INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Solvinter på Svalbard

Oplev det pastelfarvede arktiske lysshow

Det er ikke uden grund, at marts er den bedste sæson på Svalbard. Du kan opleve lyse dage og en pastelfarvet himmel om dagen samt nordlys om aftenen. Turen er inklusiv isgrottetur og dansk rejseleder.

9.998,00 kr
In stock
Travel Code
KA-054
Smukke naturscenarier - pastelfarvet himmel om dagen og nordlys om aftenen

Svalbards hovedby hedder Longyearbyen og det er byen, der danner rammen om dette arktiske eventyr. Få en uforglemmelig oplevelse når solen vender tilbage efter 4 måneders fravær. Det er den eneste tid på året med lyse dage og mørke nætter, og dagene med sollys bliver 20 minutter længere hver dag. På denne tid oplyses Svalbard af et iskoldt blåt lys og et rosafarvet landskab, der kulminerer i et imponerende farvespil.

Marts er en meget kold måned og med det klare vejr, er der stor chance for at opleve nordlyset om aftenen. Det er i sandhed et uforglemmeligt syn at se de sneklædte tinder og glitrende snelandskaber blive oplyst, når det smukke nordlys danser hen over himlen.  

Du tager tidligt afsted om morgenen fra København. Når du ankommer til Svalbard, bliver du hentet i lufthavnen og kørt til hotellet, der er centralt placeret centralt i Longyearbyen.  

Der er ingen rejseleder med, hvorfor selve rejsen og flyturen foregår på egen hånd. Fra indcheck i Københavns lufthavn til ankomst i Longyearbyen, og det samme gælder på returflyvningen, samt når du opholder dig i Longyearbyen. På udflugterne vil du dog blive mødt af en lokal guide.

I løbet af dagen er der mulighed for at udforske Longyearbyen. Du kan for eksempel besøge Kirken (gudstjenest kl. 11 om søndagen), besøge Svalbard bryggeri, udforske minihistorien i en gruve, eller besøge et af de to museer - Svalbard Museum eller polar museet - hvor du kan blive klogere på Svalbards geologi, flora og hverdagslivet på øgruppen. Svalbard har kun ca. 2.400 indbyggere, men du finder flere tøjbutikker foruden restauranter og små hyggelige spisesteder rundt omkring i byen. 

Det kan du glæde dig til - Rejsens indhold og udflugter

Aktisk vildmarksaften inkl. middag på Camp Barentz – 3 timer

Camp Barentz, ligger ca. 10 kilometer øst for Longyearbyen ved foden af Gruve 7 fjeldet. Det betyder, at lejren har en fantastisk beliggenhed, hvor du har mulighed for at opleve en storslået natur og nordlys. Svalbardrenen er et almindeligt syn i dette område. Bussen stopper lidt udenfor lejren, og du bliver budt velkommen af vores vært, der følger dig det sidste korte stykke vej hen til hytterne.Værterne vil være bevæbnet med rifler for at beskytte mod isbjørne.

Du går ind i hytten, hvor der er en fin varme fra ildstedet, der er tændt i midten. Der serveres varmt mad, i form af en portion supper, og drikkevarer, imens vil værten holde forelæsninger og vise billeder. Forelæsningerne vil dreje sig om isbjørnen, der er verdens største landlevende rovpattedyr.

Vi går også over for at se hytten, der er bygget som en kopi af den hytte Willem Barentsz og hvor hans mandskab overvintrede i på Novaja Semlja under deres ekspedition i 1596-1597, hvor de ved et tilfælde opdagede Bjørnøya og Spitsbergen.

Besøg en isgrotte med bæltevogn - ca. 3 timer

Vi rejser fra Longyearbyen op til isgrottten med bæltevogn. Gå gennem hjertet af en isbræ og ned i en skjult verden. I lyset fra din pandelampe ses en glitrende, krystalagtig grotte med fascinerende formationer i de frosne vægge. Om sommeren er grotten en brusende smeltvandselv, og du kan se, hvordan vandet har lavet en dyb rende. Dette er en oplevelse, der tager vejret fra de fleste. Der bliver udleveret det nødvendige sikkerhedsudstyr og erfarne guider tager dig med på eventyret. Gletcheren bevæger sig ikke, hvorfor vi må bevæge os ligesom den er formet. Vi anbefaler ikke turen til folk, der lider af klaustrofobo eller begrænset bevægelse. 

Hundeslædetur i Bolterdalen - ca. 4 timer 

(Denne udflugt er kun mulig ved forhåndsbestilling. Kan tilkøbes ved bestilling for DKK 1.148,-)

Mærk hvordan den arktiske ro i kombination med de ivrige hunde danner grundlaget for en fantastisk oplevelse på turen gennem Bolterdalens spændende og varierende landskaber. Det er en autentisk måde at opleve Arktis på og udover omgivelserne er det en fornøjelse i sig selv at arbejde med polarhundene. Der er store muligheder for at se Svalbardrenen og polarræve. Guiden kører først med to gæster, og du kører derefter. Der er 2 personer på hver hundeslæde, og man skiftes til at kører slæden og sidde på den. Tilbage i hundegården serverer guiden en kop te eller kaffe og viser os det nyeste hvalpekuld. Der vil være varmt tøj man kan låne såsom heldragt, støvler, vanter og pandelamper. Find tillægsudflugten med pris, når du trykker på knappen "Bestil".

Rejseplanen

Dag 1. Mandag

Fly København via Oslo til Longyearbyen

Transfer fra lufthavn til hotellet i Longyearbyen.

Kl. 19:00 – 3 retters middag, inkl. kaffe på Restaurant Nansen

Dag 2. Tirsdag

Kl. 19:00 – Arktisk vildmarksaften på Camp Barentz inkl. let middag (ca. 3 timer)

Dag 3. Onsdag

Kl. 14:00 – ca. 18.00: Hundeslædetur i Bolterdalen (ca. 4 timer)

OBS! Hundeslæde er ikke med i standard pakken - Kan kun forhåndsbestilles. Tilkøb DKK 1.148.- 

Kl. 19:30 – 3 retters middag, inkl. kaffe på Restaurant Nansen

Dag 4. Torsdag

Kl. 13:00 - 16:00 eller 16.00 til 19.00 – Besøg i isgrotte og kørsel med bæltevogn (ca. 2,5 timer)

Kl. 20:00 – 3 retters middag inkl. kaffe på Restaurant Nansen

Dag 5. Fredag

Transfer fra hotel til lufthavn

Fly Longyearbyen via Oslo til København 

Vi tager forbehold for ændringer i rejseplanen.

Bestil

1 person. Enkeltværelse - pris pr. person

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris 
1004-03-201908-03-20194 nætter10.998,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris 
1004-03-2019410.998,- DKKBESTIL

2 personer. Dobbeltværelse - pris pr. person

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris 
1004-03-201908-03-20194 nætter9.998,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris 
1004-03-201949.998,- DKKBESTIL
Praktiske Informationer

Inkluderet

 • Fly tur/retur fra København

 • Transfer til/fra lufthavnen på Svalbard

 • Overnatning på Radisson Blu Polar inkl. morgenmad

 • 3 x 3 retters middag inkl. kaffe

 • Dansk rejseleder

 • Udflugtspakke:

   - Arktisk vildmarksaften i Camp Barentz inkl. let middag og drikkevarer

   - Besøg i en isgrotte

Mulige tilkøb:

 • Hundeslædetur i Bolterdalen - Pris 1.148,- per person
  Udflugten kan kun tilkøbes på forhånd og ønsker du at bestille udflugten, så anbefaler vi at gøre det på samme tid med at du bestiller rejsen. Find tillægsudflugten med pris, når du trykker på knappen "Bestil".
 • Der er singletillæg på kun DKK 1.000,- (allerede tilføjet i priserne)

Information omkring fly: 

Fly København (kl. 7.10) via Oslo (flyskift) til Longyearbyen (kl. 12.50)
Fly Longyearbyen (kl. 12.30) via Oslo (flyskift) til København (kl. 18.40)

Bemærkninger:

Rejsen gennemføres ved minimum 10 deltagere, der alle skal være tilmeldt senest 45 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen - vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser. Kan ikke kombineres med andre kampagner eller ambassadør rabat. 

Vi tager forbehold for ændringer i rejseprogrammet, da flere af aktiviteterne er vejrmæssigt afhængige.

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Travelnorth. Vi gør opmærksom på at vi ikke kan give nordlysgaranti.

Bestiller du online, så trækkes depositum med det samme og restbeløbet betales 2 måneder før afrejse.

Gå til toppen af siden