Vandreferie i Kroatien

Kroatiens skjulte perler

Klare søer, solrige enge, talrige vandkilder, vandløb, floder og vidunderlige bakker og bjerge.

Vandreferie i en flora og fauna, der ikke findes magen til i Europa

Kroatien en ideel destination for dem, der lovpriser indholdsrige vandredage i et gammelt kultur - og uberørt naturlandskab. 

Kroatien byder på alt hvad hjertet kan begære af varieret natur. Fra vidunderlige dale til høje bjerge.

Kroatien byder på skovrige regioner i det nordvestlige hjørne af landet mod Slovenien og Sarejevo. Disse forbinder Istrien-halvøen med det mere bjergrige område mod Alperne. Mod syd bugter Adriaterhavskysten sig.  På en klar dag kan man se øerne ligge som perler på en snor. Havnebyerne Opatija. Rijeka, Crikvenica. Zadar. De seneste 5-10 år er charterturismen for alvor rykket ind langs den kroatiske kyst. Flyforbindelserne bliver hvert år bedre og bedre. Der var engang hvor Kroatien var eksotisk og anderledes. Sådan er det ikke længere. Og dog…Vi finder stadig små gemte perler, hvor tingene er præcist som det var engang.: Simpelt, ægte og uprætentiøst.

View as Grid List

2 Items

per side
 • Gruppevandreferie til Bjørnenes rige, en oase i Kroatien

  Ruby Rejser har et helt eksklusivt samarbejde med Nationalpark RISNJAK i Kroatien. Turen byder på en uge i flora og fauna, som ikke findes magen til i Europa. Vi skal vandre i bjørnenes rige med store muligheder for at opleve brunbjørne i sit rette element.  Vores danske turleder har selv besøgt området flere gange og vil sammen med lokale guider byde velkommen til en unik oplevelse.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Gruppevandreferie med dansk vandreleder i Kroatien

  I efterårferien 2018 glæder vi os til at byde jer velkommen til en helt ny og uafprøvet pioner-gruppevandretur i Kroatien. Udgangspunktet for vandreugen er den lille by Trilj ved Cetina-floden. Vi har i samarbejde med vores lokalkendte guider sammensat et spændende program som bringer jer vidt omkring i en fantastisk natur.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København