Bestil

Antarktis - Det frosne kontinents største seværdigheder

Udforsk det 7. kontinent | Rejs marts 2025 med dansk rejseleder

Udforsk jordens mest uberørte sted, Antarktis. Mærk naturen på nært hold midt i en pingvinkoloni, spot mægtige hvaler og spækhuggere, besøg fangerstationer og lad dig forføre af det magiske kontinent af is.

In stock
Travel Code
EX-016-1
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Tag på opdagelse i ”Sydamerikas Paris” – Buenos Aires
blue encircled check Oplev flere arter af pingviner, sæler og havfugle
blue encircled check Kajaktur og vandretur i den uberørte antarktiske natur
calendar icon1 afrejse
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Fly fra København
clock icon14 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow
Denne klassiske ekspeditionsrejse til Antarktis er perfekt til oplevelse af spectakulært dyreliv og smuk natur. Rejsen til dig, der gerne vil bruge tiden på at udforske højdepunkterne på Antarktis. Vi bruger fem hele dage på at udforske det hvide kontinent Antarktis med højdepunkterne for området. Der er gode muligheder for at opleve pukkelhvaler og spækhuggere. De enorme ishylder i Antarktis er hjemstedet for en halv million adelie-pingviner samt æsel-pingviner, leopard-sæler og selvom vi ikke må røre dem, så har vi mulighed for at komme tæt på, når vi går i land. Oplev også massive isbræer, isbjerge, polarlandskabet og det rige dyreliv. Din ekspedition kombineres med ture i polarcirkelbåde til land - så du kan gå rundt og mærke magien. Du kan tage med på udflugter såsom kajakture, gåture på land og meget mere. Du sejler med et hybriddrevet ekspeditionsskib, som er helt nyt og kun med udvendige kahytter, så der altid er udsigt til seværdighederne. 

Rejseplan

down v arrow
Dag Sted Overnatning
1 Fly København-Buenos Aires I flyveren
2 Buenos Aires byrundtur Hotel i Buenos Aires
3 Fly Buenos Aires-Ushuaia På skib
4-5 Drake-passagen På skib
6-10 Antarktis På skib
11-12 Drake-passagen På skib
13 Fly Ushuaia-Buenos Aires Hotel i Buenos Aires
14-15 Fly Buenos Aires-København I flyveren

Kort

down v arrow

Rute

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1. Afrejse fra Danmark
Vi flyver fra København med mellemlanding til Buenos Aires, hvor vi ankommer om morgenen eller formiddagen dagen efter.

Dag 2. Ankomst Buenos Aires og overnatning
Efter ankomst til Buenos Aires, transporteres vi til vores hotel.
Vi indkvarteres på et godt hotel centralt i Buenos Aires.

En overnatning i Buenos Aires er den ideelle måde at begynde en eventyrlig rejse til Antarktis på.
Byen, der er hjemsted for et stolt og forskelligartet samfund af porteños, eller “havnens folk”, er en sanselig fusion af falmet europæisk storhed og latinamerikansk pragt.
Der er utallige steder at udforske, herunder mange parrillas, der serverer autentiske argentinske bøffer. Eller man kan øve dansetrin i tangoens berømte hjemby.

Dag 3. Buenos Aires til Ushuaia
Vi flyver til Ushuaia, hvorfra vi går ombord på skibet M/S Roald Amundsen. Ushuaia er bedst kendt som verdens sydligste by og området har en fabelagtig vild natur. Byen ligger ved Beagle-kanalen for foden af Andesbjergene. Vi starter vores rejse med en velkomstmiddag.  

Dag 4-5. Gennem Drakepassagen
Ud over at spotte vandrealbatrosser og andre havfugle fra dækket, når vi krydser Drakepassagen, så er der foredrag med fokus på historie, miljø og dyrelivet i Antarktis. Foredragsserien vil indeholde grundig introduktion til de antarktiske retningslinjer for besøgende fra Antarktis-traktaten og International Association of Antarktis Tour Operators (IAATO). I løbet af eftermiddagen på anden dagen har vi allerede krydset 60 grader syd, og vi er officielt i Antarktis. Luften er koldere, pingviner svømmer i vandet og de første isbjerge kan spottes. Du vil her blive overvældet af de fantastiske fugle med deres store rugepladser, hvoraf nogle har mere end 180.000 fugle. 

Dag 6 – 10. Højdepunktet Antarktis
Man kan ikke forberede sig på det første indtryk af Antarktis’ overvældende, frosne skønhed. Antarktis, der er omgivet af høje isbræer og isbjerge på størrelse med katedraler, fylder os med forundring. Den mest overraskende ved Antarktis er måske stilheden. Stilheden afbrydes nu og da af de lokale - altså dyrene.

Flere hvaler begynder at komme i december og januar. Det er også tidsrummert, da de første pingvinunger udklækkes, og det er altid et charmerende syn at se de klodsede fjerklumper vralte rundt. Februar og marts er højtid for hvalsafari, når de store mængder krill lokker hvaler til området.

Her er naturen herskeren, og vi andre tilskuere. Skibets erfarne kaptajn overvåger løbende forholdene for at lave den bedst muligt rejseplan til vores eventyrlige rejse. Hver dag oplever vi noget anderledes og spændende. Vi tager med ekspeditionsteamet på landgange og iskrydstogter og får måske endda mulighed for at tage på kajaktur blandt isbjergene.Tilbage på skibet fortsætter ekspeditionsteamets foredrag, så vi får voksende indsigt i det frosne kontinent. I løbet af fem magiske dage oplever vi den fantastiske verden på en måde, vi kan huske for evigt.

Dag 11-12. Tilbage til civilisationen
Rejsen fra den antarktiske halvø til Ushuaia på sydspidsen af Argentina er omkring 950 km (600 miles) eller 40 timers sejlads i godt vejr. Det er nu tid til at vende tilbage til civilisationen og vi vil fortsætte vores foredragsserie og opsummere vores erfaringer med Antarktis.

Dag 13. Ushuaia - Buenos Aires
Vi ankommer tilbage i Ushuaia om morgenen, og det er tid til at sige farvel til besætningen. Der er transport ud til lufthavnen, hvorfra vi flyver tilbage til Buenos Aires.
Her indkvarteres vi igen på et godt hotel centralt i Buenos Aires.

Dagen er på egen hånd, men vi anbefaler at se Plaza de la República med det 67,5 meter høje byikon "Obelisken", uafhængighedspladsen Plaza Mayo og nogle af de unikke kvarterer så som San Telmo, Palermo og La Boca. Om aftenen kan du udforske byen på egen hånd, og tage på opdagelse i ”Sydamerikas Paris”.

Dag 14. Buenos Aires - Danmark
Hen på middagen/eftermiddagen transporteres vi ud til lufthavnen, hvor det er tid til af rejse hjemad

Dag 15. Ankomst i Danmark

Livet ombord MS Roald Amundsen

down v arrow

Ekspeditionsskibet MS Roald Amundsen er et af Hurtigrutens nyeste skibe og stod færdigt i 2019. Skibet er præget af banebrydende skandinavisk design med elegante møbler og komfortable kahytter, og er desuden et af de første ekspeditionsskibe i verden til at sejle fuldt elektrisk med hybridteknologi. Skibet har store udsigtsplatforme på flere dæk, så vores gæster kan komme så tæt som muligt på naturen og dyrelivet. MS Roald Amundsen har også tre restauranter med menuer, der afspejler råvarerne fra de områder, vi sejler forbi. Der findes et separat pooldæk inklusiv pools, jacuzzi og barer. Det nye skib har kun udvendige kahytter.

Flytider

down v arrow

Der tages forbehold for ændringer i flyruter og -tider. 
De endelige flyruter og -tider sendes sammen med flybilletten senest 3 dage før afrejse.
Bemærk at flytider er i lokaltid.


Eksempel på flytider (OBS: ikke endelige flytider, blot et eksempel)

06.03.2025  København → Amsterdam             kl. 17.25 - 18.50
06.03.2025  Amsterdam → Buenos Aires          kl. 21.00 - 06.55 (+1)  

19.03.2025  Buenos Aires → Amsterdam          kl. 16.25 - 09.40 (+1)
20.03.2025  Amsterdam → København             kl. 15.15 - 16.35

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
         

Uge 11: Startdato 06.03.2025 varighed 14 nætter

Fra 69.998,- DKK
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Afrejsedatoer: 

 • 06. marts 2025

Inkluderet i prisen:

 • Fly tur/retur København-Buenos Aires inkl. bagage og forplejning
 • Fly fra Buenos Aires til Ushuaia tur/retur
 • 2 nætter på hotel i Buenos Aires inkl. morgenmad
 • Byrundtur i Buenos Aires
 • Alt transport imellem lufthavn, hotel og skib
 • Ekspeditionssejlads med skibet MS Roald Amudsen
 • Helpension på sejlads – morgenmad, frokost og middag inkl. drikkevarer
 • Te og kaffe ombord
 • Landgange i polarcirkelbåde
 • Erfarent ekspeditionsteam, som holder faglige foredrag, samt deltager på landstigningerne og aktiviteter ombord.
 • Adgang til wellnesområde, pools, træningsrum, sauna m.m.
 • Vind- og vandtæt jakke samt genanvendelig drikkedunk
 • Gratis Wi-Fi (Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset internet forbindelse. Streaming understøttes ikke.)
 • Dansk rejseleder

Ikke inkluderet:

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Tilvalgsudflugter (kan tilkøbes ca 6 måneder før afrejse eller ombord)
 • Drikkepenge (ikke et krav! men ønsker du at give anbefaler vi ca. 80 NOK per person per dag)

Bemærkninger:
Vi tager forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute grundet vind- og vejrforhold. På en ekspeditionsrejse er det ikke altid plan A, men nogle gange den ligeså gode plan B, der iværksættes. 

Krav for deltagelse i rejsen:

Der kræves ikke længere COVID-19-vaccinationer og test inden ombordstigning for rejsende, der rejser med skibe fra Hurtigruten Expeditions*.

*) Der vil dog stadig være nogle rejser, der kræver, at rejsende er fuldt vaccinerede mod COVID-19.  Se mere:  COVID-19-vacinationer er fortsat et krav for rejsende på 12 år og derover, der deltager på rejser til Antarktis og Nordvestpassagen i 2023 og 2024.

Alle personer, uanset alder, skal være vaccinerede på rejser til Vestafrika med afrejse fra eller ankomst til Dakar i 2023 og 2024. 

Selv om COVID-19-vaccinationer ikke længere er obligatorisk på de fleste Hurtigruten Expeditions-rejser, anbefaler vi stadig kraftigt, at alle rejsende, der rejser med vores skibe, er fuldt vaccinerede med COVID-19-vaccinationer og boostere, hvis det er muligt.  Visse lande kan dog kræve en boostervaccine inden indrejse.

Hurtigruten Expeditions forbeholder sig ret til at nægte ombordstigning for rejsende, der ikke opfylder de gældende regler for hvert land under sejladsen på tidspunktet for ombordstigning.

Læs mere om Hurtigrutens praktiske oplysninger vdr. COVID-19.

Hurtigrutens fleksible prissystem:
De bedste priser og kahytter får du ved at bestille din rejse så tidligt som muligt. Priser er fleksible, hvilket betyder, at de kan variere afhængig af afrejsedato, kahytstype og tilgængelighed ombord på skibene. Prisen ændrer sig ikke, efter du har fået en bekræftelse fra os. Priser oplyses også gerne på anmodning ved at kontakte os pr. mail eller telefon.

Særlige betalingsvilkår:
Vi gør opmærksom på, at der på denne rejse er særlige betalingsvilkår, der afviger fra vores standard betalingsvilkår beskrevet i vores generelle betingelser. Depositummet er ifølge vores standardsats, mens restbetalingen forfalder 90 dage før afrejse. Er der mindre end 90 dage mellem bestillingsdatoen og afrejsedatoen forfalder hele beløbet til betaling straks.

For yderligere betalingsvilkår, som ikke er specificeret her, refereres der til vores generelle betingelser, der stadig vil være gældende.

Vi tager forbehold for ændringer til de viste priser og tilgængelighed

Minimumstilslutning
Rejsen gennemføres kun med dansk rejseleder ved minimum 15 deltagere, der alle skal være tilmeldt senest 45 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at ændre rejsen til at være på egen hånd.

Gå til toppen af siden