Ekspeditionsrejser i Nordamerika

Find din indre Roald Amundsen eller James Cook frem

Skal det lige være en tand vildere, smukkere og fjernere? Så er det ekspeditionsrejser, du skal kaste blikket efter – og her melder det storslåede nordamerikanske kontinent sig til tjeneste.

Tag med på rejser til Nordamerika

Nordamerika, der blandt andet omfatter Canada, Mexico og USA – herunder den spændende stat Alaska – er et overflødighedshorn af opsigtsvækkende oplevelser. Mange har efterhånden stået i menneskemylderet på Times Square eller taget den klassiske rundtur i Californien, men det er de færreste, der kan krydse ekspeditionsrejser af på deres bucket-liste. En rejse til Nordamerika har en masse at byde på, hvad angår naturoplevelser, men få af dem kan imponere lige så meget som en ekspeditionsrejse igennem Nordvestpassagen! 

Hos Ruby Rejser er vi stolte af, at kunne præsentere et bredt udvalg af ekspeditionsrejser, hvoraf flere fokuserer netop på det nordamerikanske kontinent. Så hvis du er klar til at sejle i kølvandet på oldnordiske bosættere og nysgerrige opdagelsesrejsende, er det ekspeditionsrejser, du skal begynde at planlægge.

Gå på opdagelse i vores rejser til Nordamerika herunder.

Læs mere
per side

5 Items

Vildmark, gletsjere og kultur | Rejs maj og Juni 2024

Oplev det sydøstlige Alaska, Alaska-bugten og Prince William Sund og hold et godt udkig efter hvaler, sælger, havfugle, bjørne og oddere. Du besøger de smukkeste fjorde og ser gletsjere i Alaskas vildmark. 


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 14 nætter
Forespørg
Vildmark, gletsjere og kultur | Rejs maj & juni 2024

Tag med på et utroligt ekspeditionseventyr, der i løbet af 14 dage tager dig med til Alaska og British Columbia. Her venter der utrolige naturfænomener, unikke dyr og kulturelle oplevelser.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 13 nætter
Forespørg
Rejs fra Reykjavík til Cambridge Bay med ekspeditionsskib | August 2024

Oplev de største seværdigheder i de opdagelsesrejsende fodspor, når du på 19-dage sejler fra Island til Grønland og videre gennem Nordvestpassagen med den rå og formidable skønhed i vildt terræn. 


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 18 nætter
Forespørg
I de store opdagelsesrejsendes kølvand (østgående) | August 2024

Tag med på en skelsættende ekspeditionsrejse og oplev de største seværdigheder, når HX Hurtigruten tager dig gennem den sjældent besejlede Nordvestpassage. En legendarisk rejse!


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 25 nætter
Forespørg
I de store opdagelsesrejsendes kølvand | September 2024

Sejl i fodsporene på de store opdagelserejsende, når vi sejler gennem den legendariske Nordvestpassage. Der venter dig et sandt eventyr med storslåede oplevelser, som kun de færreste får lov til at prøve.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 19 nætter
Forespørg

Ordet ”ekspedition” kan ifølge ordbogen føres tilbage til betydningen af at ”udrede” eller ”frigøre fødderne”. Selvom det efterhånden er mange år siden, at opdagelsesrejsende som Christoffer Columbus (1451-1506) ramte Amerika, James Cook (1728-1779) sejlede rundt ved Hawaii og Roald Amundsen (1872-1928) opdagede Nordvestpassagen, så er ekspeditionsrejser din mulighed for at udforske dele af verden, der stadig er forholdsvist uberørte, og som stadig byder på masser af mysterier. Samtidig har du mulighed for at ”frigøre fødderne”. Du bliver revet væk fra din hverdag, får gyngende grund under fødderne og bevæger dig over enorme afstande forbi steder, som du kun kan nå med skib.

Blandt højdepunkterne på disse ture er især den mægtige natur, et overdådigt dyreliv og fascinerende fjerntliggende byer. Kontinentet er umådelig stort, så afhængigt af hvilken rejse, du vælger, kan du støde på alt fra gletsjere, flydende isblokke og enorme sletter til frodige skove, charmerende landsbyer og kridhvide sandstrande på tropiske øer.

Hvalsafari Kaktus i Nordamerika Isfjorden Ilulissat

Iskolde landskaber

Vil du længere mod nord, så har vi ekspeditionsrejser, der tager dig igennem den legendariske Nordvestpassage i det ekstreme Arktis. Her skal du huske at holde udkig efter fantastiske dyr, som hvalrosser og isbjørne, der er på jagt på havisen, hvor kun få mennesker har sat deres fødder. Skønheden i norden ligger selvsagt i de fantastiske landskaber, du vil møde på din vej. Det er på den måde helt anderledes fra andre ekspeditionsrejser med alt fra majestætiske bjerge til tårnende gletsjere, hvis lige ikke findes andetsteds. Hvis mægtige bjerge, nordlys og et utroligt dyreliv er i dine interesser, skal den amerikanske stat Alaska også på din rejse-bucket-liste.

Vi tilbyder selvfølgelig også ekspeditionsrejser til andre fjerne og interessante egne af verden. Foretrækker du at udforske din rejsedestination fra landjorden eller eksempelvis fra en kajak, er der også gode muligheder for det. Du kan læse meget mere om – og blive fristet af – vores store udvalg af ekspeditionsrejser her.

Grøndlandsk tøj Ilulissat Caribien

Dit hjem under rejserne

Fælles for vores ekspeditionsrejser til Nordamerika er, at du undervejs er indkvarteret i en kahyt på et af Hurtigrutens vidunderlige ekspeditionsskibe. Krydstogtsskibene er spækket med udstyr og funktioner, og de er bygget, så de passer perfekt til de omgivelser, de skal sejle i. Der er ikke mange, der kan tilbyde sejladser gennem Nordvestpassagen, men med de gode skibe og ekspeditionsteamets ekspertise i ekstreme forhold, kan Ruby Rejser være din adgangsbillet til en færd igennem den fantastiske passage.

 

Er en ekspeditionsrejse noget for dig?

Hvis din interesse er blevet vakt af en eller flere af de ovenstående muligheder, så er det bare med at reservere pladsen i kalenderen og komme afsted. Afsluttende kommer her 4 punkter, der gerne skulle overbevise dig om, at en ekspeditionsrejse er lige noget for dig:

1) Unikke oplevelser
Denne rejseform er din perfekte mulighed for at opleve noget, som de færreste kan skrive på CV’et. Du får udvidet din horisont, og dine venner og kollegaer vil blive imponeret over dine rejseberetninger.

2) Bæredygtigt eventyr
På turene er naturen det altoverskyggende fokus. Derfor sejles der med stor omtanke og respekt for natur og miljø.

3) Trygge rammer
Ombord på skibene er du omgivet af et erfarent ekspeditionsteam. Og udover at stå for alt det praktiske, deler teamet undervejs ud af deres store viden om den historie, natur og kultur, der kendetegner de områder, du glider igennem.

4) Bliv overvældet!
Det bliver bare ikke meget mere spektakulært eller uspoleret end en ekspeditionsferie i Nordamerika.

 

Hvis du hellere vil på ekspeditionsrejser i Europa, kan du tage et kig på vores rejser til Svalbard, Grønland, Norge, Island eller vores rejser med Hurtigruten. Uanset hvilke ekspeditionsrejser du vælger, kan du være sikker på, at det vil være en oplevelse for livet. 

Glæd dig til en ferie du aldrig vil glemme!