Loading...
Shop By
Now Shopping by
 1. Pris 12.000,00 kr - 19.999,99 kr Remove This Item

VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Ekspeditionsrejser

På kanten af verden

Har du en opdagelsesrejsende gemt i kroppen? Hvis du drømmer du om at opleve verdens fjerneste kroge og se naturen i sin reneste, utæmmede form så tag med os på eventyr!

Vores ekspeditionsrejser har alle sammen det til fælles, at de bringer dig tættere på nogle af verdens mest fjerntliggende kroge, hvor der venter dig en helt uforglemmelig naturoplevlese. Vi har et komplet og varieret udvalg af ekspeditionsrejser, så uanset præferencer er der noget for enhver smag. Vi har ture med fokus på de idylliske og naturskønne omgivelser i form af vores rejser til Island, Svalbard og langs den Norske kyst. Vi har rundrejser til dig, der ønsker at finde sin indre James Cook, Marco Polo eller Christopher Columbus frem, når vi sætter kursen mod Antarktis, Canada og mange flere fantastiske destinationer. Hvis du foretrækker en aktiv oplevelsesrejse, så er vores kajak-, ski-, og lystfiskerrejser lige noget for dig. Fællesnævneren for vores aktive rejser er, at de er udfordrende, men samtidig belønner dig med pragtfulde oplevelser og maleriske scenarier.

Alle ekspeditionsrejserne har deres eget skræddersyede dagsprogram, der garanterer dig, at du får det bedste ud af dit ophold på din valgte destination. Dagsprogrammerne er vejledende, og ændringer kan forekomme. Der er selvfølgelig også tid til, at man kan eksplorere på egen hånd og måske finde nogen skjulte skatte. Ved siden af dagsprogrammet har du på mange af rejserne også mulighed for at tilkøbe oplevelser, udflugter eller aktiviteter, der kan være med til at gøre din oplevelse endnu bedre. Vi ordner det tunge arbejde, så når du har betalt rejsen, skal du kun koncentrere dig om at pakke din kuffert og møde op i lufthavnen. 

Tag med på en ekspeditionsrejse til nogle af de fjerneste steder af verden - steder de færreste besøger! Det er derude, hvor du oplever den store og uberørte natur og hvor du kan blive ét med omgivelserne.

Flere af rejserne er lavet i samarbejde med Travelnorth og Hurtigruten og går til polare regioner. 

Antarktis
Canada
Grønland
Svalbard 
Norges kyst

Vi glæder os til at byde dig velkommen på disse oplevelsesrejser. Find rejserne herunder.  

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
View as Grid List

Items 1-10 of 29

Side
per side
Udforsk Europas største arktiske vildmark | REJS SOMMER 2021 og 2022

Tag med på en uforglemmelig rejse rundt om Svalbards hovedø i den arktiske højsommer. Gå på opdagelse i Europas største arktiske vildmark, imens du spejder efter den mægtige isbjørn. 

 • 12 afrejser
 • 9 nætter
 • Fly fra Oslo
Fra 12.132,- DKK
Maleriske havne, isolerede øer og vidunderligt dyreliv | Rejs april-august 2021

Tag med på ekspeditionsrejse gennem det robuste landskab og den fantastiske natur langs Englands smukke sydkyst. Vi besøger bl.a. Nordirlands største havfuglekoloni og UNESCO-anerkendte St. Kilda.

 • 4 afrejser
 • 14 nætter
Fra 38.451,- DKK
Antarktis, Falklandsøerne og Sydgeorgien | Rejs i vinteren 2021-2022

Kom i land på 3 isolerede øer ved sydpolen. En rejse på 23 dage, hvor du oplever de fabelagtige Falklandsøer, smukke Sydgeorgien og imponerende Antarktis på denne ekspeditionsrundrejse. 

 • 5 afrejser
 • 22 nætter
Fra 102.417,- DKK
Den ultimative ekspedition | Rejs i vinteren 2022-2023

Kom i land på 3 isolerede øer ved sydpolen. En rejse på 23 dage, hvor du oplever de fabelagtige Falklandsøer, smukke Sydgeorgien og imponerende Antarktis på denne ekspeditionsrundrejse. 

 • Individuel afrejsedag
 • 22 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Pris på forespørg
Vildmark, gletsjere og kultur | Rejs Maj og Juni 2022

Oplev det sydøstlige Alaska, Alaska-bugten og Prince William Sund på samme rejse. En rejse, hvor du bestemt skal holde udkig efter hvaler, sælger, havfugle, bjørne og oddere. Du besøger de smukkeste fjorde og ser gletsjere i Alaskas vildmark. 

 • 2 afrejser
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 36.017,- DKK
Ekspedition til historie, kultur og natur (version 2) | Rejs September 2021

Kom med på Hurtigruten, og oplev fantastiske landskaber, fjerntliggende bebyggelser som emmer af historie. Oplev steder som hvalbyen Red Bay, som er på UNESCOs verdensarvsliste. 

 • 1 afrejse
 • 12 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 51.046,- DKK
Rejs onsdag-mandag | Maj til september 2021

Udforsk Svalbards kyst med Hurtigrutens nostalgiske skib MS Nordstjernen. Oplev nogle af verdens nordligste bosættelser, vild tundra og måske isbjørne. Rejs fra maj til september. 

 • 15 afrejser
 • 5 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 12.330,- DKK
Island, Grønland og Canada | August 2022

Oplev de største seværdigheder i de opdagelsesrejsende fodspor, når du på 19-dage sejler fra Island til Grønland og videre gennem Nordvestpassagen med den rå og formidable skønhed i vildt terræn. 

 • 1 afrejse
 • 18 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 98.268,- DKK
Fra Cambridge Bay via sydvest Grønland til Halifax | September 2022

Sejl i fodsporene på de store opdagelserejsende, når vi sejler gennem den legendariske Nordvestpassage. Der venter dig et sandt eventyr med storslåede oplevelser, som kun de færreste får lov til at prøve.

 • 1 afrejse
 • 19 nætter
Fra 94.083,- DKK
Sejl rundt om Spitsbergens største ø

På denne rejse kommer du til at gå på opdagelse i alt, hvad Svalbard har at byde på, når vi sejler nordpå for at krydse 80. breddegrad og til Øst-Svalbard, der er hjem for øgruppens største bestand af isbjørne.

 • 9 afrejser
 • 11 nætter
Fra 49.350,- DKK

Vores ekspeditionsrejser

"En uforglemmelig rejse" kan klinge lidt hult, når stort set hver anden rejse på internettet har dette mærkat. Men hos Ruby Rejser er vi meget stolte over vores ekspeditionsrejser. Så stolte, at vi tør bruge ordet uforglemmelig, når vi beskriver rejserne. Vores rejser er nøje udvalgt og planlagt, ikke kun af os, men også i samarbejde med vores eksterne samarbejdspartnere og vigtigst af alt jer, vores gæster. Så du kan være sikker på, at vi har gjort vores håndarbejde, når vi sender jer til GrønlandCanadaIslandSvalbardNorges kystAntarktis eller ombord på hurtigruten. Med vores ekspeditionsrejser kan du glæde dig til at opleve verden som få har oplevet den og få udvidet din horisont, mens du mister pusten over alle de spændende og naturskønne steder du kan komme til at besøge. For når du står i de enestående naturscenarier i de polare regioner eller prøver vores rundrejser, hvor turen blandt andet går til Europas største Arktiske vildmark eller jagter nordlyset på en af vores ture til Svalbard, så kommer du til at forstå, hvorfor vores ekspeditionsrejser skal ses og opleves. 

Svalbard Nordlys Den norske kyst med hurtigruten Aktiv skiferie

Ekspeditionsrejser for alle

Mange har måske en forestilling om, at ekspeditionsrejser ikke egner sig til seniorer. Den forestilling bliver i høj grad manet til jorden af vores ekspeditionsrejser, som i den grad egner sig til det ældre segment såvel som det yngre segment. Vores store og komplette udvalg af rejser muliggør, at man kan finde rejser, der passer til de forskellige behov og ønsker som vores rejsende efterlyser. De individuelle rejser kan også enkeltvis tilrettelægges således, at de passer til den enkeltes præferencer. Vores fleksible rejser gør derfor, at stort set alle kan komme afsted og få en oplevelse for livet. Vi synes nemlig, at det ville være en skam at ekskludere segmenter baseret på deres fødselsår. I samme ombæring kan det nævnes, at vores ekspeditionsrejser også egner sig som destinationer til den perfekte familierejse. På mange af vores rejser er der ofte oplevelser og aktiviteter, som er hyggelige og familievenlige, hvor både de ældste og yngste kan være med. 

Danske rejseledere og lokale guider

Fællesnævneren for vores ekspeditionsrejser er at, de tager dig til nogen uberørte, hinsides destinationer, hvilket beyder, at kendskabet til det område man rejser til kan være sparsomt, og fordi vi ønsker, at I får det meste ud af jeres tur, har vi på et udpluk af vores afrejser derfor tilknyttet en dansk rejseleder, der er med til at sikre, at rejsen forløber så gnidningsfri som muligt og fungerer som en buffer, hvis man har spørgsmål eller ønsker et godt råd med på vejen. Ligeledes har nogen afrejser også lokale guider tilknyttet, hvis fornemste opgave er at sikre, at du ikke forlader din destination uden, at du har oplevet destionationens absolutte højdepunkter. Både rejseleder og lokale guider er på de fleste ture inkluderet i prisen. I nogen tilfælde er guiderne engelsktalende.

Et lille udpluk af interessante rejsemål

Nordlys

Aurora Borealis, som nordlyset også kaldes, er et enestående naturfænomen, som har tryllebundet mennesker i årtusinder og nu kan du altså blive den næste til at blive forblændet af de skiftende, hoppende og dansende farver, der lyser himlen op. At se nordlyset danse hen over himlen er en betagende og ikke mindst fascinerende oplevelse, du sent vil glemme. Med vores store erfaring og ekspertise på området, har vi sammensat nogen rejser, der giver dig glimrende muligheder for at fange dette farverige og lysende naturfænomen. Nordlyset er en af de oplevelser, som efterlader dig helt målløs, når du midt i mørkets stilhed står og kigger op mod himlen og får øje på den magiske bue af neonfarver, som danser over den mørke nattehimmel. Nordlyset kombineret med de skønne naturscenarier du kan forvente på vores nordlys-destinationer, giver dig opskriften på en naturoplevelse udover det sædvanlige. 

Hurtigruten

En af vores sande klassikere er hurtigruten. Det skyldes blandt andet, at vi er dansk agent og specialister i Hurtigruten. Hos os har hurtigruten to roller. Først og fremmest har vi ture med hurtigruten, hvor turens omdrejningspunkt er selve rejsen langs den norske kyst og du ombord på skibet får den bedste udsigt udover en kyst, der gør, at den her rejse kaldes "verdens smukkeste sørejse" - og den lever i den grad op til sit flotte navn. I tillæg til den fabelagtige udsigt udover den norske kyst kan du også se frem til andre kulturelle seværdigheder, dybe fjorde, høje fjelde og hyggelige kystbyer, når du er med på verdens smukkeste sørejse. På den anden side bruges hurtigruten også som et tranportmiddel, som fragter dig til din ønskede destination. I sådanne tilfælde går din eventyrlige rejse i gang i det øjeblik, du stiger ombord og kan se frem til en spændende sørejse, inden du ankommer til din ønskedestination. 

Svalbard

Den norske øgruppe Svalbard er en af vores mest populære destinationer, og Svalbards tiltrækningskraft skyldes øgruppens alsidighed. Mulighederne på Svalbard er mangfoldige og kæmper alle sammen om at være den mest interessevækkende oplevelse, fordi de alle sammen stort set kunne være nummer 1, og det er her dine personlige præferencer kommer ind i billedet og du kan vælge, hvilken oplevelse du gerne vil have på Svalbard. Svalbard er en helårs rejsedestination, hvor du i de forskellige sæsoner kan forvente nogen ligeligt fantastiske oplevelser. Fælles for alle rejser til Svalbard er dog de ubegribelige naturskønne scener, der står klar til at tage imod dig hver gang, du besøger øgruppen. Et andet gentagende bekendtskab er det imponerende vild- og dyreliv, du kan forvente. Og hvis du er en af de heldige, kan det sågar være, at du render ind i kongen af Arktis - isbjørnen. Mulighederne er som sagt mange på Svalbard, og du kan blandt andet besøge en isgrotte, tage på en hundeslædetur, opleve en Arktisk vildmarksaften, prøve en snescooter-tur, og de dage, hvor du gerne vil lidt ned i gear og nyde den idylliske stemning, kan du besøge Svalbard kirke, bryggeri, museum eller Polarmuseet. Hovedstaden i Svalbard er Longyearbyen, som typisk er basen for vores oplevelsesrejser til denne oplevelsesrige ø, der ligger i det Arktiske hav mellem Norge og Nordpolen. Når det kommer til det føromtalte Nordlys, er Svalbard også et af de bedste og mest eventyrlige steder at opleve nordlyset. Alt dette giver et billede af en rejsedestination, som har rigtig mange strenge at spille på, og lige meget hvad der bliver spillet, er du garanteret en fortryllende oplevelse.