INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Giv dig selv en fantastisk opstart på La Marmotte

Ruby Classic

Giv dig selv en fantastisk opstart til cykelløbet La Marmotte; kør til starten i Alpe d’Huez fra Nice på 3 fantastiske cykeldage gennem flotte bjerglandskaber og mange udfordrende pas undervejs.

0,00 kr
In stock
Travel Code
COL-009
Ruby Classic

På vores Ruby Cycling skala 1-5 , hvor 5 er meget hård er Ruby Classic en 4´er.
Turen gennemføres med fly. Cyklerne bliver transporteret i bil fra Danmark til Nice og hjem fra Alpe d’Huez.
Bilen fungerer som følgebil undervejs og tager din bagage med fra Nice.

Dagsprogram

Dagsprogram

Rejsedag og første cykeldag

Udrejse om morgenen med fly fra København.
Cykling fra Nice til Auron, ialt ca. 90 km, ca. 1600 hm. Overnatning i Auron med middag og morgenmad.

2. Cykeldag

Fra Auron til Savines Le Lac. Overnatning i Savines Le Lac med middag og morgenmad. Dagens distance er ca. 110 km, 2.100 hm.

3. Cykeldag

Fra Savines Le Lac til Alpe d’Huez. Dagens distance er på ca. 127 km, og 2.900 hm. Ankomst sidst på dagen til Alpe d’Huez hvor vi indkvarteres i studier med 2 personer i hver studie. Opholdet er uden pension.

Ankomst og ophold i Aple d'Huez

På Alpe d’Huez har du tre hviledage/træningsdage før løbet om søndagen. Man kan afprøve køreteknik og måske få tips og idéer fra andre, der har kørt løbet før.

Guidede ture i dagene før løbet. (der tages forbehold for ændringer)
Torsdag og fredag før løbet tilbyder vi ture for alle rejsende med Ruby Cycling. Det endelige program sendes ud ca. 3 uger før løbet. 
Tilmelding til turene er ikke nødvendig, du skal blot møde op før turene – typisk kl. 09.30 – foran Belhambre les Bergers, vores lejlighedshotel på Alpe d’Huez.
Lørdag, dagen før løbet, er hviledag og her arrangerer vi ikke ture. Sidst på dagen afleverer du de pakkede depotposer til vore kassevogne.

Cykeltransport

Cykeltransport

Hvis I er en gruppe, kan der laves andre aftaler med os om andre opsamlingssteder. I øvrigt vil vi følge denne – foreløbige – opsamlingsplan:

Ca. 3 dage før udrejsen til Nice:
16.00: Ballerup Super Arena (nord enden)
18.30: Nyborg, p-plads v. Lidl/Mc. Donalds
20.00: Kolding Storcenter, Indgang C.

Hjemkomst af cykler vil være i løbet af tirsdagen. Afhentning aftales inden hjemrejse på Alpe d’Huez.

OBS !! Du skal afmontere pedalerne samt forhjul på din cykel. Vi pakker din cykel med tæpper og pap så de ikke tager skade. Hvis du har en hjulpose vil det være en god ide at medbringe denne. Huske at mærke din cykel og forhjul med navn og telefonnummer. Bemærk venligst: din cykel er forsikret mod biluheld. Sørg alligevel for at have en forsikring der dækker transportskader og rejser med cykel i udlandet, hvis der mod alle hensigter skulle komme en skramme.

Indkvartering

Indkvartering

Første nat tilbringes i Auron på hotel i værelser, nogle værelser til mere end 2 personer, det tilstræbes, men kan ikke garanteres at alle gæster får dobbeltværelser.
Ophold med middag og morgenmad. Anden nat tilbringes i Savines Le Lac på hotel i dobbeltværelse. Ophold med middag og morgenmad.

Derefter har du 4 på  overnatninger i Alpe d’Huez på Apt. les Bergers (lejlighedsbyggeri). Der er ophold i studier 23-25 m².  Vi gør opmærksom på at lejlighederne er simple, uensartede små skilejligheder.
I studierne er der 2 sovepladser i gang og to sovepladser i stuen – i stuen finder du også et lille køkken. Lejlighederne er uensartede. Vi indkvarterer 2 personer i hver studie. 
Der er ikke pension inkluderet på Alpe d’Huez, men det er muligt at lave mad i lejligheden og der er mange gode og hyggelige spisesteder i Alpe d’Huez. Der er ikke dobbeltsenge i studierne. Der kan godt bo 4 i studierne, såfremt I er 4 der rejser sammen.

Informationsmøde & Depotservice

Informationsmøde & Depotservice

INFORMATIONSMØDE

Sidst på dagen fredag afholder vores guider informationsmøde i Palais Du Sport i Alpe d´Huez, hvor de giver en række praktiske råd i forbindelse med løbet, de enkelte strækninger på løbet, påklædning, klargøring af cyklen, pakning af depotposer etc. Under mødet udleveres de 4 depotposer, som er dine personlige poser i forbindelse med vores depotservice. Du har også mulighed for at stille spørgsmål – og ingen spørgsmål er for dumme at stille.

DEPOTSERVICE

 • Vores bil modtager dit vindtøj og andet overskydende udstyr før starten i Bourg
 • Servicevogn på Col du Glandon, du kan lægge depot i vognen
 • Servicevogn på Col du Galibiers, (100 meter efter toppen), du kan lægge depot i vognen
 • Servicevogn 3 km før Bourg, depot og evt. aflevering af overskydende tøj, flasker mv. i dalen før opstigningen til Alpe d’Huez

Bestil rejse

Send rejseforespørgsel

Ruby Classic
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Praktiske informationer

Inkluderet i pris/person

 • Flyrejsen til Nice/hjem fra Genève (mellemlanding kan forekomme)
 • Transfer fra Alpe d’Huez til lufthavnen i bus
 • Ophold i to hoteller undervejs til Alpe d’Huez med halvpension.
 • Ophold ved 2 personer i studier i Alpe d’Huez i 4 nætter. Rejser du alene bliver du indvarteringet med anden deltager af samme køn.
 • Lokal opholdsskat
 • Cykeltransport
 • Ruby Rejsers service under løbet er inkluderet i køb af startnummer hos Ruby Rejser

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer
 • Forplejning under opholdet i Alpe d’Huez
 • Startgebyr til La Marmotte, se pris under tillæg

Bemærkninger

 • Hvis arrangørerne af La Marmotte hæver startgebyret med mere end 19 Euro i forhold til prisen i 2017, vil den del af stigningen, der overstiger 10 Euro blive opkrævet.
 • Der er forhøjet depositum på turene til Marmotte.
 • Hvis du afmelder din rejse er dit depositum, inkl. startnummer mistet. Fra 61 dage før afrejse gælder vore almindelige afbestillingsbetingelser.

Tillæg

 • Startgebyr: kr. 1.250. Gebyret dækker startnummer samt depotservice under løbet. Skal bestilles hos Ruby Rejser ved bestilling af rejsen, husk at oplyse fødselsdato og år. Startgebyr skal betales samtidig med betaling af depositum
 • Enkelt værelsestillæg på Alpe d’Huez: kr. 1.200
 • Enkelt værelsestillæg dag 1 og 2, hotellerne fra Nice til Alpe D’Huez kun i meget begrænset omfang: kr. 800 pr. pers.

Tillæg for luksusversionen af Ruby Classic

 • Bo på hotel med halvpension på Alpe d’Huez, kr. 2.300 

Gå til toppen af siden