INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Miniferie til Calpe

Træning til La Marmotte, Marathona Dles Dolomites eller spændende cykelrejser

Vi tilbyder en mini-træningsferie til "det nye sort" inden for motionscyklingsdestinationer: Calpe i Spanien. 

In stock
Travel Code
COL-041

Det kan du glæde dig til

Ruby Cycling tilbyder i samarbejde med vores chefguide og vinder af Race Across America 2017 (RAAM), Thomas Liebmann, denne skønne cykelrejse og træningslejr i Calpe, det ukendte spanske paradis, hvor også pro cykelholdene Astana & Katusha afholder deres træningslejre. Calpe er centralt beliggende på Costa Blanca og har det hele og lidt til. Vi har 3 cykeldage i det fantastiske område omkring Calpe, og ligegyldigt om du er begynder i bjergene eller du allerede er hardcore cykelrytter, så finder vi de rette ruter og oplevelser her. Vi har tips og råd som kan gøre dig bedre, og vi cykler hver dag i flere grupper alt efter niveau. Det betyder, at vi tilpasser turene så alle får det bedste ud af træningen – både med hensyn til kilometer og højdemeter.

Calpe – Det ukendte spanske paradis
Beliggende en lille times kørsel fra Alicante ligger Calpe i en bugt med lækker sandstrand og skærmet af ”Rock of Ifach”, der er et af Costa Blanca´s vartegn. Klippen ligger lige for enden af bugten og rejser sig 330 m over havoverfladen. Calpes historiske bydel skiller sig ud med charmerende smalle, stejle gader skærmet af de nyrestaurerede gamle huse. Det er her du finder lokalbefolkningen og de hyggelige restauranter. Langs stranden er strandpromenaden, hvor du også finder mange barer og restauranter. Bjergene begynder nærmest helt inde i byen, så der er ikke langt til et rigtig godt cykelterræn. Utallige former for vandsport er også muligt umiddelbart ved hotellet.

Indkvartering

Vi bor på det 4-stjernede Hotel AR Diamante Beach Spa, som mange cykelhold også benytter. Hotellet er vant til de krav cykelryttere stiller til maden, hvorfor maden serveres som buffet med et meget stort udvalg. Forplejningen er med halvpension (inkl. vand og vin til maden).

Hotellet er beliggende centralt i Calpe og direkte til stranden. Hotellet er røgfrit, og der er 3 små udendørs pools med terrasser og solstole samt en overdækket, opvarmet pool. Desuden findes der fitnesscenter, spa-afdeling og mulighed wellness-behandlinger samt café og pool-bar, lobby-reception og elevator. Værelserne er med badeværelse, aircondition, balkon, hårtørrer, safeboks, TV, gratis WiFi og telefon.

Hotellets adresse er: Av. Juan Carlos I, 48, 03710 Calpe, Alicante, Spanien

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 19: Startdato 11.05.2022 varighed 3 nætter

Fra 6.998,- DKK
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen:

  • Flytransport t/r inkl. 20 kg. bagage.
  • Transfer mellem lufthavn og hotel t/r
  • 3 nætters ophold på 4* Hotel Diamante med ½ pension
  • Vin og vand til aftensmaden
  • Rutinerede cykelguider
  • Daglige guidede ruter fordelt på 2-3 hold.
  • Aflåst rum til cykelopbevaring på hotellerne

 

Prisen inkluderer ikke

  • Frokost
  • Drikkevarer (bortset fra vin og vand til aftensmad)
  • Afbestillingsforsikring (6% af rejsens pris)

Tillæg

 

Uge 19 - Fra København ** forbehold for ændringer
Udrejse 12. maj 2021 CPH-ALC 10:55 - 14:15
Hjemrejse 15. Maj 2021 ALC-CPH 20:35 - 23:50

Minimumstilslutning

Deltagerantal er minimum 12 personer, der alle skal være tilmeldt senest 60 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser.

 

Deleværelser

Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

 
Cykeltransport

Du skal afmontere pedalerne (hvis transport i papkasse) samt forhjul på din cykel. Hjul pakkes i hjulpose og må ikke indeholde andet en selve hjulet, samt evt. pedaler. 
Cyklerne transporteres i kassevogn eller med lastbil. Bagagerummet er altid aflås når der transporteres cykler i biler. 
Vi benytter "anonyme" biler, så det ikke er tydeligt, hvad bilerne indeholder. Vi pakker din cykel i papkasser.
Hvis papkasser udlånes disse gratis af Ruby Rejser & der må ikke være andet end din cykel i papkassen.

VIGTIGT

Husk at mærke din cykel og forhjul med navn, indkvarteringssted og telefonnummer. 

Bemærk venligst: din cykel er forsikret mod biluheld. 
Sørg alligevel for at have en forsikring, der dækker transportskader og rejser med cykel i udlandet, hvis der mod alle hensigter skulle komme en skramme.

Aflevering af cykler på andre steder og tidspunkter end nedenfor nævnte er ikke muligt.
OBS !! Vi tager forbehold for ændring af sted og tidspunkter

Cykeltransport

Læs mere om cykeltransport og tidsskema for opsamling af cykler ved at følge dette link til cykeltransport.

 

Cykelleje

Umiddelbart ved siden af vores hotel i Calpe ligger også vores cykeludlejning. Butikken ejes af belgieren Jurgen, der selv er tidligere professionel cykelrytter. Standarden af cyklerne er meget høj - alle er carbon cykler - og Jurgen og hans stab sætter en ære i at alle kommer ud på top-tunet og serviceret materiel. Eks. på cykler: Specialized Roubaix Carbon, Specialized Tarmac Sport, Specialized Tarmac Comp Udi2. Udlejning er muligt på dagsbasis. Har du behov for hjælp til at justerer lidt på din egen cykel, er butikken også et besøg værd.

Du står selv for bestilling af cykelleje via dette link https://www.vuelta-turistica.com/en/bike-rentals/

Gå til toppen af siden

Loading...