INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Oplev det bedste af Latinamerika: Fra Ecuador til Baja California

Udforsk Latinamerikas Stillehavskyst | nordgående | 16. april 2020

Tag med på en fabelagtig rejse med dejlige sandstrande, farverige landskaber, eksotiske dyrearter og spændende kulturer, når vi med Hurtigruten besøger hele seks lande i Latinamerika.

In stock
Travel Code
EX-038

Det kan du glæde dig til

På denne rejse oplever vi det bedste af Latinamerika, når vi besøger hele seks lande på én og samme rejse: Ecuador, Colombia, Panama, Costa Rica, Nicaragua og Mexico. Med start i Ecuador sætter vi kursen mod farverige Mexico, og undervejs kommer vi til at opleve alt fra fantastiske nationalparker, fjerntliggende byer, spændende øer og frodige regnskove, og vi vil spejde efter dyreliv og nyde arktiktoniske skatte. 

Rute

Fra Ecuador til Baja California med Hurtigruten - Travelnorth - en del af Ruby Rejser

Dagsprogram

Dag 1: Velkommen til Ecuador
Vi starter rejsen i Guayaquil, som efter sin grundlæggelse i 1538 fik et af Sydamerikas største skibsværfter. Igennem årene blev værftet dog ofte angrebet af pirater. Gå en tur gennem det historiske centrum, besøg håndværksmarkedet Mercado Artesanal eller gå en tur langs floden ved havnepromenaden Malecón 2000. Der er overnatning på hotel.

Dag 2: Vi stævner ud
Efter morgenmaden er der byrundtur med bus, hvor du vil lære noget om byen og dens interessante historie. Busrundturen slutter ved kajen, hvor vi går ombord på Hurtigrutens skib.

Dag 3: Krydsning af Ækvator
Vi starter ud med en rolig dag til søs, hvor vi krydser Ækvator, som vi fejrer med en særlig ceremoni. Skibets ekspeditionsteam begynder sin foredragsrække, og du kan også høre mere om rejsen, planerne for de kommende dage og de spændende oplevelser der venter.

Dag 4: Nationalparken i Colombia
Dagen tilbringes i Parque Nacional Isla Gorgona ca. 35 km fra Colombias Stillehavskyst. Parkens 620 km2 er dækket af tropiske skove og er hjemsted for masser af dyreliv – Hold øjnene åbne og se om du kan spotte nogle af dyrene.

Dag 5: Colombias tropiske paradis 
I vidunderlig isolation, omgivet af jungle med frodig tropisk flora og fauna og med dejlige strande i nærheden, finder du den farverige landsby Bahía Solano. 

Dag 6: Aber, araer og mangrover i Panama
Vores første stop i Panama er Punta Alegre. Ved den lille by ligger Parque Nacional Darien, der er på UNESCOs verdensarvliste. Nationalparkens tropiske regnskov er ikke kun hjemsted for et væld af dyrearter og bemærkelsesværdige planter, men også for de tre oprindelige stammer: embara, kuna og wounaan.

Dag 7: Strandlivet i Panama
Nyd de smukke strande og betagende kyster, når vi gør stop ved øen Isla Cebaco i Montijo-bugten. Her på Panamas tredjestørste ø byder hovedbyen, El Jobo, både på afslappet strandliv og en bred vifte af aktiviteter.

Dag 8: Pura vida i Costa Rica
I costaricanske Golfito kan du se frem til nogle vidunderlige udsigter, og dagen står i eventyrets og udforskningens tegn. Tag med i land og prøv kræfter med surfing, eller nyd dagen med afslapning og svømning på de gyldne strande. I nærheden finder du også nationalparken Piedras Blancas (de hvide sten), som byder på fine vandrestier gennem regnskoven og en chance for at se vandfald, aber, flagermus og eksotiske fugle. Du kan i sandhed se frem til en dag der er ren "pura vida", som er et udtryk brugt ofte i Costa Rica til at udtrykke alt fra "hej" og "tak" til den afslappede og gode stemning som vi alle elsker ved Latinamerika. Du har også mulighed for at deltage i den inkluderede rundvisning, hvor du får et kulturelt og historisk indblik i hvordan Golfitos lange bananplantagehistorie har været med til at forme byen.

Dag 9: Nationalparken Manuel Antonio
Ønsker du at opleve de nuttede dovendyr med egne øjne? Så har du chancen her i Parque Nacional Manuel Antonio! Vi gør stop i Quepos, som ligger ved indgangen til nationalparken, der er hjemsted for både brøleaber, egern, truede hvid-hovede capuchin-aber, hundredvis af fuglearter og ikke mindst de tre-tåede dovendyr, som nationalparken er kendt for i Costa Rica. I parken finder du også mangrover, laguner, hvide sandstrande, koralrev og regnskov med vandrestier – så her er utroligt meget at opleve.

Dag 10: En smag af Nicaragua
Kystbyen San Juan del Sur byder dig velkommen til Nicaragua med sin lange halvmåneformede sandstrand, grønne bakker, fiske- og skaldyrsrestauranter og afslappede surfervibe, som byen er kendt for. Benyt muligheden for at nyde en afslappet dag på stranden, gå en tur rundt og udforsk byen på egen hånd, eller deltag i en af Hurtigrutens udflugter. Tag fx med på den inkluderede aktivitet, hvor vi besøger den maleriske by Granada. Her i skyggen af Mombacho-vulkanen besøger vi bl.a. en lokal skole, hvor der kan doneres skolematerialer. Du kan også vandre lidt rundt på egen hånd i den farverige by og se de historiske klostre og kirker, som igennem tiden siden byens grundlæggelse i 1524 har overlevet både jordskælv og invasioner af pirater fra lande som England, Holland og Frankrig. 


Dag 11-12: Dejlige dage til søs
Med et par dage til søs har du rig mulighed for at deltage i ekspeditionsteamets spændende foredrag, hvor du bl.a. kan lære det grundlæggende i ekspeditionsfotografering. Du kan også bruge tiden på dækket, hvor du kan nyde den friske havluft, mens du spejder efter dyrelivet. 

Dag 13: Stillehavets perle Acapulco
Beliggende i et fantastisk og fascinerende landskab med brede bugter, sandstrande og grønne bakker finder du den berømte by Acapulco. Lær byen at kende med fx besøg til den botaniske have eller det imponerende fort fra det 17. århundrede, eller nyd en stund på en af byens mange dejlige strande. Du kan også vælge at tage med på den inkluderede byrundtur, hvor vi tager en smuk køretur rundt til nogle af byens højdepunkter.  

Dag 14-15: Fordybelse
På turens sidste to hele dage til søs er der tid og ro til fordybelse og til at bearbejde turens mange spændende oplevelser og indtryk. På sejladsen nordover til Baja California kan du også bruge dagene på at nyde skibets mange faciliteter og spejde efter dyreliv fra dækket.

Dag 16: Viva Mexico!
Efter en fabelagtig sejlads op langs Latinamerikas Stillehavskyst ankommer vi om morgenen i Pichilingue på Baja California-halvøen. Vi lægger til i havnen i La Paz, hvor vi anbefaler dig at besøge havnefronten Malecón og det historiske centrum omkring Plaza Constitución.

Dit hjem ombord på M/S Roald Amundsen

På denne tur kan du glæde dig til at sejle med Hurtigrutens nyeste tilføjelse til flåden, fra 2019. MS Roald Amundsen er præget af banebrydende skandinavisk design med elegante møbler og komfortable kahytter. Skibet er et af de første ekspeditionsskibe i verden til at sejle fuldt elektrisk med hybrid-teknologi.

Vi ønsker at genskabe atmosfæren fra de store opdagelsesrejsendes æra i en moderne ramme præget af kvalitet og høj komfort. Skibet har store udsigtsplatforme på flere dæk, så vores gæster kan komme så tæt som muligt på naturen og dyrelivet.

MS Roald Amundsen har også tre restauranter med menuer der afspejler råvarerne og maden på rejsemålene, samt et separat pooldæk inklusiv pools, jacuzzi og barer. 

 • Find din kahytskategori her
  Alle kahytter er udvendige og rummelige kahytter med vindue. De fleste har dobbeltseng, men nogle har fleksibel sengeopstilling, og der er enkelte som har sovesofa. 
  Seks ud af ti kahytter har private balkoner, mens to ud af ti kahytter er suiter.
  Der er flere kahytsmuligheder, og priser på andre kahytstyper og enkeltkahytter oplyses gerne ved anmodning. 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
Praktiske Informationer

Afrejsedatoer:

 • 16. april 2020

Prisen inkluderer:

 • En nat på hotel i Guayaqil inkl. morgenmad inden sejladsen
 • Transport fra hotellet til skibet inkl. en byrundtur
 • Ekspeditionsrejse i valgt kahytskategori 
 • Helpension ombord (morgenmad, frokost og aftensmad)
 • Drikkevarer til måltiderne (øl, vin, sodavand og mineralvand)
 • Te og kaffe ombord
 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Landgange med små både og aktiviteter ombord
 • Professionelt engelsktalende ekspeditionsteam, der holder foredrag og deltager i landinger og aktiviteter.

Ikke inkluderet og tilkøb: 

 • Internationale flyrejser
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Udflugter (kan tilkøbes ca. 6 måneder før afrejse)
 • Vaccinationer 

Bemærkninger

Vi tager forbehold for ændringer i det planlagte dagsprogram og rejserute grundet vind og vejr – Det er også derfor det kaldes en ekspeditionsrejse, fordi det ikke altid er plan A, men nogle gange den ligeså gode løsning plan B, som iværksættes.

Krav for deltagelse i rejsen:

 • Personlige oplysninger
  Der skal udfyldes et skema med personlige oplysninger efter bestilling. Vi gør opmærksom på at pas skal være gyldigt indtil mindst 6 måneder efter hjemkomst.
 • Vaccination: På denne rejse kræves en gul feber-vaccine. Vaccinationen skal ske mindst 10 dage før afrejse, og vaccinationscertifikat skal medbringes på turen. 

Hurtigrutens fleksible prissystem

De bedste priser og kahytter får du ved at bestille din rejse så tidligt som muligt. Priser er fleksible, hvilket betyder at de kan variere afhængigt af måned, afrejsedato, kahytstype og tilgængelighed ombord på skibene. Prisen ændrer sig ikke efter du har fået en bekræftelse fra os. Priser oplyses også gerne ved anmodning ved at kontakte os pr. mail eller telefon.

Vi tager forbehold for ændringer til de viste priser og tilgængeligheder.

Gå til toppen af siden