Oplev smukke Svalbard

Svalbard

Tag med Ruby Rejser til Svalbard, der er en norsk øgruppe kun 1350 kilometer fra Nordpolen. Svalbard byder på oplevelser såsom isbjørne i vildmarken, sæler, fugle, fjelde, fjorde og arktiske byer. Om vinteren er der nordlys og sommeren midnatssol. Det bliver en oplevelse du ikke kan få andet sted i verden. 

View as Grid List

7 Items

per side
Set Descending Direction
 • Uforglemmelige oplevelser

  En uforglemmelige rejse til Svalbard med kørsel i bæltevogn og jagt på nordlys. Fly, transfer og to udflugter inkluderet.

  Afrejse fra København.

  4 afrejser
  4 nætter
  Fra 8.998,- DKK
  Fly fra København
 • Arktiske fornøjelser

  Dette er et arktisk polareventyr, hvor vi oplever polarnætterne der oplyses af stjerner, måneskin og måske nordlys grundet næsten 24 timers mørke.

  2 afrejser
  4 nætter
  Fra 9.498,- DKK
  Fly fra København eller Billund
 • Isbjørne, hundeslædekørsel eller bådtur på isfjorden

  En uforglemmelige rejse til Svalbard i midten af maj. Kør på hundeslæde, tag med i polarcirkelbåd på isfjorden eller på vildmarksaften. Der er flere muligheder under midnatssolens endeløse sommernætter. Fly, transfer og hotel er inkluderet.

  Afrejse den 13 maj 2018

  Individuel afrejsedag
  5 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Den mest populære rejse til Svalbard med Hurtigruten

  Udforsk det arktiske vildnis og hold udkig efter isbjørne, gletsjere og bosættelser på 6 dage. En sejlads med det nostalgiske skib MS Nordstjernen. Du starter og slutter med en overnatning på hotel i Longyearbyen.

  Ingen dato sat
  5 nætter
  Forespørg
  Kør selv
 • Svalbard og Norge - sejlads med Hurtigruten

  Gå ikke glip af de imponerende fjorde og fjelde og fordyb dig i den vilde natur, lokalbefolkningen, fugle, Nordkap, dejlige Lofoten og den isolerede ø Bjørnø. 

  12 dages rejse med skibet MS Spitsbergen

  Ingen dato sat
  11 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Udforsk den arktiske juvel Svalbard med Hurtigruten

  En enestående rundrejse med det nyeste skib MS Spitsbergen i den arktiske højsommer på Svalbard i juni eller juli måned. Du opleve de dramatiske fugleklipper ved Alkefjellet, kommer tæt på dyrelivet, besøger Spitsbergens nationalparker, smukke fjorde og gigantiske gletsjere.

  Ingen dato sat
  9 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Tag på udkig efter isbjørne under midnatssolen med Hurtigruten

  I kølvandet af de første Hurtigruten-rejsende i 1896 – kajakroning, vandreture og fugleture. Udforsk Svalbard, Bjørnø, Nordkap og Tromsø

  Ingen dato sat
  11 nætter
  Forespørg
  Fly fra København