INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Antarktis - Det frosne kontinents seværdigheder

En bestseller | Rejs nov. eller dec. 2020, eller jan. 2021

Udforsk Antarktis halvøen, se kæmpe pingvinkolonier, spot hvaler og gå på opdagelse i hvalfangerstationer på den sydlige halvkugle med Hurtigrutens nyeste ekspeditionsskibet M/S Fridtjof Nansen.

In stock
Travel Code
EX-025

Det kan du glæde dig til

Der er mange unikke oplevelser på denne 12-dages rejse til et af verdens mest uberørte steder - Antarktis. 

Find dig selv midt i en koloni med 100.000 rugende pingviner på en rejse, hvor du kommer på sejlads på det antarktiske farvand (måske i en kajak) og med fuglekiggeri på højt niveau. Muligheden for at komme tættere på de enorme pingvinkolonier er med til at sikre dig en uforglemmelig og unik oplevelse. Oplev massive isbræer, isbjerge, polar landskabet og det rige dyreliv. Din ekspedition kombineres med ture i polarcirkelbåde til land - så du kan gå rundt og mærke magien. Du kan tage med på udflugter såsom kajakture, gåture på land og meget mere. Du sejler med et hybriddrevet ekspeditionsskib, som er helt nyt og kun med udvendige kahytter, så der altid er udsigt til seværdighederne.   

Ruteplan

Antarktis i 2020 og 2021 - Ruby Rejser

Dagsprogram

DAG 1: Buenos Aires

Din rejse starter med en overnatning på hotel i Buenos Aires, den travle hovedstad i Argentina. Vi tilbyder en byrundtur om eftermiddagen. Du kan tilbringe din aften på egen hånd, og tage på opdagelse i ”Sydamerikas Paris”. Buenos Aires er tangoens fødeby og flere personer kommer til byen for at opleve og lære dansen.

DAG 2: Buenos Aires til Ushuaia

Vi flyver til Ushuaia, hvorfra vi går ombord på skibet M/S Midnatsol. Ushuaia er bedst kendt som verdens sydligste by og området har en fabelagtig vild natur. Byen ligger ved Beagle-kanalen for foden af Andesbjergene. Vi starter vores rejse med en velkomstmiddag.  

DAG 3-4: Gennem Drakepassagen

Ud over at spotte vandre-albatrosser og andre havfugle fra dækket, når vi krydser Drakepassagen, så er der foredrag med fokus på historie, miljø og dyrelivet i Antarktis. Foredragsserien vil indeholde grundig introduktion til de antarktiske retningslinjer for besøgende fra Antarktis-traktaten og International Association of Antarktis Tour Operators (IAATO).

I løbet af eftermiddagen på anden dagen har vi efterhånden allerede krydset 60 grader sydpå, og vi er formelt i Antarktis. Luften er koldere, pingviner er at finde i vandet, det første isbjerg kan spottes, og ofte laver vi de første spot fra det evigt isdækkede land. Du vil her blive overvældet af de fantastiske fugle med deres store rugepladser, hvoraf nogle har mere end 180.000 fugle. 

DAG 5-9: Antarktis - det frosne kontinents højdepunkter

Vi har en 5 dage til at udforske Antarktis. Antarktis byder på meget mere, end hvad du nogensinde troede du ville opleve!

Du vil begynde at se antarktiske pingviner i vandet, og glem ikke at være på udkig efter det første isbjerg og hvaler. Der er ingen mennesker som bor her permanent, men derimod er kontinentet hjem for millioner af pingviner samt fødested for tusindvis af hvaler. Pingviner er frygtløse, og de kan være mindst lige så nysgerrige om dig, som du er om dem. Vi kommer til at kunne høre knagen og bragen fra gletsjere og følelsen af næsten at kunne røre ved isbjergene. Der er altid en plan A, men kan den ikke lykkedes grundet vejrforhold, så bruges der en plan B, som er ligeså fantastisk - det er derfor det er en ekspeditionsrejse!

Mulige landgange.

Den vulkanske Deception Island. Vi sejler ind og går i land i den naturlige havn, der omfatter Whalers' Bay, der har en forladt hvalfangestation og en forladt britisk base. 

På den fotogene Half Moon Island udforsker vi de takkede og sprukne klipper, der er hjemsted for en stor koloni af rempingviner og flere arter af sæler og havfugle, der jævnligt besøger øen. 

Cuverville Island, der har den største kendte koloni af æselpingviner på Antarktis halvøen. Vi sejler gennem den smalle Errera Channel til og fra Cuverville og ser isbjerge, der er strandet i de nærliggende, lavvandede farvande.  

Paradise Harbour er der en sjælden mulighed for at komme i land på fastlandet. Vi får de fineste udsigter, besøger en forskningsstation og ser pingvinkolonier. 

Wilhelmina Bay, der også kaldes "Whale-mina Bay" på grund af det store antal pukkelhvaler, der ses her i december. Bugten er et spisekammer for hvaler og sæler og var et rigt jagtområde for fortidens hvalfangere. Vi håber derfor på at kunne spotte et par hvaler her. 

Den britiske base i Port Lockroy er en af de mest populære steder i Antarktis, og du vil få indblik i livet fra den antarktisk base i 1950’erne. De rugende æsel-pingviner omgiver hovedbygningen, og de har vænnet sig til de hyppige besøg fra mennesker. De enorme ishylder i Antarktis er hjemstedet for en halv million adelie-pingviner samt æsel-pingviner, leopard-sæler og spækhuggere. Når mulighederne opstår, vil vi sætte kajakkerne i vandet, slå telte op i land og tage dig med på uforglemmelige vandreture for at udforske nogle af de smukkeste og uberørte steder på planeten.

DAG 10-11: Tilbage til civilisationen

Rejsen fra den antarktiske halvø til Ushuaia på sydspidsen af Argentina er omkring 950 km (600 miles) eller 40 timers sejlads i godt vejr. Det er nu tid til at vende tilbage til civilisationen og vi vil fortsætte vores foredragsserie og opsummere vores erfaringer med Antarktis.

DAG 12: Ushuaia / Buenos Aires

Vi ankommer tilbage i Ushuaia om morgenen, og det er tid til at sige farvel til besætningen. Der er transport ud til lufthavnen, hvor vi flyver tilbage til Buenos Aires. 

Dit hjem ombord- Hurtigruten nyeste skib MS Fridtjof Nansen

I 2020 er Hurtigrutens nyeste tilføjelse til flåden helt klar til at udforske Antarktis. MS Fridtjof Nansen er præget af banebrydende skandinavisk design med elegante møbler og komfortable kahytter. Skibet er et af de første ekspeditionsskibe i verden til at sejle fuldt elektrisk med hybrid teknologi.

Vi ønsker, at genskabe atmosfæren fra de store opdagelsesrejsendes æra i  en moderne ramme præget af kvalitet og høj komfort. Skibet har store udsigtsplatforme på flere dæk, så vores gæster kan komme så tæt som muligt på naturen og dyrelivet.

MS Fridtjof Nansen har også tre restauranter med menuer, der afspejler de råvarer og mad på rejsemålene. Et separat pool dæk er inklusiv pools, jacuzzi og barer. 

 • Find din kahytskategori her
  Alle kahytter er udvendige, der er rummelige kahytter med vindue. De fleste har dobbeltseng, men nogle har fleksibel sengeopstilling, og der er enkelte som har sovesofa. 
  Seks ud af ti kahytter har private balkoner, mens to ud af ti kahytter er suiter.
  Der er flere kahytsmuligheder, og priser på andre kahytstyper og enkeltkahytter oplyses gerne ved anmodning. 

Der er flere kahytsmuligheder mellem de to nævnte, og priser på andre kahytstyper og enkeltkahytter oplyses ved anmodning. Find din kahytskategori her

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
Praktiske Informationer

Afrejsedatoer: 

Priser på andre kahytstyper, enkeltkahytter og afrejsedatoer oplyses ved anmodning ved at kontakte os pr mail eller telefon.

 • 7 november 2020
 • 17 november 2020
 • 27 november 2020
 • 8 december 2020
 • 17 december 2020
 • 27 december 2020
 • 6 januar 2021
 • 16 januar 2021

Pris inkluderer:

 • Helpension ombord (dvs. morgenmad, frokost og aftensmad) 
 • Øl, vin eller sodavand til måltiderne.
 • Te, kaffe og eftermiddagssnack.
 • Wifi ombord på skibet - bemærk dog at vi sejler i fjerne områder så streaming er ikke mulig 

 • En overnatning på hotel i Buenos Aires inden sejladsen, inklusiv morgenmad
 • Transport til/fra skibet
 • Flyrejse på økonomiklasse fra Buenos Aires til Ushuaia tur/retur 
 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Landgange på Antarktis og aktiviteter ombord og i land
 • Professionelt engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og deltager i landgange og aktiviteter.
 • Støvler, vandrestave og udstryr til udflugter.

Ikke inkluderet:

 • Fly tur/retur fra Danmark
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tilvalgsudflugter (udflugtsliste sendes, så snart den er klar). Nogle udflugtsaktiviteter og ture med Polarcirkelbåd vil kun blive solgt ombord. 
 • Andre drikkevarer end nævnt

Bemærkninger

Vi tager forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute grundet vind- og vejr, og derfor kaldes det en ekspeditionsrejse, fordi det ikke altid er plan A, men nogle gange den ligeså gode plan B der iværksættes.

Krav for deltagelse i rejsen:

 • Lægeerklæring
  Det kræves at alle medbringer en lægeerklæring udfyldt på Hurtigrutens formular tidligst 8 uger inden afrejse. Formularen fremsendes sammen med øvrige dokumenter ved bestilling af rejsen. Lægeerklæringen skal afleveres ved ombordstigning.

 • Personlige oplysninger
  Der skal udfyldes et skema med personlige oplysninger efter bestilling. Vi gør opmærksom på, at pas skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst.

Hurtigrutens fleksible prissystem

Alle priser er fleksible ved Hurtigruten, det vil sige at de varierer afhængigt af måned, afrejsedato, kahytstype og tilgængelighed ombord på skibene. Når rejsen er bestilt og bekræftet fra kontoret, så er der selvfølgelig ikke ændringer i prisen. De laveste priser er dem der sælges først, og Hurtigrutens fleksible prissystem betyder, at priser vil stige ved mange bestillinger, hvorfor vi ikke kan garantere at ovenstående priser stadig er tilgængelige ved bestilling. Vi anbefaler at man bestiller rejsen tidligt, da du derved får den laveste og bedste pris og mulighed for valg af kahyt. Priser på andre kahytstyper og enkeltkahytter oplyses ved anmodning ved at kontakte os pr mail eller telefon.

Gå til toppen af siden