INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Hotel Kvitfjell for Storgrupper

Skiferie for efterskoler

Skituren er et af højdepunkterne på året – også på en efterskole. Det giver et fantastisk kick til alle, og giver energi til resten af året. Oplev Kvitfjell med udgangspunkt i et dejligt hotel.

In stock
Travel Code
SKI-018

Det kan du glæde dig til

Området er et af de bedste skiområder i Norge, og dette skihotel er oprindeligt bygget til skiløbere og officials ved vinter-OL i 1994 og stadig officielt Ski World-Cup hovedkvarter. Med sin placering blot 20 m. fra bundstationen, hvorfra 4-stols liften starter, er hotellets beliggenhed perfekt. 

Indkvartering

Rubys Hotel Kvitfjell danner rammen om jeres skiferie. Hotellet har 22 værelser, hvoraf de 20 er opdelt i enheder to og to - således at to værelser deler bad og toilet. Der er to typer værelser:

  • Værelser med køjeseng og sovesofa 
  • Værelser med dobbelt sovesofa samt en køjeseng.
    Desuden er der to 4-sengsværelser med eget bad/toilet. 

Hotellet har et stort, moderne køkken med alle nødvendige faciliteter og tilhørende spisesal, hvilket gør hotellet egnet til vore fællesrejser. Dertil kommer en opholdsstue og et rum hvor bordene i båse, hvilket udgør et fint sted til afterski hygge med udsigt til det nederste hang på den sorte skiløjpe. 
I kælderen er en stor sal, hvor der er fjernsyn, bordtennes, fodboldspil og sauna. I kælderetagen, der er nyrenoveret, finder I også skistald og stort tørrerum. Desuden findes sauna, toiletter og bruserum til afrejsende gæster. 

Kældersalen benyttes også til morgenmad på ankomstdage - den gode plads giver mulighed for en god skiftedag, hvor både ankommende og afrejsende gæster opholder sig på Kvitfjell.


Fik I forøvrigt set Thomas Uhrskovs video om det hemmelige skisted - med sorte pister, ski for alle og masser af sne og masser af plads.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Hotel Kvitfjell for Storgrupper
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev

Gå til toppen af siden