INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Miniferie til Calpe

Træning til La Marmotte, Marathona Dles Dolomites eller spændende cykelrejser

Vi tilbyder en mini-træningsferie til "det nye sort" inden for motionscyklingsdestinationer: Calpe i Spanien. 

In stock
Travel Code
COL-041
Det kan du glæde dig til

Ruby Cycling tilbyder i samarbejde med vores chefguide og vinder af Race Across America 2017 (RAAM), Thomas Liebmann, denne skønne cykelrejse og træningslejr i Calpe, det ukendte spanske paradis, hvor også pro cykelholdene Astana & Katusha afholder deres træningslejre. Calpe er centralt beliggende på Costa Blanca og har det hele og lidt til. Vi har 3 - 3½ cykeldage i det fantastiske område omkring Calpe, og ligegyldigt om du er begynder i bjergene eller du allerede er hardcore cykelrytter, så finder vi de rette ruter og oplevelser her. Vi har tips og råd som kan gøre dig bedre, og vi cykler hver dag i flere grupper alt efter niveau. Det betyder, at vi tilpasser turene så alle får det bedste ud af træningen – både med hensyn til kilometer og højdemeter.

Calpe – Det ukendte spanske paradis
Beliggende en lille times kørsel fra Alicante ligger Calpe i en bugt med lækker sandstrand og skærmet af ”Rock of Ifach”, der er et af Costa Blanca´s vartegn. Klippen ligger lige for enden af bugten og rejser sig 330 m over havoverfladen. Calpes historiske bydel skiller sig ud med charmerende smalle, stejle gader skærmet af de nyrestaurerede gamle huse. Det er her du finder lokalbefolkningen og de hyggelige restauranter. Langs stranden er strandpromenaden, hvor du også finder mange barer og restauranter. Bjergene begynder nærmest helt inde i byen, så der er ikke langt til et rigtig godt cykelterræn. Utallige former for vandsport er også muligt umiddelbart ved hotellet.

Indkvartering

Vi bor på det 4-stjernede Hotel AR Diamante Beach Spa, som mange cykelhold også benytter. Hotellet er vant til de krav cykelryttere stiller til maden, hvorfor maden serveres som buffet med et meget stort udvalg. Forplejningen er med halvpension (inkl. vand og vin til maden).

Hotellet er beliggende centralt i Calpe og direkte til stranden. Hotellet er røgfrit, og der er 3 små udendørs pools med terrasser og solstole samt en overdækket, opvarmet pool. Desuden findes der fitnesscenter, spa-afdeling og mulighed wellness-behandlinger samt café og pool-bar, lobby-reception og elevator. Værelserne er med badeværelse, aircondition, balkon, hårtørrer, safeboks, TV, gratis WiFi og telefon.

Hotellets adresse er: Av. Juan Carlos I, 48, 03710 Calpe, Alicante, Spanien

Bestil

Uge 19: Startdato 06.05.2020 varighed 4 nætter

Fra 5.898,- DKK
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen:

 • Flytransport tur-retur inkl. 20 kg. bagage.
 • Transfer mellem lufthavn og hotel tur-retur
 • 4 nætters ophold på 4* Hotel Diamante med ½ pension
 • Rutinerede cykelguider
 • Daglige ruter fordelt på 2-3 hold.
 • Aflåst rum til cykelopbevaring på hotellerne
 • Følgebil med rutinerede chauffører

Ikke inkluderet:

 • Diverse forsikringer
 • Måltider i løbet af dagen

Tillæg:

 • Cykeltransport tur/retur: 1.100 kr. 
 • Cykelleje f.eks. 3 dage fra kr. 450,-
Transport:

Uge 19 - København
Udrejse 06. maj CPH-ALC Fly tid kommer
Hjemrejse 09. maj ALC-CPH Fly tid kommer

Cykeltransport:

Læs mere om cykeltransport og tidsskema for opsamling af cykler ved at følge dette link til cykeltransport.

Cykelleje:

Umiddelbart ved siden af vores hotel i Calpe ligger også vores cykeludlejning. Butikken ejes af belgieren Jurgen, der selv er tidligere professionel cykelrytter. Standarden af cyklerne er meget høj - alle er carbon cykler - og Jurgen og hans stab sætter en ære i at alle kommer ud på top-tunet og serviceret materiel. Eks. på cykler: Specialized Roubaix Carbon, Specialized Tarmac Sport, Specialized Tarmac Comp Udi2.
Udlejning er mulig på dagsbasis. Ønsker du at leje cykel i Calpe, skal du blot kontakte Ruby Cycling og så sørger vi for at bestille denne til dig.
Har du behov for hjælp til at justere lidt på din egen cykel, er butikken også et besøg værd.

Bemærk venligst:

 • Du vil modtage din endelig rejseinformation med flytider, specifikke tidspunkter, tidsskema for opsamling af cykler, opsamlingssteder etc. samt dit flybillet (E-ticket)  ca. 7-10 dage inden afrejsen.
 • Turene bliver gennemført ved deltagelse af minimum 18 personer.

Gå til toppen af siden