INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Ruby Retro

Giv dig selv en fantastisk opstart til cykelløbet La Marmotte

Få den ultimative opstart til cykelløbet La Marmotte med denne 7- dages tur, der bl.a. byder på 3 fantastiske cykeldage fra Nice mod starten ved Alpe d'Huez.

In stock
Travel Code
COL-008

Det kan du glæde dig til

Ruby Retro er vores klassiske tur til cykelløbet La Marmotte, hvor du i løbet af tre cykeldage og en hviledag får den bedst mulige opstart til den store løbsdag. Undervejs bor du på små hyggelige “Retro”-hoteller og al indkvartering er inkluderet i prisen. Første cykeldag er meget nem, men gradvist bliver turen mere udfordrende. Vi tager det dog så roligt, at alle kan være med.
Vi cykler en virkelig smuk rute, der går gennem fantatsiske bjerglandskaber og samtidig byder på udfordrende pas undervejs. Tag med og få den bedste opstart til et af verdens hårdeste amatørcykelløb. 

Dagsprogram

Tirsdag
Udrejse med fly fra København tirsdag morgen/formiddag. Cykling fra Nice til Annot. Ca. 80 km og 800 hm. Turen er en flot og overkommelig. Overnatning i Annot med middag og morgenmad.

Onsdag
Dagens etape fra Annot til Savines Le Lac går bl.a.over Tour passet Col de La Cayolle til Barcelotte, hvor frokosten nydes på det lokale torv. Overnatning i Savines Le Lac med middag og morgenmad. Dagens distance er ca. 130 km og 2.500 hm.

Torsdag
Dagens etape på ca. 127 km og 2.900 hm går fra Savines Le Lac over flere af tourens tidligere pas (bl.a. Col de Manse og Col d´Aonon) inden selve Alpe d’Huez “bestiges”. Forventet ankomst sidst på dagen til Alpe d’Huez, hvor vi indkvarteres i studier med 2 personer i hver studie. Opholdet er uden pension.

Fredag
Mulighed for at deltage i vores guidede tur. Vi afholder informationsmøde sidst på eftermiddagen i Palais du Sport, Alpe d´Huez,  hvor du også vil få udleveret dine depotposer. Du vil også møde vores guider, og vores chefguide vil fortælle om og give gode tips til løbet.

Lørdag
Hviledag før Race Day

Søndag
Race Day

Mandag
Hjemrejsedag

*** tages forbehold for ændringer

Kort over rejsen

Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelse

Indkvartering

Første nat tilbringes i Annot på hotel. Det tilstræbes (men kan ikke garanteres) at alle gæster får dobbeltværelser. Opholdet er med middag og morgenmad. 

Anden nat tilbringes i Savines Le Lac på hotel i dobbeltværelse. Hotellet har fantastisk udsigt og swimmingpool, og opholdet her er med middag og morgenmad. 

Derefter har du 4 overnatninger i Alpe d’Huez på Appartment les Bergers (lejlighedsbyggeri). 
Der er ophold i studier på 23-25 m². I studierne er der to sovepladser i gangen og to sovepladser i stuen – i stuen finder du også et lille køkken. Vi indkvarterer 2 personer i hver studie.

Vi gør opmærksom på, at lejlighederne er simple små skilejligheder. Der er ikke pension inkluderet på Alpe d’Huez, men det er både muligt at lave mad i lejligheden, og der er mange gode og hyggelige spisesteder i Alpe d’Huez. 
Der er ikke dobbeltsenge i studierne, men der kan godt bo fire i studierne, såfremt I er fire der rejser sammen - I vil dog bo tæt.

Sværhedsgrad 3

Med en middel sværhedsgrad går denne tur igennem kuperet terræn med få stejle passager, som kan klares med en god kondition. Vejene er af en kvalitet, som vi normalt kender fra Danmark.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Ruby Retro
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen:

 • Flyrejse tur/retur  (mellemlanding kan forekomme)
 • Ophold på to hoteller med halvpension undervejs til Alpe d’Huez
 • Ophold i studier ved Alpe d’Huez i 4 nætter (2 pers. pr. studie. Rejser du alene bor du med anden deltager af samme køn)
 • Lokal opholdsskat
 • Cykeltransport
 • Startnummer til La Marmotte
 • Startgebyr til La Marmotte
 • Ruby Rejsers depotservice under løbet
 • Bustransfer fra Alpe D’Huez til lufthavnen
   

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Forplejning under opholdet i Alpe d’Huez
 • Slutrengøring i studiolejligheden i Alpe d´Huez
 • Diverse forsikringer
    
Løbsdato:
3. juli 2022
 
Cykeltransport:
Læs mere om cykeltransport og tidsskema for opsamling af cykler ved at følge dette link til Cykeltransport
 
  
Bemærkninger:
 • Hvis arrangørerne af La Marmotte hæver startgebyret med mere end 19 Euro i forhold til prisen året før, vil den del af stigningen, der overstiger 10 Euro blive opkrævet
 • Der er forhøjet depositum på turene til Marmotte
 • Hvis du afmelder din rejse er dit depositum, inkl. startnummer mistet. Fra 65 dage før afrejse gælder vore almindelige afbestillingsbetingelser
 • Du vil modtage din endelige rejseinformation med specifikket tidspunkter, opsamlingssteder etc. samt dit flybillet (E-ticket) ca. 7-10 dage inden afrejsen
    
Tillæg:
 • Enkeltværelse/studio-tillæg på hele turen kr. 2.500,- (MEGET begrænset antal)

  
Transport 2022:
Kommer

**Der tages forbehold for ændringer i ud- & hjemrejse tiderne hvis disse ændres fra flyselskabet.
 

Deleværelser:
Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

 

Gå til toppen af siden

Loading...