Eventyrenes og oplevelsernes land

Explorer på Grønland

Grønland, Kallallit Nunaat, er noget helt særligt. Det mærker man med det samme når man ankommer til verdens største ø. Oplev Grønlands kolossale isbjerge, isfjorden, indlandsisen, diskobugten, de fantastiske blomsterenge, det rige dyreliv og små bygder du kun besøger med Hurtigrutens skibe.

View as Grid List

6 Items

per side
Set Descending Direction
 • Kajakeventyr i den nordlige Diskobugt

  Pionér-tur i 2018.

  Drømmer du om et kajak-eventyr i storslået arktisk natur? Så tag med på kajakekspedition til hjertet af Grønland.

  Denne tur er udsolgt, men vi planlægger en ny afgang i juli 2019. Kontakt os eller udfyld en forespørgsel hvis du er interesseret i at deltage. 

  2 afrejser
  14 nætter
  Udsolgt
  Fly fra København
 • Unik ekspedition fra Island til verdens største fjordsystem

  En unik ekspedition til Island og verdens største fjordsystem i Østgrønland. En rejse på tværs af det smukke Arktis fra Norge, til Jan Mayen videre til Østgrønland og Island på det nye og moderne ekspeditionsskib MS Spitsbergen.

  Individuel afrejsedag
  11 nætter
  Fra 30.732,- DKK
 • En rejse med det nyeste skib Roald Amundsen

  En unik ekspedition til Island og verdens største fjordsystem i Østgrønland. En rejse på tværs af det smukke Arktis fra Svalbard, til Østgrønland og Island på det nyeste og moderne ekspeditionsskib MS Roald Amundsen.

  Individuel afrejsedag
  11 nætter
  Fra 39.268,- DKK
 • Ekspedition under midnatssolen

  Oplev alle højdepunkterne langs Grønlands vestkyst med Hurtigruten: det ekstreme nord, isolerede bygder og Isfjorden med midnatsolen som kulisse. Fly t/r fra København. 

  Afrejse: 14. august 2018 

  1 afrejse
  16 nætter
  Fra 49.998,- DKK
  Fly fra København
 • Oplev verdens største nationalpark i Grønland

  Udforsk verdens største nationalpark og hold udkig efter isbjørne. En ekspeditionsrejse til 3 store øer på ét eventyr. Denne rejse er uforlignelig med alt andet på den nordlige halvkugle. En rejse på i alt 14 dage med skibet MS Spitsbergen.

  Afrejse 5 august 2018

  1 afrejse
  13 nætter
  Fra 63.635,- DKK
  Fly fra København
 • En ekstraordinær rejse kun få har oplevet

  Kun få har været så heldige at komme på denne helt igennem fabelagtige eventyrrejse, som går fra toppen af Jorden til de sydligste egne af Antarktis. Du vil få mulighed for at opleve vanvittig flot natur og landskaber, komme på spændende udflugter og blive betaget af de mange forskellige kultur og mennesker, som du møder på vejen. I 2018 er der kun 50 pladser tilrådighed på denne eksklusive explorer-oplevelse, så tøv ikke for længe med at bestille denne "Once-in-a-lifetime"-rejse!      

  1 afrejse
  79 nætter
  Fra 256.588,- DKK
  Fly fra København