Bestil

Fra Machu Picchu til Galápagosøerne

Tag med os på en rejse med historisk og miljømæssig opdagelse | Rejs i 2023 & 2024

Oplev levnene efter inkaernes civilisation i Peru, tilbring tid med at udforske Quito og gå op ad en stadig aktiv vulkan i Ecuadors del af Andesbjergene, inden vi udforsker de enestående Galápagosøer.

In stock
Travel Code
EX-068
Rejsens højdepunkter
blue encircled checkSmag på peruvianske delikatesser og Limas berømte køkken
blue encircled checkBesøg flere seværdigheder på UNESCOs verdensarvsliste
blue encircled checkChance for at se Lamaer, skildpadder, søløver og leguaner
calendar iconIngen dato sat
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Fly fra Oslo
clock icon12 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Den første del af eventyret foregår på land, når vi besøger Lima og inkarigets hovedstad Cusco i Peru, inden vi rejser op til den hellige dal til den mystiske, forsvundne by Machu Picchu. I Ecuador vil du udforske Quito og besøge vulkanen Cotopaxi, inden vi flyver ud på vores eventyr ved Galápagosøerne.

Træd ombord på Santa Cruz II – vores komfortable og stilfulde ekspeditionsfartøj, der passer perfekt til fjerntliggende eventyr. Du vil komme på en uforglemmelig rejse og opleve det bedste ved og på de fredede Galápagosøer, som er på UNESCO’s verdensarvsliste. Faciliteterne ombord er fremragende, og du kan se frem til enestående retter tilberedt af vores kokke.

Da den engelske naturforsker Charles Darwin besøgte stedet her ombord på H.M.S. Beagle i 1835, opdagede han, at flere arter, herunder skildpadder og landleguaner, havde udviklet sig forskelligt afhængigt af deres habitat. Hans skelsættende arbejde, Om Arternes Oprindelse, viste sig at være revolutionerende. På denne videnskabsorienterede rejse vil vi lære om Darwins opdagelser samt foretage et par af vores egne.

Du vil komme tættere på naturvidunderne ved hjælp af små ekspeditionsbåde, kajakker, udstyr til snorkling og paddleboards. Vi har endda en båd med glasbund, hvis du hellere vil se havlivet uden at blive våd. Der er et bredt udvalg af aktiviteter at vælge imellem, og ekspeditionsteamet vil guide dig på besøg i land. Sikkerhed og bæredygtighed er altid i hjertet af vores operationer, og vores mål er at efterlade de mindst mulige fodspor, uanset hvor vi tager hen.

Af sikkerhedsmæssige hensyn til dig sejler vi altid med en medicinsk sikkerhedsansvarlig ombord.

Kort

down v arrow

Fra Machu Picchu til Galápagosøerne

Rejseplan

down v arrow
Dag Sted
1 Oslo/Lima, Peru
2 Lima/Cusco, Peru
3 Cusco/Machu Picchu/Cusco
4 Cusco, Peru/Quito, Ecuador
5 Quito, Ecuador
6 Galapagos, Ecuador
7 San Christobal Island
8 Santa Fe Island og South Plaza Island
9 Santa Crux Island
10 Espanola Island
11 Santa Cruz Island og North Seymour
12 Baltra Island/Guayaquil, Ecuador
13 Oslo

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1. Flyrejse til Lima

Ved ankomsten til Jorge Chávez internationale lufthavn vil du blive transporteret til dit hotel i Lima. Efter din lange flyrejse får du tid til at friske dig op og orientere dig – velkommen til Peru, et af de mest fascinerende lande i Sydamerika!

Limas historie går tilbage til før spanierne koloniserede Peru. Den nuværende by blev grundlagt i 1535 af den spanske conquistador Francisco Pizarro som Perus nye hovedstad, og statholderen byggede fortsat markante kirker, klostre og palæer her. I dag er Limas historiske centrum på UNESCO’s verdensarvsliste og er pakket med elegant, spansk arkitektur fra kolonitiden og er værd at udforske, hvis du har tid til det.

Vi foreslår, at du går en tur ved havet langs strandpromenaden i det eksklusive Miraflores-kvarter, hvor dit dejlige hotel også ligger. Her finder du mange restauranter og caféer, samt butikker, hvis du har brug for at købe noget inden dit ekspeditionskrydstogt.

Lima betragtes som hovedstaden for mad i Latinamerika, så glem ikke at prøve nogle lokale retter. Der findes et stort antal restauranter at vælge imellem, med alt fra den allestedsnærværende streetfood med stegt kylling og op til flerstjernede Michelin-restauranter, der serverer gourmetmad. Hvis du har lyst til det, så prøv den peruvianske nationalret ceviche, som er rå fisk marineret i limesaft med løg og chili.

Dag 2. Inkaernes by og en kulturel perle

Om morgenen vil du blive transporteret til lufthavnen, hvorfra du flyver til Cusco, inkaernes by og den såkaldte verdens navle. Du vil blive mødt af vores lokale guide, der fører dig til dit hotel. Efter check-in kan du nyde en frokost på hotellet, inden vi inviterer dig på en guidet tur i denne gådefulde og historiske by.

Der er få steder i Sydamerika, der kan konkurrere med Cusco, når det gælder den magiske atmosfære. Det var her, inka-civilisationen blomstrede, og du kan stadig se deres soltempel Koricancha, der er Cuscos åndelige hjerte og som udgør grundlaget for den imponerende kirke Santa Domingo. Når du hører musikerne spille med deres panfløjter i de smalle brostensbelagte gyder, vil du føle dig henført til fortiden, til før de spanske conquistadorer ankom.

De forskellige kulturer har sat deres præg på Cusco. Bygningerne omkring Plaza de Armas, byens centrale torv, med den udsmykkede katedral, kan dateres til den spanske kolonitid. Alligevel kan du kun få meter væk i en gyde ved navn Loreto se mure fra inka-tiden bygget af store stenblokke med mange hjørner og en teknisk præcision, der stadig ville være en udfordring den dag i dag.

Du kan se mere inkateknik på Sacsayhuaman, et ceremonielt sted fra det 15. århundrede og et storslået eksempel på den militære magt; Qenqo-amfiteatret, et rituelt sted med underjordiske gallerier, der danner en underjordisk labyrint; forsvarsværket Puca Pucara eller den røde fæstning; samt inka-badene og centrum for vandtilbedelsen i Tambomachay.

Efter rundvisningen med højdepunkterne i denne kulturelle og arkitektoniske perle kan du vende tilbage til hotellet til middag. Hvorfor ikke slappe af med en pisco sour, en peruviansk cocktail lavet af lokale former for spiritus, limesaft, sukker og æggehvide, og nyde atmosfæren på dette specielle sted?

Dag 3. Tilbage i tiden til en fortabt verden

En tidlig morgentransport vil tage dig fra hotellet til togstationen i Ollantaytambo, en inkaby beliggende i Den hellige dal, hvor der findes masser af arkæologiske levn. Herfra hopper du på et klassisk tog, der kører ad de smalle spor til Machu Picchu gennem et fantastisk landskab i Andesbjergene og op til dalen.

Omkring to timer senere stopper det lille tog i landsbyen Aguas Calientes, hvor vi står af og tager den korte bustur op til ruinerne af Machu Picchu. Denne ikoniske inkabastion ligger på en bjergtop omkring 3400 meter oppe på et sted, der ville have været utilgængeligt for fjender. Stedet blev opgivet af inkariget og var skjult af den omkringliggende jungle i århundreder, og blev først genopdaget i 1911 af den amerikanske arkæolog Hiram Bingham.

Der vil være en guidet tur i inkaernes såkaldte forsvundne by, som sandsynligvis er den mest fantastiske by fra dette gamle imperium med de kæmpestore mure, terrasser og ramper, der ser ud som om de er skåret naturligt ud af klipperne. Hold udkig efter lamaerne, der vandrer rundt i ruinerne og holder græsset kort.

Du vil elske den fredfyldte atmosfære og de magiske omgivelser i Machu Picchu. Selvom du er godt oppe i bjergene, kan du ned gennem skyerne se den tropiske lavlandsjungle omkring denne by, hvilket giver stedet et surrealistisk element. Der bliver serveret frokost på en lokal restaurant, og herefter tager vi tilbage om eftermiddagen til Cusco via tog og derefter bus. Nyd middagen på dit hotel og din anden og sidste overnatning i Cusco.

Dag 4. Quito – byen med evigt forår

Dagen begynder med morgenmad på dit hotel. Derefter kører vi til Cusco lufthavn for at nå morgenflyet via Lima til Quito, Ecuador. Du ankommer om eftermiddagen.

Quito er en by, der strækker sig over ækvator, og hvor det føles som om, der altid er forår i luften! Byen er smukt beliggende i en høj dal hele 2850 meter oppe og er den næsthøjest beliggende hovedstad i verden, og udsigten til de nærliggende bjerge minder dig hele tiden om, at du er i Andesbjergene.

Quito blev grundlagt som en gammel inka-bosættelse, og i dag er det et travlt og moderne sted. Men du behøver ikke kigge langt under den moderne facade for at finde fortiden, og den gamle bydel er et decideret udstillingsvindue for klassisk, spansk arkitektur. Faktisk kom byen på UNESCO's verdensarvsliste tilbage i 1978, fordi historien er så godt bevaret.

Gå en tur og besøg Calle La Ronda, en gammel gågade med information om de digtere og kunstnere, der har boet her. Gaden er fyldt med butikker og caféer, og der er meget kunsthåndværk til salg her.

Der er også adskillige museer og smukke kirker at udforske i Quito. Basilica del Voto Nacional er en fantastisk, nygotisk kirke i centrum af byen og er den største af sin art i Sydamerika. Dem, der godt kan lide moderne kunst, skal besøge den ecuadorianske maler Oswaldo Guayasamíns hjem, der er bevaret som Casa Museo Guayasamín.

Når natten falder på, skal du rette blikket mod byens funklende lys, der spreder sig op ad de omkringliggende bakker og bjerge. Det virkelig et fascinerende syn!

Dag 5. Cotopaxi-vulkanen

I dag kommer du helt tæt på et af Ecuadors naturvidundere, når vi besøger en aktiv vulkan og kommer op i en højde på næsten 3900 meter.

Men først stopper vi ved det fotogene Sangolqui-friluftsmarked, hvor du kan prøve forskellige specialiteter fra Andesbjergene. De lokale, oprindelige folk sælger deres produkter her, og du vil se flot farvede bælgfrugter, frugter og grøntsager. Ud over mad kan du her købe tøj og andet kunsthåndværk, og det giver dig en chance for at snakke med de venlige folk i boderne.

Cotopaxi Nationalpark ligger midt i bjergenes pragt og kun halvanden times kørsel fra Quito. Dette for det meste træløse landskab er karakteristisk for paramo-hedeområderne i Andes, og her kan du se flokke af lamaer strejfe vildt omkring. Hold godt øje med fuglelivet, med blandt andet Andesmåger, flere arter af kolibrier, og med lidt held får du den majestætiske kondor at se. Vi vandrer hen til Limpiopungo-lagunen, en smuk sø, der afspejler de dramatiske omgivende bjergtoppe.

Cotopaxi betyder “månens hals” på det lokale sprog quechua, og er med sine 5910 meter og en næsten perfekt konisk form en af de højeste vulkaner i verden. Det gabende krater måler 800 meter og rummer en af verdens få ækvatoriale gletsjere. Det første registrerede udbrud fra Cotopaxi fandt sted i 1534 og skræmte både lokale og conquistadorer, og det sidste store udbrud skete i 1904.

Til frokost vil du smage på lækre, traditionelle retter tilberedt af nogle af regionens bedste kokke i San Augustin del Callo, og sent på eftermiddagen vender vi tilbage til hotellet og nyder en dejlig middag, før vi slutter af om aftenen.

Dag 6. Din rejse starter

Efter morgenmaden tager vi af sted til Quito lufthavn, hvor vores morgenfly venter på at tage os over det blå Stillehav videre på vores eventyr. Efter blot et par timer lander vi i Galapagos Ecological Airport på Baltra Island, der drives på vedvarende energi og som siges at være verdens grønneste lufthavn!

Efter at vi er landet i den spektakulære Galpagosøgruppe, fører transporten dig direkte til havnen, hvor vores komfortable ekspeditionsskib Santa Cruz II ligger fortøjet, og det er dit hjem, mens du er på rejse de næste par dage.

Vi starter vores oceaniske ekspedition med en kort, obligatorisk sikkerhedsorientering for at sikre, at du er sikker på din sejltur med os. Du kan foretage check-in og komme på plads, inden vi mødes til frokost i den smukke restaurant, hvor kaptajnen udbringer en skål og ønsker alle et spændende eventyr. Din rejse starter lige efter frokosten.

Vores første stop er blot fire sømil væk, på den sydlige spids af den lille ø Mosquera. Det er et lille stykke vulkan, der er blevet skubbet op mellem de større øer Baltra og North Seymour. Den lange og smalle sandbanke er omgivet af lavarev, og stedet er hjemsted for en af de største kolonier af søløver på Galapagos.

Hop ombord på en lille ekspeditionsbåd, og sejl i land, hvor du kan se søløverne dase i solen. Dette vil være dit første glimt af den fantastiske mangfoldighed og rigdom på disse øer, og holmen er fyldt med mange havfugle, herunder blåfodede suler samt røde klippekrabber.

Turen er let og er kun på et par hundrede meter på tværs af flade sandklitter, og du vil lære mere om det skrøbelige havmiljø og de landlige økosystemer på Galapagos fra dine guider, mens vi udforsker.

Dag 7. Besøg kæmperne

I dag lægger vi til i Puerto Baquerizo Moreno, som er øgruppens hovedstad. Efter en 40-minutters køretur til Cerro Colorado kan du besøge et avlscenter for den stærkt truede kæmpeskildpadde. Den er et ikon for Galapagos med en naturlig levetid, der anslås til over 100 år.

Cerro Colorado Tortoise Reserve arbejder på at øge antallet af disse gigantiske krybdyr og sørge for, at de ikke længere er truet af udryddelse. De lever her under forhold, der ligner deres naturlige habitat, og hvor de trives. Skildpadderne trisser rundt under løvdækket i en seks hektar stor skov, som også er hjemsted for snesevis af andre endemiske arter, herunder San Cristobal-spottedroslen og San Cristobal-lavafirbenet.

Om eftermiddagen tager vores små ekspeditionsbåde dig til Punta Pitt på den østlige spids af øen. Dette usædvanlige sted består af en eroderet, vulkansk kegle, og der er en sti her med en spektakulær udsigt over kysten. Punta Pitt er det eneste sted på Galapagos, hvor du kan være så heldig at se hele tre arter af suler. Den blåfodede sul er let genkendelig pga. sine blå fødder!

Dag 8. Salig skønhed og leguaner under udvikling

Lige efter morgenmaden vil du sætte din fod på en idyllisk, hvid sandstrand på øen Santa Fe og tage på en naturskøn vandretur. Øen er hjemsted for en koloni af søløver såvel som den endemiske Barrington-landleguan, som normalt kan ses, når de sidder blandt de kæmpe figenkaktusser eller slapper af på klipper i solen.

Øen har en fredfyldt stemning over sig, og det kan være, at vi slapper af ved at svømme eller måske snorkle fra vores små både. Hvis du vil kigge på den undersøiske verden, kan du deltage i en tur i vores båd med glasbund. Kajakkerne er også klar til brug, så hvorfor ikke opdage denne smukke og vilde ø i dit eget tempo?

Efter en dejlig, lang frokost, der er blevet stablet på benene af vores fremragende kokke ombord, tager vi af sted til vores næste destination, South Plaza Island. Vi vil passere gennem en kanal, hvor det turkisblå vand sættes i relief af de hvide sandstrande, som igen står i skarp kontrast til de sorte lavasten. Langs kysten kan vi se fregatfugle, svalehalemåger og skråper, der svæver rundt i brisen.

South Plaza Island er meget lille, men den er vært for en fantastisk vifte af forskelligartet flora, især den blomstrende sukkulent sesuvium og tætte klaser af piggede pærer. Landleguaner slapper søvnigt af ude ved kysten, mens havleguanerne glider op fra og ned i vandet. Hvis du er heldig, kan du endda få øje på en hybrid af de to, hvilket er resultatet af intergenerisk avl mellem de to underarter – det er virkelig evolution!

Dag 9. Kæmpeskildpadder og øaktiviteter

Denne morgen går vi i land på øen Santa Cruz ved Puerto Ayora, den største by i øgruppen. Her besøger vi Charles Darwin forskningsstation, hvor over 200 forskere og frivillige arbejder for at bevare dyrelivet på Galapagos.

Besøg avlshusene, hvor du kan se babyskildpadder i inkubatorer, og se Darwins berømte finker med dine egne øjne – det var de fugle, han brugte som grundlag for sin evolutionsteori.

Prøv derefter at bruge en trapiche – en sukkerrørskværn, der bruges til at udtrække saften, som derefter enten drikkes med det samme eller fermenteres til spiritus. For at komme hen til møllen kan du hoppe på vores bus eller cykle, hvis du føler dig mere aktiv.

Efter at have oplevet Opuntia kaktusskov kan du nyde frokosten i højlandet. Det er et helt andet økosystem end kystsletterne, med fugtigt grønt løv og et køligere klima. Det er også det sted, hvor de fleste af kæmpeskildpadderne strejfer rundt. Her har du mulighed for at se disse giganter i deres naturlige habitat. De er nemme at få øje på, når de trisser rundt, gumler på græs og vælter sig i vandhullerne.

Når frokosten er slut, kan du i stedet for at kigge på skildpadder vælge mellem flere forskellige aktiviteter, der kan omfatte mountainbiking eller kajakroning i Tortuga Bay. Du kan også vandre de 2 km hen til denne smukke bugt og stoppe ved Playa Brava, en smuk snehvid strand, der i sæsonen er udklækningssted for de grønne skildpadder.

På samme gåtur kommer du forbi Playa Mansa, der er en afsondret naturlig mangrovebugt med klart og roligt vand, der er ideelt til svømning, snorkling eller kajakroning. Du kan også bare nyde udsigten fra mangrovernes skygge!

På grund af fredning og bevarelse af naturen er der begrænsning på antallet af besøgende i Tortuga Bay, så sørg for at koordinere det med ekspeditionsteamet.

Dag 10. En succesfuld bevaringshistorie

Española siges med sine fire millioner år at være en af de ældste øer i øgruppen og er også den sydligste. Det er en magnet for fugleentusiaster, da næsten hele verdens bestand af Galapagosalbatrosser yngler her mellem marts og januar. Vær på udkig efter Nazca-suler, blåfodede suler og svalehalemåger, som alle findes her.

Hold også øje med Española-lavafirbenet, som har en markant rød farve, samt de stærkt farvede havleguaner, der er en bestemt endemisk underart, der kun findes her.

Mens vi taler om dyrelivet, så kom der gode nyheder i 2020, da man opdagede, at en sjælden skildpadde var blevet far til over 900 børn. Diego, der er over 100 år gammel og udlånt fra San Diego Zoo, har muligvis på ene hånd reddet sine underarter fra udryddelse. På grund af hans bemærkelsesværdige indsats er han nu blevet pensioneret og bor på Española med sin udvidede familie, og han forventes at leve omkring 150 år.

Du vil komme til at opleve det berømte blæsehul El Soplador – hvilket betyder “blæseren” – der skyder vand over 20 meter op i luften. Effekten forårsages af bølger, der ved højvande løber ned i en revne i lavaen, hvorefter vandet blæses ud gennem en sprække. Bagefter går vi ombord igen til endnu en dejlig og afslappet frokost.

Om eftermiddagen udgør den postkortsmukke koralstrand i Gardner Bay og den nærliggende Osborn Islet nogle smukke omgivelser til at observere søløver, spottedrosler og finker, mens du tager dig tid til blot at slappe af eller måske tage en dukkert i vandet for at få en fantastisk oplevelse med at snorkle. Her er der også mulighed for at sejle i kajak.

Dag 11. Et lille stykke af paradis

Eden Islet ligger ud for kysten af Santa Cruz Island og er en vulkansk kegle, der stikker op gennem havet. Her er der en overflod af vilde dyr, og i det klare, lave vand håber vi på at få øje på Galapagos’ grønne skildpadder, rokker og nogle ufarlige revhajer.

Vi tager snorkeludstyret med, så husk dit badetøj, hvis du vil være med til at udforske et rev. Hvis vejret tillader det, kan du også tage en tur med den glasbundede båd eller padle rundt langs Edens kyst i en kajak. Hold øje med fregatfuglene inde på kysten med deres karakteristiske, gummiagtige røde struber.

Efter en velfortjent frokost ombord på skibet tager vi senere over til øen North Seymour. Dette lille og for det meste flade stykke land blev skabt, da et vulkanudbrud løftede havbunden op, hvorfor det ser så glat og eroderet ud.

Lige over landgangsstedet er der en lille skov med sølvgrå Palo Santo-træer, der også er kendt som helgenernes træ. Disse træer er typisk bladløse og forbliver inaktive halvdelen af året. De venter bare på regnen, som er deres stikord til at blomstre. Træet er berømt som middel til at lave røgelse. Prøv, om du kan dufte det!

Dette er et fantastisk sted at observere kolonier med blåfodede suler, fregatfugle og svalehalemåger. Søløver og havleguaner har også hjemme her på North Seymour, og de er glade for at mæske sig i alt godt fra havet i de frodige farvande her. Da den unge Darwin først så havleguanerne, beskrev han dem som klodsede firben og afskyelige, men vi erklærer os uenige og tror, at du vil holde med os!

Dag 12. Slutningen på rejsen

Nu, hvor dit ekspeditionskrydstogt er ved at slutte, er det tid til at tage afsked med det frodige dyreliv og det fantastiske landskab på en af verdens mest utrolige naturdestinationer. Vi vil også sige farvel til vores vidunderlige besætning og ekspeditionsteamet, når vi går fra borde på Baltra Island.

Du vil blive transporteret til lufthavnen, hvor dit ventende fly fører dig til Guayaquil. Ved ankomsten til Guayaquil vil en repræsentant hjælpe med den internationale flyforbindelse tilbage til Storbritannien.

Når du sidder og tænker tilbage på det nylige eventyr, håber vi, at du vil have fået nogle fantastiske minder, nye venner og have trang til at udforske endnu mere i fremtiden. Vi håber faktisk, at vi inden alt for længe kan byde dig velkommen ombord igen.

Dag 13. Ankomst til Oslo

Ankomst med fly til Oslo.

Livet ombord MS Santa Cruz II

down v arrow

Dette slanke og rummelige skib har en indretning, der giver dig mulighed for at nyde din sejlads på alle mulige måder. Nyd lækker mad i den hyggelige restaurant, lær om nye ting sammen med de andre rejsende i videnskabscentret, eller måske vil du bare mingle lidt på de mange dæk?

MS Santa Cruz 11 er miljømæssigt bæredygtig og drives socialt bevidst i forhold til lokalsamfund, og driften er CO2-neutral.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Afrejsedatoer:

2023
 • Juli: 2., 16., 30.
 • August: 13., 27.
 • September: 10., 24.
 • Oktober: 8., 22.
 • November: 5., 19.
 • December: 3., 17., 31.
2024
 • Januar: 14., 28.
 • Februar: 11., 25.
 • Marts: 10.
 •  

Prisen inkluderer:

 • En overnatning i Lima, to overnatninger i Cusco, to overnatninger i Quito inden ekspeditionskrydstogtet, inklusive morgenmad. Aftensmad på dag 2-5
 • Returflyrejse på økonomiklasse fra Oslo til Lima og tilbage fra Guayaquil, inklusive alle skatter
 • Flyrejse på økonomiklasse fra Lima til Cusco, og fra Cusco via Lima til Quito, inklusive alle skatter
 • Returflyrejse på økonomiklasse mellem Quito og Baltra og mellem Baltra og Guayaquil, inklusive alle skatter
 • Transport i Lima og Quito mellem hotel og lufthavn
 • Transport mellem Baltra lufthavn og skibet
 • Turpakke Cuzco og Machu Picchu som beskrevet inklusive udflugter med frokost, togbilletter, entrégebyrer og transport i Cusco
 • Adgangsbillet til Galapagosøernes Nationalpark
 • Transitkontrolkort til Galapagosøerne
 • Adgang til lufthavnslounge i Guayaquil lufthavn, når vi vender tilbage fra Galapagosøerne
 • Ekspeditionskrydstogt i en kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer (husets øl og vin, sodavand og mineralvand)
 • Gratis te og kaffe
 • Begrænset, gratis Wi-Fi for gæster i suite. Wi-Fi kan tilkøbes, men vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med meget begrænset forbindelse. Der er ikke mulighed for at streame.
 • Gratis, genanvendelig vandflaske til brug ved drikkevandshaner ombord
 • Engelsktalende ekspeditionsteam, som står for aktiviteter og giver lærerige oplysninger ombord og i land
 • Velkomst- og farvelcocktails
 • Aktiviteter ombord
 • Landgange, vandreture, kystnær udforskning og aktiviteter, herunder kajakroning, snorkling og vores båd med glasbund
 • Gratis leje af våddragt for gæster i suite. Leje af våddragt fås på anmodning.

Ikke inkluderet:

 • Bagagehåndtering
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring (Kan tilkøbes)

Bemærkninger:
Vi tager forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute grundet vind- og vejrforhold. På en ekspeditionsrejse er det ikke altid plan A, men nogle gange den ligeså gode plan B, der iværksættes. 

Krav for deltagelse i rejsen:

Der kræves ikke længere COVID-19-vaccinationer og test inden ombordstigning for rejsende, der rejser med skibe fra Hurtigruten Expeditions*.

*) Der vil dog stadig være nogle rejser, der kræver, at rejsende er fuldt vaccinerede mod COVID-19.  Se mere:  COVID-19-vacinationer er fortsat et krav for rejsende på 12 år og derover, der deltager på rejser til Antarktis og Nordvestpassagen i 2023 og 2024.

Alle personer, uanset alder, skal være vaccinerede på rejser til Vestafrika med afrejse fra eller ankomst til Dakar i 2023 og 2024. 

Selv om COVID-19-vaccinationer ikke længere er obligatorisk på de fleste Hurtigruten Expeditions-rejser, anbefaler vi stadig kraftigt, at alle rejsende, der rejser med vores skibe, er fuldt vaccinerede med COVID-19-vaccinationer og boostere, hvis det er muligt.  Visse lande kan dog kræve en boostervaccine inden indrejse.

Hurtigruten Expeditions forbeholder sig ret til at nægte ombordstigning for rejsende, der ikke opfylder de gældende regler for hvert land under sejladsen på tidspunktet for ombordstigning.

Læs mere om Hurtigrutens praktiske oplysninger vdr. COVID-19.

Hurtigrutens fleksible prissystem:
De bedste priser og kahytter får du ved at bestille din rejse så tidligt som muligt. Priser er fleksible, hvilket betyder, at de kan variere afhængig af afrejsedato, kahytstype og tilgængelighed ombord på skibene. Prisen ændrer sig ikke, efter du har fået en bekræftelse fra os. Priser oplyses også gerne på anmodning ved at kontakte os pr. mail eller telefon.

Særlige betalingsvilkår:
Vi gør opmærksom på, at der på denne rejse er særlige betalingsvilkår, der afviger fra vores standard betalingsvilkår beskrevet i vores generelle betingelser. Depositummet er ifølge vores standardsats, mens restbetalingen forfalder 90 dage før afrejse. Er der mindre end 90 dage mellem bestillingsdatoen og afrejsedatoen forfalder hele beløbet til betaling straks.

For yderligere betalingsvilkår, som ikke er specificeret her, refereres der til vores generelle betingelser, der stadig vil være gældende.

Vi tager forbehold for ændringer til de viste priser og tilgængelighed

Gå til toppen af siden