Vælg ferietype
Vælg rejseform
Vælg uge
Vælg rejsemål

En udfordrende ferie

Cykelmotion

Ønsker du en anderledes ferie med fart og hygge, bjerge og hårnålesving. Vi har flere års erfaring med cykelmotion og cykelløb i Europa – skal du deltage i fx La Marmotte eller Maratona dles Dolomites? Eller skal sommerformen holdes ved lige hen over vinteren?

Ruby Rejser/ Ruby Cycling står også for aktive cykelrejser

Frankrig

Ruby Rejser/ Ruby Cycling arrangerer forskellige ture til cykelløbet LA MARMOTTE.
Turene har forskelligt indhold, men fælles for de forskellige ture er deltagelsen i løbet, undervejs bliver du betjent af den depotservice, som vi tilbyder 4 steder på ruten, en service som vore deltagere sætter stor pris på.

La Marmotte er et af verdens hårdeste éndags motionscykelløb. Løbet køres i Sydfrankrig i juli måned – i 2018 er det søndag d. 1. juli. (Endnu ikke bekræftet af SportCommunication ) Selve løbet er med sine 174 km ikke voldsomt langt, men de 5000 højdemeter kan med garanti mærkes i benene på selv de allerbedste.

Ruby Cycling er 100% certificeret TourOperateur for Grand Trophée – arrangørerne af La Marmotte.

Italien

MARATONA DLES DOLOMITES. Dette helt unikke cykelløb, med mulighed for hele 3 forskellige distancer, køres i de smukke Dolomiter. Bl.a. den kende Sella Ronda er en del af ruten. Løbet køres i 2018 den 1. juli. Ruby Rejser er Officiel Touroperatør.

Det "nye sorte" er vores spændende løbe La Fausto Coppi som cykles i baglandet omkring Cuneo..

Korsika

Ruby Rejser er eksperterne på Korsika - vi startede med at cykle på øen i 1984, og de sidste ti år har vi haft vore egne direkte fly til denne herlige ø, der allerede i oldtiden blev kaldt "Skønhedens ø" af grækerne, datidens herrer i Middelhavet. Korsika er flottere end Mallorca. Korsika er også dyrere end Mallorca. Korsika har højere bjerge end på Mallorca, højeste punkt er 2.706 m.o.h. Kort sagt, du bliver nødt til at opleve Korsika fra en cykelsadel.

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

Items 11-20 of 24

Side
per side
Set Descending Direction
 • Motionscykelferie

  Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle". 

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Få pladser tilbage

  La Marmotte

  La Marmotte er et af verdens hårdeste éndags motionscykelløb.

  Løbet køres i Sydfrankrig i juli måned – i 2018 er det søndag d. 8. juli. Selve løbet er med sine 174 km ikke voldsomt langt, men de 5.000 højdemeter kan med garanti mærkes i benene på selv de allerbedste.

  Ingen dato sat
  4 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller kør selv
 • Cykel igennem tre lande på en uge - Bodensee og Gardasøen

  Bodensee – Gardasøen er en fantastisk mulighed for på cykel at opleve hele tre forskellige lande på en uge. Du får det bedste fra Tyskland, Østrig og Italien. Hver dag byder på nye oplevelser både kulturelt, gastronomisk og ikke mindst terrænmæssigt.

  1 afrejse
  6 nætter
  Fra 10.998,- DKK
  Fly inkl.
 • Cykelrejsernes klassiker

  Coast to Coast er uden tvivl blevet en klassiker inden for cykelrejser, og det er da også stadig vores mest populære destination.

  2 afrejser
  8 nætter
  Fra 10.998,- DKK
  Fly inkl.
 • Få pladser tilbage

  Comosøen

  Det smukkeste af norditalien

  Vi er super glade for at kunne tilbyder denne fantastiske tur rundt i Norditalien. Start ved den smukke Como-sø og derfra ind i Dolomitterne, for at slutte ved havet nær Venedig.
  Det er en tur, der byder på mange kendte stigninger fra Giroen, men også ukendt terræn, der ofte benyttes i de italienske klassikere som Lombardiet Rundt.

  1 afrejse
  8 nætter
  Fra 10.998,- DKK
  Fly inkl.
 • Spektakulær cykeloplevelse

  Efter succesen i Pyrenæerne, tilbyder vi også en Classic-tur til Dolomitterne. Hvad menes der så med en Classic-tur? De sidste par år har vi kørt fra Adriaterhavet-Comosøen og viceversa, her er vi blevet introduceret til nogle fantastiske cykelområder med flere legendariske stigninger.

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 10.998,- DKK
  Fly inkl.
 • Klassisk motionscykelløb

  Les 3 Ballon har udviklet sig til en sand klassikker. Det er et spændende motionscykelløb helt på højde med La Marmotte.

  1 afrejse
  3 nætter
  Fra 2.998,- DKK
  Kør selv
 • Italien - Motionscykelløb på egen hånd

  1. juli 2018. Har du mod på at udfordre dig selv på cyklen og samtidig opleve Italien fra en helt ny side? Så er motionscykelløbet Maratona dles Dolomites lige det helt rette for dig!
  Kæmp dig igennem spændende og berygtede stigninger og bliv betaget af de billedskønne omgivelser. Vær blandt de første, der med begejstring kan fortælle om de store udfordringer, når du herhjemme cykler med vennerne!

  Ingen dato sat
  4 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller kør selv
 • Vi er de eneste i Danmark, der tilbyder startnumre og ture til La Fausto Coppi

  La Fausto Coppi Le Alpi del Mare GranFondo er et international cykelløb, der i 2018 køres i sin 29. udgave. La Fausto Coppi er en af de fire “store” begivenheder på den italienske GranFondo scene, og det er meget populært både nationalt og internationalt.

  1 afrejse
  4 nætter
  Fra 2.998,- DKK
  Kør selv
 • Motionscykling på Skønhedens Ø

  Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse og begejstring, som TV2 kommentatorerne, Jørgen Leth og Rolf Sørensen delte med alle seerne.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Udsolgt
  Fly fra København eller Billund