INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Sydamerikas vestkyst med Panamakanalen

Fra jungle til Ørken

Rejsen for dig der vil sejle igennem Panamakanalen, se Caribiens azurblå vand og udforske kontrasterne mellem moderne- og historiske byer langs Sydamerikas smukke vestkyst ned til Valparaíso i Chile. 

In stock
Travel Code
EX-037

Det kan du glæde dig til

En 17-dages rejse med Sydamerikas tropiske kyster, der er fulde af fristende oplevelsesmuligheder. Du oplever fjerntliggende paradis øer, Panamakanalens storhed og forsvundne civilisationers mysterier.

Vi starter med at nyde Caribiske omgivelser med azurblåt vand. Kursen sættes mod Panamakanalen, der er en af menneskehedens største og mest utrolige bedrifter med den 80 kilometer lange kanal, der viste sig at være langt mere kompliceret end blot at grave en rende. I dag er kanalen stadig af stor betydning for skibsfarten og verdenshandlen. Vi krydser igennem Panamakanalen, der forbinder de to have.

Kursen sættes nu videre langs Sydamerikas kyst med besøg i både Ecuador, Peru og Chile. Du får f.eks. mulighed for at besøge arkæologiske steder som Chan Chan og Nazca-linjerne. En rejse hvor du udforsker natur- og kulturskatte langs kysten.

Dagsprogram

Dag 1: Costa Ricas hovedstad

Gå en tur i Costa Ricas hovedstad og oplev den mellemamerikanske metropols neo-klassisistiske storhed. Forlæng eventuelt opholdet med Hurtigrutens udflugt til den imponerende Parque Nacional Manual Antonio, der byder på et imponerende landskab med både jungle, strand og dyreliv.

Dag 2: Den caribiske kyst

Skibet sætter kurs mod den caribiske kyst og kanalerne langs Tortuguero til Puerto Limón, der er en af kontinentets ældste byer. Havnen blev etableret i 1502, da Christopher Columbus landede her under sin udforskning af Den nye Verden.

Dag 3: Det lille øsamfund

Rejsen fortsætter langs Panamas caribiske kyst med kurs mod Bocas del Toro (tyrens mund), der er en gruppe øer, skær og tusinder af holme. Bocas har mange sandstrande og kaldes "Caribiens Galápagos" på grund af sin mangfoldige fauna og flora og er på UNESCO’s verdensarliste med Parque Internacional La Amistad

Dag 4: Panamakanalen

Vi sejler ind i Panamakanalen ved byen Colón. Oplev spændingen ved kanalsejlads og det indviklede slusesystemet, når skibet løftes mere end 26 meter over havets overflade fra ét vandløb til et andet. Vi sejler ind i Stillehavet ved byen Balboa.

Dag 5-6: Krydsningen af Ækvator

Slap af på dækket eller overvær det erfarne Ekspeditionsteams foredrag og aktiviteterne på dækket. Spejd efter marine dyreliv og havfugle. Kong Neptun kommer ombord for at godkende, at vi krydser Ækvator, og ved denne krydsning tilbyder havets konge at døbe alle ombord!

Dag 7: Ecuadors metropol

Velkommen til Ecuador! Den største by Guayaquil blev grundlagt i 1538. Byen fik hurtigt et af Sydamerikas største skibsværfter og var ofte under belejring af pirater. Gå en tur i den historiske bymidte med parker og palæer fra kolonitiden. Besøg Mercado Artesanal eller gå en tur langs floden ved Malecon 2000.

Dag 8: Oplev roen på havet

Ekspeditionsteamet forsætter foredragsrækken og deler ud af viden og erfaring. Rejsens hidtidige oplevelser og planer for de kommende dage gennemgås. Du har ellers tiden til fri disposition og kan nyde de lækre faciliteter ombord såsom en tur i boblebadet.

Dag 9: Solens og månens templer

Salaverry er udgangspunkt for udflugter til ruinerne af det fortidige chimu-kongerige, der eksisterede fra cirka år 700 til 1400). Byen Chan Chan (Sol Sol) betragtes som Amerikas største teglstensfæstning i tiden før koloniseringen. Chan Chan er på UNESCOs verdensarvliste.

Dag 10: Havneby og sprudlende hovedstad i Peru

Vi lægger til i havnebyen Callao cirka 15 kilometer fra det historiske centrum i Lima, Perus hovedstad. Oplev den såkaldte "Kongernes by" og byens historiske hjerte, Plaza de Armas. Det historiske kvarter er på UNESCOs verdensarvliste.

Dag 11: Mystiske geoglyffer og søløver

Paracas er porten til den rolige by Pisco fra kolonitiden og dens frugtbare dale langs kysten med de berømte og mystiske Nazca-linjer og geoglyfer. Linjerne blev ridset ind i klipperne for cirka 2500 år siden.

Dag 12: For fornøjelsens skyld

Overvær Ekspeditionsteamets interessante foredrag, lær noget om ekspeditions-fotografering og brug tid på dækket til at nyde den friske luft og spejde efter dyreliv. Brug tiden i fitnesscenteret, for der serveres meget og godt mad ombord.

Dag 13: Eventyr og Arkæologi i Chile

Vi er en hel dag i behagelige Arica. Historie, arkæologi og eventyr venter på land. Udforsk byen, gå op på klippetoppen El Morro for at få en panoramaudsigt, besøg strandene eller de arkæologiske udgravninger med nogle af verdens ældste kendte mumier i Azapa-dalen.

Dag 14-15 Til havs

Nyd to fredfyldte dage til søs på vej sydover til Valparaíso. Ekspeditionsteamet genopfrisker rejsens oplevelser og fortsætter foredragsrækken.

Dag 16: Livet på kysten ved Chile

Kystbyen La Serena er en af Chiles ældste byer. Byen er fyldt med farverige parker og smukke kirker. På det arkæologiske museum kan du lære noget om diaguita-kulturen, der opstod i denne provins, før inkaerne erobrede området.

Dag 17. Stillehavets juvel

Rejsen slutter i den vidunderlige, farverige og poetiske by Valparaíso i Chile. Gå en tur i det historiske kvarter, der er på UNESCOs verdensarvliste eller kør en tur med en kabelbane til en af bakketoppene for at nyde udsigten over byen, havnen og havet.

Dit hjem ombord - M/S Roald Amundsen

I 2019 er Hurtigrutens nyeste tilføjelse til flåden helt klar til at udforske Antarktis. MS Roald Amundsen er præget af banebrydende skandinavisk design med elegante møbler og komfortable kahytter. Skibet er et af de første ekspeditionsskibe i verden til at sejle fuldt elektrisk med hybrid teknologi.

Vi ønsker, at genskabe atmosfæren fra de store opdagelsesrejsendes æra i  en moderne ramme præget af kvalitet og høj komfort. Skibet har store udsigtsplatforme på flere dæk, så vores gæster kan komme så tæt som muligt på naturen og dyrelivet.

MS Roald Amundsen har også tre restauranter med menuer, der afspejler de råvarer og mad på rejsemålene. Et separat pool dæk er inklusiv pools, jacuzzi og barer. 

 • Find din kahytskategori her
  Alle kahytter er udvendige, der er rummelige kahytter med vindue. De fleste har dobbeltseng, men nogle har fleksibel sengeopstilling, og der er enkelte som har sovesofa. 
  Seks ud af ti kahytter har private balkoner, mens to ud af ti kahytter er suiter.
  Der er flere kahytsmuligheder, og priser på andre kahytstyper og enkeltkahytter oplyses gerne ved anmodning. 

Bestil

Send rejseforespørgsel

Sydamerikas vestkyst med Panamakanalen
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Afrejsedatoer: 

Priser på andre kahytstyper, enkeltkahytter og afrejsedatoer oplyses ved anmodning ved at kontakte os pr mail eller telefon.

 • 3. oktober 2020

Prisen inkluderer:

 • Overnatning på hotel San José inden sejladsen inkl. morgenmad
 • Transport fra hotel til skib i Puerto Limon inkl. frokost og udflugt
 • Ekspeditionsrejse i valgt udvendig kahyt på skibet (kun udvendige kahytter på skibet)

 • Helpension om bord (morgenmad, frokost og aftensmad)
 • Alle måltider er inkl. skibets øl, vin, sodavand og mineralvand
 • Te og kaffe ad libitum om bord
 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Wifi er gratis, men da vi sejler i fjerntliggende lande kan der være begrænset forbindelse.

 • Landgange med små både og aktiviteter om bord og i land
 • Adgang til pool, træningsrum, boblebade og sauna ombord
 • Professionelt engelsktalende ekspeditionsskib, der holder foredrag og deltager i landinger og aktiviteter

Ikke inkluderet og tilkøb: 

 • Fly fra/til Danmark (kan tilkøbes)
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Udflugter, der ikke er inkluderet i programmet (kan tilkøbes ca 6 måneder før afrejse)

 

Bemærkninger

Vi tager forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute grundet vind- og vejr - det er også derfor det kaldes en ekspeditionsrejse, fordi det ikke altid er plan A, men nogle gange den ligeså gode løsning plan B som iværksættes

Krav for deltagelse i rejsen:

 • Lægeerklæring
  Det kræves at alle medbringer en lægeerklæring udfyldt på Hurtigrutens formular tidligst 8 uger inden afrejse. Formularen fremsendes sammen med øvrige dokumenter ved bestilling af rejsen. Lægeerklæringen skal afleveres ved ombordstigning.

 • Personlige oplysninger
  Der skal udfyldes et skema med personlige oplysninger efter bestilling. Vi gør opmærksom på, at pas skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst.

Hurtigrutens prissystem

Alle priser er fleksible ved Hurtigruten, det vil sige at de varierer afhængigt af måned, afrejsedato, kahytstype og tilgængelighed ombord på skibene. Når rejsen er bestilt og bekræftet fra kontoret, så er der selvfølgelig ikke ændringer i prisen. De laveste priser er dem der sælges først, og Hurtigrutens fleksible prissystem betyder, at priser vil stige ved mange bestillinger, hvorfor vi ikke kan garantere at ovenstående priser stadig er tilgængelige ved bestilling - det er altså frapriser. Vi anbefaler at man bestiller rejsen tidligt, da du derved får den laveste og bedste pris og mulighed for valg af kahyt. Priser på andre kahytstyper og enkeltkahytter oplyses ved anmodning ved at kontakte os pr mail eller telefon.

Gå til toppen af siden