Motionscykling på Korsika

Smukke og varierede landskaber på cykel

Oplev den franske ø, Korsika, med fart over feltet. Indånd brisen fra Middelhavet, mens du cykler langs kysten, eller sus op ad bjerge, forbi rustikke landsbyer med græssende kvæg og ned til strandene. 

Korsika er høje bjerge, smukke bugter med fantastiske strande – fantastiske veje gennem bjergene; og så var Korsika også starten på Touren i 2013. Hvis du har prøvet at cykle i alperne og gerne vil stifte bekendtskab med en anderledes storslået cykeloplevelse, skulle du prøve motionscykling på Korsika.

Korsika er med sine 8.720 m2 på størrelse med Sjælland og der bor i alt 220.000 mennesker på Korsika. Heraf bor halvdelen i og omkring de to største byer Ajaccio (Napoleons fødeby) og Bastia. Vi har arrangeret ture til Korsika siden 1983 og har stor erfaring med alle former for rejser til denne smukke ø.

View as Grid List

1 Item

per side
Oplevelsesrig motionscykling på Korsika

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. Turen byder på udfordrende etaper i smukke bjerglandskaber, og vi justerer ruterne og højdemeterne efter gruppens niveau. 

  • 1 afrejse
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København
Fra 11.998,- DKK