Vælg ferietype
Vælg socialitet
Vælg uge
Vælg rejsemål

Fællesrejse for grupper

Efterskoler

Efterskolerne indeholder allerede mange traditioner - og en af dem er som oftest at rejse til udlandet. Hos Ruby Rejser vil vi gerne sikre, at disse ture er det hele værd! 

Når man går på efterskole, er fællesskabet i højsædet, og derfor synes vi hos Ruby Rejser, at det er vigtigt for efterskolerne, at komme ud over landets grænser. Der er ikke noget som en rejse, der kan få sammenholdet til at blomstre, og derfor vil vi gerne tilbyde rejser med dette formål. 

Vores fællesrejse koncept betyder, at I får lov til at bo og være sammen efter dagens begivenheder. På flere af vores skidestinationer, har vi blandt andet vores egne hoteller - hvor et af dem kan rumme op til 150 personer.

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

2 Items

per side
Set Descending Direction
 • Skiferie for efterskoler

  Skituren er et af højdepunkterne i året – også på en efterskole. Et fantastisk kick for alle – lyser op i den mørke vinter og giver energi til resten af året.

  Ingen dato sat
  13 nætter
  Forespørg
  Bus
 • Sne, ski og samvær

  Skituren er et af højdepunkterne i året – også på en efterskole. Et fantastisk kick for jer alle – lyser op i den mørke vinter og giver energi til resten af året.

  Ingen dato sat
  4 nætter
  Forespørg
  Bus