Ekspedition til Antarktis og Falklandsøerne (Nordgående)

Rejs marts 2025

Drømmer du om at opleve enestående natur, fascinerende dyreliv og skøn sejlads? Så tag med på 19 dages absolut utrolig ekspedition til verdens ende ved Antarktis og få oplevelser for livet.

In stock
Travel Code
EX-046
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Spender tid i Sydamerikas Paris, Buenos Aires
blue encircled check Valdez-halvøen, optaget på UNESCOs verdensarvsliste
blue encircled check Overnat ombord på M/S Fridtjof Nansen
calendar icon2 afrejser
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon18 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Oplev kontrasten fra endeløse Antarktis' hvide horisonter fulde af isbjerge til de livlige gader i Sydamerikas byer. Du starter eventyret i "Sydamerikas Paris" Buenos Aires, hvorfra du flyver til Ushuaia og sejleventyret begynder. Først sættes kursen mod Antarktis, hvor der vil der være rig mulighed for at se dyrelivet og få en smagsprøve på, hvordan livet leves, hvor næsten intet gror.

Efter nogle dage med iskolde eventyr vender vi næsen mod nord, og vi går i land på Falklandsøerne, Stanley, og oplever naturen, lokalsamfundet og kulturarven på den isolerede ø. Du kan også se frem til en kulturrel oplevelse, du aldrig glemmer, når vi kommer til ekspeditionsrejsens endestation i Uruguays hovedstad Montevideo, som har en farverig, kulturrelmangfoldighed med blanding af spansk og italiensk arkitektur fra kolonitiden. 

Kort

down v arrow

Antarktis og Falklandsøerne - Oplev den sydlige halvkugles seværdigheder

Rejseplan

down v arrow
Dag Sted Overnatning
1 Buenos Aires Hotel i Buenos Aires
2 Buenos Aires/Ushuaia På skib
3-4 Drake-passagen På skib
5-9 Antarktis På skib
10-11 Drake-passagen På skib
12-14 Falklandsøerne På skib
15 Til søs På skib
16 Puerto Madryn På skib
17-18 Til søs På skib
19 Buenos Aires -

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1. Buenos Aires - Hotel
Din rejse starter med en overnatning i Argentinas livlige hovedstad, Buenos Aires – også kaldet ”Sydamerikas Paris”. Du kan vælge at forlænge dit ophold med HX Hurtigrutens udflugter til Patagoniens vildmark.

Dag 2. Buenos Aires/Ushuaia
Efter en tidlig flyrejse venter M/S Fridtjof Nansen på dig i Ushuaia. Her starter rejsen med en velkomstmiddag.

Dag 3-4. Drake-passagen
Her krydses den famøse Drake-passage med et kompetent ekspeditionsteam ombord. Gå i Videnskabscenteret og bliv klogere på Antarktis’ imponerende historie og miljøvidenskab.

Dag 5-9. Antarktis
Antarktis er noget helt specielt med sine endeløse isbjerge og spændende dyreliv. Ekspeditionsteamet gør deres bedste for at arrangere sejlture i RIB-både og forskellige aktiviteter på land, så ofte som muligt. Udover dette sammensætter de erfarne navigatører den bedst mulige rejse for dit eventyr. På sejlturene er der mulighed for at få øje på hvaler, og vi forsøger at komme i land på De Sydlige Shetlandsøer og på Den Antarktiske Halvø, hvor regionens imponerende dyreliv og uberørte landskaber opleves. Der er et utal af steder at udforske på Antarktis, som alle uden tvivl vil give minder for livet!

Dag 10-11. Til søs
Vi sejler nordpå til Falklandsøerne. Ekspeditionsteamet tilbyder foredrag om historie, havbiologi, klimaforandringer, dyreliv mm. Nyd den friske luft og udsigten fra dækket – mon ikke du får øje på et par albatrosser?

Dag 12-14. Falklandsøerne
Falklandsøerne byder på uanede muligheder for at opleve det rene fugleparadis og smuk og kontrastrigt natur. Vi vil forsøge at komme i land på både New Island, der byder på hvide sandstrande og turkisblåt vand, og måske også på Carcass Island, hvor både ænder, gæs, pingviner, albatrosser, caracaraer og gærdesmutter vil være at spotte. Da skibet ligger til havn hele dagen i Stanley, Falklandsøernes attraktive hovedstad, er der også oplagt mulighed for at udforske denne by, der ikke er større, end at den kan opleves til fods. Hvis man er mere interesseret i dyrelivet og at opleve naturen, kan man også vælge at tage med på udflugt.

 • Inkluderet aktivitet: Byrundtur på egen hånd i Stanley (1-2 t)
  Udforsk livet i Stanley enten på egen hånd eller i en gruppe, og få indsigt i de historiske attraktioner og museum. Der er mulighed for både at opleve den historiske Jubilee Villa park, se Christ Church Cathedral og Whalebone Arch, som er en seværdighed af sjælden art, idet den er skabt af kæbeknogler fra to blåhvaler. Slut byrundturen af med en gåtur ad Ross Road, samt nyde den lokale flora og fauna.   
 • Tilkøbsudflugter:
  • Stanley - Vandretur i naturen på Falklandsøerne: For naturentusiasten er denne vandretur en eksklusiv mulighed for at se Falklandsøernes dyreliv og flora.
  • Stanley - Tur til Bluff Cove Lagoon: Oplev en privat ejet dyrekoloni på denne eksklusive tur for at se konge-, æsel- og magellanpingviner samt masser af havfugle, efterfulgt af te i en café på stranden.
  • Stanley - Se Falklandsøerne fra luften: Tag med på en flyvetur hen over Falklandsøerne, og se hen over det smukke landskab af hav, kyst, bjerge og steppeområde.
  • Stanley - Tur til Port Stanleys seværdigheder: Vil du se Stanleys seværdigheder på kort tid, så er turen perfekt for dig! Hop med på en guidet bustur til interessante steder, mens du lærer noget om Falklandsøernes historie.

Dag 15. Til søs
Det bliver svært at kede sig, når dagene er til søs. Spændende og lærerige aktiviteter er der rig mulighed for, da ekspeditionsteamet på skibet holder fascinerende foredrag i skibets Videnskabscenter. Derudover er der både wellness-område, pool og boblebade på skibet, hvorfor der er god mulighed for afslapning og velvære undervejs.

Dag 16. Puerto Madryn
Den berømte Valdez-halvø på Patagoniens kyst i Argentina er på UNESCO’s verdensarvsliste, som bestemt er et besøg værd. Med en udflugt fra Puerto Madryn, har du mulighed for at komme helt tæt på det spændende dyreliv og opleve nogle af Argentinas mest imponerende og slående naturområder samt den interessante guacho-livsstil i Patagonia. 

Dag 17-18. Til søs
Disse dage står på afslapning og nydelse efter et par spændende og betagende oplevelser i Patagonien, i Antarktis og på Falklandsøerne. Dagene vil gå med at sejle nordpå til varmere temperaturer og højere himmelstrøg. Imens vil der være mulighed for at nyde både det fascinerende dyreliv fra dækket, samt restauranterne og salonerne ombord. Den sidste aften står på afslutningsmiddag, som kan nydes i selskab med de andre rejsende.

Dag 19. Buenos Aires
Desværre har alle ekspeditioner en slutning, og denne slutter i Buenos Aires. Udforsk den livlige by på egen hånd inden flyrejsen hjem. Forlæng eventuelt opholdet i Argentinas hovedstad eller tag med på en udflugt til de berømte Iguazu-vandfald.

Livet ombord MS Fridtjof Nansen

down v arrow

M/S Fridtjof Nansen er det nyeste i Hurtigruten Expeditions' flåde af specialbyggede skibe – og den nyeste generation af ekspeditionsskibe. Skibet udforsker nogle af klodens mest spektakulære afkroge. Du kommer hurtigt til at føle dig hjemme på dit ekspeditionsskib. Den rene, elegante indretning afspejler Hurtigruten Expeditions' skandinaviske rødder med en blanding af høj kvalitet med afslappet funktionalitet.
Skibet er et af de første ekspeditionsskibe i verden til at sejle fuldt elektrisk med hybrid teknologi og der er er store udsigtsplatforme på flere dæk, så du kan komme så tæt som muligt på naturen og dyrelivet.

MS Fridtjof Nansen har også tre restauranter med menuer, der afspejler de råvarer og maden, der findes på rejsemålene. Der findes et separat pooldæk inklusiv pools, jacuzzi og barer og fitnesscenter.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Afrejsedato:

 • 17. marts 2025

NB! Priser på andre kahytstyper, enkeltkahytter og afrejsedatoer end ovenstående oplyses ved anmodning. Kontakt os pr. mail eller telefon.

Prisen inkluderer:

 • Hotelovernatning og morgenmad i Buenos Aires inden sejladsen
 • Flyrejse fra Buenos Aires til Ushuaia
 • Transport fra hotellet til lufthavnen i Buenos Aires inden ekspeditionsrejsen
 • Transport fra lufthavnen til skibet i Ushuaia inklusiv en guidet rundtur
 • Ekspeditionsrejse med HX Hurtigruten i valgte kahytskategori
 • Helpension inkl. skibets øl, vin, vand og kaffe/te ombord
 • Snack om morgenen og eftermiddagen.
 • Drikkevarer hele dagen og aftenen (Sodavand, øl, vin og spiritus)
 • Adgang til wellnessområde, pool, sauna, udendørs træningsområde og løbebane på dækket
 • Gratis Wi-Fi til alle rejsende (Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. Streaming understøttes ikke)
 • Drikkepenge forventes ikke

Ikke inkluderet:

 • Internationale flyrejser 
 • Udflugter, der tilbydes af HX Hurtigrutens lokale samarbejdspartnere
 • Tilbudte aktiviteter med ekspeditionsteamet for små grupper - blandt andet kajakture, camping, gletsjerture, lange vandreture (afhænger af antal pladser, vejrforhold og sikkerhed)
 • Tilbudte foto-kurser for små grupper med skibets ekspeditionsfotograf
 • Rejseforsikring 
 • Hjælp med bagage

Bemærkninger:
Vi tager forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute grundet vind- og vejrforhold. På en ekspeditionsrejse er det ikke altid plan A, men nogle gange den ligeså gode plan B, der iværksættes. 

Krav for deltagelse i rejsen:

Der kræves ikke længere COVID-19-vaccinationer og test inden ombordstigning for rejsende, der rejser med skibe fra Hurtigruten Expeditions*.

*) Der vil dog stadig være nogle rejser, der kræver, at rejsende er fuldt vaccinerede mod COVID-19.  Se mere:  COVID-19-vacinationer er fortsat et krav for rejsende på 12 år og derover, der deltager på rejser til Antarktis og Nordvestpassagen i 2023 og 2024.

Alle personer, uanset alder, skal være vaccinerede på rejser til Vestafrika med afrejse fra eller ankomst til Dakar i 2023 og 2024. 

Selv om COVID-19-vaccinationer ikke længere er obligatorisk på de fleste Hurtigruten Expeditions-rejser, anbefaler vi stadig kraftigt, at alle rejsende, der rejser med vores skibe, er fuldt vaccinerede med COVID-19-vaccinationer og boostere, hvis det er muligt.  Visse lande kan dog kræve en boostervaccine inden indrejse.

Hurtigruten Expeditions forbeholder sig ret til at nægte ombordstigning for rejsende, der ikke opfylder de gældende regler for hvert land under sejladsen på tidspunktet for ombordstigning.

Læs mere om Hurtigrutens praktiske oplysninger vdr. COVID-19.

Hurtigrutens fleksible prissystem:
De bedste priser og kahytter får du ved at bestille din rejse så tidligt som muligt. Priser er fleksible, hvilket betyder, at de kan variere afhængig af afrejsedato, kahytstype og tilgængelighed ombord på skibene. Prisen ændrer sig ikke, efter du har fået en bekræftelse fra os. Priser oplyses også gerne på anmodning ved at kontakte os pr. mail eller telefon.

Særlige betalingsvilkår:
Vi gør opmærksom på, at der på denne rejse er særlige betalingsvilkår, der afviger fra vores standard betalingsvilkår beskrevet i vores generelle betingelser. Depositummet er ifølge vores standardsats, mens restbetalingen forfalder 90 dage før afrejse. Er der mindre end 90 dage mellem bestillingsdatoen og afrejsedatoen forfalder hele beløbet til betaling straks.

For yderligere betalingsvilkår, som ikke er specificeret her, refereres der til vores generelle betingelser, der stadig vil være gældende.

Vi tager forbehold for ændringer til de viste priser og tilgængelighed

Gå til toppen af siden