Loading...

Motionscykling i Spanien

Cykelmotion i Spanien

Kom i god cykelform og tag på cykeltur til Spanien med Ruby Rejser! På en cykelferie i Spanien vil du opleve naturskønne områder, hvor bjerge og grøn natur fylder udsigten, så langt øjet rækker.  

Oplev en cykelrejse ved Calpe og Asturien 

Ruby Rejser tilbyder mange forskellige cykelmotionsrejser til Spanien, hvor du med sikkerhed vil få pulsen op og få masser af erfaring indenfor motionscykling. Når du cykler igennem det smukke, spanske terræn, vil dine evner blive udfordret, og de mange klassiske bjerge du kommer forbi vil byde på hårde stigninger, hårnålesving og højtstående sol, som vil presse dig til det yderste. Oplev den spanske natur fra cykelsædet og få en cykeltur, du aldrig vil glemme!

En cykelrejse er en perfekt opvarmning til et cykelløb, da man får en masse cykelmotion og erfaring.  Det er specielt de entusiaster, som gerne vil træne til løbene La Marmotte eller Maratona Dles Dolomites, der ville nyde godt af en cykelrejse, da disse specifikke cykelløb er blandt de hårdeste indenfor amatørcykling og derfor kræver godt med cykeltræning. Til trods for dette tilbyder Ruby Rejser motionscykling for alle, uanset hvilket niveau man er. Du kan læse om nogle forskellige cykelrejser til Spanien herunder.

Læs mere
View as Grid List

4 Items

per side
Træning til La Marmotte, Marathona Dles Dolomites eller spændende cykelrejser

Vi tilbyder en mini-træningsferie til "det nye sort" inden for motionscyklingsdestinationer: Calpe i Spanien. 

 • 1 afrejse
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 6.998,- DKK
Træning til blandt andet La Marmotte, Maratona dles Dolomites

Giv dig selv en fantastisk opstart til f.eks. La Marmotte. Bo og træn i de naturskønne cykelområder omkring Calpe.

 • 1 afrejse
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 7.498,- DKK
Kør i Vueltaens fodspor i det nordlige Spanien

Lad dig betage af det åndeløst smukke terræn, mens du kæmper dig op ad kendte stigninger fra La Vuelta a España. Området vi cykler i går meget beskrivende under navnet "Det Naturlige Paradis".

 • 1 afrejse
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 12.498,- DKK
Cykelrejse fra Atlanterhavet til Middelhavet

Tag med til vores mest populære destination inden for cykelrejser, der med årene er blevet en vaskeægte klassiker. 

 • 1 afrejse
 • 8 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 14.498,- DKK

Cykelmotion i Calpe
På en cykeltur til Calpe bor du i skønne områder i behageligt klima, og får en masse cykelmotion. Calpe er et godt sted at holde træningslejr op til et cykelløb. Dette er en taktik, som selv de professionelle cykelryttere gør brug af. Hver dag opdeles holdet i grupper alt efter hvilken sværhedsgrad, man ønsker at udforske. Dette er den primære faktor, der gør cykelrejsen til Calpe passende både for nybegyndere og rutinerede cykelryttere. Med mulighed for at vælge en sværhedsgrad på 2-4 er der lidt for enhver smag. Ligeledes tilbyder vi også en miniferie til Calpe, som har en varighed af 4 nætter og 3-3½ cykeldage. Igen tilpasser vi behovet alt efter hvilket niveau, man ønsker.

Cykelrejse til Asturien
Tag med Ruby Rejser på en cykeltur til Asturien og oplev dette mytiske og uspolerede område i det nordvestlige Spanien. På denne rejse vil du cykle op af kendte stigninger såsom La Vuelta a Espana, et område som også kaldes ”Det Naturlige Paradis”. Ligeledes vil du komme ud for andre udfordrende stigninger såsom Grand Tour-klassikeren Angliru og bjerget La cubilla, som ligger i 1.683 meters højde. 
Denne cykeltur byder sammenlagt på 7 cykeldage, en længdestrækning på mellem 600-800 kilometer og 12.000 til 17.000 højdemeter. Vi estimerer denne rejse til at have en sværhedsgrad på 4. Det anbefales derfor, at deltagere på denne rejse har en god udholdenhed og cykelkondition. 

Coast to Coast
Tag med på en af Ruby Rejsers mest populære rejser indenfor motionscykling – nemlig Coast to Coast! Denne vaskeægte klassiker er et must-see for de største cykelentusiaster, som ønsker at prøve kræfter med bjergkæden Pyrenæerne, som har beliggenhed mellem Spanien og Frankrig. 
Cykelrejsen går fra Middelhavet i øst til Atlanterhavet i vest og undervejs vil du prøve kræfter med mange kendte stigninger fra Tour de France og Vuelta a España. Ligeledes vil du have mulighed for at smage på de lokale gastronomiske specialiteter i de små hyggelige bjergbyer og opleve den fascinerende natur, der er så særegen for Pyrenæerne. Endvidere er det ikke usædvanligt at møde heste, køer eller en fårehyrde, der driver sine dyr til friske græsarealer. Rejsen er estimeret til at have en sværhedsgrad på 4.

                

Cykelmotion i varmere himmelstrøg

Spanien er et af danskernes foretrukne feriemål – klimaet, den smukke natur og den afslappende stemning som småbyerne byder på, giver sammenlagt rig mulighed for en helt speciel og mindeværdig ferie. Det er derfor oplagt også at booke sin cykelrejse her. Hvis du allerede har oplevet Spanien fra cykelsædet, eller blot ønsker at opleve et andet land, så tilbyder Ruby Rejser også motionscykling i Frankrig og motionscykling i Italien, som du med sikkerhed heller ikke vil fortryde!

Hvis du ønsker en anden type cykelrejse, tilbyder Ruby Rejser også helt almindelige cykelferier fra hotel til hotel på mange forskellige spændende destinationer. Her er konditionen og udholdenheden mindre vigtig, men derimod er oplevelserne og omgivelserne i højsæde.