INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Ruby Classic

Klassisk cykelferie med Ruby

Giv dig selv en fantastisk opstart til cykelløbet La Marmotte: kør til starten i Alpe d’Huez fra Nice på 3 fantastiske cykeldage og oplev udfordrendepas undervejs.

In stock
Travel Code
COL-009

Det kan du glæde dig til

Få en god opstart inden det går løs til La Marmotte med Ruby Classic. Det er tre fantastiske cykeldage, hvor turen går gennem flotte bjerglandskaber, og der er mange udfordrende pas undervejs. På vores sværhedsgradsskala 1-5 , hvor 5 er meget hård, er Ruby Classic en 4'er.

Dagsprogram

Dag 1
Udrejse om morgenen med fly fra København. Cykling fra Nice til Auron, i alt ca. 90 km, ca. 1.600 hm. Overnatning i Auron med middag og morgenmad.

Dag 2
Fra Auron til Savines Le Lac. Overnatning i Savines Le Lac med middag og morgenmad. Dagens distance er ca. 110 km, 2.100 hm.

Dag 3
Fra Savines Le Lac til Alpe d’Huez. Dagens distance er på ca. 127 km, 2.900 hm. Ankomst sidst på dagen til Alpe d’Huez, hvor vi indkvarteres i studiolejligheder med 2 personer i hver. Opholdet er uden pension.

Dag 4
Mulighed for at deltage i vores guidede tur. 
Vi afholder informationsmøde sidst på eftermiddagen i Palais du Sport, Alpe d´Huez, hvor du også vil få udleveret dine depotposer, du vil møde vores guider, og vores chefguide vil fortælle og give gode tips omkring løbet.

Dag 5
Hviledag før Race Day.

Dag 6
Race Day.

Dag 7
Hjemrejse.

*** Der tages forbehold for ændringer

Kort over rejsen

Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelse

Indkvartering

Første nat tilbringes i Auron på hotel. Nogle værelser vil være til mere end 2 personer, dette tilstræbes, men det kan ikke garanteres at alle gæster får dobbeltværelser. Ophold med middag og morgenmad. 

Anden nat tilbringes i Savines Le Lac på hotel i dobbeltværelse. Ophold med middag og morgenmad.

Derefter har du 4 overnatninger i Alpe d’Huez på Apt. les Bergers. Der er ophold i studiolejligheder på 23-25 m². Vi gør opmærksom på at lejlighederne er simple, uensartede skilejligheder. I studiolejlighederne er der to sovepladser i gangen og to sovepladser i stuen – i stuen finder du også et lille køkken. Vi indkvarterer 2 personer i hver studiolejlighed. Der er ikke pension inkluderet i Alpe d’Huez, men det er muligt at lave mad i lejligheden, og der er mange gode og hyggelige spisesteder i Alpe d’Huez. Der er ikke dobbeltsenge i studiolejlighederne. Der kan godt bo 4 i studiolejlighederne, såfremt I er 4, der rejser sammen, men vi gør opmærksom på, at I vil bo tæt.

Sværhedsgrad 4

Dette er en krævende tur, hvor vejene kan være af blandet kvalitet, og lidt grusveje kan forekomme. Deltagerene må derfor have en god kondition og være udholdende. 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 26: Startdato 28.06.2022 varighed 6 nætter

Udsolgt
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejsen til Nice/hjem fra Genève (mellemlanding kan forekomme)
 • Transfer fra Alpe d’Huez til lufthavnen i bus
 • Ophold på 2 hoteller undervejs til Alpe d’Huez med halvpension
 • Ophold i studiolejlighed i Alpe d’Huez i 4 nætter ekskl. pension. Rejser du alene, bliver du indkvarteret med anden deltager af samme køn
 • Lokal opholdsskat
 • Cykeltransport
 • Servicevogn
 • Startnummer til La Marmotte
 • Startgebyr til La Marmotte 
 • Depotservice under La Marmotte
 
Prisen inkluderer ikke:
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Forplejning under opholdet i Alpe d’Huez
 • Slutrengøring i studiolejligheden i Alpe d´Huez
 • Diverse forsikringer
 
Løbsdato:
3. juli 2022
 

Cykeltransport:
 
Bemærkninger:
 • Hvis arrangørerne af La Marmotte hæver startgebyret med mere end 19 Euro i forhold til prisen året før, vil den del af stigningen, der overstiger 10 Euro blive opkrævet.
 • Der er forhøjet depositum på turene til Marmotte.
 • Hvis du afmelder din rejse er dit depositum, inkl. startnummer mistet. Fra 65 dage før afrejse gælder vore almindelige afbestillingsbetingelser.
 • Du vil modtage din endelig rejse information med specifikket tidspunkter, opsamlingssteder etc. samt dit flybillet (E-ticket)  ca. 7-10 dage inden afrejsen.
   

  Transport 2022:
  Kommer

  *Der tages forbehold for ændringer i ud- & hjemrejsetiderne, hvis disse ændres fra flyselskabet
   

  Deleværelse:
  Ved bestilling af deleværelse bliver du sat sammen med en anden rejsedeltager af samme køn. Hvis du på forhånd har aftalt deleværelse med en anden, skal du i din bestilling angive navnet på vedkommende i bemærkningsfeltet. Hvis antallet af personer til deleværelse ikke går op, forbeholder vi os retten til at opkræve enkeltværelsestillæg. Det vil ske senest 30 dage før afrejse.

   

  Gå til toppen af siden