INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Aktiv trekkingferie i Dalmatien

Dalmatien Trekking

Oplev Kroatiens enestående natur på  trekkingture i Dalmatiens bagland. Snør støvlerne og tag med til Cetina-flodens kløfter, Biokovo-nationalparken, bjergene omkring Trilj og til autentisk bondekultur i de hyggelige dalmatiske landsbysamfund.  

0,00 kr
In stock
Travel Code
VAG-068
Område

Udgangspunktet for trekkingturene er den lille by Trilj beliggende i hjertet af det dalmatinske bagland. Stedet er kendt for at have bibeholdt det grønne og økologiske miljø, og det kan tydeligt ses langs floden Cetina.

Området ligger 325 meter over havets overflade, hvilket er med til at give et herligt klima, som fortsætter med at være behageligt igennem sommeren og langt ud på efteråret.

Ud over de mange vandremuligheder byder denne del af landet på unikke og naturlige seværdigheder, som er helt specielle for dette område. Det er et sted med mange lokale traditioner og den kulturelle arv har stadig stor betydning for områdets befolkning.

Rejsen er super velegnet til større aktive grupper, efterskoler m.m. 

Beliggenhed

Indkvartering foregår på det hyggelige familie-hotel Sv. Mihovil, beliggende i den lille by Trilj, ligger lige ved floden Cetina, blot 30 km fra Split.

Hotellet har swimmingpool og alle værelser på hotellet er udstyret med air-condition, satellit-TV, minibar, gratis wi-fi og eget badeværelse.

På hotellet er der et aktivitetsteam, der står for vandringerne og hos hvem I kan bestille alternative aktiviteter som rafting, ridning, cykling og kanopadling m.m. 

Dagsprogram

Dag 1                  Ankomst/Split-Trilj

Transfer fra lufthavnen til hotel Sv. Milhovil i Trilj med bus. Ved ankomst til hotellet er der indtjekning og mulighed for en tur i poolen. Efter aftensmaden er der info om dag- til dagprogrammet og ugens ture.

 

Dag 2                  Cetina-kløften

Transfer fra hotellet til Kostanje. Herfra vandres gennem de livlige landsbyer i området ved den tidligere republik Poljička, hvor man får indblik i de lokale indbyggeres traditionelle levevis og hvor lokale fødevarer stadig produceres med enkle midler. Turen går videre gennem vinmarker, olivenlunde og autentiske små landsbyer, der omringer den smukke Cetina-kløft. Der er også mulighed for at trekke ned gennem kløfterne til den rene Cetina-flod. Dagen slutter af med aftensmad og overnatning på hotellet.

Varighed ca. 4 timer                  Opstigning 250 meter              Nedstigning 450 meter

 

Dag 3                  Gardun og Trilj

På tredje dagen bestiges bjerget Gardun og det arkæologiske område Tilurium, som tidligere var militært tilholdssted for den romerske hær. På vej ned fra bjerget traverseres via en hængebro, gennem vinmarker og grønne højdedrag til landsbyen Bravici, hvor folk stadig i høj grad lever efter gamle bondetraditioner.  Her er der mulighed for en lokal snack bestående af hjemmelavet brød og ost før vi atter bevæger os mod hotellet i Trilj.

Varighed ca. 3 timer                  Opstigning 250 meter              Nedstigning 250 meter


Dag 4                  Kamešnica bjerget

Kamešnica er området med de mange særlige plantearter med helbredende egenskaber og er desuden kendt for de mange geologiske fænomener med bl.a. klippehuler og jordfaldshuller. Dagens vandring på og ved bjerget afsluttes med et besøg ved Voštane, hvor den bedste locale prosciutto, en særlig lufttørret skinke, bliver lavet. Herefter er der en kort bustur tilbage til Trilj, hvor dagen afsluttes med aftensmad på hotellet.

Varighed ca. 5 timer                  Der er ingen særlige opstigninger eller nedstigninger på turen                                                                               

 

Dag 5                  Biokovo nationalpark

Vandring langs en bjergvej til toppen af bjerget Biokovo med udsigtspunktet ved Sv. Jakov (1.726 m), hvor man kan se ud over det dalmatinske bagland på den ene side og den kroatiske kyst og øer på den anden. Herefter fortsættes gennem dalene ved Biokovo hele vejen op til Vošac bjerget, en strækning der byder på en imponerende udsigt over Makarska kyststrækningen og de dalmatinske øer. Turen i Biokovo nationalparken ender i byen Makarska. Herfra er der bus tilbage til hotellet.

Varighed ca. 5 timer                  Opstigning 150 meter              Nedstigning 1375 meter

 

Dag 6                  Afrejsedag

Efter morgenmad er der bustransfer til lufthavnen og adgang med fly mod København

Bestil rejse

Send rejseforespørgsel

Dalmatien Trekking
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Pris:

Fra Kr. 3.598,- 

Prisen inkluderer:

  • Fly København- Split. Evt. med mellemlanding i Zagreb. 
  • Indkvartering på dobbeltværelse med halvpension på Hotel Sv. Mihovil i Trilj. 
  • Transfer mellem lufthavnen i Split og hotellet. 
  • Engelsktalende trekkingguide på alle 4 ture. 
  • Alle transfers med bus i forbindelse med turene, samt lufthavnstransfer
  • Picnic pakke på vandreturene i alt 4 stk.

Prisen inkluderer ikke:

  • Tilkøb af yderligere aktiviteter
  • Tilkøb af yderligere drikkevarer på hotellet

Tillæg for enkeltværelse:

Kr. 650,-

 

Tilbage til toppen