Cykelmotionisternes paradis

Motionscykling i Frankrig

Fantastiske omgivelser til top-cykelmotion

Cykelmotionisternes paradis! Giv den gas på nogle af de mest legendariske cykelstrækninger i verden og kør ligeledes nogle af de mest spændende løb, såsom La Marmotte. Frankrig byder på cykelmotion i fantastiske omgivelser, hvor der for alvor er mulighed for at blive udfordret. Giv den gas på strækninger, som alle de største inden for cykelsporten har kæmpet og knoklet på, ved Tour De France mange spændende etaper. 

View as Grid List

5 Items

per side
Set Descending Direction
 • Cykelrejsernes klassiker

  Coast to Coast er uden tvivl blevet en klassiker inden for cykelrejser, og det er da også stadig vores mest populære destination.

  2 afrejser
  8 nætter
  Fra 10.998,- DKK
  Fly inkl.
 • Cykelløb i Pyrenæernes paradis

  Coast to Coast har i mange år været vores store tilløbsstykke, og vi tilbyder selvfølgelig stadig denne spændende tur i Pyrenæerne. Sidste år fik vi dog en ny idé! Hvorfor ikke se nærmere på nogle af de mindre kendte stigninger omkring de hyggelige byer vi bor i på Coast to Coast. Det blev startskuddet til vores nye Pyrenæerne Classic, som var en stor succes sidste år!

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 10.998,- DKK
  Fly inkl.
 • To store cykeludfordringer

  Fra mytiske Mont Ventoux fra Tour de France, kører vi gennem de smukke landskaber til aldrig skuffende Alpe d’Huez.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Udsolgt
  Fly inkl.
 • Giv dig selv en fantastisk opstart på La Marmotte

  Giv dig selv en fantastisk opstart til cykelløbet La Marmotte; kør til starten i Alpe d’Huez fra Nice på 3 fantastiske cykeldage gennem flotte bjerglandskaber og mange udfordrende pas undervejs.

  Ingen dato sat
  6 nætter
  Udsolgt
  Fly fra København
 • Giv dig selv en fantastisk start på cykelløbet La Marmotte

  Giv dig selv en fantastisk opstart til cykelløbet La Marmotte; kør til starten i Alpe d’Huez fra Nice på 3 fantastiske cykeldage gennem flotte bjerglandskaber og mange udfordrende pas undervejs. 

  Ingen dato sat
  6 nætter
  Udsolgt
  Fly fra København