INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Tyrol Classic

Cykel igennem tre lande på en uge

Tyrol Classic giver dig mulighed for at opleve hele tre forskellige lande på en uge - Tyskland, Østrig, Italien. 

11.298,00 kr
In stock
Travel Code
COL-027
Det kan du glæde dig til

Tyrol Classic er en fantastisk tur fra Bodensøen til Gardasøen. Turen starter ud i det sydtyske Bayern, hvor idyllen er intakt med de små hyggelige byer med bindingsværkshuse, marker med blomster og græssende køer. Herefter går turen mod stigningerne i Østrig, som byder på smukke bjerge og en fantastisk natur. Her vil du opleve et råt landskab, som bliver afløst af reelle bjerge. Turen slutter ved Italiens perle, Gardasøen. Italien byder på en naturoplevelse ud over det sædvanlige, samt nærliggende og hyggelig byer.

Program for turen

Dag 1
Efter ankomst til München kører vores transferbus til turens første stop, Kempten, hvor vi overnatter.

Dag 2
Vi lægger ud i det sydtyske Bayern (nærmere betegnet Kempten). Herefter kører vi den indledende del af første etape i området Algäu. Efter et par timer i sadlen når vi til Reutte og grænsen til Østrig, hvor de smukke bjerge og første stigninger kommer til syne. Naturen her er meget anderledes end længere sydpå i Italien, og det føles som om, der er højere til loftet.
De forskellige grupper kører enten over Fernpass eller Hahntenjoch, som er den første alvorlige stigning. Begge bjergpas er en smuk introduktion til Østrig, der kommer helt ind under huden.
Næste udfordring på menuen er Pillerhöhe, som er kendt for at have et af Europas flotteste udsigtspunkter. Herfra køres der til dagens mål fx Pfunds, hvor den østrigske charme viser sig fra sin bedste side. God gedigen mad og drikke, forbereder os til morgendagens udfordringer.

Dag 3 
Vi starter ud i Østrig med en mulig afstikker til Samnaun i Schweiz. Vi kører over Rechenpass til Südtyrol og Italien, hvor resten af turen vil foregå. Det er en naturoplevelse ud over det sædvanlige, når du passerer Rechensee. Den nærliggende by og kirke har en interessant historie, da den blev offer for Mussolinis ønske om at udnytte vandmasserne til strømproduktion - det er et helt specielt syn, når et kirketårn ligger midt i en sø.
Efter frokost i det grønne er der mulighed for at prøve kræfter med Passo Stelvio fra Prato-siden, der en af de mest legendariske stigninger fra Giroen og alpernes næsthøjeste bjergpas i 2757 m højde.
Alle har hørt om de 48 hårnålesving til toppen, der nås efter ca. 25 km, det er en ret jævn stigning med 7,4% i snit. Toppen kaldes også Cima Coppi, der refererer til det højeste punkt i Giroen. Toppen deler den tysk- og italiensktalende del af Norditalien.
Vi kører retur ned i dalen og nyder de utallige æbleplantager langs floden til vores målby. Selvom vi er kommet til Italien, tales der stadig tysk og maden minder meget om den, vi fik i Østrig.

Dag 4-6
De næste tre dage køres der en lang række kendte stigninger i regionerne Südtyrol og Trentino Alto Adige, og der skiftes jævnligt imellem tysktalende og italiensktalende områder.
Der kan fx være tale om Passo Palade, Passo Mendola, San Lugano, Passo Redebus og Monte Bondone. Der kan dog komme andre stigninger ind, og ruten kan justeres.
Fra de fleste stigninger er der fantastiske udsigter, men især Mendola ved den gamle tandhjulsbane, har med sin udsigt over vinområdet Tramin og Caldarosøen et panorama, der slår det meste.
Som på alle vores ture er der indlagt en hviledag, hvor der er mulighed for at køre et ekstra bjerg eller bare slappe af og nyde området. Det vil være i byen Molina di Fiemme, der er kendt for sin tilknytning til langrendssporten, men ligeledes er et fantastisk dejligt cykelområde.
En af de hårdeste (men også smukkeste) bjergtoppe i området er Col di Lavaz´e, der er et oplagt mål på hviledagen. En kæmpe naturoplevelse med bjergsøer, fritgående køer og hyggelige spisesteder gør alle anstrengelserne for at nå toppen værd.

Dag 7-8
De sidste to dage køres der sydpå til Italiens største sø Gardasøen. Et område der i cykelmæssig forstand, har meget at byde på. Æbletræer afløses af vinstokke og bjergene ændrer karakter. Det bliver bare mere og mere italiensk.
Fra området lige nord for Gardasøen køres der over Passo Santa Barbara ned langs Adige-floden til San Zeno di Montagna, der er en smukt beliggende bjergby med udsigt over hele Gardasøen. Hvis du ønsker en ekstra udfordring, kan du prøve kræfter med Monte Baldo; det ikoniske bjerg ved søen. Det er muligt at måle sig med Nibali, der tidligere har vundet bjergenkeltstarten fra Mori til Brentonico i Giroen.
Den sidste dag skal vi over på den anden side af søen. Her skal vi sejle med en lille færge, fra Torri del Benaco til Toscolano Maderno. Herefter går turen op gennem dalen Val Vestino, der minder om Grand Canyon. Stigninger, kurver og tunneller gør det til en meget speciel oplevelse. Herfra kører vi ned til Idrosøen og videre fra den smukke Idro-sø går turen gennem frodige vinmarker til målet i Desenzano. Efter en uges anstrengelser er der mulighed for at få dyppet tæerne i Gardasøen - så husk badetøjet.

Dag 9 
Hjemrejse. Fra Gardasøens sydlige ende kører vi de ca. 2 timer til Milanos Malpensa Lufthavn, hvorfra vi flyver hjem.

*** Der tages forbehold for ændringer i ruten

Indkvartering

Indkvarteringen sker på små lokale hoteller med halvpension. Her vil du komme til at bo på delt dobbeltværelse. 
Der tages forbehold for, at værelserne ikke er ensartet. 

Sværhedsgrad 4

Dette er en krævende tur, hvor vejene kan være af blandet kvalitet, og lidt grusveje kan forekomme. Deltagerene må derfor have en god kondition og være udholdende. 

Der cykles mellem 100-160 km og i gennemsnit 2.200 højdemeter om dagen.

Bestil

1 person. Dobbeltværelse delt med en anden

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris pr. person 
3127-07-201904-08-20198 nætter11.298,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris pr. person 
3127-07-2019811.298,- DKKBESTIL

1 person. Enkeltværelse

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris pr. person 
3127-07-201904-08-20198 nætter13.098,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris pr. person 
3127-07-2019813.098,- DKKBESTIL

2 personer. Dobbeltværelse

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris pr. person 
3127-07-201904-08-20198 nætter11.298,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris pr. person 
3127-07-2019811.298,- DKKBESTIL
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen:

 • Ophold i delt dobbeltværelse
 • Cykeltransport
 • Fly transport t/r samt bustransfer
 • Halvpension (Morgenmad og aftensmad)
 • Kompetente guider
*Mulighed for tilkøb af enkeltværelse (begrænset antal)

Transport:

Transporten til Tyrol Classic inkl. fly. fra Billund eller Købenahvn

Billund:

 • Udrejse, 27.07.19: Billund via Amsterdam til München kl. 13.35 - 17.00

 • Hjemrejse, 04.08.19: Milano via Amsterdam til Billund kl. 12.50 – 17.45

København:
 • Udrejse, 27.07.19: Købenahvn via Amsterdam til München kl. 06.00 - 17.00
  (Bemærk 8 timers ventetid i Amsterdam - Vi arbejder på en bedre løsning)
 • Hjemrejse, 04.08.19: Milano via Amsterdam til Købenahvn kl. 12.50 - 18.20

Ophold:

Dag 1-2: Big Box hotel, Kempten (DE)

Dag 2-3: Hotel Edelweiss, Pfunds (AT)

Dag 3-4: Goldrainerhof, Coldrano (IT)

Dag 4-6: Hotel Olimpionico, Castello- Molina di Fiemme (IT)

Dag 6-7: Hotel Daino, Pietramurata (IT)

Dag 7-8: Hotel Costabella, San Zeno di Montagna (IT)

Dag 8-9: Hotel Riviera, Desenzano del Garda (IT)


Gå til toppen af siden