Loading...

Ekspeditionsrejser til De Britiske Øer

Udforsk Skotlands smukkeste slotte og sejl gennem det robuste landskab og fantastiske natur 

Oplev det bedste af De Britiske Øer

På vores ekspeditionsrejser til de Britiske Øer kommer du tæt på seværdighederne på guidede vandreture i det skotske højland. De Britiske Øer er et fællesnavn for Storbritanninen og Irland inklusiv de omkringliggende øer som Hebriderne, Shetlandsøerne, Orkneyøerne, Isle of Man, Scillyøerne, Isle of Wight og Kanaløerne, der tilsammen udgør omtrent 1.000 øer. 

De Britiske øer byder på fred og ro kombineret med gæstfrihed i de mange forskellige små lokalsamfund. Landskaberne er som taget ud af et maleri og den nøje bevarede gæliske kultur skaber en enestående følelse af at rejse tilbage i tiden.

Læs mere
View as Grid List

2 Items

per side
Maleriske havne, isolerede øer og vidunderligt dyreliv | Rejs april-august 2021

Tag med på ekspeditionsrejse gennem det robuste landskab og den fantastiske natur langs Englands smukke sydkyst. Vi besøger bl.a. Nordirlands største havfuglekoloni og UNESCO-anerkendte St. Kilda.

  • 4 afrejser
  • 14 nætter
Fra 38.451,- DKK
Fjerntliggende øer, naturvidundere og en alsidig kystlinje | Rejs maj-september 2021

Tag med på eventyr blandt de De Britiske Øer, hvor vejen bl.a. går forbi England, Irland og Skotland. Undervejs kan du udforske smukke slotte, historiske vikingebopladser og deltage i guidede vandreture.

  • 2 afrejser
  • 12 nætter
Fra 34.403,- DKK

Top 4 seværdigheder på De Britiske Øer med Hurtigruten

Isle of Islay

Denne smukke Ø Islay også kaldt "Whisky-øen" er hjemmet for flere små lokale destillerier. Islay er dog bedst kendt for sine tørvede og røgede Whiskys, som endda nogle mener, er de bedste i verden. I den charmerende by Bowmore kan du finde en håndfuld af små butikker, den karakteristiske runde kirke og opleve det ældste destilleri på øen.

Isle of Islay Isle of Islay Isle of Islay

Rathlin Island

Midt I det robuste landskab på denne smukke ø kan du lade dit sind vandre og du vil opdage en uventet ro og skønhed. Øen er 9 kilometer lang og har en bredde på 1,6 kilometer og er hjemstedet for en langsomt stigende befolkning på cirka 140 mennesker.

En kort gåtur fra havnen ligger Boathouse Visitor Centre, hvor besøgende kan lære om den spændende historie, om nutidens ø-liv og se nogle genstande fra skibsvrag rundt om øen. Øen er perfekt til at udforske på cykel eller til fods på en af de mange ruter øen har at tilbyde. Du kan f.eks. gå langs kysten til Mill Bay, hvor du får mulighed for at se nogle af de hjemmehørende sæler der soler sig eller du kan gå på toppen af klipperne med udsigt til det smukke og store hav.

Rathlin Island Rathlin Island blomst Rathlin Island fugle

St. Kilda

St. Kilda finder du lige ud for Hebridernes kyst. Øen er Storbritanniens eneste sted som både er på UNESCO’s verdensarvliste og er ”kronjuvelen” i National Trust i Skotland. St. Kilda har nogle af de højeste klipper i Europa og på øens klippeafsatser finder du store kolonier af sjældne og truede fuglearter, hvis du er heldig kan du spotte de store vågehvaler i øhavets hvirvlende vand.  St. Kilda er også berømt for sin menneskelige historie. De sidste af øens beboer blev evakueret i 1930 og øen har været ubeboet siden 1930 hvor et samfund har eksisteret i 5.000 år. Nu ubeboet, kan besøgende trodse vejret for at sejle til øerne i udkanten af verden' for oplevelsen af livet.

St.Kilda vågehvaler St.Kilda

Fort William

Med sin fantastiske beliggenhed er Fort William bedre kendt som “Storbritanniens hovedstad for friluftsliv”. Fort William byder på alle former for eventyraktiviteter. Du kan altså opleve alt fra vandreture til bjergbestigninger. Fort William er mest berømt for at være basen til en af de højeste bjerge på De Britiske Øer, nemlig Ben Nevis med sine 1.345 m. Byen har mange fantastiske seværdigheder såsom West Highland Museum i centrum, St. Andrews kirke, St. Marys katolske kirke eller det gamle fort.