INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Oplev nordlys i Island

Vulkaner, gejsere, varme kilder og lavamarker

Tag med på denne rejse til Island og oplev vulkanøens fantastiske natur, Reykjaviks spændende arkitektur og det magiske nordlys. Rejsen er inklusiv fly, transfer, ophold, halvpension og tre udflugter.

In stock
Travel Code
KA-057

Det kan du glæde dig til

Tag med på et 5-dages eventyr til fantastiske Island og få en oplevelse for livet. Årstiden giver dig de mest optimale muligheder for at se det magiske nordlys danse hen over himlen, og den inkluderede nordlysudflugt gør kun chancerne endnu større. Du vil desuden blive taget med rundt på The Golden Circle, der ikke uden grund er en populær rute med sin vej forbi nogle af vulkanøens mest storslåede seværdigheder såsom nationalparken Thingvellir, Gullfoss-vandfaldet og vilde gejsere. Der vil på alle udflugterne være en venlig og imødekommende engelsktalende guide, der har helt styr på den islandske historie og betagende natur. Du har på fjerdedagen desuden mulighed for at udforske Island på egen hånd eller tilkøbe udflugter ved de varme kilder i Den Blå Lagune eller tage på et fantastisk nordlyscruise.

Turen inkluderer fly tur/retur fra København (med mulighed for at tilkøbe afrejse fra Billund, Aarhus eller Aalborg), ophold på et skønt centralt hotel i Reykjavik og 4 dage med 3-retters middag på hotellet. Du kan godt glæde dig. 

Dagsprogram

Dag 1. Afrejsedag

Efter ankomst køres du fra lufthavnen til det centralt beliggende hotel i Reykjavik. Resten af dagen kan bruges på at udforske Reykjavik på egen hånd, inden eventyret for alvor begynder i morgen. Aftensmaden nydes på hotellet.

Dag 2. Sightseeing i Reykjavik og nordlysudflugt

Efter en dejlig morgenmad byder dagen først på en spændende guidet sightseeingtur i Reykjavik. Du bliver hentet på hotellet i en minibus, og turen går herfra forbi den islandske præsidentbolig og det arkitektoniske Harpa Koncerthal. Derfra skal I besøge Reykjaviks museum og udsigtspunkt, Pearl Dome, der giver en fantastisk udsigt over byen, samt den historiske Höfði-bygning og den smukke Hallgrímskirkja kirke. Sightseeing-turen sluttes af med en gåtur på den gamle havn, hvor I kan slentre ned ad midtbyens livlige gader. Turen går mod hotellet igen, hvor der er mulighed for afslapning, inden aftenens magiske nordlystur. OBS: Entré til Pearl Dome og Hallgrimskirkja kirken er ikke inkluderet i turen og betales på stedet, for dem der ønsker det.

Til aften hentes I med bus direkte fra hotellet og kører ud af byen i håb om at se vintermørket blive brudt af det bevægende nordlys. De dygtige og erfarne guider vil både fortælle historier, svare på jeres spørgsmål og skabe de bedste rammer for at se naturfænomenet. Du vil have god tid til tage billeder både fra bussen og udenfor i det islandske landskab, inden I vender tilbage til hotellet og nyder aftenens lækre 3-retters menu.

 

Dag 3. Golden Circle Classic

I dag er tiden kommet til at besøge nogle af Islands mest historiske og naturskønne seværdigheder, der alle findes på ruten "The Golden Circle". Efter morgenmaden tager dagens udflugt dig med bus ad den cirkulære rute i det sydvestlige Island, hvor I blandt andet kommer forbi den historiske Thingvellir Nationalpark, der byder på lavamarker og fodspor fra vikingetiden. Det er her også muligt at se to tektoniske plader, der meget synligt mødes og herefter glider væk fra hinanden igen. Derefter kører I videre til det kraftfulde og majestætiske Gulfoss-vandfald, der bliver dannet af smeltevand fra den nærliggende gletsjer Langjökull og Hvita-floden. Det smukke syn af de to fald på i alt 32 meter, kan nydes fra et lille plateau, der let tilgås fra en lille sti.
I skal også nå en tur forbi gejseren Strokkur, og I forbløffes, når den springer mange meter op i luften. Busturen i sig selv er desuden en meget smuk oplevelse og varer 6-7 timer. Dagen afsluttes med lækker 3-retters menu på hotellet.

 

Dag 4. Udforsk Island på egen hånd

Dagen starter med et lækkert morgenmåltid på hotellet. Herefter har du mulighed for at udforske Island på egen hånd eller tilkøbe fantastiske udflugter. Har du brug for afslapning og selvforkælelse, anbefaler vi et afslappende bad i de mineralholdige varmekilder i Den Blå Lagune, og har du ikke fået nok af det magiske nordlys, kan du tilkøbe et nordlyscruise, der giver en unik udsigt fra vandet. Båden har et udendørs dæk, der er perfekt til at iagttage nattehimlen, og en varm indendørs lounge god til hygge. Dagens sluttes af med turens sidste, lækre 3-retters menu på hotellet.

 

Dag 5. Hjemrejse

I dag bliver du kørt fra dit hotel til lufthavnen og vender hjem til Danmark.

Transport

Der tages forbehold for ændringer i flyruter og -tider. 
De endelige flyruter og -tider sendes sammen med flybilletten ca. 3 dage før afrejse.
Bemærk at flytider er i lokaltid.

Forventede flytider 16.01.23 - 20.01.23:

København → Keflavik Reykjavik   Kl. 13.10 - 15.25

Keflavik Reykjavik → København   Kl. 07.45 - 12.00Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Oplev nordlys i Island
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer
Prisen inkluderer:
 • Flyrejse t/r fra valgte lufthavn (se mulige lufthavne og eventuelle tillæg under ”Bestil”)
 • Transfer til/fra lufthavnen på Island
 • 4 nætter på et godt centraltbeliggende hotel i Reykjavik inkl. morgenmad
 • 4 x 3-retters middag inkl. kaffe
 • Udflugtsprogram (Alle udflugter er som udgangspunkt med engelsktalende guide):
  • Reykjavik City Sightseeing i minibus
  • Northern Lights Mystery Tour
  • Golden Circle Classic

Tilkøb:

 • Northern Lights Cruise (Se priser for tilkøb under ”Bestil”)

Flyinformation:

Gældende for samtlige afrejsedatoer. Denne rejse er en rejse på egen hånd – Det vil sige, at der ingen rejseleder er med, hverken på flyturen eller på selve rejsen. Du står derfor selv for at tjekke ind i lufthavnen både på udrejse og hjemrejsen. 


Deleværelse:
Ved bestilling af deleværelse bliver du sat sammen med en anden rejsedeltager af samme køn. Hvis du på forhånd har aftalt deleværelse med en anden, skal du i din bestilling angive navnet på vedkommende i bemærkningsfeltet. Hvis antallet af personer til deleværelse ikke går op, forbeholder vi os retten til at opkræve enkeltværelsestillæg. Det vil ske senest 30 dage før afrejse.Bemærkninger:

Vi tager forbehold for ændringer i rejseprogrammet da flere af aktiviteterne er vejrmæssigt afhængige, og vi gør opmærksom på, at vi ikke kan give nordlysgaranti.
Rejsen gennemføres ved minimum 10 deltagere der alle skal være tilmeldt senest 30 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser. Prisen kan ikke kombineres med andre kampagner eller ambassadørrabat. 

Bestiller du online, trækkes depositum med det samme.

 

Gå til toppen af siden