Bestil

Inkaernes historie

Højdepunkter fra kolonitiden og Panamakanalen | Oktober 2023

Kom med os på et ekspeditionskrydstogt, som vi starter med at sejle gennem det menneskeskabte ingeniørvidunder, Panamakanalen, inden du besøger byer og feriebyer i Ecuador, Peru og Chile.

In stock
Travel Code
EX-072
Rejsens højdepunkter
blue encircled checkChance for at se krokodiller, alligatorer, aber og hvaler
blue encircled checkKryds ækvator, og besøg verdens bananhovedstad
blue encircled checkOplev Valparaíso, optaget på UNESCOs verdensarvsliste
calendar icon1 afrejse
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon14 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Vejret langs med Stillehavskysten kan nogle gange påvirke vores planer. Hvis det sker, skal du ikke være ked af det, da det er en del af selve ekspeditionsoplevelsen. Vi er stolte af at kunne give dig den sikreste og mest spændende oplevelse, alt afhængigt af hvad der sker den dag.

Panamakanalen, strande og bananer

Din rejse starter med en overnatning i Colón, inden vi bruger den næste dag på turen gennem Panamakanalen i hele sin længde. Når først vi er igennem, sejler vi sydpå med kurs mod Manta og den nærliggende håndværksby Montecristi, hvor panamahatte først blev lavet, og hvor de stadig håndlaves i dag. Senere kommer vi til Puerto Bolivar, der er kendt som verdens bananhovedstad. Her får du måske mulighed for at besøge en lokal plantage, et naturreservat eller en forstenet skov.

Inkaernes historie, gamle mysterier og UNESCO-steder

Lima er Perus livlige hovedstad og er kendt som “Kongernes by”. Du kan besøge det historiske centrum og nyde de lækre måltider, der er lavet på basis af århundreder gamle opskrifter og som passer til kongelige. Bredden af Ballestas-øerne nær Paracas har en overflod af vilde dyr, og herfra kan du endda besøge de mystiske Nazca-linjer. Derefter kan du nyde de smukke badebyer Arica, Iquique og La Serena, inden du afslutter dit krydstogt i den farverige by Valparaíso.

Kort

down v arrow

Inkaernes historie, højdepunkter fra kolonitiden og Panamakanalen

Rejseplan

down v arrow
Dag Sted
1 Colón, Panama
2 Panamakanalen
3 Til søs
4 Manta, Ecuador
5 Puerto Bolivar (Machala), Ecuador
6 Til søs
7 Salaverry, Peru
8 Callao/Lima, Peru
9 Paracas, Peru
10 Til søs
11 Arica, Chile
12 Iquique, Chile
13 Til søs
14 La serena, Chile
15 Valparaíso, Chile

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1. Porten til Panamakanalen

Byen Colón ligger ved indgangen til Panamakanalen på Atlanterhavskysten. Der er hoteller af høj kvalitet, et kasino, varme kilder, et blomstrende miljø med kunsthåndværk og gode restauranter med lokale delikatesser. Hvis du virkelig vil udforske byen eller deltage i et program før sejladsen til en smuk junglehytte ved siden af Chagres-floden, skal du rydde din kalender og sørge for at ankomme et par dage tidligere.

Når du er kommet ombord på skibet, vil du få travlt med at hente din gratis ekspeditionsjakke, slå dig ned i din kahyt, udforske skibet og deltage i den obligatoriske sikkerhedsøvelse. Efter middagen og en velkomstskål fra kaptajnens side vil du møde dit ekspeditionsteam, der vil gennemgå de vigtige sundheds- og sikkerhedsaspekter med dig.

Dag 2. Forbindelsen mellem to verdenshave

Vi forlader Colón tidligt om morgenen for at starte processen med at komme ind i Panamakanalen. Det komplekse kanalnetværk blev påbegyndt for over hundrede år siden og strækker sig 80 km gennem naturlige og menneskeskabte vandveje. Vi vil i spænding vente på vores tildelte tidspunkt, hvor vi kan komme ind i den første af en række enorme sluser. Det er en kæmpe bedrift inden for moderne ingeniørteknik, at disse geniale sluser løfter skibet mere end 26 meter op over havets overflade. Hvis vejret tillader det, vil Ekspeditionsteamet være ude på dækket for at udpege interessante steder langs med kanalen og tale om historien om dette ambitiøse projekt.

Godt og vel halvvejs på den 12 timer lange tur gennem kanalen sejler skibet ind i området med søen Gatun Lake. Den er lavet ved at inddæmme den nærliggende Chagres-flod og er en af de største kunstige søer i verden. Som kraftig kontrast er den omgivende regnskov næsten uberørt af enhver udvikling, og forskellige former for flora og fauna hjemmehørende til Mellemamerika blomstrer og lever ganske uforstyrret her. Langs med bredderne er du måske heldig at få øje på krokodiller og alligatorer. Kig i træerne for at få et glimt af aber og måske endda også dovendyr.

Efter endnu et par sluser og søer vil skibet passere under den såkaldte “Bridge of the Americas” og komme ud i Stillehavet. Når du kommer fra et stort hav til et andet på én dag, får du oplevet kulminationen af 100 års planlægning, hårdt arbejde og opfindsomhed. Det vil være en oplevelse, du ikke lige glemmer.

Dag 3. Velkommen til Stillehavet

Brug noget af din dag på en afslappende tur ud på dækket, nyd havudsigten og hold øje med havets dyreliv som hvaler, søløver og havfugle. Hvis du har lyst til at føle dig tættere på vandet, kan du tage en dukkert i infinity-poolen eller de to udendørs boblebade, hvor du stadig kan beundre landskabet.

Der er nu også god mulighed for at gå hen til Videnskabscentret for at få en forelæsning af Ekspeditionsteamet og lære mere om, hvad du vil opleve i de følgende dage. Vælg dit foretrukne videnskabsprogram for civile for også at få at vide, hvordan du kan hjælpe til med forskning, der i øjeblikket sker rundt om i verden. Når mørket falder på, og det er stjerneklart, kan du muligvis også slutte dig til Ekspeditionsteamet ude på dækket for at kigge på stjerner.

Når du har samlet appetit, kan du besøge en af de tre restauranter, hvor du kan få varierede og lækre måltider, eller find en behagelig plads i Explorer Lounge & Bar og nyd et glas eller to sammen med dine nye venner.

Dag 4. Håndlavet i Montecristi

Vi krydser ækvator tidligt om morgenen. Du kan være med til en traditionel ceremoni ombord, hvor vi beder om Kong Neptuns velsignelse. Hvis vi er heldige, vil han måske endda vise sig, før vi når vores første stop i Ecuador.

Dagens hovedtur vil være til håndværksbyen Montecristi, der ligger inde i landet 8 km fra havnebyen Manta, der gør sig i tunfiskeri. Den blev grundlagt i det 16. århundrede af manteños, der flygtede fra de hyppige piratplyndringer langs kysten. De traditionelle panamahatte stammer trods navnet egentlig fra Montecristi i Ecuador. Den misvisende betegnelse kommer af, at præsident Roosevelt bar en af disse hatte på et besøg ved Panamakanalen i 1904 og dermed gjorde dem populære over hele verden. Du vil se mange butikker i hele byen, der sælger den ægte vare i alle størrelser og nuancer, dygtigt håndvævet fra bladene af jipijapa-træet af de lokale håndværkere.

Bortset fra at gå på hattejagt kan du bruge tid på at besøge boderne på den smukke plads, beundre kirkens arkitektur eller se på den mangfoldige gadekunst. Et fremtrædende vægmaleri på pladsen viser general Eloy Alfaro, der to gange har været den ecuadorianske præsident og som blev født i Montecristi. Du har måske også tid til at gå op til toppen af den største bakke, hvor der er et museum og storslået mausoleum til ære for Alfaro, der også var kendt som Viejo Luchador eller “Den gamle kriger”.

Dag 5. “Verdens bananhovedstad”

Machalas vigtigste årsag til sin berømmelse er Puerto Bolivar, en vigtig ecuadoriansk havn til eksport af kaffe, kakao, rejer og en stor mængde bananer, som lokalbefolkningen kalder oro verde – “det grønne guld”. Som en del af udvalget af udflugter med frivillig deltagelse kan du besøge en lokal bananplantage eller prøve at få øje på kolibrier, parakitter og brøleaber i Buenaventura-naturreservatet mod syd. Skoven Puyango Petrified ligger i nærheden med en af de største samlinger af fossile træer i verden, som menes at være omkring 100 millioner år gamle, altså lige så gamle som selve Andesbjergene.

I Puerto Bolivar kan du nyde frisk fisk og skaldyr på en af havnens mange restauranter og nyde udsigten til de naturlige mangrovesumpe på Isla Jambeli overfor. Machala selv har al den charme, man forventer af en lille kystby, herunder den venlige lokalbefolkning, charmerende pladser og usædvanlige monumenter dedikeret til såkaldt sort-fish og bananeros. Restauranterne udvikler sig og er begyndt at dykke ned i det hippe, moderne køkken, som Ecuador og Peru i stigende grad er kendt for.

Dag 6. Til søs

Nyd roen på denne dag til søs, slap af og nyd landskabet fra observationsdækket eller loungen.

I løbet af hele din rejse vil Ekspeditionsteamet holde foredrag i Videnskabscentret for at dele deres omfattende viden om regionen med dig. Emner kan omfatte perioder fra den præcolumbianske historie, geologien i de omkringliggende bjerge og øer, folklore fra lokalsamfundet osv. Men ikke alle foredrag begrænses til det indendørs. Hvis skibet tiltrækker havfugle, der kommer for at flyve sammen med os, kan Ekspeditionsteamet muligvis også hjælpe dig med at spotte og identificere disse fjerklædte følgesvende ude på dækket. Vi har også vores egen fotograf ombord, som ud over at tage billeder af vores rejse sammen, også vil være tilgængelig til at hjælpe dig med det grundlæggende om ekspeditionsfotografering.

Dag 7. Urgamle kongedømmer

På grund af vinden og bølgerne fra Stillehavet kan Salaverry være en vanskelig havn at få adgang til. Hvis alt går efter planen, er det dog et godt transitpunkt til at udforske Trujillo, der er Perus tredjestørste by, samt en række arkæologiske steder spredt ud over hele den omkringliggende region.

Trujillo ligger i en oase af en frugtbar dal overrislet af floden Moche. Byen kan prale af en farverig barok katedral fra det 17. århundrede, 10 kirker fra kolonitiden og mange nyklassicistiske palæer, for ikke at nævne et af de længste mosaikmalerier i verden på det lokale universitet. Det er dog mere end sandsynligt, at dit fokus vil være andre steder og på ting, der ikke er så moderne.

Byen Chan Chan blev skabt af Chimú-imperiet, som dukkede op i regionen omkring år 900. De store ruiner i det 20 kvadratkilometer store kompleks inkluderer Tschudi-tempelcitadellet og Huaca Esmeralda. På den anden side af Trujillo finder du de mochikanske pyramider til ære for solen og månen, som kan dateres til et par hundrede år før Chan Chan. Især Huaca del Sol er kontinentets største struktur af soltørrede mursten, mens Huaca del Luna er mere detaljeret, og mange af stedets pastelfarvede fresker er stadig synlige.

Dag 8. “Kongernes by”

Hovedstaden Lima ligger på en strimmel ørken mellem Stillehavet og Andesbjergene og betjenes af havnen i Callao. Lima er den største by i landet, en moderne og udstrakt metropol, hvor traditioner og moderne tendenser mødes i en spændende cocktail inden for kultur og gastronomi.

Det historiske centrum, der er på verdensarvslisten, er fuld af arkitektur fra kolonitiden, som f.eks. Plaza Mayor og San Francisco-klosteret. Derudover findes man også her lerruinerne af de ceremonielle pyramider Huaca Pucllana og Huaca Huallamarca som påmindelser om en længe mistet inkacivilisation. Hvis du vil se mere førspansk arkæologi findes der mindst fire separate museer at vælge imellem. Kunstelskerne blandt jer vil også nyde det lyse og boheme-agtige Barranco-kvarter, hvor man kan finde både vægmalerier, kreative caféer og to af Limas moderne kunstmuseer.

Men den ultimative oplevelse i Lima må dog være maden. Køkkenet fra hovedstaden har løftet standarden over hele kloden, og der er ikke mangel på internationalt anerkendte og prisvindende restauranter, hvor du kan glæde dig over maden. En af Perus gastronomiske klassikere er ceviche, som er frisk fisk marineret i skarp limejuice og andre krydderier. Denne klassiske ret kan nydes mange steder rundt omkring i byen, lige fra de fine spisesteder i Miraflores til de mere jordbundne cevicherías ved fiskehavnen i Chorrillos.

Dag 9. Landskaber og linjer lavet af rumvæsener?

Den lille og søvnige ferieby Paracas ligger i en bugt bag en halvø og er omgivet af sukkerbrune klipper og strande. Byen er kendt af de fleste som El Chaco og har mange forskellige restauranter langs hovedstranden og boulevarden, hvor du kan stoppe og få f.eks. jalea, der er en blanding af stegte fisk og skaldyr med salsa criolla og yuca-rod. De peruanske stribefisk, der er kendt som pejerry, er også en lokal specialitet, der bedst skylles ned med et glas pisco – en vindruebaseret brandy, som produceres på mobile destillerier i området. Vær dog forsigtig, for pisco kan godt slå hårdt!

Overfor havnen i Paracas findes en mystisk, lokal geoglyf af en kandelaber, der muligvis kan dateres tilbage til år 200 før vor tidsregning. Den kan være relateret til de berømte Nazca-linjer, som du kan besøge i Pisco-dalen på en kort køretur sydpå som en del af en udflugt med frivillig deltagelse. Nazca-linjerne selv kan være ældre end kandelaberen, men nye opdages stadig, hvilket giver grobund for alle mulige teorier, om hvordan og hvorfor de er lavet.

Du kan også tage på en bådtur til de nærliggende Ballestas-øer, som betragtes som en mindre udgave af Galápagos-øerne. Ballestas har mange vilde dyr, herunder Humboldt-pingviner, skildpadder, peruanske suler, skarver, pelikaner, søløver, delfiner, inka-terner og pukkelhvaler. Paracas-nationalreservatet ligger også i nærheden og dækker en sjælden kombination af ørken og marineøkosystemer. De gule klitter og røde sandstrande, kan minde om et landskab på Mars, skjuler mere end 100 arkæologiske seværdigheder fra Paracas-kulturen og giver fantastiske muligheder for at se fugle som andeskondoren og den chilenske flamingo.

Dag 10. En kølig strøm

Når vi sejler længere nordpå mod Chile, bør du fortsætte med at nyde Ekspeditionsteamets foredragsprogram, den sunde saltbrise og udsigten ude på dækket samt alle de faciliteter, som ekspeditionsskibet har at tilbyde. Disse farvande er også en del af Humboldtstrømmen, en koldtvandsstrøm, der afkøler klimaet i regionen og skaber den klare himmel. Strømmen opretholder også et meget produktivt maritimt økosystem i regionen, hvilket stimulerer væksten af sardiner, ansjoser og makrel i enorme mængder.

Hvis du kan lide at holde dig aktiv, er der veludstyrede fitnesscentre ombord, både indendørs og udendørs, og begge med fantastisk udsigt. Vi tænker også på vores badeglade gæster, og skibet har en opvarmet infinity-pool, som du kan nyde. Hvis du bliver træt af løbebåndet, skal du tage løbeskoene med ud på den udendørs løbebane. Udsigten og havbrisen vil anspore dig til at løbe et par kilometer mere.

Dag 11. Hvor regnen aldrig falder

Arica har et konstant ørkenklima og er klassificeret som en af de tørreste byer i verden, hvilket er usædvanligt for en by ved havet. Det betyder også, at stedet er badet i strålende solskin næsten hver eneste dag hele året, og indbyggerne snakker stolt om Arica som et sted, hvor man kan nyde en uendelig forårssæson. Strandene er populære blandt de solbadende og surferne, og udsigten fra den høje, sandfyldte El Morro-klint er vandreturen på 15 minutter værd op til det flagrende chilenske flag øverst oppe.

En anden seværdighed for de besøgende er San Marcos-katedralen, der blev indviet i 1876 og er tegnet af Gustave Eiffel, som er berømt for sit tårn i Paris. Calles 21 de Mayo og Bolognesi er livlige gågader med masser af spisesteder og artesanía-boder, mens El Agro-markedet og madmarkedet er fuld af flotte syn og lækre dufte. På det lokale arkæologiske museum San Miguel de Azapa kan du se kunstgenstande fra Chinchorro-kulturen og lade dig forundre over mumier, der er ældre end dem fra Egypten. Gå mod den sydlige del af byen for at vandre gennem det mere krævende terræn Playa Corazones og udforske hulerne i Anzota. Du kan også få mulighed for at se geoglyffer i Lluta Valley og Lauca-nationalpark.

Dag 12. Humberstone: den forladte by i ørkenen

Velkommen til en lille bid af paradis ved Stillehavet, komplet med palmer og promenader. Som en af Chiles vigtige kystbyer er Iquique fuld af aktivitet hele året rundt. De indkøbsglade strømmer til den toldfrie Zofri Mall, mens maritime entusiaster vil blive betaget af en rundvisning på korvetten La Esmeralda, der stammer fra Stillehavskrigen. Vores vigtigste plan her er et besøg i den nærliggende og forladte saltpetermineby Humberstone i Atacama-ørkenen, der er på UNESCO’s verdensarvsliste og har en historie, som vi bogstaveligt går igennem.

Tilbage i Iquique kan du gå ad strandpromenaden i La Costanera langs sandstranden Playa Cavanchas og nyde udsigten til byens skyline på den ene side og parasailere og surfere på den anden side. Baquedano Street har georgiansk arkitektur fra det 19. århundrede og fører hen til Astoreca Palace og det smukke klokketårn i centrum af byen. Du kan også finde mange smarte caféer, hvor du kan forkæle dig selv med lidt lokal kaffekultur eller nippe til en traditionel og cremet mango sour. Der er blevet dannet et Chinatown omkring markedet, der forener peruanske og kinesiske smage i et unikt chifa-køkken. Ud over de forskellige skaldyrsretter skal du helt klart prøve den såkaldte chumbeque, som er en dessert, der blander stegt tynd dej med frugtagtig karamel.

Dag 13. Slap af

Vi nærmer os nu slutningen af dit krydstogt. Nyd endnu en dag med at slappe af ombord på skibet. Udnyt de mange faciliteter ombord, eller deltag i foredrag, der kan forberede dig på, hvad du stadig har i vente.

Til fuldt ud at slappe af i din fritid ombord er der ikke noget bedre sted end wellness-centret. Du kan føle spændingerne i dine muskler forsvinde i løbet af en massage, eller du kan forkæle dig selv med et par eksfolierende behandlinger. Og hvis det varme vejr ikke har åbnet dine porer op endnu, så er det helt sikkert, at en tur i saunaen nok skal gøre det. Du kan også hoppe i dit badetøj og læne dig tilbage i boblerne i de udendørs boblebade eller dase i en tilstand af zen i løbet af en guidet meditationslektion. Uanset hvad du end beslutter dig for at lave, er du sikker på at blive stressfri og vakt til live til det resterende eventyr.

Dag 14. “Kirkernes by”

La Serena ligger på terrasser ned mod havet og er velsignet med smukke sandstrande langs Avenida del Mar og mange flere. Chiles næstældste by har en helt særlig atmosfære med en blandet nykolonialistisk stil. Moderne bygninger står blandt klassisk arkitektur, som f.eks. de omkring 30 omhyggeligt restaurerede stenkirker, hvoraf nogle er 350 år gamle. Hvis kirkerne på trods af deres charme begynder at ligne hinanden, kan man kigge på deres forskellige klokketårne for at skelne dem fra hinanden.

Ud over at gå ture på strandene, promenaderne og pladserne kan du også slentre gennem velplejede offentlige haver som f.eks. den japansk inspirerede Jardín del Corazón eller shoppe kunst og kunsthåndværk på Recova-markedet. Det arkæologiske museum huser prækoloniale genstande, mens det godt gemte stræde Patio Colonial nær Balmaceda er stedet, hvis man vil på smarte caféer og spisesteder.

Dag 15. “Stillehavets perle” på UNESCO’s verdensarvsliste

Din rejse ender, når vi kommer til havnen i Valparaíso. Byen står på UNESCO’s verdensarvsliste og er bygget på stejle bakker med udsigt over havet og er en labyrint af monumenter, kirker, historiske kabelbaner, smarte barrios, brostensbelagte gyder, farverige huse og charmerende pladser. Cerros Alegre og Concepción har sandsynligvis den bedste udsigt, mens det historiske havnekvarter kan prale af kolonial arkitektur, travle mercados samt det maritime museum og det moderne kunstmuseum. Du vil sandsynligvis blive fascineret af denne farverige og usædvanlige by, så hvorfor ikke planlægge at blive hængende en ekstra dag eller to? Herfra kan du også deltage i et program efter sejladsen til Påskeøen, der er berømt for sine mystiske statuer med kæmpehoveder.

Livet ombord MS Roald Amundsen

down v arrow

Ekspeditionsskibet MS Roald Amundsen er et af Hurtigrutens nyeste skibe og stod færdigt i 2019. Skibet er præget af banebrydende skandinavisk design med elegante møbler og komfortable kahytter, og er desuden et af de første ekspeditionsskibe i verden til at sejle fuldt elektrisk med hybridteknologi. Skibet har store udsigtsplatforme på flere dæk, så vores gæster kan komme så tæt som muligt på naturen og dyrelivet. MS Roald Amundsen har også tre restauranter med menuer, der afspejler råvarerne fra de områder, vi sejler forbi. Der findes et separat pooldæk inklusiv pools, jacuzzi og barer. Det nye skib har kun udvendige kahytter.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Afrejsedatoer:

 • 3. oktober 2023 (MS Roald Amundsen)

  Prisen inkluderer:

  • Ekspeditionskrydstogt i en kahyt efter eget valg
  • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer (husets øl og vin, sodavand og mineralvand)
  • À la carte-restaurant Lindstrøm inkluderet for gæster i suite
  • Gratis te og kaffe
  • Gratis Wi-Fi ombord. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. Der er ikke mulighed for at streame.
  • Gratis, genanvendelig vandflaske til brug ved drikkevandshaner ombord
  • Engelsktalende ekspeditionsteam, som organiserer og ledsager dig i løbet af aktiviteter ombord og i land
  • Udvalg af inkluderede aktiviteter
  • Aktiviteter ombord
  • Lån af støvler, vandrestave og alt udstyr til aktiviteter
  • Gratis vind- og vandtæt ekspeditionsjakke

  Ikke inkluderet:

  • Internationale flyrejser
  • Rejse- samt afbestillingsforsikring (Kan tilkøbes)
  • Tilbudte ekstra aktiviteter og udflugter

  Bemærkninger:
  Vi tager forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute grundet vind- og vejrforhold. På en ekspeditionsrejse er det ikke altid plan A, men nogle gange den ligeså gode plan B, der iværksættes. 

  Krav for deltagelse i rejsen:

  Der kræves ikke længere COVID-19-vaccinationer og test inden ombordstigning for rejsende, der rejser med skibe fra Hurtigruten Expeditions*.

  *) Der vil dog stadig være nogle rejser, der kræver, at rejsende er fuldt vaccinerede mod COVID-19.  Se mere:  COVID-19-vacinationer er fortsat et krav for rejsende på 12 år og derover, der deltager på rejser til Antarktis og Nordvestpassagen i 2023 og 2024.

  Alle personer, uanset alder, skal være vaccinerede på rejser til Vestafrika med afrejse fra eller ankomst til Dakar i 2023 og 2024. 

  Selv om COVID-19-vaccinationer ikke længere er obligatorisk på de fleste Hurtigruten Expeditions-rejser, anbefaler vi stadig kraftigt, at alle rejsende, der rejser med vores skibe, er fuldt vaccinerede med COVID-19-vaccinationer og boostere, hvis det er muligt.  Visse lande kan dog kræve en boostervaccine inden indrejse.

  Hurtigruten Expeditions forbeholder sig ret til at nægte ombordstigning for rejsende, der ikke opfylder de gældende regler for hvert land under sejladsen på tidspunktet for ombordstigning.

  Læs mere om Hurtigrutens praktiske oplysninger vdr. COVID-19.

  Hurtigrutens fleksible prissystem:
  De bedste priser og kahytter får du ved at bestille din rejse så tidligt som muligt. Priser er fleksible, hvilket betyder, at de kan variere afhængig af afrejsedato, kahytstype og tilgængelighed ombord på skibene. Prisen ændrer sig ikke, efter du har fået en bekræftelse fra os. Priser oplyses også gerne på anmodning ved at kontakte os pr. mail eller telefon.

  Særlige betalingsvilkår:
  Vi gør opmærksom på, at der på denne rejse er særlige betalingsvilkår, der afviger fra vores standard betalingsvilkår beskrevet i vores generelle betingelser. Depositummet er ifølge vores standardsats, mens restbetalingen forfalder 90 dage før afrejse. Er der mindre end 90 dage mellem bestillingsdatoen og afrejsedatoen forfalder hele beløbet til betaling straks.

  For yderligere betalingsvilkår, som ikke er specificeret her, refereres der til vores generelle betingelser, der stadig vil være gældende.

  Vi tager forbehold for ændringer til de viste priser og tilgængelighed

  Gå til toppen af siden