Cykelmotionisternes paradis

Motionscykling i Frankrig

Fantastiske omgivelser til top-cykelmotion

Cykelmotionisternes paradis! Giv den gas på nogle af de mest legendariske cykelstrækninger i verden og kør ligeledes nogle af de mest spændende løb, såsom La Marmotte. Frankrig byder på cykelmotion i fantastiske omgivelser, hvor der for alvor er mulighed for at blive udfordret. Giv den gas på strækninger, som alle de største inden for cykelsporten har kæmpet og knoklet på, ved Tour De France mange spændende etaper. 

View as Grid List

7 Items

per side
Set Descending Direction
 • Få pladser tilbage

  La Marmotte

  La Marmotte er et af verdens hårdeste éndags motionscykelløb.

  Løbet køres i Sydfrankrig i juli måned – i 2018 er det søndag d. 8. juli. Selve løbet er med sine 174 km ikke voldsomt langt, men de 5.000 højdemeter kan med garanti mærkes i benene på selv de allerbedste.

  Ingen dato sat
  4 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller kør selv
 • Cykelrejsernes klassiker

  Coast to Coast er uden tvivl blevet en klassiker inden for cykelrejser, og det er da også stadig vores mest populære destination.

  2 afrejser
  8 nætter
  Fra 10.998,- DKK
  Fly inkl.
 • Klassiker

  Les 3 Ballon

  Klassisk motionscykelløb

  Les 3 Ballon har udviklet sig til en sand klassikker. Det er et spændende motionscykelløb helt på højde med La Marmotte.

  Ingen dato sat
  3 nætter
  Forespørg
  Kør selv
 • To store cykeludfordringer

  Fra mytiske Mont Ventoux fra Tour de France, kører vi gennem de smukke landskaber til aldrig skuffende Alpe d’Huez.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly inkl.
 • Giv dig selv en fantastisk opstart på La Marmotte

  Giv dig selv en fantastisk opstart til cykelløbet La Marmotte; kør til starten i Alpe d’Huez fra Nice på 3 fantastiske cykeldage gennem flotte bjerglandskaber og mange udfordrende pas undervejs.

  Ingen dato sat
  6 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Giv dig selv en fantastisk start på cykelløbet La Marmotte

  Giv dig selv en fantastisk opstart til cykelløbet La Marmotte; kør til starten i Alpe d’Huez fra Nice på 3 fantastiske cykeldage gennem flotte bjerglandskaber og mange udfordrende pas undervejs. 

  Ingen dato sat
  6 nætter
  Forespørg
  Fly inkl.
 • Cykelløb i Pyrenæernes paradis

  Coast to Coast har i mange år været vores store tilløbsstykke, og vi tilbyder selvfølgelig stadig denne spændende tur i Pyrenæerne. Sidste år fik vi dog en ny idé! Hvorfor ikke se nærmere på nogle af de mindre kendte stigninger omkring de hyggelige byer vi bor i på Coast to Coast. Det blev startskuddet til vores nye Pyrenæerne Classic, som var en stor succes sidste år!

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 10.998,- DKK
  Fly inkl.