Smukke og varierede landskaber på cykel

Motionscykling på Korsika

Oplev den franske ø, Korsika, med fart over feltet. Indånd brisen fra Middelhavet, mens du cykler langs kysten, eller sus op ad bjerge, forbi rustikke landsbyer med græssende kvæg og ned til strandene. 

Korsika er høje bjerge, smukke bugter med fantastiske strande – fantastiske veje gennem bjergene; og så var Korsika også starten på Touren i 2013. Hvis du har prøvet at cykle i alperne og gerne vil stifte bekendtskab med en anderledes storslået cykeloplevelse, skulle du prøve motionscykling på Korsika.

Korsika er med sine 8.720 m2 på størrelse med Sjælland og der bor i alt 220.000 mennesker på Korsika. Heraf bor halvdelen i og omkring de to største byer Ajaccio (Napoleons fødeby) og Bastia. Vi har arrangeret ture til Korsika siden 1983 og har stor erfaring med alle former for rejser til denne smukke ø.

View as Grid List

2 Items

per side
 • Motionscykelferie på Korsika

  Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle". 

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Motionscykling på Skønhedens Ø

  Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse og begejstring, som TV2 kommentatorerne, Jørgen Leth og Rolf Sørensen delte med alle seerne.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller Billund