Dybdegående ekspedition til Antarktis og Patagonien (nordgående)

Oplev det bedste af begge verdener | Rejs i marts 2025

Fordyb dig i det 7. kontinents frosne verden og de  chilenske fjordes naturlige skønhed på dette antarktiske ekspeditionskrydstogt. Her får du tid til at udforske helt unikke steder og deres skjulte skatte.

In stock
Travel Code
EX-058
Rejsens højdepunkter
blue encircled checkNyd fantastiske solnedgange over polarhavet
blue encircled check Oplev Antarktis’ spektakulære dyreliv
blue encircled check Saml data til faktisk, videnskabelig forskning
calendar icon1 afrejse
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon22 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Antarktis’ vidundere

Gør dig klar til en 8-dages ekspeditionsrejse med smukke solnedgange, der indhyller islandskaberne i vidunderlige farver. Dette er også den bedste sæson til hvalsafari, når forskellige arter kommer i store antal for at æde krill. Du får også lov til at se unge pingvinunger blive færdige med at udvikle deres voksne fjerdragt. Ekspeditionsteamet vil være dine guider ved landgange, iskrydstogter og frivillige aktiviteter, der bringer dig tættere på Antarktis’ landskaber og vilde dyr. Eftersom dette er ægte ødemark, vil de lokale is- og vejrforhold konstant ændre sig. Det er derfor, at vi tilpasser vores ruteplan regelmæssigt for at kunne tage dig derhen, hvor du får den bedste oplevelse på det givne tidspunkt.

Chilenske fjorde og Patagonien

Efter at have krydset Drake-passagen ankommer vi til Kap Horn, og vi gør et forsøg på at gå i land, hvis forholdene tillader det. De smukke vandveje og kanaler i de chilenske fjorde følger herefter samt et stop ved Puerto Natales, der er porten til Torres del Paine Nationalpark. Herfra fortsætter vi nordpå til den afsondrede by Puerto Edén. Efter at have sejlet i Patagoniens sagnomspundne farvand vil dit sidste stop på dit krydstogt være kolonibyen Castro, før vi vender tilbage til Valparaíso.

Kort

down v arrow

Dybdegående ekspedition til Antarktis og Patagonien (nordgående)

Rejseplan

down v arrow
Dag Sted
1 Santiago de Chile
2 Santiago de Chile/Punta Arenas
3-4 Til søs
5-12 Antarktis
13-14 Til søs
15 De Chilenske fjorde
16-17 Puerto Natales
18 Puerto Edén - Ankret
19 Til søs
20 Castro, Chile
21-22 Til søs
23 Valparaiso, Chile

Dagsprogram

down v arrow
Dag 1. Santiago, Chiles hovedstad

Velkommen til Santiago, Chiles pulserende hovedstad. Med arkitektur fra kolonitiden, prisvindende restauranter og fascinerende museer er byen det perfekte sted at begynde et ekspeditionskrydstogt. Der er masser at se, lige fra Mercado Central til Plaza de Armas og præsidentpaladset. Se Sky Costanera, der er Sydamerikas højeste bygning og har panoramaudsigt over byen fra en højde på cirka 300 meter.

Kom et par dage tidligere for at deltage i et af tilkøbsprogrammerne inden sejladsen.

Dag 2. I rejser fra Punta Arenas

I flyver tidligt om morgenen fra Santiago til Punta Arenas, der er Chiles sydligste punkt. Ekspeditionsskibet venter på jer. Kom på plads i kahytten, udforsk skibet og mød ekspeditionsteamet.

Ud over at være jeres guider, værter og lokale eksperter er ekspeditionsteamet vores rejsekammerater de næste tre uger. Teamets medlemmer besvarer imødekommende alle spørgsmål i løbet af den eventyrlige rejse til Antarktis.

Dag 3-4. Sejl gennem Drake-passagen

Inden I når Antarktis, oplever I først den legendariske Drake-passage, der er lidt af et overgangsritual. Det er en to-dages krydsning, hvor havforholdene kan variere dramatisk. Den er opkaldt efter Sir Francis Drake, der ved en tilfældighed opdagede den, da hans skib blev ført sydpå af kraftige vinde.

Besøg videnskabscentret og find ud af, hvad der venter forude. Ekspeditionsteamet afholder foredrag om Antarktis – dets historie, dyreliv og økosystemer. Man lærer, hvordan man så sikkert som muligt og bæredygtigt besøger Antarktis, og om de borgervidenskabsprogrammer, man kan deltage i.

Nyd alle skibets faciliteter undervejs. Slap af i boblebadene eller i den panoramiske sauna, spejd efter isbjerge, hvaler og albatrosser på dækket, eller slap af i vores Explorer Lounge & Bar.

Dag 5-12. Antarktis - en anden verden

Man kan ikke forberede sig på det første indtryk af Antarktis’ overvældende, frosne skønhed. Isbjerge skulptureret af naturen flyder rundt i sundene. Æselpingviner, rempingviner og adeliepingviner vogter kysterne, mens flyvende havfugle ses under himlen. Naturen er i forandring.

I tilbringer otte spændende dage med ivrigt at udforske nogle af de flere end 20 mulige landgangssteder på og omkring den antarktiske halvø og Sydshetlandsøerne. Uanset, hvor vi tager hen og uanset, hvad vi end gør, oplever vi hver eneste dag noget nyt og spændende.

I sejler måske ind i en oversvømmet vulkansk caldera eller går i land i isede bugter, hvor der stadig ligger rester af hvalfangstremedier. Man kan også ro kajak blandt isbjerge og sæler eller tage på sneskovandring til et imponerende udsigtssted.

Fugleentusiaster bør kigge op mod himlen efter antarktiske havfugle som kjover, petreller og terner. Gennem foredrag ombord og på land lærer vi mere om det dyrebare habitat og om, hvordan vi alle kan beskytte det i fremtiden.

Dag 13-14. I runder Kap Horn

Efter otte uforglemmelige dage i Antarktis vender vi rundt og sejler tilbage nordpå gennem Drake-passagen og runder Kap Horn. Der er masser af tid til afslapning på skibet, mens vi sejler mod Chiles fjorde.

Ekspeditionsteamet fortsætter deres foredrag i videnskabscentret, hvor du kan lære mere om Chiles geologi og dyreliv. Du kan også bidrage med vigtige data til borgervidenskabsprojekter og finde ud af mere om de ting, du har set i Antarktis.

Farvandene omkring Kap Horn er ligeså omskiftelige som Drake-passagen, men vores erfarne kaptajn vil forsøge at finde en måde, hvorpå vi kan gå i land og udforske, hvis forholdene tillader det.

Dag 15. Udforskning af Chiles fjorde

Vi sejler nordpå langs Chiles kyst gennem forrevne, smukke øgrupper i Magallanes-regionens fjorde. De isolerede øer og skjulte bugter er et rigt paradis for dyrelivet.

Uanset, om vi sejler med de små ekspeditionsbåde eller bare er ude på dækket, kan man være på udkig efter magellanpingviner, søelefanter og hvalarter. Man kan også se majestætiske vandfald langs den dramatiske og smukke del af kysten.

Dag 16-17. Bohêmeagtige Puerto Natales

Jeres ekspeditionskrydstogt fortsætter til Puerto Natales, der er porten til Parque Nacional Torres del Paine. Man kan opleve den smukke nationalpark på en bus- eller en vandretur – begge fantastiske oplevelser, der er værd at tage med på.

Det forrevne landskab har steppe, skov og ørken, der er præget af isbræer og søer. Guanakoer og nanduer strejfer frit omkring her. Vær på udkig efter chileflamingoer, og måske får du endda den kæmpe andeskondor at se.

Puerto Natales har mange spisesteder, barer og butikker med friluftsudstyr og er et populært samlingssted for vandrere og rejsende. Du kan på egen hånd besøge kunsthåndværkerbyen Ether Aike, nyde en gintur til Last Hope Distillery eller blot gå en tur ved den fotogene havnefront.

Dag 18. Fjerntliggende Puerto Edén

Jeres næste opholdssted, der ligger for enden af en dyb fjord, er den fortryllende landsby Puerto Edén i Parque Nacional Bernardo o’Higgins.

Den lille bosættelse kan kun nås med skib, og færgen, der forbinder den med fastlandet, går kun en gang om måneden. Der er ingen veje her - kun trægangbroer, der forbinder huse og butikker. Blandt byens 250 indbyggere findes nogle af de sidste medlemmer af det oprindelige kawésqar-folk, og på et besøg får vi indblik i deres unikke kultur.

Dag 19. Patagoniens have

I sejler nordpå langs Patagoniens kyst. I lader jer fortrylle af Patagoniens fjordlandskaber med deres kanaler, bjerge og alpinlignende isbræer blandet med sydbøgeskove.

Mens I sejler, er der gode chancer for at se hvaler, havfugle, pingviner og meget mere. Nyd naturscenerne fra den panoramiske sauna eller boblebadene på dækket, spis fra et køkken med lokale råvarer, eller slap af i Explorer Lounge & Bar.

Ekspeditionsteamet holder fascinerende foredrag om lokal historie og dyreliv, og skibets fotografer hjælper med gode råd om landskabsfotografering.

Dag 20. Castros lokale charme

Castro, der ligger midt i Isla de Chiloés frodige vegetation, er Chiles tredjestørste by. Byen er hjemsted for to UNESCO-verdensarvssteder – nemlig Iglesia San Francisco og Iglesia Nuestra Señora de Gracia de Nercón.

Fra forskellige udsigtspunkter er der en fantastisk udsigt over byens farverige palafitos - huse på pæle langs havnefronten. For at opleve noget kultur kan man besøge Museo Regional de Castro og museet for moderne kunst.

Medbring kikkerten, for Chiloé er et vigtigt habitat for fuglearter såsom ildkronekolibrier og chileflamingoer samt pingviner, sorthalsede svaner, gråryggede stødfiskere og sølvfarvede lappedykkere.

Dag 21-22. Reflekter over de eventyrlige oplevelser

Nyd de sidste to dage på skibet, mens I sejler mod Valparaíso, hvor ekspeditionskrydstogtet slutter. Slap af og få mest muligt ud af skibets faciliteter og tilbring tid sammen med de mennesker, du har mødt under dine eventyrlige oplevelser.

Uanset, om du vil være på udkig efter sjældne fugle på dækket, nyde en drink i Explorer Lounge & Bar eller slappe af i boblebadet – så vælger du selv. Du kan fortsætte dine opdagelser i videnskabscentret og slutte dig til ekspeditionsteamet for at opsummere dit utrolige ekspeditionskrydstogt til Antarktis og Patagonien.

Dag 23. Valparaíso, en UNESCO-perle

Når I lægger til kaj i Valparaiso, slutter dit ekspeditionskrydstogt. Den venlige UNESCO-by, der er kendt som “Stillehavets juvel”, er bygget på stejle bjergsider med udsigt over havet og er et besøg værd.

Byen er fyldt med lokkende dufte og lyde og har en spændende labyrint af gyder og bydele, farverige huse og mercados, der er spækket med lokale råvarer – nyd det hele på en kabelbanetur op til Cerro Alegre og Concepción.

Og hvis du har lyst til flere eventyrlige oplevelser, kan du deltage i et tilkøbsprogram efter sejladsen.

Livet ombord MS Fram

down v arrow

MS Fram , der er bygget specielt som et ekspeditionsfartøj, er en fremragende basecamp for opdagelsesrejsende. Komfort er en af skibets topprioriteter, så efter en dag med udforskning kan du slappe af i et boblebad, vælge at spise på en af de to restauranter eller ved den udendørs grill og høre om de andre rejsendes dag med en cocktail i hånden, mens du ser landskabet glide forbi i Explorer Lounge Bar. I Videnskabscentret, der er skibets hjerte, kan du lære mere om de steder, du sejler til, og overvære foredrag afholdt af ekspeditionsteamet.

Med centrale ekspeditionsfunktioner og teknologi er M/S Fram klar til at sejle dig på en opdagelsesrejse til vores planets mest dragende og uspolerede områder.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Afrejsedato:

 • 15. marts 2025

Prisen inkluderer:

 • Overnatning i Santiago de Chile før ekspeditionskrydstogtet, inklusive morgenmad
 • Flyafgange på økonomiklasse mellem Santiago de Chile og Punta Arenas
 • Transport fra hotellet i Santiago de Chile til Santiago de Chile lufthavn før ekspeditionskrydstogtet
 • Transport mellem Punta Arenas lufthavn og skibet, inklusive orienteringstur og madpakke
 • Ekspeditionskrydstogt i en kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer (husets øl og vin, sodavand og mineralvand) i restaurant Aune
 • À A la carte-restaurant Lindstrøm inkluderet for gæster i suite
 • Gratis te og kaffe
 • Drikkevarer hele dagen og aftenen (Sodavand, øl, vin og spiritus)
 • Gratis Wi-Fi ombord. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. Der er ikke mulighed for at streame.
 • Gratis, genanvendelig vandflaske til brug ved drikkevandshaner ombord
 • Engelsktalende ekspeditionsteam, som organiserer og ledsager dig i løbet af aktiviteter ombord og i land
 • Udvalg af inkluderede aktiviteter
 • Aktiviteter ombord
 • Lån af støvler, vandrestave og alt udstyr til aktiviteter
 • Gratis vind- og vandtæt ekspeditionsjakke

Ikke inkluderet: 

 • Internationale flyrejser
 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Kan tilkøbes)
 • Tilbudte ekstra aktiviteter og udflugter (klar ca. 6 mdr. før afrejse)

Bemærkninger:
Vi tager forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute grundet vind- og vejrforhold. På en ekspeditionsrejse er det ikke altid plan A, men nogle gange den ligeså gode plan B, der iværksættes. 

Krav for deltagelse i rejsen:

Der kræves ikke længere COVID-19-vaccinationer og test inden ombordstigning for rejsende, der rejser med skibe fra Hurtigruten Expeditions*.

*) Der vil dog stadig være nogle rejser, der kræver, at rejsende er fuldt vaccinerede mod COVID-19.  Se mere:  COVID-19-vacinationer er fortsat et krav for rejsende på 12 år og derover, der deltager på rejser til Antarktis og Nordvestpassagen i 2023 og 2024.

Alle personer, uanset alder, skal være vaccinerede på rejser til Vestafrika med afrejse fra eller ankomst til Dakar i 2023 og 2024. 

Selv om COVID-19-vaccinationer ikke længere er obligatorisk på de fleste Hurtigruten Expeditions-rejser, anbefaler vi stadig kraftigt, at alle rejsende, der rejser med vores skibe, er fuldt vaccinerede med COVID-19-vaccinationer og boostere, hvis det er muligt.  Visse lande kan dog kræve en boostervaccine inden indrejse.

Hurtigruten Expeditions forbeholder sig ret til at nægte ombordstigning for rejsende, der ikke opfylder de gældende regler for hvert land under sejladsen på tidspunktet for ombordstigning.

Læs mere om Hurtigrutens praktiske oplysninger vdr. COVID-19.

Hurtigrutens fleksible prissystem:
De bedste priser og kahytter får du ved at bestille din rejse så tidligt som muligt. Priser er fleksible, hvilket betyder, at de kan variere afhængig af afrejsedato, kahytstype og tilgængelighed ombord på skibene. Prisen ændrer sig ikke, efter du har fået en bekræftelse fra os. Priser oplyses også gerne på anmodning ved at kontakte os pr. mail eller telefon.

Særlige betalingsvilkår:
Vi gør opmærksom på, at der på denne rejse er særlige betalingsvilkår, der afviger fra vores standard betalingsvilkår beskrevet i vores generelle betingelser. Depositummet er ifølge vores standardsats, mens restbetalingen forfalder 90 dage før afrejse. Er der mindre end 90 dage mellem bestillingsdatoen og afrejsedatoen forfalder hele beløbet til betaling straks.

For yderligere betalingsvilkår, som ikke er specificeret her, refereres der til vores generelle betingelser, der stadig vil være gældende.

Vi tager forbehold for ændringer til de viste priser og tilgængelighed

Gå til toppen af siden