Ekspeditionsrejser på Antarktis

Udforsk "Pingvinernes Rige"

Antarktis er det store, kolde kontinent med midte tæt på den geografiske sydpol. Det er jordens mest uberørte sted med lave temperaturer året rundt. Tag på en eventyrlig rejse til Antarktis!

Antarktis – det kolde og smukke kontinent

Antarktis er jordens koldeste og sydligste kontinent, det dækker mere en 14 millioner kvadratkilometer og har en kystlinje på næsten 18.000 kilometer, der alle er næsten helt isdækkede. Sommeren er på sit højeste i december, hvor der er lyst hele døgnet, mens der i vinterperioden og især i juni er mørkt alle døgnets timer. Om vinteren er gennemsnitstemperaturen i indlandet mellem -50 og -60 grader, så det er med god grund, at man taler om Antarktis som en snedækket ørken.

I havet ud for Sydpolen og Antarktis ligger der en masse større og mindre øer, blandt andet South Georgia, som er den største i området. Den er 165 kilometer lang og 35 kilometer bred og består primært af bjerge, hvilket gør den til en relativt gold og ufrugtbar ø. King George Island er den største ø i øgruppen Sydshetlandsøerne, som ligger 120 kilometer fra Antarktis’ kyst. Øen er opkaldt efter Kong George III og er beboet af en række forskere fra mange forskellige lande, der arbejder inden for mange forskellige forskningsområder.

Se alle vores ekspeditionsrejser på Antarktis her på siden.

 

Læs mere
per side

8 Items

Rejs november 2024 - marts 2025

Udforsk jordens mest uberørte sted - Antarktis. Oplev den majestætiske natur, når vi navigerer i de evigt skiftende islandskaber på vores hybriddrevne skib. Ekspeditionsteamet tager os med tæt på imponerende natur på issejladser og aktiviteter på land. Find dig selv midt i en enorm pingvinkoloni, spot mægtige hvaler, besøg hvalfangerstationer og lad dig forbløffe af et levende kontinent af is og sne.

Det er en travl tid for Antarktis' dyr mellem november og marts. I oktober og november parrer pingvinerne sig og bygger rede, og ungernes udklækkes i december og januar. Februar og marts er højsæson for hvalsafarier.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 11 nætter
Forespørg
Oplev Antarktis når det er mest imponerende | Rejs oktober og november 2024

Udforsk smukke fjorde langs den chilenske kyst og fordyb dig i Antarktis uberørte islandskaber. Oplev charmerende landsbyer, plaskende pingviner og mægtige isbjerge.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 17 nætter
Forespørg
Rejs marts 2025

Drømmer du om at opleve enestående natur, fascinerende dyreliv og skøn sejlads? Så tag med på 19 dages absolut utrolig ekspedition til verdens ende ved Antarktis og få oplevelser for livet.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 18 nætter
Forespørg
Rejs november og december 2024

Udforsk den livlige og smukke by Buenos Aires, se Antarktis' isbjerge fra vandet og besøg pingvinkolonier i land. Vi tager også til Falklandsøerne, besøger hovedstaden Stanley og ser sæler. 


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 15 nætter
Forespørg
Oplev alt hvad Antarktis har at byde på | Rejs januar og februar 2025

Denne ekspedition har udelukkende fokus på Antarktis og handler om at udforske halvøen i løbet af sensommeren, det bedste tidspunkt for at opleve dette unikke sted. 


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 17 nætter
Forespørg
Oplev fantastiske landskaber og det hvide kontinent | Rejs i oktober 2024

Udforsk smukke fjorde langs den chilenske kyst og smukke uberørte islandskaber i Antarktis på et uforglemmeligt eventyr der byder på alt fra pingviner til farverige storbyer.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 21 nætter
Forespørg
Den ultimative ekspedition | Rejs i vinteren 2024-2025

På denne ekspeditionsrejse vil du blive bekendt med 3 isolerede øer ved sydpolen. Se frem til at lade dig fascinere af de fabelagtige Falklandsøer, smukke Sydgeorgien og det imponerende Antarktis.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 22 nætter
Forespørg
Oplev det bedste af begge verdener | Rejs i marts 2025

Fordyb dig i det 7. kontinents frosne verden og de  chilenske fjordes naturlige skønhed på dette antarktiske ekspeditionskrydstogt. Her får du tid til at udforske helt unikke steder og deres skjulte skatte.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 22 nætter
Forespørg

Oplev dyrelivet og de fantastiske landskaber

På trods af de lave temperaturer og de barske vilkår er der masser af liv i havet omkring Antarktis. Mange arter er så små eller lever så dybt nede, at vi ikke kan se dem umiddelbart, men hvis du tager med på en af vores ekspeditionsrejser til Antarktis, kan du blandt andet opleve pingviner og sæler i deres naturlige habitat.

Vi har forskellige rejser til Antarktis, som bringer dig til forskellige områder. Uanset hvilke rejser til Antarktis du vælger, kan du dog være sikker på at få oplevelser for livet. De barske levevilkår står i stor kontrast til den smukke natur, som omgiver dig både til lands og til vands, ligesom du kan følge store pingvinkolonier, hvaler, fugle og mange andre vilde dyr på afstand. En del af vores rejser til Antarktis er kombinerede med andre destinationer såsom Chile, ligesom de fleste af turene også guider dig rundt til nogle af øerne i Ishavet omkring Antarktis, blandt andet Falklandsøerne.

Rejser til Antarktis er relativt langvarige rejser. De fleste af vores ekspeditioner varer minimum to uger og tit op til tre uger. Når du først er afsted, vil du dog opleve, at tiden flyver, og du ville ønske, at rejsen varede endnu længere. Antarktis er meget mere end bare is og sne, så der venter masser af fantastiske og anderledes oplevelser, når du tager på en af vores ture til det kolde kontinent i syd.

Hvalsafari Solnedgang ved Antarktis Pingviner og Hurtigruten - Antarktis

Er rejser til Antarktis noget for dig?

Hvis du føler dig draget af hele opdagelsesdelen af at rejse, så er her 4 grunde, der skal overbevise dig om, at lige præcis denne eventyrlige rejseform er noget for dig.

 1. Enestående oplevelser til sjældent besøgte steder
  En ekspeditionsrejse er noget de færreste mennesker begiver sig ud på. Du vil derfor have nogle helt unikke historier og minder, når du kommer hjem. 

 2. Et miljøvenligt eventyr
  Naturen er selvsagt vært på et ekspeditionseventyr, og derfor gør teamet sit for at respektere naturen på alle rejser til Antarktis.

 3. Spektakulært dyreliv
  På alle vores rejser til Antarktis vil du opleve et enestående dyreliv. Oplev pingvinernes paradis, men det er ikke blot de fintpåklædte fugle, der er chance for at se. På en rejse til Antarktis er der også chance for at se sjældne dyr såsom hvaler og spækhuggere.

 4. Fantastiske og hypnotiserende udsigter
  Der er noget helt magisk ved denne frosne verdensdel. De majestætiske isbjerge og de snedækkede tinder danner grundlag for en uforglemmelig tur til dette frosne paradis. 
Hvalsafari Antarktis Pingviner - Rejse til Antarktis Hurtigruten Antarktis

Tag på arktiske ekspeditionsrejser med Ruby Rejser

Har du spørgsmål til nogle af turene, aktiviteterne eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at svare, komme med gode råd og anbefalinger og i det hele taget sørge for, at du får en helt uforglemmelig rejse, der passer til dine ønsker og lever op til dine forventninger.

Hvis en arktisk ekspeditionsrejse lyder som noget for dig, kan du læse mere om vores ekspeditionsrejser på Svalbard og på Grønland. Hvis du derimod har et brændende ønske om at se det sagnomspundne nordlys, kan du også læse mere om vores nordlysrejser