel  på  36 km til målstigningen Hautacam (14 km med 8%).

Tag ikke fejl, her er der tale om en kæmpe udfordring, i 2017 var det perfekt cykelvejr, alligevel var det kun 1170 af de ca. 2000 deltagere der gennemførte løbet, så kom godt forberedt.

OBS!! Vi tager forbehold for ændringer i ruten da denne nogle gange ændres.

Sværhedsgrad 4-5

Dette er et meget krævende løb, og deltagerne må derfor være erfarne cykelryttere der besidder både en kondition og udholdenhed der er virkelig god. Turen byder på svære stigninger, og der kan forekomme dårlige veje, herunder også lidt grusveje.  

Indkvartering

Der er indkvartering ved foden af Hautacam i den hyggelige by Argles Garzot, ca. 18 km fra startstregen i Luz Saint Sauveur. Ophold på hotel Soleil Levant er med morgen- og aftensmad på hotellet. Hotellet er simpelt.
Mulighed for opbevaring af cykler. Hotellet har restaurant, bar og lukket have. Der er WiFi på hotellet.

VIGTIG!!
Check-in er muligt fra kl. 14.00.
Check-out skal ske inden kl. 11.00 . 

Hotel Soleil Levant, 17 Avenue des Pyrénées, 65400 Argeles Gazost, Frankrig. 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Marmotte Pyrénées
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren. Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato.)


Inkluderet i prisen:

  • Ophold med ½ pension i delt dobbeltværelse
  • Startnummer til løbet
  • Depotservice (3 Ruby Rejser depoter / 6 officielle depoter)
  • Guideservice


Ikke inkluderet i prisen:

  • Cykeltransport t/r (kr. 1.200,-)
  • Afbestillingsforsikring (6% af rejsens pris).


Deleværelser
Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

Minimumstilslutning

Deltagerantal er minimum 30 personer, der alle skal være tilmeldt senest 60 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser.

Gå til toppen af siden

Loading...