Fantastiske scenerier

Island

Udforsk det mytiske Island. Her er grundlaget for en utrolig ferie med oplevelser, som kun de færreste har

Oplevelser for livet

Tag på opdagelse i Sagalandet, hvor lava- og klippeformationer, gletsjere og varme og kolde kilder kan opleves. Det fantastiske sceneri er meget præget af fortidens vulkanudbrud, hvilket er tydeligt i det specielle terræn.

Island gemmer på fantastiske landskaber og mytiske historier. Det er det perfekte sted for opdagelsesrejsende, som søger noget udover det sædvanlige. Oplev gæstfrie lokalbefolkninger, besøg Europas vestligste sted, tag på opdagelse og få en oplevelse for livet. 

View as Grid List

3 Items

per side
 • Oplev fugleliv på Island og historiske steder fra vikingetiden

  Gå i vikingernes fodspor, når vi starter rejsen på sagaøen Island. En 16-dages rejse, hvor vi først tilbringer to dage på Island for at opleve den smukke natur og fortsætter rejsen mod Grønlands sydspids alt imens vi besøger historiske steder fra vikingetiden. 

  Afrejse 6 august 2019

  1 afrejse
  15 nætter
  Fra 43.876,- DKK
 • En rejse med det nyeste skib Roald Amundsen

  En unik ekspedition til Island og verdens største fjordsystem i Østgrønland. En rejse på tværs af det smukke Arktis fra Svalbard, til Østgrønland og Island på det nyeste og moderne ekspeditionsskib MS Roald Amundsen.

  Afrejse 26.7.2019

  Individuel afrejsedag
  11 nætter
  Forespørg
 • Fly t/r fra BLL eller KBH

  Islands alfer, vulkaner og sagaer

  Eventyret rundt om Island

  Denne 12-dages går rundt om Island, så du får hele oplevelsen. Nyd de smukke vandfald, gletsjere, vulkaner, sorte sandstrande, naturlige varmekilder, besøg fascinerende historiske bopladser og meget mere på mystiske Island.

  Afrejse 29. maj 2019

  1 afrejse
  11 nætter
  Fra 24.998,- DKK
  Fly fra København eller Billund