INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Den sydlige halvkugle (nordgående)

Oplev kontrasterne fra Antarktis til Montevideo | Rejs 17. marts 2021

Drømmer du om at opleve enestående natur, fascinerende dyreliv og skøn sejlads? Så tag med på 19 dages absolut utrolig ekspedition til verdens ende ved Antarktis og få oplevelser for livet.

In stock
Travel Code
EX-046

Det kan du glæde dig til

Oplev kontrasten fra endeløse Antarktis' hvide horisonter fulde af isbjerge til de livlige gader i Sydamerikas byer. Du starter eventyret i "Sydamerikas Paris" Buenos Aires, hvorfra du flyver til Ushuaia og sejleventyret begynder. Først sættes kursen mod Antarktis, hvor der vil der være rig mulighed for at se dyrelivet og få en smagsprøve på, hvordan livet leves, hvor næsten intet gror. Efter nogle dage med iskolde eventyr vender vi næsen mod nord, og vi går i land på Falklandsøerne, Stanley, og oplever naturen, lokalsamfundet og kulturarven på den isolerede ø. Du kan også se frem til en kulturrel oplevelse, du aldrig glemmer, når vi kommer til rejsens endestation i Uruguays hovedstad Montevideo, som har en farverig, kulturrelmangfoldighed med blanding af spansk og italiensk arkitektur fra kolonitiden. 

Rejseplan

Dag Sted Overnatning
1 Buenos Aires Hotel i Buenos Aires
2 Buenos Aires/Ushuaia På skib
3-4 Drake-passagen På skib
5-9 Antarktis På skib
10-11 Drake-passagen På skib
12-14 Falklandsøerne På skib
15 Til søs På skib
16 Puerto Madryn På skib
17-18 Til søs På skib
19 Montevideo -

Kort

Dagsprogram

Dag 1. Buenos Aires - Hotel
Din rejse starter med en overnatning i Argentinas livlige hovedstad, Buenos Aires – også kaldet ”Sydamerikas Paris”. Du kan vælge at forlænge dit ophold med Hurtigrutens udflugter til Patagoniens vildmark.

Dag 2. Buenos Aires/Ushuaia
Efter en tidlig flyrejse venter M/S Fridtjof Nansen på dig i Ushuaia. Her starter rejsen med en velkomstmiddag.

Dag 3-4. Drake-passagen
Her krydses den famøse Drake-passage med et kompetent ekspeditionsteam ombord. Gå i Videnskabscenteret og bliv klogere på Antarktis’ imponerende historie og miljøvidenskab.

Dag 5-9. Antarktis
Antarktis er noget helt specielt med sine endeløse isbjerge og spændende dyreliv. Ekspeditionsteamet gør deres bedste for at arrangere sejlture i RIB-både og forskellige aktiviteter på land, så ofte som muligt. Udover dette sammensætter de erfarne navigatører den bedst mulige rejse for dit eventyr. På sejlturene er der mulighed for at få øje på hvaler, og vi forsøger at komme i land på De Sydlige Shetlandsøer og på Den Antarktiske Halvø, hvor regionens imponerende dyreliv og uberørte landskaber opleves. Der er et utal af steder at udforske på Antarktis, som alle uden tvivl vil give minder for livet!

Dag 10-11. Til søs
Vi sejler nordpå til Falklandsøerne. Ekspeditionsteamet tilbyder foredrag om historie, havbiologi, klimaforandringer, dyreliv mm. Nyd den friske luft og udsigten fra dækket – mon ikke du får øje på et par albatrosser?

Dag 12-14. Falklandsøerne
Falklandsøerne byder på uanede muligheder for at opleve det rene fugleparadis og smuk og kontrastrigt natur. Vi vil forsøge at komme i land på både New Island, der byder på hvide sandstrande og turkisblåt vand, og måske også på Carcass Island, hvor både ænder, gæs, pingviner, albatrosser, caracaraer og gærdesmutter vil være at spotte. Da skibet ligger til havn hele dagen i Stanley, Falklandsøernes attraktive hovedstad, er der også oplagt mulighed for at udforske denne by, der ikke er større, end at den kan opleves til fods. Hvis man er mere interesseret i dyrelivet og at opleve naturen, kan man også vælge at tage med på udflugt.

 • Inkluderet aktivitet: Byrundtur på egen hånd i Stanley (1-2 t)
  Udforsk livet i Stanley enten på egen hånd eller i en gruppe, og få indsigt i de historiske attraktioner og museum. Der er mulighed for både at opleve den historiske Jubilee Villa park, se Christ Church Cathedral og Whalebone Arch, som er en seværdighed af sjælden art, idet den er skabt af kæbeknogler fra to blåhvaler. Slut byrundturen af med en gåtur ad Ross Road, samt nyde den lokale flora og fauna.   

 • Tilkøbsudflugter:
  • Stanley - Vandretur i naturen på Falklandsøerne: For naturentusiasten er denne vandretur en eksklusiv mulighed for at se Falklandsøernes dyreliv og flora.
  • Stanley - Tur til Bluff Cove Lagoon: Oplev en privat ejet dyrekoloni på denne eksklusive tur for at se konge-, æsel- og magellanpingviner samt masser af havfugle, efterfulgt af te i en café på stranden.
  • Stanley - Se Falklandsøerne fra luften: Tag med på en flyvetur hen over Falklandsøerne, og se hen over det smukke landskab af hav, kyst, bjerge og steppeområde.
  • Stanley - Tur til Port Stanleys seværdigheder: Vil du se Stanleys seværdigheder på kort tid, så er turen perfekt for dig! Hop med på en guidet bustur til interessante steder, mens du lærer noget om Falklandsøernes historie.

 

Dag 15. Til søs
Det bliver svært at kede sig, når dagene er til søs. Spændende og lærerige aktiviteter er der rig mulighed for, da ekspeditionsteamet på skibet holder fascinerende foredrag i skibets Videnskabscenter. Derudover er der både wellness-område, pool og boblebade på skibet, hvorfor der er god mulighed for afslapning og velvære undervejs.

Dag 16. Puerto Madryn
Den berømte Valdez-halvø på Patagoniens kyst i Argentina er på UNESCO’s verdensarvsliste, som bestemt er et besøg værd. Med en udflugt fra Puerto Madryn, har du mulighed for at komme helt tæt på det spændende dyreliv og opleve nogle af Argentinas mest imponerende og slående naturområder samt den interessante guacho-livsstil i Patagonia. 

 • Inkluderet aktivitet: Walisisk te og udsigt til søløver (5 t og 30 min)
  Puerto Madryn byder på både gode muligheder for at spotte søløver, samt rig mulighed for at få oplevelsen af at nyde en kop walisisk te med de mange tehuse i byen. I slutningen af det 19. århundrede blev Puerto Madryn grundlagt af walisiske nybyggere, hvorfor denne form for te kan opleves i netop denne by, selvom vi stadig befinder os i Argentina – det er en oplagt mulighed for teelskere.

 • Tilkøbsudflugter:
  • Palæontologi og walisisk historie: Få et glimt af den waliske historie, igennem Palæontologisk Museum og nyd en traditionel walisisk te.  
  • Puerto Madryn - Punta Loma, Økocenter & Estancia San Guillermo: Få et indblik i, hvordan livet leves i det store afsonede antarktiske steppeområde, der er omgivet af et uendeligt åbent landskab.
  • Puerto Madryn – Hvalsafari i Puerto Pirámides:Tag med på hvalsafari ud for halvøen Valdés, hvor vi kommer helt tæt på de sydlige rethvaler – havets blide giganter.

 

Dag 17-18. Til søs
Disse dage står på afslapning og nydelse efter et par spændende og betagende oplevelser i Patagonien, i Antarktis og på Falklandsøerne. Dagene vil gå med at sejle nordpå til varmere temperaturer og højere himmelstrøg. Imens vil der være mulighed for at nyde både det fascinerende dyreliv fra dækket, samt restauranterne og salonerne ombord. Den sidste aften står på afslutningsmiddag, som kan nydes i selskab med de andre rejsende.

Dag 19. Montevideo
Uruguays hovedstad indeholder i særdeleshed spændende og kulturelle facetter. Med både art deco-arkitektoniske stilarter og spansk og italiensk arkitektur fra kolonitiden, byder hovedstaden på en mangfoldig og farverig palette af arkitektoniske stilarter. Ciudad Vieja, som er den gamle bydel, er bestemt et besøg værd, hvor der vil være mulighed for at udforske adskillige kunstgallerier og museer, samt bygninger fra det 18. århundrede. En gåtur gennem det livlige marked ved havnen, Mercado Del Puerto, vil være en oplagt aktivitet til de hyggelige stunder. Når sejladsen finder sin slut destination med M/S Fridtjo Nansen, er der rig mulighed for at nyde de sidste smukke strækninger af hvide sandstrande, der omkranser denne skønne by.

Skib og kahytter

Hurtigrutens nyeste tilføjelse til flåden er helt klar til at udforske Antarktis. MS Fridtjof Nansen er præget af banebrydende skandinavisk design med elegante møbler og komfortable kahytter. Skibet er et af de første ekspeditionsskibe i verden til at sejle fuldt elektrisk med hybrid teknologi. Skibet forsøger at genskabe atmosfæren fra de store opdagelsesrejsendes æra, i en moderne ramme præget af kvalitet og høj komfort. Der er store udsigtsplatforme på flere dæk, så gæsterne kan komme så tæt som muligt på naturen og dyrelivet. MS Fridtjof Nansen har også tre restauranter med menuer, der afspejler de råvarer og maden, der findes på rejsemålene. Et separat pool dæk er inklusiv pools, jacuzzi og barer. 

Alle kahytterne er udvendige, rummelige kahytter med vindue. Kahytterne er samtidig uspecificerede, hvilket betyder, at kahytsnummer først tildeles ombord på skibet, og Ruby Rejser derfor ingen indflydelse har på placeringen af kahytterne. Nedenfor kan du læse nærmere om nogle af de enkelte kahytstyper. 

 • Polar Udvendig (betegnelse RR)
  RR-kahytterne er større kahytter på mellemdækket. Kahytterne er mellem 19 og 23 m², har fleksible sengearrangementer (nogle med sovesofa), tv og eget bad/toilet.


 • Arctic Superior (betegnelse XT)
  XT-kahytterne er rummelige kahytter på mellem 15 og 19 m² placeret på øverste dæk. Alle kahytterne har dobbeltseng eller fleksible sovesofaer, tv, hygiejnesæt, kedel + te og kaffe og ikke mindst balkon. 

Der er flere kahytsmuligheder mellem de to nævnte, og priser på andre kahytstyper og enkeltkahytter oplyses ved anmodning. Find din kahytskategori her

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
Praktiske Informationer

Afrejsedato:

 • 18. marts 2022
 • 14. marts 2023

NB! Priser på andre kahytstyper, enkeltkahytter og afrejsedatoer end ovenstående oplyses ved anmodning. Kontakt os pr. mail eller telefon.

Prisen inkluderer:

 • Hotelovernatning og morgenmad i Buenos Aires inden sejladsen
 • Flyrejse fra Buenos Aires til Ushuaia
 • Transport fra lufthavnen til skibet i Ushuaia inklusiv en guidet rundtur
 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten i valgte kahytskategori
 • Helpension inkl. skibets øl, vin, vand og kaffe/te ombord
 • Snack om morgenen og eftermiddagen.
 • Adgang til wellnessområde, pool, sauna, udendørs træningsområde og løbebane på dækket
 • Gratis Wi-Fi til alle rejsende. (Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. Streaming understøttes ikke.
 • Drikkepenge forventes ikke

 

Ikke inkluderet:

 • Internationale flyrejser 
 • Udflugter, der tilbydes af Hurtigrutens lokale samarbejdspartnere
 • Tilbudte aktiviteter med ekspeditionsteamet for små grupper - blandt andet kajakture, camping, gletsjerture, lange vandreture (afhænger af antal pladser, vejrforhold og sikkerhed)
 • Tilbudte foto-kurser for små grupper med skibets ekspeditionsfotograf
 • Rejseforsikring 
 • Hjælp med bagage

Bemærkninger:

Vi tager forbehold for ændringer i det planlagte program og rejserute grundet vind- og vejrforhold. På en ekspeditionsrejse er det ikke altid plan A, men nogle gange den ligeså gode løsning plan B, der iværksættes. 

Krav for deltagelse i rejsen:

 • Lægeerklæring
  Det kræves, at alle medbringer en lægeerklæring udfyldt på Hurtigrutens formular tidligst 8 uger inden afrejse. Formularen fremsendes sammen med øvrige dokumenter ved bestilling af rejsen. Lægeerklæringen skal afleveres ved ombordstigning.
  Helbredsattest er obligatorisk. Læs indrejsekrav.

 • Personlige oplysninger
  Der skal udfyldes et skema med personlige oplysninger efter bestilling. Vi gør opmærksom på, at pas skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst.

  Hurtigrutens fleksible prissystem:
  De bedste priser og kahytter får du ved at bestille din rejse så tidligt som muligt. Hurtigrutens priser er fleksible, hvilket betyder, at de kan variere afhængigt af måned, afrejsedato, kahytstype og tilgængelighed ombord på skibene. Prisen ændrer sig ikke, efter du har fået en bekræftelse fra os. Priser oplyses også gerne ved anmodning ved at kontakte os pr. mail eller telefon.

  Særlige betalingsvilkår:

  Vi gør opmærksom på, at der på denne rejse er særlige betalingsvilkår, der afviger fra vores standard betalingsvilkår beskrevet i vores generelle betingelser. Depositummet er ifølge vores standard sats, mens restbetalingen forfalder 180 dage før afrejse. Er der mindre end 180 dage mellem bestillingsdatoen og afrejsedatoen forfalder hele beløbet til betaling straks.

  For yderligere betalingsvilkår, som ikke er specificeret her, refereres der til vores generelle betingelser, der stadig vil være gældende.

  Gå til toppen af siden

  Loading...