INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

De britiske øer og ydre Hebrider

Storbritannien og Irland | Ekspeditionskrydstogt | Maj og juni 2023

Ombord på MS Maud sejler vi fra Dover ad Atlanterhavet og Det Irske hav op til de ydre Hebrider og retur. Undervejs går vi i land i nogle af Europas fjerneste afkroge, hvor naturen er både barsk og fortryllende.

In stock
Travel Code
EX-052-1

Det kan du glæde dig til

I selskab med det erfarne ekspeditionsrederi, Hurtigruten går vi i land ved de smukkeste steder på De britiske Øer, ganske som vikingerne gjorde tilbage i 800-tallet. Men i modsætning til vikingerne, som hærgede og erobrede, skal vi på fredelig vis stifte bekendtskab med de små øers unikke lokalsamfund og mangfoldige dyreliv, den imponerende og vindblæste natur, samt hører fortællinger om søfolk, klaner og keltere, som i århundrede har sat deres præg på den vestlige del af Europa. Ombord på skibet står et fantastisk ekspeditionsteam klar til, at gøre dit krydstogt helt perfekt med lærerige foredrag, flotte udflugter og spændende fortællinger.

Kort

Kort over sejlruten ved De Britiske Øer

Rejseplan

Dag Sted
1 Dover
2 Til søs
3 Fishguard
4 Belfast
5 Isle of Mull
6 St. Kilda
7 Stornoway
8 Islay
9 Isle of Man
10 Waterford
11 Isles of Scilly
12 Devon
13 Dover

Dagsprogram

Dag 1. London – Dover
Du flyver til London, hvorefter der vil være transport til Dover. Dit komfortable ekspeditionsskib MS Maud ligger klar og venter på dig i havnen i Dover. Når du er kommet ombord, og efter check-in, får du din gratis vind- og vandtætte ekspeditionsjakke, som helt sikkert vil være praktisk i det uforudsigelige vejr. Der vil være tid til at komme på plads i din kahyt og udforske lidt af skibet, inden du skal deltage i en obligatorisk sikkerhedsøvelse inden afrejsen. Og med dét er vi på vej! MS Maud sejler fra Dover langs den sydlige kyst mod et eventyr hele vejen op til Hebriderne, rundt om de forskelligartede øer og De Britiske Øers kystlinje og videre. Du vil blive budt velkommen af det venlige og energiske ekspeditionsteam. De vil forberede dig på de spændende dage fremover, men deres første prioritet vil være at gennemgå vigtige sundheds- og sikkerhedsprincipper med dig for at sikre, at du og dine medopdagelsesrejsende altid er sikre og har det godt under hele krydstogtet.

Dag 2. En afslappende og lærerig dag til søs
Nyd en idyllisk dag til søs med masser at foretage sig. Du vil have god tid til at slappe af og komme i det helt rette humør til dette ekspeditionskrydstogt. Nyd udsigten fra MS Mauds vidtstrakte observationsdæk, fordyb dig i en god bog sammen med et stykke friskbagt kage fra Fredheim-restauranten eller udnyt motionscentret og boblebadene fuldt ud. Du vil også blive inviteret til foredrag, der afholdes af ekspeditionsteamet, erfarne opdagelsesrejsende, der med glæde deler deres omfattende viden om De Britiske Øer med dig. Der vil være nye emner hver dag, og de vil ofte være relevante for det område, du sejler i, så i dag lærer du måske om den walisiske historie eller Pembrokeshire-kysten. Denne ekstra indsigt vil forstærke din oplevelse og udfylde din følelse af opdagelse med skønne detaljer. Vores professionelle fotografer ombord vil også være til rådighed for at give de bedste tips og tricks til de bedste billeder af landskaber og dyreliv.

Dag 3. Maleriske landsbyer og forhistoriske forter
Vores første anløbshavn på vores udforskning af De Britiske Øer, mellem Preseli-bakkerne og Pembrokeshire-kysten, er den charmerende fiskerby Fishguard. Opdelt i to af en stejl, snoet bakke er Lower Fishguard hjemsted for den oprindelige landsby og havn, mens den “nye” by er beliggende på en klippetop med en spektakulær udsigt. Fishguard har æren af at være det berygtede sted for den “sidste invasion af Storbritannien” af franskmændene i 1797. Det lokale bibliotek huser en 30 meter lang gobelin, i stil med Bayeux-tapetet i Frankrig, der skildrer invasionen. Fra Lower Fishguard kan du udforske de gamle skove i Gwaun Valley, der strækker sig mod Preseli Hills. Følg en vandresti, der går forbi floden Gwaun, stensætningen Llanychllwydog fra middelalderen, St Brynach’s-kirken og pubben Dyffryn Arms, der drives af den lokale legende Bessie. Hvis du er glad for smukke, anlagte haver, så gå mod haverne ved Dyffryn Fernant. I udkanten af Fishguard kan du gå op ad bakken til Castle Point til ruinerne af Fishguard Fort for at få en fantastisk udsigt over havnen. Herfra kan du også nyde en gåtur langs en strækning af vandreruten Pembrokeshire Coast Path. Længere vest for Fishguard kan du gå en tur langs en strækning af kyststien på Pencaer-halvøen med udsigt til fyrtårnet på Strumble Head. Det er også et fantastisk sted til at se havfugle, sæler og marsvin. Området er også hjemsted for en række voldsteder fra jernalderen, bosættelser og neolitiske gravhøje. Ca. 30 minutter fra Fishguard finder du rekonstruerede rundhuse i Castell Henllys, hvor udklædte guider deler historien om den lokale Demetae-stamme.

Dag 4. Elegante Belfast
Vi sejler til Belfast, der er en by med en stolt søfartshistorie og var Titanics fødested. Historieinteresserede vil nyde Ulster Museum og Belfast Castle, mens naturelskere kan besøge de botaniske haver. Gå en tur i de brostensbelagte gader i det smarte kvarter omkring katedralen med dets elegante, victorianske arkitektur og kig indenfor i Saint Anne's Cathedral for at se de smukke mosaikker. På Donegall Square findes historiske vartegn som rådhuset og Grand Opera House med dets smukke facade. Belfast giver også adgang til ikoniske Giant’s Causeway og den forrevne, nordlige kystlinje. Udforsk de høje klipper og naturvidunderets karakteristiske sekskantede søjler.

Inkluderet: Nyd et besøg til Castle Espie, et af de ti britiske turistområder, der administreres af Wildfowl and Wetlands Trust.

Dag 5. Isle of Mull
Tobermory er hovedbyen på Isle of Mull. Når vi nærmer os havnefronten, bydes vi velkommen af rækken af karakteristiske, farvestrålende georgianske huse. Udforsk denne lille by, der er pakket med caféer, restauranter og butikker med kunsthåndværk – og endda med eget whiskydestilleri. Hvis forholdene tillader det, tager vi til Loch Sunart, der er en smuk havvandssø, som kun få andre besøger. Havområdet er beskyttet, og det klare vand har et rigt økosystem og er et tilholdssted for oddere. Det er også et fantastisk sted at se delfiner og marsvin.

Dag 6. St. Kilda - UNESCO-skat, genvundet af naturen
Der er kun én måde, man kan beskrive den lille, klippefyldte St. Kilda på: vild! Derfor er vores besøg i dette stormtossede øhav med sine betagende havklipper og kogende hav helt afhængigt af vejret. Som et dobbelt UNESCO-verdensarvssted og “juvelen i kronen” af National Trust for Scotland er et besøg til St. Kilda en uforglemmelig oplevelse. De fjerntliggende øer, som er resterne af et vulkansk krater, giver klippeafsatser for tusindvis af ynglende havfugle. Og hvad mere er, de får ofte besøg af vågehvaler. Hvis du er heldig, kan du muligvis få øje på en i det hvirvlende vand, der omgiver de takkede bjergklipper. Øen Hirta i øgruppen St. Kilda var Storbritanniens fjerneste øsamfund, hvor der kontinuerligt, har boet folk i 4000 år, indtil befolkningen blev evakueret i 1930 på deres egen anmodning. Det lille museum, der er tilbage, er et bevis på, hvor hårdt livet var på denne isolerede ø. Når du går i land på St. Kilda vil du snart se, at øen langt fra er øde – den er hjemsted for et væld af havfugle, herunder over 60.000 par suler – den næststørste koloni af suler i verden! Der er en god chance for at få øje på andre havfugle, herunder atlantiske søpapegøjer, mallemukker, almindelige lomvier og sortbenede rider. Det er derfor, at St. Kilda bliver betragtet som en af de vigtigste steder for havfuglekolonier i Europa. Udover fugleliv kan du muligvis også få øje på andre øboere, hvis du ser efter. En gammel race af får – soay-får – lever vildt her, ligesom en række andre sjældne racer, herunder St. Kilda-mus og St. Kilda-smutte. Se, om du kan finde nogen af dem! Udforsk den forladte landsby, og se de karakteristiske “cleits” – cirkulære stenbygninger, der blev brugt til opbevaring af tørv, æg og røgede søpapegøjer, inden du går tilbage til skibet og vores noget mindre primitive spisemuligheder.

Dag 7. Stornoway - De ydre Hebrider
Stornoway er hovedstaden på Isle of Lewis og Harris, en ø, der er berømt for sine uberørte strande, neolitiske steder og tweed-workshops. Forbered dig på at træde tilbage i tiden, mens du undersøger gamle ruiner, stirrer med forundring på de mystiske stående Callanish-sten og spadserer rundt på den travle havnefront og i gaderne i øens hovedby. Stornoway, der oprindeligt var en vikingeby, er den største by på Lewis og Harris – en enkelt ø med to navne, der betegner den nordlige og sydlige del. Det er den største og nordligst beliggende ø i de Ydre Hebrider. Udforsk Lews Castle bygget i imponerende nygotisk stil, hvorfra der er udsigt over havnen i Stornoway. Ud over at besøge dets museum kan du også slentre rundt på grunden og få en betagende udsigt over det blækblå hav. Eller hvorfor ikke gøre holdt, og få en “wee dram” på slottets helt egen whisky-bar. Harris er berømt for sit uldtweedstof, og du kan finde jakker, bukser og hatte til salg i butikkerne på hele øen – perfekt som gave eller et minde. Et besøg på Lewis og Harris er naturligvis ikke fuldendt uden at se de stående Callanish-sten (Calanais på gælisk), en magisk ring af monolitter, hvis oprindelse er indhyllet af mystik. Et andet atmosfærisk sted er Blackhouse i Arnol, en fuldstændigt restaureret stråtækt, traditionel bolig, som giver et fascinerende glimt ind i fortiden. Hvis du har lyst til en gåtur, er der mange ruter at vælge blandt, hvoraf Lewis er den med færrest bakker. Mens du udforsker øen, skal du holde udkig efter kronhjorte, ørne, oddere, suler og sommerfugle – den vilde side af denne smukke ø tiltrækker naturelskere fra hele verden.

Inkluderet: Nyd en behagelig gåtur rundt om slottet og en guidet tur på Nan Eilean Museum.

Dag 8. Whisky-øen Islay
Fyr op under din eventyrånd, og gå i land på en ø, der er berømt for sin whisky, dyreliv og uldne klædningsstykker. Det er ikke for ingenting, at Islay kaldes for “whisky-øen”. Der er hele 9 fungerende destillerier her, og deres tørvede single malt sælges over hele verden. Her venter fantastiske vandreture til klippetoppe, og her er også en ret så smuk og berømt, men krævende golfbane på Oa-halvøen. Der er masser af historie på Islay, med stående sten og en stencirkel, der viser, at øen var beboet helt tilbage i den yngre stenalder. Islay var engang kendt som Lordship of the Isles, og du kan udforske den mystiske bosættelse ved Finlaggan, som stadig er det vigtigste arkæologiske sted på øen. Rundt om på øen står også flere keltiske kors. Islay er også et paradis for vilde dyr med over 200 fuglearter, herunder strandskader, suler, terner og skarver samt musvåger, blå kærhøge og endda havørne. Fra strandene kan du af og til se delfiner og brugdehajer, og du kan endda se oddere, hvis du er tålmodig. Gå på opdagelse i den charmerende, lille by Bowmore, hvor der er butikker, en interessant rundkirke samt flere hyggelige pubber og restauranter. Det er sandsynligvis det eneste sted i verden, hvor du kan få en Hebride-pizza – eller “peat-za” – med krabbe- og hummerkød. Det vrimler med kunst og kunsthåndværk i Bowmore, og du kan besøge keramikere, quilter og kunstnere i deres workshops. Besøg Islay Woollen Mill, i nærheden af Bridgend, der lavede skotskternet tøj til Mel Gibson i Braveheart, samt Liam Neesons kilt i Rob Roy. Ingen tur til Islay ville naturligvis være komplet uden et besøg til i det mindste et af dets berømte destillerier. Bruichladdich, Laphroaig, Bunnahabhain, Ardbeg og Bowmore er blandt de mest kendte.

Inkluderet: Nyd en gåtur, der starter i Port Ellen, og bliv betaget af den fantastiske havudsigt på vejen til destillerierne.

Dag 9. Isle of Man
Tag dit kamera med, og gå ud på dækket, mens vi sejler ind mod Douglas på Isle of Man – den smukke ankomst er en oplevelse værd! Hvis vejret tillader det, så lægger vi til for at opleve hovedstaden på Isle of Man, en spændende ø, der er fuld af karakter. Lær om øens keltiske- og vikingearv, gå i sporet af dens udvikling som et victoriansk turiststed eller oplev dens fantastiske forrevne kystlinje. Som en anerkendelse af de forskellige marine og kystnære økosystemer og socioøkonomiske karakteristika er Isle of Man blevet udpeget som et UNESCO-biosfærereservat, “en læreplads for bæredygtig udvikling”. Oplev geologien, havlivet og den maritime historie på øens tre Blueways-stier, som går langs kystlinjen. Øen er en gave til jernbane- og motorsportsentusiaster. Hvert år forvandles øen til et mekka for motorcyklister, når den er vært for TT-racerløbene. Du kan hoppe ombord på et historisk damptog, en gammel elektrisk sporvogn eller en hestevogn. Eller besøg det lokale Motor Museum og Motorcycle Museum. I Douglas kan du få et overblik over øens historie på Manx-museet, nyde en slentretur gennem byen og de lokale omgivelser på egen hånd samt smutte indenfor i St. Thomas’ Church for at se Nicholsons unikke og farverige vægmalerier. Nærliggende Douglas Head er en stenformation med udsigt over havnen, som har den bedste udsigt på øen. Se efter Tower of Refuge i Douglas Bay, oprindeligt bygget som hjem for skibbrudne. Besøg derefter det usædvanlige Grand Union Camera Obscura, der har været en turistattraktion siden 1892. På den anden side af øen fra Douglas kan du besøge det imponerende Peel Castle. Det var oprindeligt vikingekongen Magnus Barfods højborg i det 11. århundrede og blev senere drevet af kristne missionærer og rygterne siger, at det skulle være hjemsøgt. Fra slottet kan man af og til se sæler og brugdehajer. Endelig kan du også deltage i en strandoprydning sammen med den lokale strandoprydningsgruppe “Beach Buddies”.

Dag 10. Waterford – Irlands ældste by
Velkommen til Emerald Isle. I dag går du i land i den ældste by i Irland, grundlagt af vikingerne i det 10. århundrede ved et vadested over Suir-floden. Waterford er en velbevaret og meget lille by, der er nem at gå rundt i, berømt for sin smukke produktion af krystalglas og sine nordiske rødder. I denne kulturelle by finder du fantastiske mure og huse overmalet med kunst, så glem ikke dit kamera. Spadser rundt om Vikingetrekanten, som betegnes således på grund af dens tresidede form af tusind år gamle mure, der engang omgav byen. På ruten vil du støde på Reginald’s Tower, som byder på en fantastisk udsigt øverst oppe, og Bishop’s Palace Museum, en udsøgt, arkitektonisk juvel, der huser mange skatte fra Waterfords farverige fortid. For en autentisk oplevelse fra fortiden skal du smutte forbi King of the Vikings-museet, hvor du inden for de atmosfæriske ruiner af et middelalderligt kloster kan opleve et fantastisk eventyr ved hjælp af virtual reality, med skæggede krigsherrer, krigsøkser og vikingeskibe. Besøg det nærliggende Kilkenny Castle fra det 12. århundrede, et af de tidligste normanniske stenslotte, eller nyd det smukke landskab på en cykeltur langs Waterford Greenway. Et besøg på “kobberkysten”, en UNESCO-geopark, byder på spektakulære landskaber samt en slotsruin og en gammel stendysse. Og lad os ikke glemme, at Waterford er hjemsted for noget af verdens fineste krystalglas, så et besøg til House of Waterford Crystal Visitor Centre er et must. Du skal selvfølgelig også sørge for at finde tid til at komme ind på en traditionel irsk pub, såsom The Munster Bar eller The Gingerman, inden vi går tilbage til skibet.

Inkluderet: Tag til Waterford, gå en tur i Vikingetrekanten og nyd et besøg til Bishop’s Palace og middelaldermuseet.

Dag 11. Isles of Scilly
Denne fortryllende øgruppe 48 km ud for Cornwalls spids er hjemsted for enestående smukke, tyndt befolkede og uspolerede øer og holme. Området er blevet sammenlignet med et tropisk paradis, men havet omkring det kan også være uroligt. Hvis hav- og vejrforholdene tillader det, vil vi tilbringe dagen her. Disse øer, der er dækket af hede og med storslåede sandstrande, er omgivet af turkisblåt hav og rev og byder bl.a. på maleriske vandreture langs kysten. Øen Tresco er ideel at udforske til fods og er hjemsted for berømte Tresco Abbey Gardens, som har 20.000 planter, hvoraf mange er subtropiske arter. Du kan også udforske slotsruinerne, Valhalla-museet – som rummer en finurlig samling af galionsfigurer fra skibe – eller gå en tur langs de hvide sandstrande. Hvis forholdene tillader det, tilstræber vi at rydde op på stranden på denne charmerende ø. Vi deler vores tid op i området, og du kan også vælge at besøge St. Mary's – den største af øerne – med sine stenede bugter, arkæologiske steder og den charmerende Hugh Town. Udforsk byen, og prøv nogle af de nyfangede fisk og skaldyr, mens du nyder den dejlige udsigt over øen. Der er mange andre ting at se og lave på St Mary’s. Du kan blandt andet besøge Phoenix Craft Studios, som er et kooperativt selskab af individuelle kunstnere og producenter, se Tamarisk Gallery eller smutte forbi Longstone Café for at få ”cream tea” eller en bid frokost. Alternativt kan du deltage i en tur rundt på øerne, besøge steder for skibbrud, kigge efter sæler, der ligger på klipperne, eller sejle rundt om fuglereservatet Annet for at observere søpapegøjer og mange andre ynglende havfugle.

Inkluderet: Tag med vores ekspeditionsteam og hjælp med at holde Trescos strande rene, inden vi udforsker smukke Tresco Abbey Gardens.

Dag 12. Det skønne Devon
Dart-flodens maleriske bredder markerer vores ankomst til den dejlige havneby Dartmouth, gennemsyret af maritim historie og kultur. Området er velsignet med masser af slotte, forte, herskabelige boliger, frodige landskaber og en utrolig natur. Vi kaster anker, hvorefter en kort sejltur med båd fører os i land. Du kan gå selv på opdagelse i denne fortryllende by eller tage med på en af vores valgfri udflugter for at lære mere om denne fascinerende by og dens omgivelser. Gå en tur gennem de smalle og brostensbelagte gader, mens du tager et kig i de hyggelige butikker, mange fyldt med kunst og kunsthåndværk, som uden tvivl er inspireret af de smukke omgivelser. Nede ved de pastelfarvede huse og Tudor-bygningerne omkring den travle havn kan du se bådene komme ind. Dartmouth har en lang søfartshistorie. Britannia Royal Naval Colleges fantastiske bygninger ligger flot placeret med udsigt over byen. Med sin beliggenhed i 50 hektar anlagte have kan du gå en tur rundt ved dette fascinerende militærakademi, som stadig uddanner nogle af verdens fineste flådeofficerer. Ved udmundingen af Dart-floden ligger Dartmouth Castle, et artillerifort af 1. grad, der er et besøg værd. Ved lavvande kan du nyde udsigten fra den isolerede Sugary Cove, kun 100 m fra slottet. Der er masser af vandrestier langs den sydvestlige kyststi, fra let til mere udfordrende, hvor du kan nyde det fantastiske landskab omkring Dart-flodudmundingen eller gå ind i landet for en fantastisk natur. Eller følg Mayflower Heritage-stien rundt i byen, i sporet på pilgrimmenes historie. Dit besøg er ikke fuldendt, før du har smagt Devons spiselige lækkerier. Fisk- og skaldyrelskere bør prøve krabben, mens dem, der har en sød tand, kan forkæle sig med den lokale fudge eller den berømte Devonshire cream tea. Det omfatter både te og scones med marmelade og flødeskum!                            

Inkluderet: Nyd en afslappet gåtur med Ekspeditionsteamet rundt i Dartmouth, hvor vi lærer om historien, og hvor skibet Mayflower lagde til under sit ophold.

Dag 13. Dover
Synet af Dovers hvide klipper signalerer afslutningen på denne fascinerende udforskning af De Britiske Øer. Vi lægger til i byens havn, og den tid til at sige farvel til MS Maud og til alle dem, der har gjort din ekspedition mindeværdig. Transfer til London, hvorfra du flyver retur til Danmark.

Livet ombord MS Maud

MS Maud (Tidligere MS Midnatsol) har fået et navn med lange traditioner både i og uden for Hurtigruten. Skibet er opkaldt efter en af historiens mest berømte polarbåde, Roald Amundsens "Maud" fra 1917. Skibet fik sit navn fra Norges første dronning i moderne tid, der også gav navnet til Hurtigrutens tidligere flagskib, DS dronning Maud fra 1925.

Norges fantastiske natur afspejles i skibets interiør. Komfortable kahytter og suiter har naturlige skandinaviske materialer - granit, eg, birk og uld. Skibets stilfulde og indbydende fællesarealer er fantastiske steder at se verdens smukkeste kyst fra.

Kahytter
Indkvartering sker som udgangspunkt i Polar inside-kahytter med mulighed for opgradering til Artic-Superior-kahytter.

Polar inside
Polar inside-kahytter har bad, toilet, to enkelt senge, hvoraf én kan laves om til en sofa. Kahytten har ingen vindue. Du skal vælge denne kahyt, hvis du hovedsageligt opholder dig i skibets fællesområder og bare skal have et sted at sove. Kahytterne er ca. 10-12 m2.

Artic-Superior-kahytter
Artic-Superior-kahytter har bad, toilet, kaffe/te faciliteter, to enkelt senge, hvoraf én kan laves om til en sofa eller en dobbeltseng. Kahytterne på midterste dæk er på 11-17 m2 og har koøjer med begrænset/ingen udsigt. Kahytterne på øvre dæk er på 10-14 m2 og har koøje. Du skal vælge denne kahyt, hvis du gerne både vil tilbringe tid i skibets fælles områder og i din kahyt.

Transport

Der tages forbehold for ændringer i flyruter og -tider. 
De endelige flyruter og -tider sendes sammen med flybilletten senest 3 dage før afrejse.
Bemærk at flytider er i lokaltid.


Forventede flytider fra København 22.05.23:

København → London   Kl. 06.50 - 08.05

London → København   Kl. 15.40 - 18.30

Forventede flytider fra Billund 22.05.23:

Billund → London   Kl. 10.05 - 10.40

London → Billund   Kl. 20.15 - 22.50

Forventede flytider fra København 03.06.23:

København → London   Kl. 08.00 - 09.15

London → København   Kl. 19.10 - 21.55

Forventede flytider fra Billund 03.06.23:

Billund → London   Kl. 10.10 - 10.45

London → Billund   Kl. 19.20 - 21.55

Kampagne - Bestil senest 27. marts 2023

På nuværende tidspunkt kan du bestille denne ekspeditionsrejse til en ekstraordinær god pris!

Normalpris:

22.05.23

Pris pr. person i 2 personers kahyt, Polar Invendig: 44.398 DKK
Pris pr. person i 2 personers kahyt, Arctic Superior: 47.398 DKK
Pris pr. person i enkeltkahyt, Arctic Superior Single: 58.298 DKK

03.06.23

Pris pr. person i 2 personers kahyt, Polar Invendig: 47.398 DKK
Pris pr. person i 2 personers kahyt, Arctic Superior: 50.398 DKK
Pris pr. person i enkeltkahyt, Arctic Superior Single: 61.298 DKK

Kampagnepriser og bestilling findes nedenfor.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 21: Startdato 22.05.2023 varighed 12 nætter

Fra 24.998,- DKK

Uge 23: Startdato 03.06.2023 varighed 12 nætter

Fra 26.998,- DKK
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen: 

 • Fly Danmark-London t/r
 • Transfer lufthavn til skib t/r
 • 12 overnatninger i valgt kahyt
 • Morgenmad, frokost og aftensmad i Restaurant Aune
 • Drikkevarer til måltiderne (skibets øl, vin og vand)
 • Te og kaffe ombord
 • Gratis Wi-Fi ombord (forbehold for dækning)
 • Genanvendelig vandflaske
 • Engelsktalende ekspeditionsteam ombord
 • Udflugter jf. dagsprogram
 • Foredrag ombord
 • Ekspertfotograf ombord, som rådgiver om fotografering
 • Lån af udstyr/beklædning til aktiviteter

Ikke inkluderet i prisen: 

 • Internationale flyrejser
 • Rejse- og afbestillingsforsikring (muligt tilkøb)
 • Tilvalgsudflugter
 • Behandlinger i skibets wellness- og spa-område 

Bemærkninger:
Vi tager forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute grundet vind- og vejrforhold. På en ekspeditionsrejse er det ikke altid plan A, men nogle gange den ligeså gode plan B, der iværksættes. 

Krav for deltagelse i rejsen:

 • Hurtigruten kræver, at alle rejsende på tolv år og derover har fuldført deres primære vaccinationsserie mod COVID-19 med WHO-godkendte vacciner.
 • Der kræves ikke længere en boostervaccination for at gå ombord på Hurtigrutens skibe. Visse lande kan dog kræve en boostervaccine for indrejse. Tjek venligst inden afrejse.

Hvad er en primær vaccinations serie?
Man anses for at have fuldført sin primære vaccinationsserie 14 dage efter at have modtaget sidste dosis af en WHO-godkendt vaccine. Bemærk venligst: En primær vaccinationsserie henviser til det indledende antal krævede doser. Det inkluderer ikke booster-vacciner. For eksempel består den primære serie af Moderna eller Pfizer af to doser.

Hurtigruten Expeditions forbeholder sig ret til at nægte ombordstigning for rejsende, der ikke opfylder de gældende regler for hvert land under sejladsen på tidspunktet for ombordstigning.

Læs mere om Hurtigrutens praktiske oplysninger vdr. COVID-19.

Hurtigrutens fleksible prissystem:
De bedste priser og kahytter får du ved at bestille din rejse så tidligt som muligt. Priser er fleksible, hvilket betyder, at de kan variere afhængig af afrejsedato, kahytstype og tilgængelighed ombord på skibene. Prisen ændrer sig ikke, efter du har fået en bekræftelse fra os. Priser oplyses også gerne på anmodning ved at kontakte os pr. mail eller telefon.

Særlige betalingsvilkår:
Vi gør opmærksom på, at der på denne rejse er særlige betalingsvilkår, der afviger fra vores standard betalingsvilkår beskrevet i vores generelle betingelser. Depositummet er ifølge vores standardsats, mens restbetalingen forfalder 90 dage før afrejse. Er der mindre end 90 dage mellem bestillingsdatoen og afrejsedatoen forfalder hele beløbet til betaling straks.

For yderligere betalingsvilkår, som ikke er specificeret her, refereres der til vores generelle betingelser, der stadig vil være gældende.

Vi tager forbehold for ændringer til de viste priser og tilgængelighed

Gå til toppen af siden