Vælg ferietype
Vælg socialitet
Vælg uge
Vælg rejsemål

En udfordrende ferie

Cykelmotion

Ønsker du en anderledes ferie med fart og hygge, bjerge og hårnålesving. Vi har flere års erfaring med cykelmotion og cykelløb i Europa – skal du deltage i fx La Marmotte eller Maratona dles Dolomites? Eller skal sommerformen holdes ved lige hen over vinteren?

Ruby Rejser/ Ruby Cycling står også for aktive cykelrejser

Frankrig

Ruby Rejser/ Ruby Cycling arrangerer forskellige ture til cykelløbet LA MARMOTTE.
Turene har forskelligt indhold, men fælles for de forskellige ture er deltagelsen i løbet, undervejs bliver du betjent af den depotservice, som vi tilbyder 4 steder på ruten, en service som vore deltagere sætter stor pris på.

La Marmotte er et af verdens hårdeste éndags motionscykelløb. Løbet køres i Sydfrankrig i juli måned – i 2018 er det søndag d. 1. juli. (Endnu ikke bekræftet af SportCommunication ) Selve løbet er med sine 174 km ikke voldsomt langt, men de 5000 højdemeter kan med garanti mærkes i benene på selv de allerbedste.

Ruby Cycling er 100% certificeret TourOperateur for Grand Trophée – arrangørerne af La Marmotte.

Italien

MARATONA DLES DOLOMITES. Dette helt unikke cykelløb, med mulighed for hele 3 forskellige distancer, køres i de smukke Dolomiter. Bl.a. den kende Sella Ronda er en del af ruten. Løbet køres i 2018 den 1. juli. Ruby Rejser er Officiel Touroperatør.

Det "nye sorte" er vores spændende løbe La Fausto Coppi som cykles i baglandet omkring Cuneo..

Korsika

Ruby Rejser er eksperterne på Korsika - vi startede med at cykle på øen i 1984, og de sidste ti år har vi haft vore egne direkte fly til denne herlige ø, der allerede i oldtiden blev kaldt "Skønhedens ø" af grækerne, datidens herrer i Middelhavet. Korsika er flottere end Mallorca. Korsika er også dyrere end Mallorca. Korsika har højere bjerge end på Mallorca, højeste punkt er 2.706 m.o.h. Kort sagt, du bliver nødt til at opleve Korsika fra en cykelsadel.

Read more

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

Items 11-15 of 15

Side
per side
Set Descending Direction
 • Ukendt pionérland, mytiske bjerge og højder fra La Vuelta

  Lad dig betage af det åndeløst smukke terræn i det ukendte pionérland, som La Vuelta kører igennem. 

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Udsolgt
  Fly inkl.
 • Motionscykling på Skønhedens Ø

  Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse og begejstring, som TV2 kommentatorerne, Jørgen Leth og Rolf Sørensen delte med alle seerne.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Udsolgt
  Fly fra København eller Billund
 • La Marmotte er et af verdens hårdeste éndags motionscykelløb.

  Løbet køres i Sydfrankrig i juli måned – i 2018 er det søndag d. 8. juli (Dette er bekræftet af SportCommunication). Selve løbet er med sine 174 km ikke voldsomt langt, men de 5.000 højdemeter kan med garanti mærkes i benene på selv de allerbedste.

  Ingen dato sat
  4 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller kør selv
 • Italien - Motionscykelløb på egen hånd

  Har du mod på at udfordre dig selv på cyklen og samtidig opleve Italien fra en helt ny side? Så er motionscykelløbet Maratona dles Dolomites lige det helt rette for dig!
  Kæmp dig igennem spændende og berygtede stigninger og bliv betaget af de billedskønne omgivelser. Vær blandt de første, der med begejstring kan fortælle om de store udfordringer, når du herhjemme cykler med vennerne!

  Ingen dato sat
  4 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller kør selv
 • To store cykeludfordringer

  Fra mytiske Mont Ventoux fra Tour de France, kører vi gennem de smukke landskaber til aldrig skuffende Alpe d’Huez.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Udsolgt
  Fly inkl.