Udforsk "Pingvinernes Rige"

Explorer på Antarktis

Antarktis er jordens sidste uberørte vildmark, der kaldes "Pingvinernes Rige". En uforlignelig oplevelse venter forude på det store hvide kontinent, der er isoleret og storslået. Antarktis er verdens femtestørste kontinent og er omtrent dobbelt så stort som Australien. 

View as Grid List

7 Items

per side
Set Descending Direction
 • Oplev nærkontakt med Antarktis dyreliv

  En 16-dages rejse til den sydlige halvkugle med Hurtigrutens ekspeditionsskib MS Midnatssol. Udforsk Antarktis halvøen, se kæmpe pingvin kolonier, spot hvaler, gå på opdagelse i hvalfangerstationer og sejl i kajak på havet.   

  Inklusiv fly fra Billund eller København.

  Afrejse 27 november til 11 december 2018

  Individuel afrejsedag
  15 nætter
  Fra 39.998,- DKK
  Fly fra København eller Billund
 • Jordens sidste uberørte vildmark

  Udforsk Falklandsøerne og Antarktis fjerne vildmark på en 17 dages rejse med ekspeditionsskibet MS Midnatsol. Afrejse d. 22. oktober 2018

  2 afrejser
  16 nætter
  Fra 40.441,- DKK
 • Hold Juleferien med pingviner, sæler og hvaler

  En 15 dages julerejse til Antarktis byder på et eventyrligt eventyr kombineret med julehøjtiden. Om bord dækker vi op til traditionel norsk jul og fejre nytår i en af verdens mest fjerntliggende egne. Hvem skal du fejre jul med – omringet af pingviner, sæler og hvaler? Afrejse den 20.12.2018

  1 afrejse
  14 nætter
  Fra 50.443,- DKK
 • En ekstraordinær rejse kun få har oplevet

  Kun få har været så heldige at komme på denne helt igennem fabelagtige eventyrrejse, som går fra toppen af Jorden til de sydligste egne af Antarktis. Du vil få mulighed for at opleve vanvittig flot natur og landskaber, komme på spændende udflugter og blive betaget af de mange forskellige kultur og mennesker, som du møder på vejen. I 2018 er der kun 50 pladser tilrådighed på denne eksklusive explorer-oplevelse, så tøv ikke for længe med at bestille denne "Once-in-a-lifetime"-rejse!      

  1 afrejse
  79 nætter
  Fra 256.588,- DKK
  Fly fra København
 • Nærkontakt med pingviner, fugle og sæler

  Du kommer med på en 19 dages ekspedition, der fører dig til de mest spændende steder langs den Sydamerikanske kyst og Antarktis. Afrejse den 26.oktober 2019

  Ingen dato sat
  18 nætter
  Forespørg
 • Oplev Antarktis, Patagonien og Chiles Fjorde

  Oplev et fristed for vilde dyr og fugle – blandt andre pingviner, der vender tilbage fra havet for at yngle, og hvaler i enorme mængder. Bliv også fortryllet af den berømte Garibaldifjord. 

  Ingen dato sat
  19 nætter
  Forespørg
 • Udforsk jordens sidste uberørte ydergrænse

  Oplev 18 dage til vands med ubeskrivelige oplevelser med M/S Roald Amundsen. Har du nogensinde set en pingvin i den vilde natur? Hvad med at stå bare meter væk fra en hel koloni? Det er virkeligheden, når man rejser langs den Chilenske kyst og Antarktis - hjem til tusindvis af indfødte pingviner. 

  Ingen dato sat
  17 nætter
  Forespørg