INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Påskeferie på Svalbard

Oplev de smukke naturscenarier når solen vender tilbage

Denne periode er højsæson på Svalbard, fordi landskabet er storslået. Solen er over horisonten og byder på lange lyse dage alt imens vi besøger en isgrotte, tager på aktisk vildmarksaften og kører på hundeslæde. 

9.998,00 kr
In stock
Travel Code
KA-053
Det kan du glæde dig til i påsken

Landskabet er storslået på denne årstid og solen er over horisonten, fordi midnatsolen vender tilbage og byen igen mærker solens stråler. Vi er kun 1350 km væk fra Nordpolen, så vi kan stadig mærke den kolde arktiske luft. De lange lyse dage giver dig dog mulighed for at opleve det bedste af det arktiske Svalbard med dets sneklædte fjelde og landskab alt imens vi holder udkig efter den lokale fauna, Svalbard-rener, polarræve og måske endda kongen af Arktis - Isbjørnen. 

I løbet af dagen er der mulighed for at udforske Longyearbyen. Du kan for eksempel besøge Svalbard Museum, hvor du kan blive klogere på Svalbards geologi, flora og hverdagslivet på øgruppen, besøg Svalbard kirke, hvor man ikke kan blive begravet, eller monumentet med en ukendt minearbejder. Der er også flere forskellige muligheder for aktiviteter såsom scootersafari ture, ATV safari i Adventdalen, kulminebesøge, bryggeribesøg og så videre.

Du tager afsted om morgenen fra København. Når du ankommer til Svalbard, bliver du hentet i lufthavnen og kørt til hotellet Radisson Blu Polar. Hotellet ligger i hjertet af Longyearbyen og har en fantastisk restaurant tilknyttet, hvor du kan nyde en panoramaudsigt over de majestætiske bjerge Hiorthfjellet.

Der er ingen rejseleder med, hvorfor selve rejsen og flyturen foregår på egen hånd. Fra indcheck i Københavns lufthavn til ankomst i Longyearbyen, og det samme gælder på returflyvningen, samt når du opholder dig i Longyearbyen. På udflugter vil du blive mødt af en lokal engelsktalende guide.

Rejsens indhold og udflugter

Aktisk vildmarksaften inkl. middag på Camp Barentz – 3 timer

Camp Barentz, ligger ca. 10 kilometer øst for Longyearbyen ved foden af Gruve 7 fjeldet. Lejren har en fantastisk beliggenhed, hvor du har mulighed for at opleve storslået natur. Svalbard renen er et almindeligt syn i dette område. Huset er bygget som en kopi af den hytte Willem Barentsz og hans mandskab overvintrede i på Novaja Semlja under deres ekspedition i 1596-1597, hvor de ved et tilfælde opdagede Bjørnøya og Spitsbergen. Bussen stopper lidt udenfor lejren, og du bliver budt velkommen af vores vært der følger dig det sidste stykke vej.

Værterne vil også være bevæbnet med rifler for at beskytte mod isbjørne. Inde i varmen er der tændt op i ildstedet, og der serveres varmt mad, mens værten tilbyder forelæsninger og billeder. Forelæsningerne vil dreje sig om isbjørnen, der er verdens største landlevende rovpattedyr. 

Besøg en isgrotte med bæltevogn - ca. 2,5-3 timer

Vi rejser fra Longyearbyen op til isgrottten med bæltevogn. Gå gennem hjertet af en isbræ og ned i en skjult verden. I lyset fra din pandelampe ses en glitrende, krystalagtig grotte med fascinerende formationer i de frosne vægge. Om sommeren er grotten en brusende smeltvandselv, og du kan se, hvordan vandet har lavet en dyb rende. Dette er en oplevelse, der tager vejret fra de fleste. Der bliver udleveret sikkerhedsudstyr og erfarne guider tager dig med på eventyret. Gletcheren bevæger sig ikke, hvorfor vi også må bevæge os ligesom den er formet og derfor skal krybe et sted. Vi anbefaler ikke turen til folk, der lider af klaustrofobo eller begrænset bevægelse. 

Hundeslædetur i Bolterdalen - ca. 4 timer

(Ekstra udflugt. Skal forhåndsbestilles. Kan tilkøbes for DKK 1.148,-)

Mærk hvordan den arktiske ro i kombination med de ivrige hunde danner grundlaget for en fantastisk oplevelse på turen gennem Bolterdalens spændende og varierende landskab. En autentisk måde at opleve Arktis på og udover omgivelserne er det en fornøjelse i sig selv at arbejde med polarhundene. Der er store muligheder for at se Svalbardrenen og polarræve. Guiden kører først med to gæster, og vi kører derefter 2 og 2 på hver hundeslæde. I skiftes til at kører slæden og sidde på den. Tilbage i hundegården serverer guiden en kop te eller kaffe og viser os det nyeste hvalpekuld. Find tillægsudflugten med pris, når du trykker på knappen "Bestil".

Rejseplanen

Dag 1. Torsdag

Fly København via Oslo til Longyearbyen

Transfer fra lufthavn til hotellet i Longyarbyen.

Kl. 19:00 – 3 retters middag, inkl. kaffe på Restaurant Nansen

 

Dag 2. Fredag

Kl. 19:00 – Arktisk vildmarksaften på Camp Barentz inkl. let middag (ca. 3 timer)

 

Dag 3. Lørdag

Kl. 14:00 – ca. 18.00: Hundeslædetur i Bolterdalen (ca. 4 timer)

OBS! ikke med i standard pakken - Kan tilkøbes for DKK 1.148.- 

Kl. 19:30 – 3 retters middag, inkl. kaffe på Restaurant Nansen

Dag 4. Søndag

Kl. 13:00 - 16:00 eller 16.00 til 19.00 – Besøg i isgrotte og kørsel med bæltevogn (ca. 2,5 timer)

Kl. 20:00 – 3 retters middag inkl. kaffe på Restaurant Nansen

 

Dag 5. Mandag

Transfer fra hotel til lufthavn

Fly Longyearbyen via Oslo til København 

Vi tager forbehold for ændringer i rejseplanen.

Bestil

1 person. Enkeltværelse - pris pr. person

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris 
1718-04-201922-04-20194 nætter10.998,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris 
1718-04-2019410.998,- DKKBESTIL

2 personer. Dobbeltværelse - pris pr. person

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris 
1718-04-201922-04-20194 nætter9.998,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris 
1718-04-201949.998,- DKKBESTIL
Praktiske Informationer

Inkluderet

 • Fly tur/retur fra København

 • Transfer til/fra lufthavnen på Svalbard

 • Overnatning på Radisson Blu Polar inkl. morgenmad

 • 3 x 3 retters middag inkl. kaffe

 • Udflugtspakke:

   - Arktisk vildmarksaften i Camp Barentz inkl. let middag og drikkevarer

   - Besøg i en isgrotte

Mulige tilkøb:

 • Hundeslædetur i Bolterdalen - Pris 1.148,- per person
  Udflugten kan kun tilkøbes på forhånd og ønsker du at bestille udflugten, så anbefaler vi at gøre det på samme tid med at du bestiller rejsen. Find tillægsudflugten med pris, når du trykker på knappen "Bestil".
 • Der er kun 1000,- kroner singletillæg (er tilllagt i pris herover)

Flyinformation:

Fly København kl. 10.50 via Oslo (flyskift) til Longyearbyen ankomst kl. 17.00
Fly Longyearbyen kl. 12.40 via Oslo (flyskift) til København ankomst kl.18.35

Praktisk info

Rejsen gennemføres ved minimum 10 deltagere, der alle skal være tilmeldt senest 45 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen - vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser. Kan ikke kombineres med andre kampagner eller ambassadør rabat. 

Vi tager forbehold for ændringer i rejseprogrammet, da flere af aktiviteterne er vejrmæssigt afhængige.

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Travelnorth. 

Bestiller du online, så trækkes depositum med det samme og restbeløbet betales 2 måneder før afrejse.

Gå til toppen af siden