INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Opdagelsesrejsen på Antarktis (nordgående)

Besøg en af verdens smukkeste nationalparker | Rejs marts 2020

På denne rejse kombinerer du de bedste oplevelser fra Antarktis med Chiles storslåede fjorde og Patagoniens smukke natur. Oplev et fristed for vilde dyr og fugle – blandt andre pingviner, der vender tilbage fra havet for at yngle, og hvaler i store mængder. 

In stock
Travel Code
EX-018

Det kan du glæde dig til

På denne rejse kombinerer du de bedste oplevelser fra Antarktis med Chiles storslåede fjorde og Patagoniens smukke natur. Du får en uovertruffen udsigt over gletsjere og vandfald i det sydlige Patagonien, der bedst opleves til søs på grund af regionens infrastruktur. Skibets ekspeditionsteam arrangerer aktiviteter på land og til vand imellem isbjergene og forsøger at komme i lande mange steder for at opleve kontinenternes utrolige mangfoldighed i landskaberne og dyrelivet.

Rute

Nordgående

Dagsprogram

Dag 1: Santiago de Chile

Eventyrrejsen starter med en hotelovernatning her. Santiago blev grundlagt i kolonitiden i 1521 og har lige siden være hovedstad i Chile.


Dag 2: Santiago de Chile/Punta Arena

Du flyver til Punta Arenas, hvor M/S Roald Amundsen ligger klar til ekspeditionen til Antarktis.


Dag 3-4: Beagle-kanalen

Vi sejler gennem Beagle-kanalen, der er opkaldt efter skibet, der førte Charles Darwin på opdagelsesrejse. Derefter fortsætter vi over Drake-passagen, hvor to have mødes, på vej til Antarktis.


Dag 5-8: Antarktis

90 procent af verdens is findes her og om sommeren er det levested for millioner af pingviner, hvaler og sæler. Vi forsøger at komme i land på Deception Island, Half Moon Island, Brown Bluff, Cuverville Island og Neko Harbour. Alle disse steder er fredfyldte og har uberørt natur, muligheder for at se pingvinkolonier, sæler, gletsjere, isbjerge i hver form og farve og gamle hvalfangerstationer.


Dag 9-10: Drakepassagen og Kap Horn 

Her efter sejler M/S Roald Amundsen os over den berømte Drake-passage. Vi sejler omkring Kap Horn, det sydligste punkt i Sydamerika, hvor vi forsøger at komme i land, alt efter vind og vejr. Dette sted markerer grænsen mellem Atlanterhavet og Stillehavet og den nordlige del af Drake-passagen.


Dag 11: Chilies fjorde

Herefter nærmer vi os Chiles fjorde, som har dybe kanaler, vandløb og bjerge, der kaster ud i det iskolde vand gør altid stort indtryk på besøgende.


Dag 12-13: Puerto Natales

I disse dage oplever vi de høje klippe formationer “paine tårnene” og de azurblå søer med små stier der bugter sig gennem skove og floder.


Dag 14: Puerto Edén

Herefter kommer vi til landsbyen Puerto Edén. Puerto Edén er et godt sted at opleve Patagoniens traditionelle indfødtes kultur, som uden tvivl vil fortrylle dig. Puerto Edén er et godt sted at opleve Patagoniens traditionelle indfødtes kultur. 


Dag 15: Patagoniens farvande

Vi sejler gennem ikoniske Andes-landskaber, hvor der er masser af tid til at betragte den storslåede natur.


Dag 16: Castro

Byen som har seværdigheden palafitos, som er farverige træhuse på pæle i vandkanten. Stemningen og den nysgerrige energi i Chiloé, blandet med et strejf af moderne udvikling er er besøg værd. Tæt på byen ligger Parque Nacional Chiloé, en park med brede, øde strande og lange strækninger, der er hjemsted for dusinvis af havfuglearter, pingviner og søløver.


Dag 17-18: Til søs

Sejler langs Stillehavskysten til Valparaiso


Dag 19: Velkommen til valparaíso

Vi slutter i den farverige og poetiske by Valparaíso

 

Dit hjem ombord på skibet M/S Roald Amundsen

I 2019 er Hurtigrutens nyeste tilføjelse til flåden helt klar til at udforske Antarktis. MS Roald Amundsen er præget af banebrydende skandinavisk design med elegante møbler og komfortable kahytter. Skibet er et af de første ekspeditionsskibe i verden til at sejle fuldt elektrisk med hybrid teknologi.

Skibet er genskabt i en atmosfære fra de store opdagelsesrejsendes æra i en moderne ramme præget af kvalitet og høj komfort. Skibet har store udsigtsplatforme på flere dæk, så vores gæster kan komme så tæt som muligt på naturen og dyrelivet.

MS Roald Amundsen har også tre restauranter med menuer, der afspejler de råvarer og mad på rejsemålene. Et separat pool dæk er inklusiv pools, jacuzzi og barer. 

 • Find din kahytskategori her
  Alle kahytter er udvendige, der er rummelige kahytter med vindue. De fleste har dobbeltseng, men nogle har fleksibel sengeopstilling, og der er enkelte som har sovesofa. 
  Seks ud af ti kahytter har private balkoner, mens to ud af ti kahytter er suiter.
  Der er flere kahytsmuligheder, og priser på andre kahytstyper og enkeltkahytter oplyses gerne ved anmodning. 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
Praktiske Informationer

Afrejse 

 • 15. marts 2020

Inkluderet i rejsens pris:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med kahytskategori
 • Helpension ombord (morgenmad, frokost og aftensmad)
 • Te og kaffe om bord 

 • En nat på hotel i Santiago de Chilen inden sejladsen inkl. morgenmad
 • Transport fra hotel til lufthavn i Santiago de Chile 
 • Flyrejse på økonomiklasse fra Santiago de Chile til Punta Arenas
 • Transport fra lufthavnen til skibet i Punta Arenas 
 • Guidet byrundtur og frokostpakke i Punta Arenas

 • Vind- og vandtæt jakke
 • Landgange og aktiviteter om bord og på land
 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag
 • Adgang til træningsrum, varme boblebade og sauna 

Ikke inkluderet:

 • Flyrejser, der ikke er nævnt ovenfor 
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Drikkevarer
 • Tilvalgsudflugter


Planlagte landgange vil afhænge af vejr- og isforhold:
Vi tager forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute grundet vind- og vejr. Nogle udflugtsaktiviteter og ture med Polarcirkelbåd vil kun blive solgt ombord. Udlejning af støvler ombord.

Krav for deltagelse i rejsen:

 • Lægeerklæring
  Det kræves, at alle medbringer en lægeerklæring udfyldt på Hurtigrutens formular tidligst 8 uger inden afrejse. Formularen fremsendes sammen med øvrige dokumenter ved bestilling af rejsen. Lægeerklæringen skal afleveres ved ombordstigning.

 • Personlige oplysninger
  Der skal udfyldes et skema med personlige oplysninger efter bestilling. Vi gør opmærksom på, at pas skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst.

NB! Rejsen kan kombineres med 1893 ambassadør-rabat. Kan ikke kombineres med andre kampagner og tilbud!


Hurtigrutens fleksible prissystem

De bedste priser og kahytter får du ved at bestille din rejse så tidligt som muligt. Priser er fleksible, hvilket betyder at de kan variere afhængigt af måned, afrejsedato, kahytstype og tilgængelighed ombord på skibene. Prisen ændrer sig ikke efter du har fået en bekræftelse fra os. Priser oplyses også gerne ved anmodning ved at kontakte os pr mail eller telefon.

Gå til toppen af siden