INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Opdagelsesrejsen på Antarktis (nordgående)

Besøg en af verdens smukkeste nationalparker | Rejs marts 2021

Kombiner de bedste oplevelser fra iskolde Antarktis med Chiles storslåede fjorde og Patagoniens smukke natur. Oplev et fristed for vilde dyr, skræppende fugle og havets kæmper - hvalerne. 

In stock
Travel Code
EX-018

Det kan du glæde dig til

På denne rejse kombinerer du de bedste oplevelser fra Antarktis med Chiles storslåede fjorde og Patagoniens smukke natur. Du får en uovertruffen udsigt over gletsjere og vandfald i det sydlige Patagonien, der bedst opleves til søs på grund af regionens infrastruktur. Skibets ekspeditionsteam arrangerer aktiviteter på land og til vand imellem isbjergene og forsøger at komme i lande mange steder for at opleve kontinenternes utrolige mangfoldighed i landskaberne og dyrelivet.

Rejseplan

Dag Sted Overnatning
1 Santiago de Chile Hotel i Santiago de Chile
2 Santiago de Chile / Punta Arenas På skib
3-4 Til søs På skib
5-8 Antarktis På skib
9-10 Til søs På skib
11 Chiles fjorde På skib
12-13 Puerto Natales På skib
14 Puerto Edén På skib
15 Til søs På skib
16 Castro På skib
17-18 Til søs På skib
19 Valparaíso, Chile -

Kort

Nordgående

Dagsprogram

Dag 1. Santiago de Chile

Eventyrrejsen starter med en hotelovernatning her. Santiago blev grundlagt i kolonitiden i 1521 og har lige siden være hovedstad i Chile.

Dag 2. Santiago de Chile/Punta Arena

Du flyver til Punta Arenas, hvor M/S Roald Amundsen ligger klar til ekspeditionen til Antarktis.

 

Dag 3-4. Beagle-kanalen

Vi sejler gennem Beagle-kanalen, der er opkaldt efter skibet, der førte Charles Darwin på opdagelsesrejse. Derefter fortsætter vi over Drake-passagen, hvor to have mødes, på vej til Antarktis.

 

Dag 5-8. Antarktis

90 procent af verdens is findes her og om sommeren er det levested for millioner af pingviner, hvaler og sæler. Vi forsøger at komme i land på Deception Island, Half Moon Island, Brown Bluff, Cuverville Island og Neko Harbour. Alle disse steder er fredfyldte og har uberørt natur, muligheder for at se pingvinkolonier, sæler, gletsjere, isbjerge i hver form og farve og gamle hvalfangerstationer.

 

Dag 9-10. Drakepassagen og Kap Horn 

Her efter sejler M/S Roald Amundsen os over den berømte Drake-passage. Vi sejler omkring Kap Horn, det sydligste punkt i Sydamerika, hvor vi forsøger at komme i land, alt efter vind og vejr. Dette sted markerer grænsen mellem Atlanterhavet og Stillehavet og den nordlige del af Drake-passagen.

 

Dag 11. Chilies fjorde

Herefter nærmer vi os Chiles fjorde, som har dybe kanaler, vandløb og bjerge, der kaster ud i det iskolde vand gør altid stort indtryk på besøgende.

 

Dag 12-13. Puerto Natales

I disse dage oplever vi de høje klippe formationer “paine tårnene” og de azurblå søer med små stier der bugter sig gennem skove og floder.

 

Dag 14. Puerto Edén

Herefter kommer vi til landsbyen Puerto Edén. Puerto Edén er et godt sted at opleve Patagoniens traditionelle indfødtes kultur, som uden tvivl vil fortrylle dig. Puerto Edén er et godt sted at opleve Patagoniens traditionelle indfødtes kultur. 

 

Dag 15. Patagoniens farvande

Vi sejler gennem ikoniske Andes-landskaber, hvor der er masser af tid til at betragte den storslåede natur.

 

Dag 16. Castro

Byen som har seværdigheden palafitos, som er farverige træhuse på pæle i vandkanten. Stemningen og den nysgerrige energi i Chiloé, blandet med et strejf af moderne udvikling er er besøg værd. Tæt på byen ligger Parque Nacional Chiloé, en park med brede, øde strande og lange strækninger, der er hjemsted for dusinvis af havfuglearter, pingviner og søløver.

 

Dag 17-18. Til søs

Sejler langs Stillehavskysten til Valparaiso

 

Dag 19. Velkommen til Valparaíso

Vi slutter i den farverige og poetiske by Valparaíso

 

Livet ombord MS Roald Amundsen

Ekspeditionsskibet MS Roald Amundsen er et af Hurtigrutens nyeste skibe og stod færdigt i 2019. Skibet er præget af banebrydende skandinavisk design med elegante møbler og komfortable kahytter, og er desuden et af de første ekspeditionsskibe i verden til at sejle fuldt elektrisk med hybridteknologi. Skibet har store udsigtsplatforme på flere dæk, så vores gæster kan komme så tæt som muligt på naturen og dyrelivet. MS Roald Amundsen har også tre restauranter med menuer, der afspejler råvarerne fra de områder, vi sejler forbi. Der findes et separat pooldæk inklusiv pools, jacuzzi og barer. Det nye skib har kun udvendige kahytter. Nedenfor kan du læse mere om to af kahytstyperne:  

 • Udvendig kahyt (kahytklasse RS)
  Denne udvendige kahytstype er på midterste eller nederste dæk. Kahytterne er på 17 m2, er rummelige og har vindue. Der er fleksibelt sovearrangement med separate senge og TV med høj kahyt-standard. Sengepladser fra 2 til 4 personer. 

 • Udvendig kahyt (kahytklasse RR)
  Denne udvendige kahytstype på mellemdækket er større og meget rummelig. Kahytterne er mellem 19 og 23 m2, har fleksible sengearrangementer og TV med høj kahyt-standard. Dobbeltseng er standard i denne kahytstype, men kan fås med enkeltsenge efter forespørgsel. Sengepladser fra 2 til 4 personer.

Priser på andre kahytstyper oplyses gerne ved anmodning. Kontakt os pr mail eller telefon.

Læs mere om skibet og kahytskategorier her

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
Praktiske Informationer

Afrejse:

 • 16. marts 2022

Prisen inkluderer:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten i valgte kahytskategori
 • Helpension ombord (morgenmad, frokost og aftensmad)
 • Te og kaffe ombord 
 • En nat på hotel i Santiago de Chile inden sejladsen inkl. morgenmad
 • Transport fra hotel til lufthavn i Santiago de Chile 
 • Flyrejse på økonomiklasse fra Santiago de Chile til Punta Arenas
 • Transport fra lufthavnen til skibet i Punta Arenas 
 • Guidet byrundtur og frokostpakke i Punta Arenas
 • Vind- og vandtæt jakke
 • Landgange og aktiviteter om bord og på land
 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag
 • Adgang til træningsrum, varme boblebade og sauna 

Ikke inkluderet:

 • Flyrejser, der ikke er nævnt ovenfor 
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Drikkevarer
 • Tilvalgsudflugter

Bemærkninger:

Vi tager forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute grundet vind- og vejrforhold. På en ekspeditionsrejse er det ikke altid plan A, men nogle gange den ligeså gode plan B, der iværksættes. 

Krav for deltagelse i rejsen:

 • Personlige oplysninger
  Der skal udfyldes et skema med personlige oplysninger efter bestilling. Vi gør opmærksom på, at pas skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst. Rejsende skal selv sørge for at opfylde alle visumkrav. Læs mere om alle indrejsekrav her.

 • Sundhedserklæring
  Alle skal udfylde en sundhedserklæring inden afrejse, Godkendelse af en læge er obligatorisk for rejser til Antarktis, Nordvestpassagen, Nordøstgrønland og Svalbard med undtagelse af sejladser med MS Nordstjernen. Lægeerklæringen må ikke udfyldes af lægen tidligere end 8 uger før afrejsedato. Formularen fremsendes sammen med øvrige dokumenter ved bestilling af rejsen. 

Hurtigrutens fleksible prissystem:

De bedste priser og kahytter får du ved at bestille din rejse så tidligt som muligt. Priser er fleksible, hvilket betyder, at de kan variere afhængig af afrejsedato, kahytstype og tilgængelighed ombord på skibene. Prisen ændrer sig ikke, efter du har fået en bekræftelse fra os. Priser oplyses også gerne på anmodning ved at kontakte os pr. mail eller telefon.

Særlige betalingsvilkår:

Vi gør opmærksom på, at der på denne rejse er særlige betalingsvilkår, der afviger fra vores standard betalingsvilkår beskrevet i vores generelle betingelser. Depositummet er ifølge vores standardsats, mens restbetalingen forfalder 90 dage før afrejse. Er der mindre end 90 dage mellem bestillingsdatoen og afrejsedatoen forfalder hele beløbet til betaling straks.

For yderligere betalingsvilkår, som ikke er specificeret her, refereres der til vores generelle betingelser, der stadig vil være gældende.

Vi tager forbehold for ændringer til de viste priser og tilgængelighed

NB! Rejsen kan kombineres med 1893 ambassadør-rabat. Kan ikke kombineres med andre kampagner og tilbud!

Gå til toppen af siden

Loading...