Vælg ferietype
Vælg socialitet
Vælg uge
Vælg rejsemål

Fællesrejse for grupper

Efterskoler

Efterskolerne indeholder allerede mange traditioner - og en af dem er som oftest at rejse til udlandet. Hos Ruby Rejser vil vi gerne sikre, at disse ture er det hele værd! 

Når man går på efterskole, er fællesskabet i højsædet, og derfor synes vi hos Ruby Rejser, at det er vigtigt for efterskolerne, at komme ud over landets grænser. Der er ikke noget som en rejse, der kan få sammenholdet til at blomstre, og derfor vil vi gerne tilbyde rejser med dette formål. 

Vores fællesrejse koncept betyder, at I får lov til at bo og være sammen efter dagens begivenheder. På flere af vores skidestinationer, har vi blandt andet vores egne hoteller - hvor et af dem kan rumme op til 150 personer.

Læs mere

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

5 Items

per page
Set Descending Direction
 • Kroatiens historie og natur

  Kroatien er både et land med historie, og så er det et land med smuk natur, og mange muligheder for at afprøve grænser, i form af forskellige aktiviteter. Her har vi lavet en kombination, så det både er lærerigt og udfordrende - hvis I altså har mod på det.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Italien - Bella Italia

  Gardasøen giver de rejsende en enstående mulighed, for at kombinere godt vejr med et utal af aktiviteter. Om det er vandring, mountainbiking eller sejlads - Det hele kan arrangeres.

  Ingen dato sat
  4 nætter
  Forespørg
  Bus
 • Aktiv trekkingferie i Dalmatien

  Oplev Kroatiens enestående natur på  trekkingture i Dalmatiens bagland. Snør støvlerne og tag med til Cetina-flodens kløfter, Biokovo-nationalparken, bjergene omkring Trilj og til autentisk bondekultur i de hyggelige dalmatiske landsbysamfund.  

  Ingen dato sat
  5 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Skiferie for efterskoler

  Skituren er et af højdepunkterne i året – også på en efterskole. Et fantastisk kick for alle – lyser op i den mørke vinter og giver energi til resten af året.

  Ingen dato sat
  13 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Sne, ski og samvær

  Skituren er et af højdepunkterne i året – også på en efterskole. Et fantastisk kick for jer alle – lyser op i den mørke vinter og giver energi til resten af året.

  Ingen dato sat
  4 nætter
  Forespørg
  Bus