INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

De store opdagelsesrejsende og dyrelivet på Antarktis

I fodspor på store opdagelsesrejsende | Rejs jan og feb 2020

En rundrejse, hvor du undervejs sejler i Chiles fjorde med flot natur inden du krydser havet til det hvide kontinent. Du oplever også Falklandsøerne, hvor kongepingvinerne opholder sig.

In stock
Travel Code
EX-040

Det kan du glæde dig til

Rejs i harmoni med elementerne til det hvide kontinent. Undervejs oplever du Chiles fjordes natur-vidundere. I Antarktis ser vi mægtige gletsjere, der kælver i havet, flokke af pingviner og hvaler i det iskolde hav. Det giver uforglemmelige minder. Om bord er der meget at lave - aktivitetscenter, spændende foredrag med mere - alt tilrettelagt for at forbedre din rejseoplevelse.

Rute

Fra Chile til antarktis og Falklandsøerne med Hurtigruten - Travelnorth - en del af Ruby Rejser

Dagsprogram

Dag 1: Hovedstaden i Chile 

Der er meget at opleve i Chiles Hovedstaden. Betragt Andesbjergenes gletsjere ved bygrænserne, høje bjerge og skyskrabere, stille parker, kolonial arkitektur, boheme-kvartaler og den hurtigt strømmende Mapacho-flod. Du starter med en overnatning på hotel.

Dag 2: Vi stævner ud

Du flyver til Punta Arenas, hvor skibet ligger klar til ekspeditionen til Antarktis.

Dag 3: Chiles fjorde

Du sejler i dag gennem Beagle-kanalen der byder på smukke fjorde og bjerge, der kaster sig lige ud i det iskolde vand. Det vilde og fjerntliggende område synes næsten uforstyrret af mennesker. Isen har søgt sig vej mellem bjergene, skabt isolerede øer og skjulte bugter og Chiles unikke fjordlandskab.

Dag 4-5 Krydsning af Drake-passagen 

Kap Horn er på listen over Jordens mest ikoniske steder, fordi at du nu er på næsten 56 grader syd, der er Sydamerikas sydligste punkt. Inden Panamakanalen blev gravet, skulle søfolk passere den berygtede klippeø for at komme fra den ene side af Amerika til den anden. Vi gør vores bedste for at komme i land på Kap Horn - men området er kendt for sit åbne hav og udfordrende betingelser, og hvis vi klarer at komme i land, er det en stor præstation. Skibet bruger mellem halvanden og to dage på at krydse Drake-passagen - afhængigt af vejrforholdene. Drake-passagen er en del af den antarktiske konvergens, verdens mest vandrige strøm. 95-150 millioner kubikmeter vand i sekundet transporteres fra vest til øst. Når du krydser Drake, sejler du over farvandet mellem West Scotia Ridge og den næsten 6.000 meter dybe South Shetland-grav. 

Dag 6-12: Højdepunktet: Antarktis

Antarktis er isoleret fra resten af verden af havstrømme. 90 procent af verdens is findes her - cirka fire kilometer tyk. Om vinteren er verdensdelen yderligere afskåret af havis ud for kysten - næsten en fordobling af kontinentets størrelse. Om sommeren er det levested for millioner af pingviner, hvaler og sæler, der resten af ??året tilbringer deres tid på havet. Det meste dyreliv lever af en bestemt art, krill, der i Sydhavet er Jordens største biomasse af én art - herunder mennesker. Som nævnt i traktaten om Antarktis, er kontinentet dedikeret til fred, videnskab og turisme. Ingen menneskelig aktivitet har ret til at ændre den perfekte naturlige balance.

Vi besøger et sted, der har udviklet sig gennem årtusinder uden menneskelig indblanding. Derfor følger vi meget strenge miljømæssige retningslinjer og regler. Vi ønsker ikke at efterlade andet end fodspor og at tage andet end billeder! Det overvældende ved Antarktis er, at enhver rejse til kontinentet er en ekspedition på grund af beliggenheden. Selv den mest avancerede teknologi kan ikke forhindre de klimatiske udfordringer, der er en del af dette miljø. Derfor er vi nødt til at være pragmatiske, så rute, landgange og andre planer kan ændres hen ad vejen. Det betyder også, at vi udnytter de ofte ideelle betingelser - bruger timer i land, på vandet i kajakker, på vandreture eller blot på at sejle blandt den enorme mængde af hvaler. Vejr-, vind- og isforhold har en stor indflydelse på vores program og tidsplan.

Vi forsøger at komme i land på Deception Island, Half Moon Island, Brown Bluff, Cuverville Island og Neko Harbour. Alle disse steder er fredfyldte og har uberørt natur, muligheder for at se pingvinkolonier, sæler, gletsjere, isbjerge i hver form og farve og gamle hvalfangerstationer. Det er svært at beskrive alle de indtryk, du får i Antarktis. En tidligere rejsende udtrykte det således: "Hvis du kan beskrive Antarktis med ord, har du sikkert aldrig været der."

Dag 13: Foredrag på havet

Kursen sættes mod Falklandsøerne, der består af to store øer og omkring 700 mindre øer. Kaptajn John Strong på H.M.S. Welfare havde den første registrerede landgang her i 1690. Foredragsrækken fortsætter med fokus på den dramatiske historie og øernes mangfoldige dyreliv, mens vi holder udkig efter trækkende albatrosser.

Dag 14-16: Højdepunkt: Falklandsøerne 

Falklandsøerne ligner et miniature-England med røde telefonbokse, røde busser og engelske pubber. Stanley er Falklandsøernes hovedstad. Byen kan nemt opleves på én dag til fods. Du kan også deltage i en udflugt for at udforske omegnens vildmark og dyreliv. Falklandsøerne vrimler med vidunderligt dyreliv og natur - rent miljø med fantastisk klar blå himmel, endeløse horisonter, store åbne vidder og fantastiske hvide sandstrande.

På Falklandsøernes vestligste forposter findes afsidesliggende gårde, der har været familieejet i seks eller syv generationer. Fårene græsser sammen med enorme kolonier af albatrosser og springpingviner, mens aggressive tværstribede caracaraer patruljerer oven over, og bjerggæs fouragerer i vandkanten. Fugleelskere fryder sig, hvis vi kan komme i land på Carcass Island, der er et fugleparadis med ænder, gæs, pingviner, albatrosser, caracaraer og gærdesmutter. Den er også en af de få øer hernede med træer. Vi bruger skibets små både til at gå i land for at udforske, til vandreture eller at tage et nærmere kig på alle fuglene.

Tilkøbsudflugter (der kan tilkøbes én)
 • Stanley - Fugletur på Falklandsøerne
  Grib en eksklusiv mulighed for at se og fotografere de fineste landskaber, dyr og planter
 • Stanley - Tur til Bluff Cove Lagoon
  Oplev en privat ejet dyrekoloni på denne eksklusive tur for at se konge-, æsel- og magellanpingviner samt masser af havfugle, inden vi drikker te i en café på stranden.
 • Stanley - Smuk flyvetur til Bleaker Islands dyreliv
  Eventyrlig flyvetur for at møde pingviner
 • Stanley - Vandretur i naturen på Falklandsøerne
  For naturentusiasten er denne vandretur en eksklusiv mulighed for at se Falklandsøernes dyreliv og flora.
 • Stanley - Se Falklandsøerne fra luften
  Oplev Falklandsøerne fra fly
 • Stanley - Fokus på Stanley
  Oplev Stanley til fods
 • Stanley - Port Stanleys seværdigheder
  Hvis du vil se Stanleys seværdigheder på kort tid, så er turen ideel for dig! Tag med på en guidet bustur til interessante steder, mens du lærer noget om Falklandsøernes historie.
 • Stanley - Historisk tur gennem Stanley
  Udvid din historiske viden med denne to timers guidede tur gennem Falklandsøernes hovedstad.

Dag 17: Magellan-strædet 

Rejsen slutter i Magellan-strædet, hvor vi ser tilbage på alt det, vi har oplevet på ekspeditionen. Brug tiden på dækket for at spejde efter dyrelivet.

Dag 18: Velkommen til Santiago de Chile 

Vi ankommer i Punta Arenas om morgenen og flyver tilbage til Santiago de Chile.

Dit hjem ombord - M/S Roald Amundsen

I 2019 er Hurtigrutens nyeste tilføjelse til flåden helt klar til at udforske Antarktis. MS Roald Amundsen er præget af banebrydende skandinavisk design med elegante møbler og komfortable kahytter. Skibet er et af de første ekspeditionsskibe i verden til at sejle fuldt elektrisk med hybrid teknologi.

Vi ønsker, at genskabe atmosfæren fra de store opdagelsesrejsendes æra i  en moderne ramme præget af kvalitet og høj komfort. Skibet har store udsigtsplatforme på flere dæk, så vores gæster kan komme så tæt som muligt på naturen og dyrelivet.

MS Roald Amundsen har også tre restauranter med menuer, der afspejler de råvarer og mad på rejsemålene. Et separat pool dæk er inklusiv pools, jacuzzi og barer. 

 • Alle kahytter er udvendige, der er rummelige kahytter med vindue. De fleste har dobbeltseng, men nogle har fleksibel sengeopstilling, og der er enkelte som har sovesofa. 
  Seks ud af ti kahytter har private balkoner, mens to ud af ti kahytter er suiter.
  Der er flere kahytsmuligheder, og priser på andre kahytstyper og enkeltkahytter oplyses gerne ved anmodning. 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
Praktiske Informationer

Afrejsedatoer: 

Priser på andre kahytstyper, enkeltkahytter og afrejsedatoer oplyses ved anmodning ved at kontakte os pr mail eller telefon.

 • 27. januar 2020
 • 12. februar 2020
 • 28. februar 2020

Inkluderet:

 • Flyrejse på økonomiklasse fra Santiago de Chile til Punta Arenas
 • Flyrejse på økonomiklasse fra Punta Arenas til Santiago de Chile
 • Transport fra hotel til lufthavn i Santiago de Chile
 • Transport i Punta Arenas inkl. guidet sightseeing
 • Transport fra skib i Punta Arenas til lufthavnen.
 • En nat på hotel i Santiago de Chile inden sejladsen, inklusiv morgenmad

 • Helpension ombord (dvs. morgenmad, frokost og aftensmad) 
 • Te og kaffe

 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Landgange og aktiviteter med ekspeditionsteamet
 • Professionelt engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og deltager i landgange og aktiviteter.

Ikke inkluderet:

 • Fly tur/retur fra Danmark
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tilvalgsudflugter (tilgængelige ca. 6 måneder før afrejse).  
 • Drikkevarer

Bemærkninger

Vi tager forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute grundet vind- og vejr - det er også derfor det kaldes en ekspeditionsrejse, fordi det ikke altid er plan A, men nogle gange den ligeså gode løsning plan B som iværksættes. 

Krav for deltagelse i rejsen:

 • Lægeerklæring
  Det kræves at alle medbringer en lægeerklæring udfyldt på Hurtigrutens formular tidligst 8 uger inden afrejse. Formularen fremsendes sammen med øvrige dokumenter ved bestilling af rejsen. Lægeerklæringen skal afleveres ved ombordstigning.
 • Personlige oplysninger
  Der skal udfyldes et skema med personlige oplysninger efter bestilling. Vi gør opmærksom på, at pas skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst.

Hurtigrutens fleksible prissystem

De bedste priser og kahytter får du ved at bestille din rejse så tidligt som muligt. Priser er fleksible, hvilket betyder at de kan variere afhængigt af måned, afrejsedato, kahytstype og tilgængelighed ombord på skibene. Prisen ændrer sig ikke efter du har fået en bekræftelse fra os. Priser oplyses også gerne ved anmodning ved at kontakte os pr mail eller telefon.

Gå til toppen af siden