INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Sommereventyr i Tromsø

Uberørt natur, moderne kultur og strålende midnatssol i Nordnorges hovedby

Tag med på et arktisk sommereventyr, hvor natur og kultur går hånd i hånd. Smag de lokale specialiteter, nyd en magisk midnatskoncert og bliv varmet af den livgivende midnatssol.

In stock
Travel Code
EX-032

Det kan du glæde dig til

Tromsø er beliggende 350 km nord for polarcirklen og er den største by i Nordnorge. Her lever kultur og natur tæt side om side, og der er ikke langt fra det livlige bycentrum til de utæmmede vidder i ødemarken. Aktivitetsmulighederne er mange og spænder bredt fra museumsbesøg og samisk kulturudforskning til friske cykelture og havevandring i verdens nordligste botaniske have.

Byen er ikke bare spækket med interessant historie og unikke kulturoplevelser, men er også et af verdens bedste steder at opleve midnatssolen. Mellem 20. maj og 20. juli bades byen i midnatssolens stråler, der skaber de perfekte forhold til udforskning og aktiviteter hele døgnet rundt. Selvom det ikke kan garanteres, at solen skinner, vil de lyse nætter give nydelse og fornyet energi.

På denne tur kan du bl.a. glæde dig til spændende museumsbesøg, forbløffende udsigter og en magisk midnatskoncert i Tromsøs smukke varemærke: Ishavskatedralen. Udover turens inkluderede udflugter er der mulighed for at tilkøbe endnu flere oplevelser, så du kan få det maksimale ud af den arktiske hovedby. Kom med.

Dagsprogram

Dag 1. Afrejsedag og midnatskoncert
Efter ankomst til Tromsø kører transferbussen dig direkte til hotellet. Herefter er der mulighed for at finde sig godt til rette på værelset eller så småt begynde at udforske byens mange muligheder. Aftensmaden står på lækker 3-retters menu, der nydes på hotellet. Herefter står natten på turens første udflugt – nemlig midnatskoncert i Tromsøs smukke katedral og varemærke: Ishavskatedralen. De smukke, lyse sommernætter er som skabt for stemningsfuld musik, og katedralens mægtige arkitektur og farvestrålende mosaikker sætter den perfekte stemning for en rørende musikalsk oplevelse. Programmet for sommerens koncerter er meget varierende og står på alt fra orgelmusik til norske folkemelodier.

 

Dag 2. Tromsø Museum og samikultur
Efter en dejlig morgenmad på hotellet er du klar til en ny dag spækket med oplevelser, der i dag står i kulturens tegn. Du besøger i dag Tromsø Museum, der hver dag har guidede rundvisninger til spændende udstillinger om alt fra kirkekunst, arkæologi, samisk kultur og vildt dyreliv. På en rundvisning hører du historierne bag genstandene, fortællinger fra fortiden og anekdoter om livet i nord – det er også muligt at stille spørgsmål, som du kommer frem.
I dag er det også muligt at tilkøbe to forskellige udflugter. Vælg fx en guidet cykeltur på E-bikes, hvor du oplever Tromsøs "must-see-seværdigheder" på den sjoveste og mest komfortable måde. Efter den lækre 3-retters middag på hotellet om aftenen, kan du også prøve kræfter med en smuk midnatssolsvandring, hvor du gennem gamle historier, interessante seværdigheder og vilde naturoplevelser lærer mere om samernes kultur. Udflugterne varer mellem 3 og 5 timer og er begge med engelsktalende guide. Du bør medbringe fornuftigt tøj og solbriller. Aftenen sluttes af med en . 

Mulige udflugter (tilkøb):

-          Tromsø på E-BIKE med guide (tilvælges under bestilling)

-          Midnatssolsvandring og samikultur (tilvælges under bestilling)

 

Dag 3. Tromsø by og Fjordcruise under midnatssolen
Der er igen lækker morgenmad på hotellet, inden dagen står åben for oplevelser. Gå på byvandring i Tromsøs hyggelige gader eller smag på nogle af de lækre lokale råvarer i byens restauranter og cafeer. Efter endnu en lækker 3-retters middag på hotellet til aften, står den på et utroligt spændende 3-timers fjordcruise under midnatssolen i de arktiske fjorde omkring byen. I sommerhalvåret samles et væld af marineliv i fjordene for at samle føde og suge solen til sig. Aftenens fjordcruise er derfor en episk oplevelse med mindeværdige udsigter og muligheden for at spotte det vilde dyreliv i dets rette element. Både fisk, ørne og sæler kan vise sig undervejs. Sejladsen foregår ombord på en komfortabel katamaran. Husk varmt tøj og solbriller.

 

Dag 4. Storsteinen-bjergskråningen
Efter den vante start på dagen i form af hotellets lækre morgenmad står dagen i dag på et rigtigt højdeeventyr – det er nemlig tid til at se Tromsø fra oven. Tromsø Kabelbane tager dig med 421 meter op på Storsteinen-bjergskråningen, hvor du har en formidabel udsigt over 'den arktiske hovedstad'. Om sommeren kører kabelbanen også efter midnat, og fra fjeldhytten Storsteinen kan du se midnatssolen svæve over Tromsø og fjeldene på Ringvassøya. Dagen afsluttes med en lækker 3-retters middag på hotellet.

 

Dag 5. Hjemrejse
Efter en nærende morgenmad på hotellet går turen så småt hjemad igen. Transferbussen afhenter dig på hotellet og kører dig direkte til lufthavnen, hvorfra turen går retur til København.

Indkvartering

Under dit ophold i Tromsø indkvarteres du på det moderne Radisson Blu Hotel Tromsø, der er centralt placeret i byen og giver let adgang til både attraktioner, restauranter og butikker. Trods sin centrale byplacering, er der ikke langt til naturens smukke vidder, og fra hotellet er der fantastiske udsigter til både bjerge, skov og fjorde.

Hotellet har 269 nyrenoverede værelser, der alle har gratis Wi-Fi og et lille køleskab. Inkluderet i dit ophold er også hotellets morgenmadsbuffet.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Sommereventyr i Tromsø
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse t/r fra valgte lufthavn (se mulige lufthavne og eventuelle tillæg under ”Bestil”)
  • Transfer til/fra lufthavnen i Tromsø
  • 4 nætter i dobbeltværelse på Radisson Blu Hotel Tromsø inkl. morgenmad
  • 4 x 3-retters middag
  • Midnatskoncert i Ishavskatedralen
  • Entré og rundvisning ved Tromsø Museum
  • Fjordcruise under midnatssolen  
  • Tur med kabelbanen tur/retur 

 

Tilkøb (Se priser under "Bestil"):

  • Midnatssolsvandring og samerkultur
  • Guidet tur på e-bike i Tromsø 

Bemærkninger:

Rejsen gennemføres kun ved minimum 12 deltagere, der alle skal være tilmeldt senest 40 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser.

Gå til toppen af siden