Cykelmotion med Ruby Rejser - Cykelmotion og træning | La Marmotte og Maratona dles Dolomites

VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL
Loading...

En udfordrende ferie

Cykelmotion

Ønsker du en anderledes ferie med fart og hygge, bjerge og hårnålesving. Vi har flere års erfaring med cykelmotion og cykelløb i Europa – skal du deltage i fx La Marmotte eller Maratona dles Dolomites? Eller skal sommerformen holdes ved lige hen over vinteren?

Ruby Rejser/ Ruby Cycling står også for aktive cykelrejser

Frankrig

Ruby Rejser/ Ruby Cycling arrangerer forskellige ture til cykelløbet LA MARMOTTE.
Turene har forskelligt indhold, men fælles for de forskellige ture er deltagelsen i løbet, undervejs bliver du betjent af den depotservice, som vi tilbyder 4 steder på ruten, en service som vore deltagere sætter stor pris på.

La Marmotte er et af verdens hårdeste éndags motionscykelløb. Løbet køres i Sydfrankrig i juli måned – i 2018 er det søndag d. 1. juli. (Endnu ikke bekræftet af SportCommunication ) Selve løbet er med sine 174 km ikke voldsomt langt, men de 5000 højdemeter kan med garanti mærkes i benene på selv de allerbedste.

Ruby Cycling er 100% certificeret TourOperateur for Grand Trophée – arrangørerne af La Marmotte.

Italien

MARATONA DLES DOLOMITES. Dette helt unikke cykelløb, med mulighed for hele 3 forskellige distancer, køres i de smukke Dolomiter. Bl.a. den kende Sella Ronda er en del af ruten. Løbet køres i 2018 den 1. juli. Ruby Rejser er Officiel Touroperatør.

Det "nye sorte" er vores spændende løbe La Fausto Coppi som cykles i baglandet omkring Cuneo..

Korsika

Ruby Rejser er eksperterne på Korsika - vi startede med at cykle på øen i 1984, og de sidste ti år har vi haft vore egne direkte fly til denne herlige ø, der allerede i oldtiden blev kaldt "Skønhedens ø" af grækerne, datidens herrer i Middelhavet. Korsika er flottere end Mallorca. Korsika er også dyrere end Mallorca. Korsika har højere bjerge end på Mallorca, højeste punkt er 2.706 m.o.h. Kort sagt, du bliver nødt til at opleve Korsika fra en cykelsadel.

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

Items 11-17 of 17

Side
per side
Set Descending Direction
 • Spektakulær cykeloplevelse

  Efter succesen i Pyrenæerne, tilbyder vi også en Classic-tur til Dolomitterne. Hvad menes der så med en Classic-tur? De sidste par år har vi kørt fra Adriaterhavet-Comosøen og viceversa, her er vi blevet introduceret til nogle fantastiske cykelområder med flere legendariske stigninger.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Klassiker

  Les 3 Ballon

  Klassisk motionscykelløb

  Les 3 Ballon har udviklet sig til en sand klassikker. Det er et spændende motionscykelløb helt på højde med La Marmotte.

  Ingen dato sat
  3 nætter
  Forespørg
  Kør selv
 • To ikoniske bjerge for cykelentutiaster

  Fra mytiske Mont Ventoux fra Tour de France, kører vi gennem de smukke landskaber til aldrig skuffende Alpe d’Huez.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly inkl.
 • Cykelløb og dejligt vejr på landevejene i Toscana

  For andet år i træk tilbydes en rundtur i Toscana, hvor vi kommer rundt i store dele af regionen med en enkelt afstikker til Umbrien. Det er måske den region i Italien, der er mest elsket af mange turister, især pga. de mange turistattraktioner, gastronomi og vejr.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly inkl.
 • Kør i Vueltaens fodspor i det nordlige Spanien

  Lad dig betage af det åndeløst smukke terræn i det ukendte pionérland, som La Vuelta kører igennem. 

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Udsolgt
  Kør selv
 • Motionscykling på Skønhedens Ø

  Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse og begejstring, som TV2 kommentatorerne, Jørgen Leth og Rolf Sørensen delte med alle seerne.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Udsolgt
  Fly fra København eller Billund
 • Træning til La Marmotte, Maratona dles Dolomites eller andre spændende cykelløb

  Giv dig selv en fantastisk opstart til selv f.eks. La Marmotte eller Maratona dles Dolomites løbet. Bo og træn i de samme naturskønne cykelområder omkring Calpe, hvor også pro cykelholdene Astana & Katusha i løbet af året afholder deres træningslejre.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København